Filippinene, Cebu by

KC STUDIO 5 at Horizon 101 Cebu

Unit 31R, Horizons 101 Condominium, General Maxilom Avenue Cebu by, Filippinene Leilighet
1 tilbud fra 258 NOK Se tilbud
KC STUDIO 5 at Horizon 101 Cebu
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
1.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Unit 31R, Horizons 101 Condominium, General Maxilom Avenue Cebu by, Filippinene

Noen av de nærliggende attraksjonene og fasilitetene rundt KC Studio 5 på Horizon 101 i Cebu City inkluderer:

1. Shoppingkjøpesentre: Hotellet ligger nær populære kjøpesentre som Ayala Center Cebu og SM City Cebu, hvor gjestene kan handle, spise og se en film.

2. Restauranter: Det er mange spisesteder i området, inkludert lokale spisesteder og internasjonale restauranter.

3. Barer og klubber: Cebu City har et livlig natteliv, med barer, klubber og underholdningssteder i nærheten for gjestene å nyte.

4. Parker og hager: Gjestene kan besøke nærliggende parker og grøntområder, som Fuente Osmeña Circle eller Greenbelt-parken, for litt utendørs avslapning.

5. Historiske steder: Cebu City er rik på historie, med mange kulturarvsteder og landemerker å utforske, som Magellans Kors og Fort San Pedro.

6. Sykehus og klinikker: I tilfelle av nødsituasjoner eller medisinske behov, er det sykehus og medisinske fasiliteter i nærheten av hotellet. Totalt sett vil gjestene på KC Studio 5 på Horizon 101 finne seg i en praktisk beliggenhet med enkel tilgang til ulike fasiliteter og attraksjoner i Cebu City.

map
KC STUDIO 5 at Horizon 101 Cebu
Leilighet

Til sentrum1.4

Om hotellet

Om

KC STUDIO 5 på Horizon 101 i Cebu er et moderne og stilig hotell som ligger i Cebu City, Filippinene. Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, og et eget bad med varmt dusj. Hotellet har også en restaurant hvor gjestene kan nyte deilige måltider og snacks gjennom hele dagen. Restauranten tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale retter å velge mellom, som imøtekommer ulike preferanser og diettkrav. Gjester som bor på KC STUDIO 5 på Horizon 101 i Cebu kan også nyte tilgang til hotellets fasiliteter, inkludert et treningssenter, svømmebasseng, og takhage med fantastisk utsikt over byen. Hotellet har også en døgnåpen resepsjon og tilbyr tjenester som romservice, klesvask, og flyplasstransport. Alt i alt er KC STUDIO 5 på Horizon 101 i Cebu et flott valg for reisende som ser etter et komfortabelt og praktisk opphold i Cebu City. Med sine moderne fasiliteter, vennlig personale, og praktiske beliggenhet, er gjestene sikret en minneverdig opplevelse under oppholdet på dette hotellet.

Underholdning

1. Ayala Center Cebu - En populær kjøpesenter med et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter, inkludert kinoer og live forestillinger.

2. SM City Cebu - En annen stor kjøpesenter med et bredt utvalg av butikker, spisemuligheter og underholdningsaktiviteter.

3. Cebu IT Park - Et travelt forretnings- og livsstilssenter med restauranter, kafeer, barer og gelegentlige arrangementer.

4. Tops Lookout - En naturskjønn utsiktspunkt som ser utover Cebu City hvor du kan nyte fantastisk utsikt over byen og områdene rundt.

5. City Lights at the Tops - Et populært sted å nyte middag mens du ser på de panoramiske bylyset om natten.

6. Fuente Osmeña Circle - Et historisk landemerke i Cebu City med en park, fontene og populære matboder hvor du kan slappe av og nyte den lokale atmosfæren.

7. Cebu Safari and Adventure Park - En dyrepark hvor du kan se ulike dyr på nært hold og nyte spennende utendørsaktiviteter som ziplining og safari jeep-turer.

8. SM Seaside City Cebu - Et moderne kjøpesenter med et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter inkludert en skøytebane og en IMAX-teater.

Topp spørsmål

1. Hva er KC STUDIO 5 på Horizon 101 Cebu?
1. Hva er KC STUDIO 5 på Horizon 101 Cebu?1

KC STUDIO 5 er en multifunksjonell arena som ligger innenfor Horizon 101 i Cebu City, Filippinene. Den er kjent for å arrangere ulike arrangementer som konserter, fester og bedriftsfunksjoner.

2. Hvordan kan jeg bestille et arrangement på KC STUDIO 5?
2. Hvordan kan jeg bestille et arrangement på KC STUDIO 5?1

For å bestille et arrangement på KC STUDIO 5, kan du kontakte arrangementsteamet deres direkte via telefon eller e-post. De vil hjelpe deg med bestillingsprosessen og gi deg all nødvendig informasjon.

3. Er det et minimum antall gjester som kreves for å booke et arrangement på KC STUDIO 5?
3. Er det et minimum antall gjester som kreves for å booke et arrangement på KC STUDIO 5?1

Det minimum antallet gjester som kreves for å booke et arrangement på KC STUDIO 5 kan variere avhengig av type arrangement og tilgjengeligheten på stedet. Det anbefales å spørre arrangementsteamet deres for spesifikke detaljer.

4. Hvilke fasiliteter tilbyr KC STUDIO 5 for arrangementer?
4. Hvilke fasiliteter tilbyr KC STUDIO 5 for arrangementer?1

KC STUDIO 5 tilbyr et utvalg av fasiliteter for arrangementer, inkludert en scene, lydanlegg, lysutstyr og sitteplasser. De har også et team med erfarne arrangementansatte som hjelper med oppsett og koordinering.

5. Kan jeg ta med min egen mat og drikke til et arrangement på KC STUDIO 5?
5. Kan jeg ta med min egen mat og drikke til et arrangement på KC STUDIO 5?1

KC STUDIO 5 har sine egne cateringtjenester tilgjengelige for arrangementer, men de kan tillate eksterne caterere for visse arrangementer. Det er best å diskutere dine spesifikke behov med arrangementsteamet deres for å finne de beste alternativene for mat og drikke.

6. Er det parkeringsmuligheter på KC STUDIO 5?
6. Er det parkeringsmuligheter på KC STUDIO 5?1

Ja, KC STUDIO 5 har parkeringsfasiliteter tilgjengelig for gjester som deltar på arrangementer på stedet. Du kan spørre om parkeringspriser og tilgjengelighet når du booker ditt arrangement.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av KC STUDIO 5 at Horizon 101 Cebu
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.