New Zealand, Hanmer Springs

8 on Oregon

8 Oregon Heights Hanmer Springs, New Zealand Lodge
1 tilbud fra 1583 NOK Se tilbud
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
8 on Oregon
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Sykkelutleie
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Kaffe / Tekoker
Vis alle fasiliteter 15
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

8 Oregon Heights Hanmer Springs, New Zealand

Noen nærliggende attraksjoner til hotellet 8 on Oregon i Hanmer Springs, New Zealand inkluderer:

1. Hanmer Springs Thermal Pools and Spa

2. Conical Hill

3. The Hanmer Springs Golf Club

4. Hanmer Forest Park

5. The St James Conservation Area

6. Hanmer Springs Animal Park I tillegg finnes det restauranter, kafeer, butikker og andre overnattingssteder innen gangavstand fra hotellet.

map
8 on Oregon
Lodge

Til sentrum1.3

Om hotellet

Om

"8 on Oregon" er et boutiquehotell som ligger i Hanmer Springs, New Zealand. Hotellet tilbyr komfortabel og stilig innkvartering med et utvalg av rom å velge mellom, inkludert deluxe-suiter, king rom og dobbeltrom. Hvert rom er vakkert dekorert og utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, gratis wifi, og te- og kaffefasiliteter. Gjestene kan nyte et deilig måltid på hotellets restaurant, som tilbyr et utvalg av retter laget med ferske, lokalt produserte ingredienser. Restauranten har også en godt utstyrt bar som serverer et utvalg viner, øl og cocktails. I tillegg til restauranten har "8 on Oregon" også en jacuzzi og badstue for gjestene å slappe av og slappe av etter en dag med utforsking av Hanmer Springs. Hotellet har også et vakkert hageområde der gjestene kan nyte et fredelig øyeblikk i naturen. Alt i alt tilbyr "8 on Oregon" et komfortabelt og luksuriøst opphold i Hanmer Springs med utmerkede spisemuligheter og fasiliteter for gjestene å nyte.

Underholdning

1. Hanmer Springs Thermal Pools & Spa - Bare en kort spasertur fra hotellet kan du slappe av og kose deg i de naturlige varme kildene på denne populære attraksjonen.

2. Hanmer Springs Adventure Centre - Beliggende i nærheten, tilbyr dette eventyrsenteret et utvalg av aktiviteter som jetbåt, bungy jumping, firhjuling og mer.

3. Hanmer Springs Animal Park - En morsom og interaktiv opplevelse for dyreelskere, hvor du kan mate og samhandle med ulike dyr inkludert alpakkaer, geiter og fugler.

4. Hanmer Springs Golf Course - Perfekt for golfentusiaster, denne vakre banen tilbyr 18 hull omgitt av imponerende fjellutsikt.

5. Hanmer Springs Forest Walks - Utforsk de vakre skogene og turstiene rundt Hanmer Springs, med alternativer for alle aldre og ferdighetsnivåer.

Topp spørsmål

1. Hvilke aktiviteter kan jeg gjøre i Oregon, Hanmer Springs, New Zealand? Det er et variert utvalg av aktiviteter tilgjengelig i Oregon, Hanmer Springs, inkludert fotturer, sykling, ridning, varme kilder og besøke de nærliggende nasjonalparkene.

2. Hvor ligger Oregon, Hanmer Springs, New Zealand? Oregon ligger i byen Hanmer Springs på Sørøya i New Zealand.

3. Kan jeg stå på ski i Oregon, Hanmer Springs, New Zealand? Ja, det er muligheter for å stå på ski og snowboard i vintermånedene på nærliggende skianlegg som Mount Lyford og Hanmer Springs Ski Area.

4. Er det overnattingsmuligheter tilgjengelig i Oregon, Hanmer Springs, New Zealand? Ja, det er et utvalg av overnattingssteder tilgjengelig i Hanmer Springs, inkludert hoteller, hytter, lodger og feriehus.

5. Hvordan er været i Oregon, Hanmer Springs, New Zealand? Været i Hanmer Springs kan variere avhengig av årstiden, med varme somre og kalde vintre. Sørg for å sjekke værmeldingen før besøket ditt.

6. Hvor langt er det fra Oregon, Hanmer Springs, New Zealand til nærmeste flyplass? Nærmeste flyplass til Hanmer Springs er i Christchurch, som er omtrent en 90-minutters kjøretur unna.

7. Kan jeg bestille turer eller aktiviteter i Oregon, Hanmer Springs, New Zealand? Ja, det er turoperatører og aktivitetsleverandører i Hanmer Springs som tilbyr en rekke guidede turer og utendørsopplevelser.

8. Er Oregon, Hanmer Springs, New Zealand et populært reisemål for turister? Ja, Hanmer Springs er et populært reisemål for både nasjonale og internasjonale turister, takket være sin fantastiske natur, utendørsaktiviteter og avslappende varme kilder.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Sykkelutleie
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Røykfrie rom
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Kaffe / Tekoker
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Kjøkkenkrok
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Fiske
Anmeldelse av 8 on Oregon
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.