New Zealand, Fox Glacier

Misty Peaks

Cook Flat Road Fox Glacier, New Zealand Bed & Breakfast
1 tilbud fra 2469 NOK Se tilbud
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Misty Peaks
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • 24-timers resepsjon
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Cook Flat Road Fox Glacier, New Zealand

1. Fox-breen: En populær isbre som ligger bare en kort kjøretur fra hotellet, tilbyr fantastisk utsikt og muligheter for guidede breturer og helikopterturer.

2. Innsjø Matheson: En vakker speilaktig innsjø kjent for sin refleksjon av Aoraki/Mount Cook og Mount Tasman, ligger bare en kort kjøretur fra hotellet.

3. Westland Tai Poutini nasjonalpark: En stor nasjonalpark som omfatter de sørlige alper og den tøffe vestkysten, gir uendelige muligheter for fotturer, fugletitting og utendørsopplevelser.

4. Franz Josef-breen: En annen fantastisk isbre som ligger i nærheten, tilbyr muligheter for guidede turer, helikopterturer og breturer i varme kilder.

5. Fox Glacier Township: Den sjarmerende landsbyen Fox Glacier tilbyr et utvalg av spisesteder, butikker, og turister som kan utforske.

6. Knights Point Lookout: Et naturskjønt utsiktspunkt langs State Highway 6, tilbyr pusten av den røffe vestkysten og Tasmanhavet.

7. Lake Wanaka: En pittoresk innsjø som ligger et par timers kjøretur fra hotellet, populær for vannaktiviteter, fotturer og vingårdsturer. Dette er bare noen av de mange attraksjonene og naturperlene å utforske rundt Misty Peaks Hotel i Fox Glacier, New Zealand.

map
Misty Peaks
Bed & Breakfast

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

Misty Peaks er et boutique-hotell som ligger i den vakre byen Fox Glacier på New Zealand. Hotellet tilbyr fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene og isbreene, noe som gjør det til det perfekte reisemålet for naturelskere og friluftsinteresserte. Hotellet har komfortable og stilfulle rom, hver unikt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og te-/kaffekoker. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. Misty Peaks har også en restaurant på stedet som serverer deilige måltider laget med lokalt dyrkede ingredienser. Gjestene kan nyte en solid frokost om morgenen, samt et utvalg av lunsj- og middagsalternativer. Restauranten har også et utvalg av gode viner som passer til måltidet ditt. I tillegg til komfortabel innkvartering og deilige måltider, tilbyr Misty Peaks et utvalg av fasiliteter som gjestene kan nyte under oppholdet. Dette inkluderer et spa- og velværesenter, badstue, boblebad og treningssenter. Gjestene kan også dra nytte av hotellets concierge-tjenester for å hjelpe til med å planlegge utflukter og aktiviteter i området. Alt i alt er Misty Peaks et fantastisk valg for reisende som leter etter en fredelig og luksuriøs tilfluktssted midt i hjertet av New Zealands fantastiske natur.

Underholdning

1. Helikopterturer over Fox Glacier og området rundt

2. Guidede isbre-vandringer og isklatreopplevelser

3. Fallskjermhopping over de fantastiske landskapene til Fox Glacier

4. Sceniske helikopterturer for å se de Sør-Alpene og Tasmanhavet

5. Elverafting på de nærliggende elvene

6. Rideturer gjennom det vakre landskapet

7. Lokale Maori-kulturelle opplevelser og forestillinger

8. Fugletitting og naturvandringer i de nærliggende regnskogene

9. Fototurer for å fange det pustende landskapet

10. Vinsmaking på nærliggende vingårder i West Coast-regionen.

Topp spørsmål

1. Hva er Misty Peaks på Fox Glacier? Misty Peaks er en luksuriøs bed and breakfast innkvartering som ligger på Fox Glacier på Vestkysten av New Zealand.

2. Hva er overnattingsalternativene på Misty Peaks? Misty Peaks tilbyr luksussuiter og hytter med fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene og isbreene.

3. Hvilke aktiviteter er tilgjengelige på Misty Peaks? Gjester kan nyte helikopterturer, guidede isbrevandringer og andre utendørsaktiviteter i området.

4. Er Misty Peaks et godt utgangspunkt for å utforske Fox Glacier og området rundt? Ja, Misty Peaks ligger praktisk til ved Fox Glacier og er et flott utgangspunkt for å utforske den naturlige skjønnheten i Vestkystregionen.

5. Hvilke fasiliteter er inkludert under oppholdet på Misty Peaks? Gjester kan nyte gratis frokost, Wi-Fi og andre fasiliteter under oppholdet på Misty Peaks.

6. Hvordan kan jeg reservere på Misty Peaks? Du kan foreta en reservasjon på Misty Peaks ved å besøke deres nettside eller kontakte dem direkte via telefon eller e-post.

7. Er Misty Peaks familievennlig? Ja, Misty Peaks ønsker familier velkommen og tilbyr familievennlige overnattingsalternativer.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Misty Peaks
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.