New Zealand, Blenheim

Chateau Marlborough

Corner High & Henry Street Blenheim, New Zealand Hotell
1 tilbud fra 769 NOK Se tilbud
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Chateau Marlborough
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 33
Beliggenhet
Til sentrum
0.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Corner High & Henry Street Blenheim, New Zealand

Noen attraksjoner rundt Chateau Marlborough-hotellet i Blenheim, New Zealand, er:

1. Seymour Square: En offentlig park som ligger ved siden av hotellet, kjent for sine vakkert stelte hager, fontener og historiske monumenter.

2. Marlborough Museum: Et interessant museum som viser historien og arven til Marlborough, inkludert maoriske gjenstander, veteranbiler og utstillinger om tidlige nybyggere og lokale industrier. Det er omtrent en 10-minutters spasertur fra hotellet.

3. Marlborough Art Society: Bare en kort avstand fra hotellet, viser Marlborough Art Society en galerie med et bredt utvalg av kunstverk av lokale kunstnere.

4. Pollard Park: En stor offentlig park med vakre rosehager, innfødte skogsturer og idrettsfasiliteter. Det er omtrent en 10-minutters kjøretur fra hotellet.

5. Omaka Aviation Heritage Centre: Et anerkjent luftfartsmuseum med imponerende utstillinger av klassiske fly og naturtro dioramaer som gir historiske luftfartshendelser liv. Det er omtrent en 15-minutters kjøretur fra hotellet.

6. Cloudy Bay Vineyards: En av Marlborough's mest kjente vingårder, kjent for sin enestående Sauvignon Blanc. Det er omtrent en 15-minutters kjøretur fra hotellet.

7. Vinturer: Blenheim ligger i hjertet av New Zealands vinland, og det er mange vingårder i området. Mange turarrangører tilbyr guidede vinturer, slik at besøkende kan oppleve regionens vinproduksjon og smake på ulike viner. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og landemerker i nærheten av Chateau Marlborough-hotellet. Blenheim er også omgitt av fantastisk natur, inkludert Marlborough Sounds, som tilbyr muligheter for utendørsaktiviteter som fotturer, båtturer og dyrelivsspotting.

map
Chateau Marlborough
Hotell

Til sentrum0.7

Om hotellet

Om

Chateau Marlborough er et luksushotell som ligger i Blenheim, New Zealand. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene som tilbys:

1. Hotell: - Chateau Marlborough er et boutiquehotell kjent for sin elegante og sofistikerte atmosfære. - Hotellet har et utvalg av fasiliteter, inkludert et treningsstudio, svømmebasseng, spa-tjenester og en restaurant. - Det tilbyr utmerket kundeservice med et vennlig og kunnskapsrikt personale. - Hotellets sentrale beliggenhet gir enkel tilgang til populære attraksjoner, vingårder og Marlborough-sundene.

2. Romtyper: - Chateau Marlborough tilbyr ulike romtyper for å imøtekomme ulike preferanser og budsjetter. - Rommene er romslige, smakfullt innredet og inkluderer moderne fasiliteter. - Romvalgene inkluderer studio-rom, suiter og penthouses. - Rommene har komfortable senger, eget bad, flatskjerm-TV, aircondition, minibar og gratis Wi-Fi.

3. Bespisning: - Quench er hotellets restaurant som tilbyr deilig mat og et utvalg av gode viner. - Restauranten serverer frokost, lunsj og middag. - Menyen inneholder en blanding av moderne newzealandsk mat og internasjonale smaker. - Gjestene kan nyte måltidene sine i den koselige innendørs spisesalen eller al fresco på utendørs terrassen. - Restauranten tilbyr også romservice for gjester som foretrekker å spise på rommet sitt.

4. Ekstra tjenester: - Chateau Marlborough tilbyr ekstra tjenester for å øke gjestenes komfort og bekvemmelighet. - Disse tjenestene inkluderer døgnåpen resepsjon, concierge-assistanse, vaskerifasiliteter og et forretningssenter. - Hotellet tilbyr også konferanse- og arrangementfasiliteter, noe som gjør det til et ideelt sted for brylluper, møter og andre spesielle anledninger. Alt i alt tilbyr Chateau Marlborough en luksuriøs og avslappende opplevelse for gjester som besøker Blenheim. Dets kvalitetsinnkvartering, utmerkede bespisning og praktiske beliggenhet gjør det til et utmerket valg for både fritids- og forretningsreisende.

Barn

Chateau Marlborough i Blenheim, New Zealand, tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av alternativene som er tilgjengelige inkluderer:

1. Utendørs svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng der barn kan plaske rundt og ha det gøy.

2. Lekeområde: Hotellet har et dedikert lekeområde med sklier, husker og annet lekeutstyr for barn å nyte.

3. Sykkelutleie: Familier kan leie sykler fra hotellet og utforske området rundt. Det er også barnevennlige sykler tilgjengelig.

4. Nærliggende parker: Chateau Marlborough ligger i nærheten av flere parker og grøntområder, noe som gir muligheter for piknik og utendørsaktiviteter.

5. Romfasiliteter: Hotellet tilbyr sprinkelsenger og sammenleggbare senger for familier med små barn. I tillegg er rommene utstyrt med TV-er og DVD-spillere for underholdning.

6. Familievennlig servering: Den i hotellet har en barnevennlig meny med måltider og alternativer for barn.

7. Lokale attraksjoner: Hotellet har en sentral beliggenhet, noe som gir enkel tilgang til nærliggende attraksjoner som passer for barn, som Omaka Aviation Heritage Center, Marlborough Museum og Pollard Park. Det er lurt å sjekke direkte med hotellet for å bekrefte tilgjengeligheten av disse fasilitetene under oppholdet.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Chateau Marlborough hotell i Blenheim, New Zealand. Her er noen få forslag:

1. Marlborough Museum: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, Marlborough Museum tilbyr et fascinerende innblikk i den unike historien, kulturen og arven til Marlborough-regionen.

2. Omaka Aviation Heritage Centre: Hvis du er interessert i første verdenskrig luftfartshistorie, er Omaka Aviation Heritage Centre et must-see attraksjon. Det har en verdensklasse samling av vintage fly og immersive utstillinger.

3. Marlborough Farmers' Market: Ta en kort spasertur fra hotellet for å oppleve den livlige Marlborough Farmers' Market, hvor du kan smake og kjøpe ferske lokale produkter, håndverksprodukter og deilig mat.

4. Marlborough Sounds: Marlborough Sounds tilbyr pusten natural beauty, med pittoreske bukter, krystallklart vann og frodige skoger. Utforsk området med båt, kajakk, eller ta naturskjønne turer for å nyte fantastisk utsikt.

5. Vinprøving: Blenheim er kjent for sine verdensklasse vingårder. Mange vingårder tilbyr vinprøvinger og kjellerdør opplevelser, som lar besøkende smake på Marlborough's berømte Sauvignon Blanc og andre varianter.

6. Marlborough Golf Club: Hvis du liker golf, besøk Marlborough Golf Club, som har en 18-hulls bane med imponerende utsikt over de omkringliggende vingårder og fjell.

7. Marlborough Art Walk: Ta en rolig spasertur gjennom Blenheim byen, utforske de ulike kunstgalleriene og offentlige kunstinstallasjonene som viser den lokale kunstneriske talentet.

8. Picton: Ligger omtrent 30 minutter fra Blenheim, den sjarmerende kystbyen Picton tilbyr ekstra underholdningsmuligheter, inkludert vannrestauranter, boutiquebutikker, og naturskjønne turer. Dette er bare noen få forslag til underholdning i nærheten av Chateau Marlborough hotell i Blenheim. Det er mye å se og gjøre i denne vakre regionen i New Zealand!

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Chateau Marlborough? Chateau Marlborough ligger i Blenheim, New Zealand.

2. Hva slags innkvartering tilbyr Chateau Marlborough? Chateau Marlborough tilbyr luksushotell overnatting.

3. Hvilke fasiliteter og tilbud er tilgjengelige på Chateau Marlborough? Chateau Marlborough tilbyr et utvalg av fasiliteter og tilbud inkludert svømmebasseng, spa, treningssenter, restaurant på stedet, gratis Wi-Fi, konferanserom, og 24-timers resepsjon.

4. Er kjæledyr tillatt på Chateau Marlborough? Nei, Chateau Marlborough tillater ikke kjæledyr.

5. Er det parkering tilgjengelig på Chateau Marlborough? Ja, Chateau Marlborough tilbyr gratis parkering på stedet for gjester.

6. Hvor langt er det fra Chateau Marlborough til Marlborough Sounds? Chateau Marlborough er omtrent en 30-minutters kjøretur fra Marlborough Sounds.

7. Er det noen vingårder i nærheten av Chateau Marlborough? Ja, Chateau Marlborough ligger i hjertet av Marlborough vinland, med flere vingårder i nærheten.

8. Tilbyr Chateau Marlborough flyplasstransporttjenester? Ja, Chateau Marlborough tilbyr flyplasstransporttjenester mot en ekstra avgift.

9. Kan gjester ordne turer eller aktiviteter gjennom Chateau Marlborough? Ja, Chateau Marlborough kan hjelpe gjester med å ordne ulike turer og aktiviteter i regionen, inkludert vinturer og utendørsutflukter.

10. Hva er innsjekkings-/utsjekkingstiden på Chateau Marlborough? Innsjekkingstiden på Chateau Marlborough er vanligvis fra kl.

14.00 og utsjekking er vanligvis innen kl.

10.

00.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Hestesport
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Fiske
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Chateau Marlborough
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.