New Zealand, Arrowtown

Millbrook Resort

Malaghans Road Arrowtown, New Zealand Ferieanlegg
1 tilbud fra 3414 NOK Se tilbud
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Golfbane
 • Sykkelutleie
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
Vis alle fasiliteter 26
Beliggenhet
Til sentrum
1.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Malaghans Road Arrowtown, New Zealand

Rundt Millbrook Resort i Arrowtown, New Zealand, finner du flere attraksjoner og fasiliteter:

1. Den historiske byen Arrowtown: Bare en kort avstand fra feriestedet, er Arrowtown kjent for sine sjarmerende gater, gullgruvehistorie, boutique butikker, gallerier og restauranter.

2. Mesterskaps golfbane: Millbrook Resort har en verdensklasse 27-hulls golfbane designet av Sir Bob Charles. Den tilbyr spektakulær utsikt over omkringliggende fjell og er konsekvent rangert blant de beste golfbanene i New Zealand.

3. Arrow River: Ferieanlegget ligger nær Arrow River, der besøkende kan nyte pittoreske tur- og sykkelstier, ørretfiske, eller til og med prøve lykken med gullvasking.

4. Ski og snowboard: Millbrook Resort er en praktisk base for de som er interessert i vinteraktiviteter. Det ligger nær flere populære skibakker, inkludert Coronet Peak og The Remarkables.

5. Vingårder: Sentral-Otago-regionen, der Arrowtown ligger, er kjent for sine vingårder. Det er flere nærliggende vingårder der besøkende kan nyte vinsmaking og turer, som Gibbston Valley og Amisfield.

6. Queenstown: Bare en kort kjøretur unna kan besøkende utforske den livlige byen Queenstown, kjent for sine eventyraktiviteter, bungee-hopping, turstier, naturskjønne cruise og et bredt utvalg av restauranter, barer og butikker.

7. Utendørsaktiviteter: Det omkringliggende området tilbyr mange muligheter for utendørsaktiviteter, inkludert fotturer, terrengsykling, ridning og naturskjønne kjøreturer gjennom de fantastiske landskapene i Central Otago. Alt i alt, gir Millbrook Resort i Arrowtown en rolig og luksuriøs tilflukt, samtidig som det tilbyr enkel tilgang til en rekke attraksjoner og aktiviteter i de vakre omgivelsene.

map
Millbrook Resort
Ferieanlegg

Til sentrum1.7

Om hotellet

Om

Millbrook Resort er et luksushotell som ligger i Arrowtown, New Zealand. Det ligger midt imot den pittoreske bakgrunnen til de sørlige Alpene og er omgitt av vakker natur. Overnatting på Millbrook Resort inkluderer et utvalg av alternativer som passer ulike preferanser og budsjetter. Resorten har ulike typer rom, inkludert studioer, ettroms suiter og toroms suiter. Hvert rom er elegant innredet og tilbyr moderne fasiliteter som flatskjerm-TV-er, Wi-Fi-tilkobling, minibar og eget bad. Gjester kan velge mellom et utvalg av restauranter og spisemuligheter på Millbrook Resort. Resorten har fire spisesteder som imøtekommer ulike smaker og preferanser. The Millhouse Restaurant tilbyr en fin spiseopplevelse med fokus på New Zealand-mat. The Hole in One Café gir en mer avslappet atmosfære med lette måltider og snacks. The Clubhouse tilbyr en avslappet spiseopplevelse med fantastisk utsikt over golfbanen, og den japansk-inspirerte Kobe Cuisine serverer autentisk japansk mat. Gjester på Millbrook Resort kan også dra nytte av resortens omfattende fasiliteter og fritidsaktiviteter. Resorten har en mesterskaps golfbane, en toppmoderne treningssenter, svømmebassenger, tennisbaner, et dagspa, og ulike utendørsaktiviteter som sykling, turstier og fiske. Alt i alt tilbyr Millbrook Resort en luksuriøs og rolig tilflukt for gjester å nyte den naturlige skjønnheten i New Zealand samtidig som de opplever førsteklasses gjestfrihet og fasiliteter.

Barn

'Millbrook Resort' i Arrowtown, New Zealand tilbyr et utvalg av aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av tingene barna kan kose seg med på feriestedet inkluderer:

1. Svømming: Feriestedet har flere utendørs svømmebassenger egnet for barn å plaske og leke i.

2. Barneklubb: Millbrook Resort har en dedikert barneklubb der barn kan delta i ulike aktiviteter, inkludert kunst og håndverk, leker og utendørs eventyr.

3. Lekeplasser: Her er det flere lekeplasser utstyrt med husker, sklier og klatrestativer.

4. Sykkelutleie: Millbrook Resort tilbyr sykkelutleie for barn slik at de kan utforske feriestedet og områdene rundt.

5. Golftimer: For eldre barn som er interessert i golf, tilbyr feriestedet golftimer tilpasset deres alder og ferdighetsnivå.

6. Tennis: Barn kan spille tennis på feriestedets tennisbaner, enten ved å delta i uformelle kamper eller ta timer.

7. Naturstier: Feriestedet har stier og veier som er perfekte for barn og familier å gå på naturvandringer og utforske den vakre omgivelsene.

8. Eventyraktiviteter: Arrowtown og området rundt tilbyr ulike eventyraktiviteter egnet for barn, som guidede turer, ridning og elverafting.

9. Barnevennlige menyer: Feriestedets restauranter og kafeer har vanligvis barnevennlige menyer med et utvalg av alternativer som passer deres smak. Alt i alt tilbyr 'Millbrook Resort' et utvalg av aktiviteter og tjenester som har som mål å underholde og engasjere barn i alle aldre under oppholdet.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Millbrook Resort i Arrowtown, New Zealand. Her er noen forslag:

1. Millbrook Resort aktiviteter: Millbrook Resort tilbyr en rekke underholdningsalternativer, inkludert golfbaner, spa, tennisbaner og sykkelutleie. Du kan også utforske deres turstier og nyte de vakre omgivelsene.

2. Arrowtown Village: Ta en kort kjøretur til Arrowtown Village, hvor du kan utforske den historiske gullgruvebyen. Her finner du butikker, gallerier, restauranter og kafeer å kose deg på. Lakes District Museum ligger også her, og gir et innblikk i områdets historie.

3. Skippers Canyon: For eventyrlystne, ta turen til Skippers Canyon for aktiviteter som jetbåtturer, gullpanning og ATV-kjøring. Den naturskjønne kjøreturen alene er verdt turen, med fantastisk utsikt over canyonen og de omkringliggende fjellene.

4. Vinmarker og vingårder: Arrowtown-området er kjent for sine vinmarker og vingårder. Ta en vintur og nyt smaksprøver på ulike eiendommer, som Gibbston Valley Winery, Amisfield Winery og Chard Farm. Mange tilbyr også herlige restauranter på stedet.

5. The Remarkables Ski Field: Hvis du besøker om vinteren, ta turen til The Remarkables Ski Field for skikjøring, snowboard og andre vinteraktiviteter. Det er omtrent 30 minutters kjøretur fra Millbrook Resort og tilbyr fantastisk alpinscenery.

6. Queenstown: Kun 15 minutters kjøretur unna, tilbyr Queenstown et bredt utvalg underholdningsmuligheter. Byen er kjent for ekstremsport som bungee jumping, fallskjermhopping og jetbåtturer. I tillegg kan du utforske den livlige bykjernen med sine butikker, restauranter, barer og strandpromenade. Husk å sjekke tilgjengelighet og åpningstider for spesifikke attraksjoner og aktiviteter, da de kan variere avhengig av sesongen.

Topp spørsmål

1. Hva er Millbrook Resort? Millbrook Resort er et luksuriøst feriested som ligger i Arrowtown, New Zealand. Det tilbyr fantastiske overnattingsmuligheter, verdensklassefasiliteter og fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene og golfbanen.

2. Hva slags overnattingsmuligheter tilbyr Millbrook Resort? Feriestedet tilbyr ulike typer overnattingsmuligheter, inkludert hotellrom, studioer, ettroms, toroms og tioroms suiter, samt luksuriøse villaer og hytter. Hver overnattingsmulighet gir en unik opplevelse med moderne fasiliteter og vakre interiører.

3. Hvilke fasiliteter og tilbud har Millbrook Resort? Millbrook Resort tilbyr et utvalg av fasiliteter og tilbud, inkludert en mesterskaps golfbane, flere svømmebassenger, et spa- og velværesenter, treningsfasiliteter, tennisbaner, restauranter, barer, møte- og arrangementslokaler og nydelige turstier.

4. Hva kan man gjøre på Millbrook Resort og i området rundt? Gjester kan nyte et utvalg av aktiviteter på Millbrook Resort, som å spille golf, unne seg spa-behandlinger, utforske de pittoreske turstiene, svømme i bassengene, eller delta i ulike idretter på trenings- og tennisfasilitetene. I tillegg er det mange attraksjoner i nærheten, inkludert vingårder, skiområder, historiske steder og fantastiske naturlandskap.

5. Hvor langt er det til sentrum av Arrowtown fra Millbrook Resort? Millbrook Resort ligger ca. 2 kilometer fra sentrum av Arrowtown, noe som gjør det lett tilgjengelig for gjester som ønsker å utforske den sjarmerende byen og dens attraksjoner.

6. Er Millbrook Resort familievennlig? Ja, Millbrook Resort er familievennlig og tilbyr et utvalg av fasiliteter og aktiviteter som passer for familier, inkludert en barneklubb, lekeplass og overnattingsmuligheter som kan komfortabelt huse familier av ulike størrelser.

7. Finnes det spisemuligheter på Millbrook Resort? Ja, feriestedet tilbyr ulike spisemuligheter for å imøtekomme ulike smaker og preferanser. Det er flere restauranter og barer på stedet som serverer deilig mat, alt fra uformelle måltider til fine spiseopplevelser.

8. Kan Millbrook Resort arrangere bryllup og arrangementer? Ja, Millbrook Resort er et populært sted for bryllup og arrangementer. De har dedikerte arrangementslokaler og et team av fagfolk som kan hjelpe med å organisere og planlegge din spesielle anledning.

9. Finnes det en skyttelbuss fra Millbrook Resort til Queenstown? Ja, Millbrook Resort tilbyr en gratis skyttelbuss til Queenstown, som ligger en kort kjøretur unna. Dette lar gjester utforske Queenstowns pulserende bysentrum og oppleve de ulike aktivitetene og attraksjonene det har å by på.

10. Hvordan kan jeg booke et opphold på Millbrook Resort? Du kan booke et opphold på Millbrook Resort ved å besøke deres offisielle nettside eller ved å kontakte deres reservasjonsteam direkte. De tilbyr et enkelt online bookingsystem og kan hjelpe med eventuelle spørsmål eller spesielle forespørsler.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Golfbane
 • Sykkelutleie
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Kaffe / Tekoker
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
For familier med barn
 • Lekeplass
 • Barneklubb
Anmeldelse av Millbrook Resort
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.