Nederland, Haarlem

Haarlem Hotelsuites

Kleine Houtstraat 13 Haarlem, Nederland Hotell
1 tilbud fra 2283 NOK Se tilbud
Haarlem Hotelsuites
Haarlem Hotelsuites
Haarlem Hotelsuites
Haarlem Hotelsuites
Haarlem Hotelsuites
Haarlem Hotelsuites
Haarlem Hotelsuites
Haarlem Hotelsuites
Haarlem Hotelsuites
Haarlem Hotelsuites
Haarlem Hotelsuites
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Kleine Houtstraat 13 Haarlem, Nederland

Noen nærliggende attraksjoner og severdigheter rundt Haarlem Hotelsuites i Haarlem, Nederland inkluderer:

1. Grote Markt (torg)

2. Frans Hals Museum

3. Teylers Museum

4. St. Bavo-kirken

5. Haarlemmerhout Park

6. Amsterdamse Poort (historisk byport)

7. De Hallen Haarlem (kultursenter)

8. Corrie ten Boom House (museum)

9. Haarlem Canal Belt

10. Haarlemmer Kweektuin (botanisk hage) Dette er bare noen få eksempler på de mange attraksjonene og fasilitetene som ligger i nærheten av Haarlem Hotelsuites i Haarlem, Nederland.

map
Haarlem Hotelsuites
Hotell

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

Haarlem Hotelsuites er et boutiquehotell som ligger midt i hjertet av Haarlem, Nederland. Hotellet tilbyr en unik og luksuriøs opplevelse for gjester som leter etter et komfortabelt og stilig sted å bo. Hotellet har vakkert designede rom og suiter som er utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Rommene er elegant dekorert med en blanding av moderne og klassiske stiler, og skaper en koselig og innbydende atmosfære for gjestene. Gjestene kan velge mellom ulike romalternativer, inkludert standardrom, deluxe-rom og romslige suiter. Hvert rom er designet for å gi en komfortabel og avslappende atmosfære for gjestene å slappe av i etter en lang dag med utforsking av byen. Hotellet tilbyr også en deilig frokostbuffé hver morgen med et utvalg av ferske bakverk, frukt, frokostblandinger og varme retter. Gjestene kan nyte frokosten i hotellets koselige spisestue eller få den levert til rommet for ekstra bekvemmelighet. Alt i alt er Haarlem Hotelsuites det perfekte valget for reisende som leter etter et stilig og komfortabelt sted å bo i Haarlem, Nederland. Med sine luksuriøse rom, praktiske beliggenhet og deilige måltider, er gjestene sikret å ha et uforglemmelig opphold på dette sjarmerende boutiquehotellet.

Underholdning

1. Frans Hals Museum - Et museum dedikert til den nederlandske Gullalder-maleren Frans Hals, med en samling av hans verk samt annen kunst fra det

16. og

17. århundre.

2. Teylers Museum - Det eldste museet i Nederland, med en variert samling av kunst, naturhistoriske objekter og vitenskapelige instrumenter.

3. Grote Markt - Den sentrale plassen i Haarlem, omgitt av historiske bygninger og full av butikker, kafeer og markeder.

4. Amsterdamse Poort - En historisk byport som en gang tjente som hovedinngangen til Haarlem, nå restaurert og brukt som et kultursenter.

5. Eindelijk! Theater - Et koselig teater midt i Haarlem, som tilbyr ulike forestillinger inkludert skuespill, musikaler og komedieshow.

6. Haarlemmerhout - Den eldste offentlige parken i Nederland, perfekt for en avslappende spasertur eller piknik på en solfylt dag.

7. Haarlem Jazz & More - En årlig musikkfestival som finner sted i august, med jazz og andre live musikkopptredener på ulike steder rundt byen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Haarlem Hotelsuites? - Haarlem Hotelsuites ligger i Haarlem, Nederland.

2. Hvilke fasiliteter er inkludert på rommene på Haarlem Hotelsuites? - Rommene på Haarlem Hotelsuites inkluderer fasiliteter som et lite kjøkken, gratis Wi-Fi og en flatskjerm-TV.

3. Er frokost inkludert i romprisen på Haarlem Hotelsuites? - Frokost er ikke inkludert i romprisen på Haarlem Hotelsuites, men gjestene kan kjøpe frokost mot en ekstra kostnad.

4. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Haarlem Hotelsuites? - Innsjekkingstiden på Haarlem Hotelsuites er kl. 15:00 og utsjekkingstiden er kl. 11:

00.

5. Er det parkering tilgjengelig på Haarlem Hotelsuites? - Ja, det er parkering tilgjengelig på Haarlem Hotelsuites mot en ekstra kostnad.

6. Er kjæledyr tillatt på Haarlem Hotelsuites? - Kjæledyr er ikke tillatt på Haarlem Hotelsuites.

7. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Haarlem Hotelsuites? - Noen nærliggende attraksjoner til Haarlem Hotelsuites inkluderer Teylers Museum, Frans Hals Museum og Grote Markt-plassen.

8. Er det en restaurant på stedet på Haarlem Hotelsuites? - Haarlem Hotelsuites har ikke en restaurant på stedet, men det er mange spisesteder innen gangavstand fra hotellet.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
Vannaktiviteter
 • Basseng
Anmeldelse av Haarlem Hotelsuites
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.