Nederland, Amsterdam

Hotel Die Port van Cleve

Nieuwezijds Voorburgwal 176-180 Amsterdam, Nederland Hotell
1 tilbud fra 1906 NOK Se tilbud
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Hotel Die Port van Cleve
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 17
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Nieuwezijds Voorburgwal 176-180 Amsterdam, Nederland

Noen nærliggende attraksjoner og landemerker rundt Hotel Die Port van Cleve i Amsterdam, Nederland inkluderer:

1. Det kongelige slottet i Amsterdam

2. Dam-torget

3. Anne Franks hus

4. De ni gatene (De Negen Straatjes)

5. Westerkerk

6. Jordaan-området

7. Madame Tussauds Amsterdam

8. Amsterdam Museum

9. De Wallen (Red Light District)

10. Rembrandt-huset Museet. I tillegg ligger hotellet i nærheten av flere kafeer, restauranter, butikker og offentlige transportmuligheter for gjester å utforske byen enkelt.

map
Hotel Die Port van Cleve
Hotell

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

Hotel Die Port van Cleve er et sjarmerende 4-stjerners hotell som ligger i hjertet av Amsterdam, Nederland. Hotellet er plassert i en historisk bygning som stammer fra 1870, men har blitt renovert for å tilby moderne fasiliteter og komfort for gjestene. Hotellet tilbyr ulike romtyper, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. Hvert rom er elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og te- og kaffefasiliteter. Noen rom har også fantastisk utsikt over byens kanaler. Gjestene kan nyte en deilig måltid på hotellets Brasserie De Poort, som serverer tradisjonell nederlandsk mat med en moderne vri. Hotellets bar, Bar-Bodega De Blauwe Parade, tilbyr et stort utvalg av drikkevarer og cocktails, noe som gjør det til det perfekte stedet å slappe av etter en dag med utforsking av byen. Hotel Die Port van Cleve har en ideell beliggenhet innen gangavstand fra mange av Amsterdams største attraksjoner, inkludert Anne Franks hus, Dam-plassen og den berømte blomstermarkedet. Hotellet er også lett tilgjengelig med offentlig transport, med sentralstasjonen bare en kort spasertur unna. Alt i alt tilbyr Hotel Die Port van Cleve et komfortabelt og praktisk opphold i hjertet av Amsterdam, noe som gjør det til et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende.

Underholdning

1. Anne Frank-huset - Et historisk husmuseum dedikert til den jødiske dagbokforfatteren Anne Frank under krigen, som ligger bare en kort spasertur unna hotellet.

2. Det kongelige slott i Amsterdam - Det offisielle palasset til den nederlandske monarken som ligger på Dam-plassen, bare noen skritt unna hotellet.

3. Amsterdam Dungeon - En populær turistattraksjon som tilbyr morsomme og skremmende interaktive forestillinger om Amsterdams mørke historie, som ligger nær Dam-plassen.

4. Red Light District - Utforsk det kjente rødlyskvarteret i Amsterdam, kjent for sitt pulserende natteliv og unike atmosfære, bare en kort spasertur fra hotellet.

5. Madame Tussauds Amsterdam - Et voksmuseum med realistiske voksskulpturer av kjendiser og historiske figurer, som ligger i nærheten av Dam-plassen.

6. De Nieuwe Kerk - En kirke fra 1400-tallet som huser utstillinger og kulturelle arrangementer, ligger ved siden av Det kongelige slottet på Dam-plassen.

7. Kanalcruise - Ta en avslappende båttur gjennom Amsterdams pittoreske kanaler, med avgang fra ulike steder i nærheten av hotellet.

8. The Bulldog Coffeeshop - Besøk en av Amsterdams berømte kaféer for å oppleve byens cannabis-kultur, som ligger i nærheten av hotellet.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Hotel Die Port van Cleve? Hotel Die Port van Cleve ligger i hjertet av Amsterdam, Nederland på Nieuwezijds Voorburgwal 176-1

80.

2. Hva er innsjekking og utsjekkingstidene på Hotel Die Port van Cleve? Innsjekkingstiden på Hotel Die Port van Cleve er fra kl.

15.00 og utover, og utsjekkingstiden er til kl.

12.

00.

3. Tilbyr Hotel Die Port van Cleve flyplasstransport? Ja, Hotel Die Port van Cleve tilbyr flyplasstransport mot et ekstra gebyr. Gjester oppfordres til å kontakte hotellet direkte for mer informasjon.

4. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Hotel Die Port van Cleve? Noen av de nærliggende attraksjonene til Hotel Die Port van Cleve inkluderer Dam-plassen, Anne Franks hus, Kongepalasset i Amsterdam, og Red Light District.

5. Er kjæledyr tillatt på Hotel Die Port van Cleve? Ja, Hotel Die Port van Cleve er et dyrevennlig hotell. Gjester oppfordres til å informere hotellet på forhånd hvis de skal ta med seg kjæledyrene sine.

6. Tilbyr Hotel Die Port van Cleve gratis frokost? Ja, Hotel Die Port van Cleve tilbyr gratis frokost for gjester som bor på hotellet.

7. Er det parkering tilgjengelig på stedet på Hotel Die Port van Cleve? Nei, Hotel Die Port van Cleve har ikke parkering på stedet. Imidlertid er det nærliggende parkeringsfasiliteter som gjester kan benytte mot ekstra avgift.

8. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Hotel Die Port van Cleve? Fasiliteter på Hotel Die Port van Cleve inkluderer en restaurant, bar, gratis Wi-Fi, døgnåpen resepsjon, romservice og concierge-tjenester.

9. Er det noen spesielle tilbud eller pakker tilgjengelig på Hotel Die Port van Cleve? Ja, Hotel Die Port van Cleve tilbyr ofte spesielle pakker og tilbud for gjester, som romantiske ferier, sightseeing-turer og kulinariske opplevelser. Gjester oppfordres til å sjekke hotellets nettside for mer informasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • En suite
 • Privat bad
Ekstra tjenester
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Hotel Die Port van Cleve
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.