Nederland, Amsterdam

Hotel Amsterdam De Roode Leeuw

Damrak 93-94 Amsterdam, Nederland Hotell
1 tilbud fra 1647 NOK Se tilbud
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 25
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Damrak 93-94 Amsterdam, Nederland

Hotel Amsterdam De Roode Leeuw ligger i hjertet av Amsterdams bysentrum, omgitt av mange populære attraksjoner, restauranter, butikker og kulturelle landemerker. Noen av de nærliggende interessepunktene inkluderer Dam-plassen, Det kongelige slott i Amsterdam, Madam Tussauds Amsterdam, Nieuwe Kerk, Anne Franks hus og Red Light District. Hotellet ligger også i nærheten av den kjente handlegaten Kalverstraat og det historiske nabolaget Jordaan. I tillegg kan gjestene enkelt få tilgang til offentlig transport som trikker, busser og tog for å utforske andre områder av byen.

map
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
7.8 Hotell

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Hotel Amsterdam De Roode Leeuw er et 4-stjerners hotell som ligger i hjertet av Amsterdam, bare noen skritt unna Dam Square. Hotellet skryter av en rik historie som dateres tilbake til 1911, og tilbyr en perfekt blanding av tradisjonell sjarm og moderne fasiliteter. Hotellet har 79 gjesterom, hver elegant innredet med en blanding av klassisk og moderne møbler. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV-er, minibarer og gratis Wi-Fi. Noen rom tilbyr også utsikt over det travle Dam Square. Gjestene kan nyte en deilig frokostbuffé hver morgen på hotellets restaurant, der de også kan prøve tradisjonell nederlandsk mat til lunsj og middag. Hotellets bar er det perfekte stedet å slappe av med en cocktail eller et glass vin etter en lang dag med å utforske byen. Hotel Amsterdam De Roode Leeuw ligger innen gangavstand fra populære attraksjoner som Royal Palace, Anne Frank House og de ikoniske kanalene i Amsterdam. Hotellet ligger også beleilig til i nærheten av offentlig transport, noe som gjør det enkelt for gjestene å utforske andre deler av byen. Alt i alt tilbyr Hotel Amsterdam De Roode Leeuw komfortable overnatting, deilige spisemuligheter og en førsteklasses beliggenhet for gjester som ønsker å oppleve det beste av Amsterdam under oppholdet sitt.

Barn

1. Familievinnelige rom: Hotellet tilbyr familierom med nok plass for barn å bevege seg komfortabelt.

2. Barnemeny: Hotellet har en barnemeny med barnevennlige alternativer til frokost, lunsj og middag.

3. Barnevakt-tjenester: Hotellet kan arrangere profesjonelle barnevakt-tjenester for foreldre som ønsker litt tid for seg selv.

4. Barnas aktiviteter: Hotellet kan tilby morsomme aktiviteter og underholdning for barn, som spill, kunst og håndverk, eller filmkvelder.

5. Barnas fasiliteter: Hotellet kan tilby spesielle fasiliteter for barn, som sprinkelsenger, barnestoler, barnas badeprodukter og mer.

6. Nærliggende attraksjoner: Hotellet ligger i hjertet av Amsterdam, med mange familievennlige attraksjoner i nærheten, som Anne Frank-huset, Van Gogh-museet og NEMO vitenskapsmuseet.

Underholdning

1. Red Light District: Utforsk de unike butikkene, museene, kafeene og nattelivet i Amsterdams berømte Red Light District, som ligger bare en kort spasertur fra hotellet.

2. Dam-torget: Besøk det historiske Dam-torget, hjem til Det kongelige palasset, Nasjonalmonumentet og det berømte Madame Tussauds voksmuseet.

3. Anne Frank-huset: Lær om livet og arven til Anne Frank på Anne Frank-huset, som ligger bare en 10-minutters spasertur fra hotellet.

4. Amsterdam Dungeon: Opplev en interaktiv reise gjennom Amsterdams mørke historie på Amsterdam Dungeon, som ligger i nærheten av hotellet.

5. Kanalcruise: Ta en vakker kanalcruise for å utforske Amsterdams pittoreske kanaler og historiske landemerker, med mange cruise selskaper som avgår i nærheten av hotellet.

6. Rembrandt House Museum: Besøk det tidligere hjemmet til den berømte nederlandske maleren Rembrandt og se hans verk på Rembrandt House Museum, som ligger innen gangavstand fra hotellet.

7. The Royal Concertgebouw: Nyt en klassisk musikkforestilling på det verdenskjente Royal Concertgebouw, som ligger bare en kort trikketur unna hotellet.

8. Leidseplein: Opplev Amsterdams pulserende natteliv på Leidseplein, med sine puber, barer, klubber og spillesteder bare en kort spasertur fra hotellet.

9. Vondelpark: Slapp av i vakre Vondelpark, Amsterdams største bypark, som ligger innen gangavstand fra hotellet og tilbyr en fredelig flukt fra byens kjas og mas.

10. Rijksmuseum: Utforsk mesterverkene av nederlandsk kunst og historie på Rijksmuseum, som ligger bare en kort trikketur fra hotellet.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Hotel Amsterdam De Roode Leeuw? Svar: Ja, det er parkering tilgjengelig på hotellet mot en ekstra avgift.

2. Spørsmål: Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hotel Amsterdam De Roode Leeuw? Svar: Innsjekkingstid er kl. 15:00 og utsjekkingstid er kl. 12:

00.

3. Spørsmål: Tilbyr hotellet gratis Wi-Fi? Svar: Ja, hotellet tilbyr kostnadsfri Wi-Fi for gjestene.

4. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt på Hotel Amsterdam De Roode Leeuw? Svar: Nei, kjæledyr er ikke tillatt på hotellet.

5. Spørsmål: Har hotellet en restaurant på stedet? Svar: Ja, hotellet har en restaurant som serverer nederlandsk mat.

6. Spørsmål: Finnes det et treningsstudio eller treningsrom på Hotel Amsterdam De Roode Leeuw? Svar: Nei, hotellet har ikke treningsstudio eller treningsrom.

7. Spørsmål: Hva er det nærmeste flyplassen til hotellet? Svar: Den nærmeste flyplassen er Amsterdam Schiphol Airport, som ligger omtrent 20 minutter unna med bil.

8. Spørsmål: Tilbyr hotellet romservice? Svar: Ja, hotellet tilbyr romservice for gjestene.

9. Spørsmål: Er frokost inkludert i romprisen på Hotel Amsterdam De Roode Leeuw? Svar: Frokost er ikke alltid inkludert i romprisen, men det kan legges til mot en ekstra avgift.

10. Spørsmål: Er det noen turistattraksjoner i nærheten? Svar: Ja, hotellet ligger midt i hjertet av Amsterdam og er innen gangavstand fra mange populære attraksjoner som Dam Square, Royal Palace og Anne Frank House.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Flerspråklig personale
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Privat bad
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Skopuss
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.