Marokko, Fez

Les Merinides

Borj Nord Fez, Marokko Hotell
1 tilbud fra 872 NOK Se tilbud
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Les Merinides
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kafé
Vis alle fasiliteter 29
Beliggenhet
Til sentrum
4.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Borj Nord Fez, Marokko

Rundt hotellet Les Merinides i Fez, Marokko, finnes det flere attraksjoner og severdigheter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten:

1. Kongepalasset: Det majestetiske kongepalasset i Fez ligger bare en kort avstand fra hotellet. Selv om besøkende ikke kan komme inn i palasset, kan de beundre de imponerende gullportene og vakre arkitekturen.

2. Borj Nord: Denne historiske festningen ligger på toppen av en bakke nær Les Merinides. Den tilbyr panoramautsikt over byen Fez, inkludert Medinaen og det omkringliggende landskapet.

3. Bou Inania Madrasa: En kort spasertur fra hotellet vil ta deg til denne fantastiske islamske skolen, kjent for sin intrikate arkitektur og vakre gårdsplass.

4. Merinidene gravene: Bare en kort kjøretur unna kan besøkende utforske de gamle gravene til Merinid-dynastiet. Disse gravene har utsikt over byen og tilbyr en fredelig atmosfære.

5. Den andalusiske kvartalet: Beliggende i nærheten av hotellet, er den andalusiske kvartalet kjent for sine sjarmerende smale gater, fargerike hus og tradisjonell marokkansk arkitektur.

6. Jardine Jnan Sbil: Denne frodige offentlige hagen, som ligger i Ville Nouvelle-distriktet, tilbyr en rolig flukt fra den travle bykjernen. Det er et flott sted for en rolig spasertur eller piknik.

7. Bab Bou Jeloud: En av hovedinngangene til Medinaen, Bab Bou Jeloud, eller den blå porten, er et landemerke i Fez. Det er et livlig område fylt med butikker, kafeer og historiske severdigheter. Dette er bare noen få av attraksjonene nær Les Merinides i Fez, Marokko. Hotellet i seg selv tilbyr også fantastisk utsikt over byen og tradisjonell marokkansk gjestfrihet.

map
Les Merinides
Hotell

Til sentrum4.4

Om hotellet

Om

'Les Merinides' er et luksushotell som ligger i Fez, Marokko. Det ligger på en ås som tilbyr fantastisk panoramautsikt over byen og det omkringliggende landskapet. Hotellet tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme ulike preferanser og budsjetter. Rommene er elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, satellitt-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen rom har også en privat balkong eller terrasse med vakker utsikt. Hotellet har flere spisemuligheter for å tilfredsstille gjestenes smaksløker. Hovedrestauranten, 'Le Zalagh', serverer et bredt utvalg av marokkanske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte måltidene sine mens de nyter den fantastiske utsikten fra terrassen. Hotellet har også en marokkansk restaurant, 'La Kouba du Restaurant', som tilbyr tradisjonell marokkansk mat i en tradisjonell setting. I tillegg er det en stilig bar, 'La Bodega', hvor gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av cocktailer og drikkevarer. 'Les Merinides' tilbyr også ulike fasiliteter for gjestene å nyte. Det er en stor utendørs svømmebasseng omgitt av frodige hager, hvor gjestene kan ta en dukkert og slappe av under solen. Hotellet har også et treningssenter, spa og velværesenter, hvor gjestene kan unne seg oppfriskende behandlinger og terapier. For de som leter etter utendørs aktiviteter, kan hotellet arrangere guidede turer, utflukter og ridning. Alt i alt er 'Les Merinides' et luksuriøst hotell i Fez, Marokko, som tilbyr komfortable rom, deilige spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter og aktiviteter for et minneverdig opphold.

Barn

Les Merinides er et luksushotell som ligger i Fez, Marokko, og selv om det er mer fokusert på voksne gjester, er det fortsatt noen fasiliteter og aktiviteter som passer for barn. Noen av tingene barn kan nyte på Les Merinides inkluderer:

1. Utendørs svømmebasseng: Hotellet har et stort utendørs svømmebasseng der barn kan ha det gøy og kjøle seg ned i løpet av sommermånedene.

2. Ridning: Les Merinides tilbyr ridning, noe som kan være en flott opplevelse for barn som vil utforske det omkringliggende området.

3. Lokale utflukter: Hotellet kan ordne lokale utflukter til nærliggende attraksjoner som den historiske medinaen i Fez eller de berømte garveriene. Disse utfluktene kan være lærerike og interessante for barn.

4. Utendørs lekeområde: Les Merinides har et utendørs lekeområde med husker og sklier der barn kan leke og ha det gøy.

5. Barneklubb: Hotellet kan tilby en barneklubb eller barneomsorgstjenester i høysesongen. Dette gir foreldre litt voksen tid mens barna er opptatt med tilsynsaktiviteter og leker. Det anbefales å kontakte hotellet direkte eller sjekke deres nettside for den mest oppdaterte informasjonen om barnevennlige fasiliteter og aktiviteter som er tilgjengelige under oppholdet ditt.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Les Merinides i Fez, Marokko. Noen av de populære alternativene inkluderer:

1. Chouara Tannery: Ligger i hjertet av den gamle medinaen, er dette garveriet en attraksjon man må besøke i Fez. Du kan være vitne til den tradisjonelle skinnfargingprosessen og utforske butikkene rundt området.

2. Al-Attarine Madrasa: Denne vakre islamske skolen er kjent for sitt intrikate flisarbeid og utmerkede arkitektur. Det er et flott sted å lære om marokkansk historie og kultur.

3. Bab Boujloud: Denne ikoniske porten er en inngang til den livlige medinaen i Fez. Det er verdt å utforske de travle gatene, butikkene og restaurantene rundt dette området.

4. Borj Nord: Ligger på en høyde med utsikt over byen, tilbyr Borj Nord panoramautsikt over Fez. Du kan også besøke Borj Nord Museum, som viser gamle gjenstander og våpen.

5. Fes el-Bali: Det er den eldste innelukkede delen av byen og et UNESCOs verdensarvsted. De smale svingete gatene, travle soukene og historiske bygningene gjør det til et fascinerende sted å utforske.

6. Jardin Jnan Sbil: Hvis du leter etter en fredelig flukt fra byen, kan du besøke denne vakre hagen nær Fezs medina. Det er et perfekt sted å slappe av, ta en spasertur og nyte grønnheten.

7. Fez Mellah: Dette historiske jødiske kvarteret tilbyr et glimt inn i den jødiske arven til Fez. Det er et kulturelt rikt nabolag med synagoger, markeder og tradisjonelle hus.

8. Tradisjonelle Musikker & Danseshow: Du kan oppleve den livlige marokkanske kulturen gjennom tradisjonell musikk og dans forestillinger. Sjekk ut steder som Palais Amani eller Al Fassia restaurant for levende underholdning. Husk å sjekke tidene, inngangsbillettene og tilgjengeligheten før du besøker noen av disse attraksjonene.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Les Merinides i Fez, Marokko? Les Merinides ligger i utkanten av Fez, på en høyde med utsikt over byen.

2. Hva er de viktigste funksjonene til Les Merinides hotell? Les Merinides hotell tilbyr fantastisk panoramautsikt over byen, et vakkert svømmebasseng, romslige og komfortable rom, høykvalitets spisemuligheter og en tradisjonell marokkansk hammam/spa.

3. Hvor langt er det fra Les Merinides til bysentrum i Fez? Les Merinides ligger omtrent 3,5 kilometer (2,2 miles) fra bysentrum i Fez.

4. Er det noen nærliggende attraksjoner til Les Merinides? Ja, Les Merinides er nær flere attraksjoner som Bab Boujloud-porten, Jardin Jnan Sbil og Universitetet i Al Quaraouiyine.

5. Er det en restaurant på stedet på Les Merinides? Ja, Les Merinides har en restaurant på stedet kalt "The Mérinide" som tilbyr deilig marokkansk og internasjonal mat.

6. Har rommene på Les Merinides air condition? Ja, alle rom på Les Merinides er utstyrt med air condition for å sikre et komfortabelt opphold.

7. Er det transporttjenester tilgjengelig fra Les Merinides til bysentrum? Ja, Les Merinides tilbyr shuttle-tjenester til bysentrum, slik at gjestene enkelt kan utforske Fez.

8. Har Les Merinides spa eller velværefasiliteter? Ja, Les Merinides har en tradisjonell marokkansk hammam og spa hvor gjestene kan nyte ulike avslappende behandlinger.

9. Kan Les Merinides hjelpe med å organisere turer eller utflukter? Ja, hotellet gir assistanse med å organisere turer og utflukter til populære severdigheter og attraksjoner i og rundt Fez.

10. Er Les Merinides et egnet hotell for forretningsreisende? Ja, Les Merinides tilbyr konferanse- og møtefasiliteter, noe som gjør det til et egnet valg for forretningsreisende også.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Butikker
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Les Merinides
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.