Montenegro, Prcanj

Hotel Libertas

Prcanj bb Prcanj, Montenegro Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Hotel Libertas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 20
Beliggenhet
Til sentrum
1.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Prcanj bb Prcanj, Montenegro

Hotel Libertas ligger i den lille kystlandsbyen Prčanj i Montenegro. Hotellet ligger i et pittoresk område omgitt av vakker natur og fantastisk utsikt over Kotorbukten. Nærliggende attraksjoner og fasiliteter i nærheten av Hotel Libertas inkluderer:

1. Strender: Det er flere små strender i nærheten av Hotel Libertas, som gir muligheter for svømming, soling og andre vannaktiviteter.

2. Prčanj-promenaden: Hotellet ligger ved vannkanten i Prčanj, som tilbyr en herlig promenade hvor besøkende kan nyte en avslappende spasertur langs sjøen og nyte den fantastiske utsikten.

3. Porto Montenegro: Den glamorøse marinaen ligger omtrent 6 kilometer fra Prčanj. Porto Montenegro tilbyr et utvalg av eksklusive butikker, restauranter, kafeer og vakre yachter.

4. Gamlebyen Kotor: Den historiske byen Kotor, med sin middelalderske arkitektur og sjarm, ligger omtrent 6 kilometer unna. Besøkende kan utforske de smale gatene, besøke Kotor-katedralen og beundre de gamle bymurene.

5. Lovćen nasjonalpark: Ligger en kort kjøretur fra Prčanj, tilbyr Lovćen nasjonalpark fantastisk fjellandskap, turstier og det berømte Njegos-mausoleet.

6. Perast: Denne nærliggende byen, kjent for sin barokkarkitektur og sjarmerende steinhus, ligger omtrent 7 kilometer unna Hotel Libertas. Besøkende kan ta en båttur for å besøke den berømte Øya Vår Frue av Rokka.

7. Restauranter og kafeer: Det er mange restauranter og kafeer i nærheten av Hotel Libertas som tilbyr et utvalg av lokal og internasjonal mat.

8. Diverse vannaktiviteter: Besøkende kan nyte forskjellige vannsportaktiviteter som kajakkpadling, paddleboarding og båtturer i Kotorbukten. Generelt sett er området rundt Hotel Libertas i Prčanj kjent for sin naturlige skjønnhet, fantastiske kystlinje og historiske attraksjoner, noe som gjør det til et ideelt reisemål for en avslappende kystferie i Montenegro.

map
Hotel Libertas
Hotell

Til sentrum1.6

Om hotellet

Om

Hotel Libertas er et populært hotell som ligger i den vakre byen Prcanj, Montenegro. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene som tilbys: Hotel Libertas tilbyr komfortable og godt utstyrte rom til sine gjester. Rommene er smakfullt innredet og skaper en avslappende atmosfære. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, Wi-Fi, minibar og eget bad med dusj eller badekar. Det finnes ulike romtyper tilgjengelig for å imøtekomme ulike behov. Disse inkluderer standardrom, superiorrom og suiter. Standardrommene er ideelle for solo-reisende eller par, mens superiorrommene tilbyr mer plass og kan romme familier. Suitene gir en luksuriøs opplevelse med separate oppholdsområder og ekstra fasiliteter. Når det gjelder spising, tilbyr Hotel Libertas en deilig culinær opplevelse for sine gjester. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter. Restauranten tilbyr en meny som imøtekommer ulike smaker og diettpreferanser. Gjestene kan velge mellom overnatting med frokost, halvpensjon eller helpensjon. Frokostbuffeen tilbyr et utvalg av smakfulle og søte alternativer som gir energi for dagen. Til lunsj og middag kan gjestene nyte deilige måltider laget med ferske ingredienser. Hotellet har også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av drikkevarer og snacks. I tillegg tilbyr Hotel Libertas fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, treningssenter, spa og velværesenter. Gjestene kan unne seg ulike behandlinger og massasjer for å slappe av og fornye seg. Hotellet har også en døgnåpen resepsjon, romservice og gratis parkeringsfasiliteter for gjestenes bekvemmelighet. Samlet sett tilbyr Hotel Libertas i Prcanj, Montenegro, komfortable rom, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene.

Strand

Hotel Libertas, som ligger i den vakre kystbyen Prcanj, Montenegro, tilbyr en idyllisk strandopplevelse som garanterer avslapning og glede. Mot en bakteppe av fantastisk naturskjønnhet, er hotellets strand et perfekt sted å slappe av og nyte solen. Stranden på Hotel Libertas er en skjult perle, kjent for sin uberørte gyldne sand og krystallklare turkise vann. Det er en avsidesliggende oase der gjestene kan slippe unna kjas og mas i hverdagen og komme i kontakt med naturen. Beliggenheten ved stranden gir også panoramautsikt over Adriaterhavet, noe som skaper en fredelig og rolig atmosfære. Hotellet er stolt av å gi gjestene en førsteklasses strandopplevelse. Personalet sørger for at stranden er nøye vedlikeholdt, med solsenger og parasoller tilgjengelig for gjester som ønsker å slappe av i total komfort. De varme og innbydende vannene i Adriaterhavet er perfekte for en forfriskende svømmetur eller til og med morsomme vannaktiviteter som snorkling eller paddleboarding. For de som foretrekker å holde seg på land, tilbyr stranden rikelig med muligheter for avslappende turer langs kysten, med de rolige bølgene som skaper en beroligende lydkulisse. Hotellets strandbar serverer forfriskende drikke og deilige snacks, slik at gjestene kan nyte smakene av regionen mens de nyter den fantastiske utsikten. Videre ligger Hotel Libertas beleilig nær ulike lokale attraksjoner, som historiske severdigheter, sjarmerende kystbyer og livlige nattelivssteder. Dette gjør det til en ideell base for å utforske den rike kulturarven og de naturlige underverkene som Montenegro har å tilby. Avslutningsvis, Hotel Libertas i Prcanj, Montenegro, tilbyr en strandopplevelse som kombinerer avslapning, naturlig skjønnhet og enestående service. Enten du ønsker å sole deg, bade i azurblått vann eller rett og slett slappe av i en rolig setting, så har denne stranden alt. Med sine fantastiske utsikter, velholdte fasiliteter og beleilige beliggenhet er stranden på Hotel Libertas et absolutt paradis for enhver reisende som søker en minneverdig kystferie.

Underholdning

Hotel Libertas i Prcanj, Montenegro tilbyr ulike underholdningsmuligheter både på hotellet og i nærområdet. Noen mulige underholdningsalternativer i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Strender: Prcanj ligger ved den vakre Kotorbukten og har fantastiske strender hvor man kan slappe av, sole seg, bade eller delta i ulike vannsportaktiviteter.

2. Prcanj Promenade: Ta en avslappende spasertur langs Prcanj-promenaden, som er omgitt av sjarmerende kafeer, restauranter og butikker. Nyt den vakre utsikten over bukten mens du utforsker området.

3. Historiske steder: Besøk de nærliggende byene Kotor og Perast, begge kjent for sin rike historie og UNESCOs verdensarvstatus. Utforsk deres gamlebyer, besøk historiske monumenter eller ta båtturer til attraksjoner som øya Lady of the Rocks.

4. Båtturer: Ta en båttur i Kotorbukten for å beundre den fantastiske naturen og utforske de ulike kystbyene, øyene og historiske stedene.

5. Vannaktiviteter: Delta i vannsportaktiviteter som jetski, padleboarding, kajakkpadling eller seiling i bukten.

6. Uteliv: Montenegro har et livlig uteliv. Nyt cocktails, levende musikk eller dans natten lang på ulike barer, klubber og strandklubber i nærliggende byer som Kotor og Budva.

7. Nasjonalparker: Besøk nasjonalparkene Lovcen eller Skadar Lake for fotturer, naturspaser-turer eller båtturer i fantastiske naturlandskap.

8. Kulturelle arrangementer: Sjekk om det er noen lokale festivaler, konserter eller kulturelle arrangementer i området under oppholdet ditt. Montenegro har en rik kulturarv, og det kan være muligheter for å oppleve tradisjonell musikk, dans eller kunstutstillinger. Husk å sjekke med hotellresepsjonen for spesifikke anbefalinger, arrangementer eller eventuelle organiserte underholdningsaktiviteter som er tilgjengelige under besøket ditt.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvor ligger Hotel Libertas i Prcanj, Montenegro?
1. Spørsmål: Hvor ligger Hotel Libertas i Prcanj, Montenegro?1

Svar: Hotel Libertas ligger i den sjarmerende landsbyen Prcanj i Montenegro

2. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbys på Hotel Libertas?
2. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbys på Hotel Libertas?1

Svar: Hotel Libertas tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et basseng, restaurant, bar, gratis Wi-Fi, aircondition-rom og en døgnåpen resepsjon

3. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Hotel Libertas?
3. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Hotel Libertas?1

Svar: Ja, Hotel Libertas tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene sine

4. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt på Hotel Libertas?
4. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt på Hotel Libertas?1

Svar: Dessverre er ikke kjæledyr tillatt på Hotel Libertas

5. Spørsmål: Hvor langt er det fra Hotel Libertas til nærmeste flyplass?
5. Spørsmål: Hvor langt er det fra Hotel Libertas til nærmeste flyplass?1

Svar: Hotel Libertas ligger omtrent 8,5 kilometer fra Tivat flyplass

6. Spørsmål: Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Hotel Libertas?
6. Spørsmål: Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Hotel Libertas?1

Svar: Noen populære attraksjoner i nærheten av Hotel Libertas inkluderer den historiske byen Kotor, Perast, Our Lady of the Rocks Island og Lovcen National Park

7. Spørsmål: Kan gjester bestille turer eller utflukter gjennom Hotel Libertas?
7. Spørsmål: Kan gjester bestille turer eller utflukter gjennom Hotel Libertas?1

Svar: Ja, Hotel Libertas kan hjelpe gjestene med å bestille ulike turer og utflukter i nærområdet

8. Spørsmål: Er frokost inkludert i romprisen på Hotel Libertas?
8. Spørsmål: Er frokost inkludert i romprisen på Hotel Libertas?1

Svar: Ja, frokost er inkludert i romprisen på Hotel Libertas

9. Spørsmål: Har Hotel Libertas et treningsstudio eller treningssenter?
9. Spørsmål: Har Hotel Libertas et treningsstudio eller treningssenter?1

Svar: Dessverre har ikke Hotel Libertas et treningsstudio eller treningssenter

10. Spørsmål: Er det en strand i nærheten av Hotel Libertas?
10. Spørsmål: Er det en strand i nærheten av Hotel Libertas?1

Svar: Ja, det er en strand innen gangavstand fra Hotel Libertas

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
 • Romservice
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Bagasjeoppbevaring
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Hotel Libertas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.