Montenegro, Prcanj

Residence StOliva

Stoliv Prcanj, Montenegro Villa
1 tilbud — Se tilbud
Residence StOliva
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 19
Beliggenhet
Til sentrum
1.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Stoliv Prcanj, Montenegro

Rundt hotellet "Residence St Oliva" i Prcanj, Montenegro, finner du flere severdigheter og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet:

1. Prcanj Bay: Hotellet ligger i Kotorbukten, og tilbyr vakker utsikt over bukten og de omkringliggende fjellene.

2. Prcanj Promenade: Bare noen få skritt fra hotellet finner du en vakker promenade hvor du kan nyte en avslappende spasertur langs vannet.

3. Our Lady of the Rocks: Denne lille øya ligger i bukten nær Prcanj, og huser en berømt kirke. Du kan ta en båttur for å besøke øya og utforske dens kulturelle og historiske betydning.

4. Kotor Old Town: Bare ca. 5 kilometer unna, kan du besøke UNESCOs verdensarvsted Kotor Old Town. Det er en godt bevart middelalderby med smale gater, historiske bygninger, sjarmerende torg og mange kafeer og restauranter.

5. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender, som Przno Beach og Jaz Beach, hvor du kan slappe av, sole deg og nyte forskjellige vannaktiviteter.

6. Restauranter og barer: Det er flere restauranter og barer innen gangavstand fra hotellet, som tilbyr et utvalg av lokal og internasjonal mat.

7. Fotturer og natur: Det omkringliggende området tilbyr flotte muligheter for fotturer og å utforske Montenegros naturlige skjønnhet. Du kan finne stier og utsiktspunkter som gir spektakulær panoramautsikt over bukten og fjellene. Dette er bare noen av attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet "Residence St Oliva" i Prcanj, Montenegro.

map
Residence StOliva
Villa

Til sentrum1.6

Om hotellet

Om

Residence StOliva er et hotell som ligger i landsbyen Prcanj i Montenegro. Det tilbyr komfortabel innkvartering, deilige måltider og fantastisk utsikt over Adriaterhavet. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotel: - Residence StOliva er et sjarmerende boutiquehotell som ligger i en historisk steinbygning. - Hotellet har en innbydende og koselig atmosfære, perfekt for et avslappende og fredelig opphold. - Det ligger i et rolig område og tilbyr ro og privatliv til gjestene sine. - Hotellet har vennlig og oppmerksomt personale som er dedikert til å tilby førsteklasses service. Rom: - Hotellet tilbyr et utvalg av rom som passer for ulike preferanser og budsjetter. - Rommene er smakfullt innredet og har en blanding av moderne og tradisjonelle elementer. - Hvert rom er godt utstyrt med komfortable senger, eget bad, aircondition, TV og gratis Wi-Fi. - Noen rom har vakker utsikt over havet eller de omkringliggende fjellene. - Hotellet har også suiter tilgjengelig for de som ønsker ekstra plass og luksus. Måltider: - Residence StOliva har en restaurant som serverer deilige måltider hele dagen. - Restauranten tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale retter, laget med ferske og sesongbaserte ingredienser. - Gjestene kan nyte en solid frokost for å starte dagen, inkludert både varme og kalde alternativer. - Til lunsj og middag tilbyr restauranten en variert meny med ulike forretter, hovedretter og desserter. - Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende drink eller et utvalg viner. Totalt sett gir Residence StOliva et komfortabelt og hyggelig opphold med godt utstyrte rom, deilige måltider og oppmerksom service. Gjestene kan fordype seg i Montenegros naturlige skjønnhet samtidig som de nyter komforten til dette sjarmerende boutiquehotellet.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Residence StOliva' i Prcanj, Montenegro. Noen forslag inkluderer:

1. Strender: Prcanj har vakre strender hvor du kan slappe av og nyte solen. Noen populære strender i området inkluderer Prcanj Beach og Bajova Kula Beach.

2. Vannsport: Hvis du leter etter litt eventyr, kan du prøve ulike vannsportaktiviteter som jet ski, kajakkpadling eller brettseiling. Det finnes flere utleiesteder i nærheten hvor du kan organisere disse aktivitetene.

3. Båtturer: Montenegros kystlinje er kjent for sin fantastiske natur, og du kan utforske den ved å bli med på en båttur. Det finnes alternativer for halvdags- eller heldagsturer, som lar deg besøke nærliggende attraksjoner som Blåhulen eller den kjente øya Our Lady of the Rocks.

4. Restauranter og barer: Prcanj har et utvalg restauranter og kafeer hvor du kan nyte lokal mat og drikke. Mange av dem har vakker havutsikt, som skaper en herlig spiseopplevelse.

5. Besøk Kotor: UNESCOs verdensarvsted Kotor ligger bare en kort avstand fra Prcanj. Du kan utforske den sjarmerende gamlebyen, gå opp på bymurene for panoramautsikt, og besøke historiske landemerker som St. Tryphon-katedralen.

6. Kulturelle arrangementer: Avhengig av årstiden kan det være festivaler, konserter eller andre kulturelle arrangementer som finner sted i Prcanj eller nærliggende byer. Hold øye med lokale arrangementer som skjer mens du er der.

7. Spa- og velværeaktiviteter: Hvis du foretrekker avslapning, finnes det flere velværesenter og spa i nærheten av Prcanj hvor du kan nyte massasje, behandlinger og andre velværeaktiviteter. Husk å sjekke tilgjengeligheten og tidspunktene for disse aktivitetene, da de kan variere avhengig av sesong og lokale forskrifter.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Residence StOliva?
1. Hvor ligger Residence StOliva?1

Residence StOliva ligger i Prcanj, Montenegro

2. Hvilke fasiliteter tilbys av Residence StOliva?
2. Hvilke fasiliteter tilbys av Residence StOliva?1

Residence StOliva tilbyr ulike fasiliteter, inkludert en svømmebasseng, treningssenter, spa, restaurant, takterrasse og gratis Wi-Fi

3. Hvilke typer overnatting er tilgjengelig på Residence StOliva?
3. Hvilke typer overnatting er tilgjengelig på Residence StOliva?1

Residence StOliva tilbyr ulike overnattingsmuligheter, inkludert leiligheter og studioer med sjø- eller fjellutsikt

4. Er Residence StOliva egnet for familier?
4. Er Residence StOliva egnet for familier?1

Ja, Residence StOliva er egnet for familier da det tilbyr familievennlige tjenester og fasiliteter, som for eksempel lekeplass for barn, barnevakt-tjenester og romslige leiligheter

5. Hvor langt er det fra Residence StOliva til nærmeste flyplass?
5. Hvor langt er det fra Residence StOliva til nærmeste flyplass?1

Residence StOliva er omtrent 15 kilometer fra Tivat flyplass

6. Er kjæledyr tillatt på Residence StOliva?
6. Er kjæledyr tillatt på Residence StOliva?1

Ja, Residence StOliva tillater kjæledyr etter forespørsel. Ekstra kostnader kan påløpe

7. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Residence StOliva?
7. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Residence StOliva?1

Noen nærliggende attraksjoner til Residence StOliva inkluderer øya Our Lady of the Rocks, gamlebyen i Kotor og Lovcen nasjonalpark

8. Tilbyr Residence StOliva parkeringsfasiliteter?
8. Tilbyr Residence StOliva parkeringsfasiliteter?1

Ja, Residence StOliva tilbyr gratis parkering på stedet for sine gjester

9. Er frokost inkludert i overnattingen på Residence StOliva?
9. Er frokost inkludert i overnattingen på Residence StOliva?1

Frokost er ikke inkludert i overnattingen på Residence StOliva, men det kan kjøpes til en ekstra kostnad

10. Kan gjestene be om flyplasstransport på Residence StOliva?
10. Kan gjestene be om flyplasstransport på Residence StOliva?1

Ja, Residence StOliva tilbyr flyplasstransport mot en ekstra avgift.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Residence StOliva
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.