Montenegro, Kolasin

Lumber Apartments Kolasin

Smailagica polje bb Kolasin, Montenegro Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Lumber Apartments Kolasin
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Fotturer
Vis alle fasiliteter 1
Beliggenhet
Til sentrum
1.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Smailagica polje bb Kolasin, Montenegro

Hotel "Lumber-leilighetene Kolasin" i Kolasin, Montenegro er omgitt av ulike attraksjoner og fasiliteter. Her er noen ting som kan finnes rundt hotellet:

1. Biogradska Gora nasjonalpark: Denne nasjonalparken ligger ikke langt fra Kolasin og er kjent for sin vakre skog, turstier og Biogradsko-sjøen. Det er et flott sted for natur- og friluftsinteresserte.

2. Tara River Canyon: En av de dypeste canyonene i verden, Tara River Canyon, ligger også i nærheten. Den tilbyr fantastisk utsikt, raftingmuligheter og turstier.

3. Ski Resort Kolasin 1450: Hvis du besøker om vinteren, kan du nyte ski, snowboard og andre vintersporter på skianlegget Kolasin 1450. Det ligger bare en kort avstand fra hotellet.

4. Kolasin sentrum: Hotellet ligger sannsynligvis nær sentrum av Kolasin, som har restauranter, butikker, kafeer og en livlig atmosfære. Du kan utforske byen, prøve lokal mat og oppleve den montenegrinske kulturen.

5. Moraca kloster: Ligger rundt 30 kilometer fra Kolasin, er Moraca kloster et vakkert ortodoks kloster kjent for sine vakre fresker og rolige omgivelser.

6. Adventure Park Kolasin: Denne utendørs eventyrparken tilbyr aktiviteter som ziplining, taukurs og klatring. Det er et flott sted for eventyrlystne og familier.

7. Bjelasica-fjellet: Hotellet ligger i nærheten av Bjelasica-fjellet, som gir muligheter for fotturer, trekking og nyte den vakre naturen. Dette er bare noen få eksempler på hva som kan finnes rundt hotellet "Lumber-leilighetene Kolasin" i Kolasin, Montenegro. Det kan også være andre attraksjoner og fasiliteter i området som er verdt å utforske.

map
Lumber Apartments Kolasin
Leilighet

Til sentrum1.9

Om hotellet

Om

Lumber Apartments Kolasin er et hotell som ligger i byen Kolasin, Montenegro. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene som tilbys:

1. Hotell: - Lumber Apartments Kolasin er et moderne og nylig renovert hotell med en koselig atmosfære. - Hotellet ligger i et fredelig område, omgitt av fantastisk natur og fjellutsikt. - Det tilbyr en komfortabel og avslappende atmosfære for gjestene.

2. Rom: - Lumber Apartments Kolasin tilbyr romslige og fullt utstyrte rom. - Rommene er designet med moderne innredning og gir en varm og innbydende atmosfære. - Hvert rom har fasiliteter som komfortable senger, eget bad, TV, Wi-Fi-tilgang, oppvarming og en balkong med vakker utsikt.

3. Måltider: - Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et utvalg av deilige måltider. - Gjestene kan nyte et utvalg av lokal og internasjonal mat. - Restauranten tilbyr både vegetariske og ikke-vegetariske alternativer. - Hotellet tilbyr også en frokostbuffé, slik at gjestene kan starte dagen med et solid måltid.

4. Ekstra fasiliteter: - Lumber Apartments Kolasin tilbyr forskjellige ekstra fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. - Det er en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink. - Hotellet tilbyr gratis parkeringsfasiliteter for gjester som reiser med bil. - Utendørsaktiviteter som fotturer, ski og sykling kan ordnes gjennom hotellet.

5. Nærliggende attraksjoner: - Hotellets beliggenhet i Kolasin gir enkel tilgang til populære attraksjoner i Montenegro. - Kolasin er kjent for sine skianlegg, noe som gjør det til en populær destinasjon for vintersportsentusiaster. - Biogradska Gora nasjonalpark ligger i nærheten og tilbyr muligheter for fotturer og dyrelivsobservasjon. - Byen Kolasin selv tilbyr en sjarmerende atmosfære med restauranter, butikker og kulturelle steder å utforske. Alt i alt tilbyr Lumber Apartments Kolasin komfortabel overnatting, deilige måltider og tilgang til ulike attraksjoner og aktiviteter i regionen.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Lumber Apartments Kolasin i Kolasin, Montenegro. Noen forslag inkluderer:

1. Skikjøring: Hotellet ligger nær Bjelasica-fjellkjeden, som tilbyr gode muligheter for skikjøring i vintermånedene. Gjestene kan nyte skikjøring, snowboarding og andre vintersportsaktiviteter.

2. Fotturer og naturvandringer: Kolasin er omgitt av vakker natur, noe som gjør det til en ideell destinasjon for fotturer og naturvandringer. Gjestene kan utforske den nærliggende nasjonalparken Biogradska Gora, som er kjent for sine gamle skoger og fantastiske landskap.

3. Terrengsykling: Hotellets beliggenhet er perfekt for terrengsyklister. Det er mange stier i området som passer til ulike vanskelighetsgrader, slik at gjestene kan utforske det fantastiske landskapet på to hjul.

4. Rafting: For de som søker eventyr, tilbyr Kolasin muligheten for rafting på Tara-elven, som er en av Europas dypeste juv. Elven er kjent for sine krystallklare vann og fantastiske landskap.

5. Kulturopplevelser: Kolasin har en rik kulturarv, og gjestene kan utforske byens historiske steder og landemerker, som St. Peter og Paul kirken og Kolasin minnepark.

6. Restauranter og kafeer: Kolasin tilbyr et utvalg av restauranter og kafeer der gjestene kan nyte tradisjonell montenegrinsk mat og slappe av med en drink. Det er også lokale barer og klubber som tilbyr et livlig natteliv. Samlet sett kan gjestene nyte en kombinasjon av utendørsaktiviteter, kulturopplevelser og spisemuligheter i nærheten av Lumber Apartments Kolasin.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter tilbys på Lumber Apartments Kolasin?
1. Hvilke fasiliteter tilbys på Lumber Apartments Kolasin?1

Lumber Apartments Kolasin tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, fullt utstyrte kjøkken, privat parkering, en terrasse og en hage

2. Er kjæledyr tillatt på Lumber Apartments Kolasin?
2. Er kjæledyr tillatt på Lumber Apartments Kolasin?1

Ja, kjæledyr er tillatt på Lumber Apartments Kolasin. Det anbefales imidlertid å kontakte eiendommen på forhånd for å sjekke eventuelle spesifikke restriksjoner eller krav

3. Er frokost inkludert i romprisen på Lumber Apartments Kolasin?
3. Er frokost inkludert i romprisen på Lumber Apartments Kolasin?1

Nei, frokost er ikke inkludert i romprisen på Lumber Apartments Kolasin. Gjestene har imidlertid muligheten til å lage sin egen mat på de fullt utstyrte kjøkkenene som tilbys i hver leilighet

4. Hva er innsjekking- og utsjekkingstidene på Lumber Apartments Kolasin?
4. Hva er innsjekking- og utsjekkingstidene på Lumber Apartments Kolasin?1

Innsjekkingstid på Lumber Apartments Kolasin er fra kl. 14:00 og utsjekkingstid er frem til kl. 10:00. Det er tilrådelig å informere eiendommen på forhånd hvis du planlegger å ankomme utenfor de angitte innsjekkingstidene

5. Er det parkering tilgjengelig på Lumber Apartments Kolasin?
5. Er det parkering tilgjengelig på Lumber Apartments Kolasin?1

Ja, Lumber Apartments Kolasin har private parkeringsfasiliteter for gjestene. Det er ingen ekstra kostnad for parkering

6. Hvor langt er Lumber Apartments Kolasin fra nærmeste flyplass?
6. Hvor langt er Lumber Apartments Kolasin fra nærmeste flyplass?1

Lumber Apartments Kolasin ligger omtrent 85 km fra Podgorica flyplass, som er den nærmeste flyplassen til Kolasin, Montenegro

7. Hva er de nærliggende attraksjonene til Lumber Apartments Kolasin?
7. Hva er de nærliggende attraksjonene til Lumber Apartments Kolasin?1

Noen nærliggende attraksjoner til Lumber Apartments Kolasin inkluderer Biogradska Gora nasjonalpark (15 km), Biogradska Lake (20 km) og Kolasin Ski Resort (2 km). Eiendommens praktiske beliggenhet gir enkel tilgang til disse attraksjonene

8. Er det en minimumsalder for å bo på Lumber Apartments Kolasin?
8. Er det en minimumsalder for å bo på Lumber Apartments Kolasin?1

Nei, det er ingen spesifikk minimumsalder for å bo på Lumber Apartments Kolasin. Gjester under 18 år må imidlertid være ledsaget av en voksen

9. Har Lumber Apartments Kolasin en avbestillingspolicy?
9. Har Lumber Apartments Kolasin en avbestillingspolicy?1

Ja, Lumber Apartments Kolasin har en avbestillingspolicy. De spesifikke detaljene i policyen kan fås ved å kontakte eiendommen direkte eller sjekke deres nettside

10. Er det et svømmebasseng på Lumber Apartments Kolasin?
10. Er det et svømmebasseng på Lumber Apartments Kolasin?1

Nei, Lumber Apartments Kolasin har ikke et svømmebasseng. Gjestene kan imidlertid nyte de nærliggende naturområdene som Biogradska Lake eller delta i utendørsaktiviteter som tilbys i området.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
  • Fotturer
Anmeldelse av Lumber Apartments Kolasin
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.