Montenegro, Berane

Hotel Berane

Ivangradska 1 Berane, Montenegro Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Hotel Berane
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Restaurant
 • Minibar
 • Hårføner
 • Heis
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 12
Beliggenhet
Til sentrum
0.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Ivangradska 1 Berane, Montenegro

Det finnes flere attraksjoner og fasiliteter rundt Hotel Berane i Berane, Montenegro. Noen av dem inkluderer:

1. Berane sentrum: Hotellet ligger i hjertet av Berane, og tilbyr enkel tilgang til byens hovedattraksjoner, shoppingområder, restauranter og kafeer.

2. Berane festning: Et historisk landemerke som ligger i sentrum av byen, og tilbyr panoramautsikt over Berane og omgivelsene.

3. Kulturell og historisk arv i Berane: Diverse kulturelle områder og historiske monumenter, inkludert Kirken Hellige Treenighet, St. Stefans katedral, Osmansk klokketårn og andre.

4. Lješnicarelven: En pittoresk elv som renner gjennom Berane, og tilbyr vakker utsikt og muligheter for utendørsaktiviteter som fiske og båtturer.

5. Biogradska Gora nasjonalpark: Ligger omtrent 20 kilometer nordøst for Berane. Denne nasjonalparken er kjent for sine urørte skoger, krystallklare innsjøer og varierte dyreliv.

6. Hajla-fjellet: Et fjellområde i nærheten av Berane, og tilbyr fotturer og fjellklatring for friluftsinteresserte.

7. Restauranter og kafeer: Området rundt Hotel Berane er fylt med ulike spisesteder, fra tradisjonell montenegrinsk mat til internasjonale retter.

8. Shopping: Det finnes mange butikker, butikker og supermarkeder i nærheten av hotellet der besøkende kan kjøpe suvenirer, klær, dagligvarer og andre ting. Dette er bare noen få eksempler på hva som finnes rundt Hotel Berane i Berane, Montenegro.

map
Hotel Berane
Hotell

Til sentrum0.7

Om hotellet

Om

Hotel Berane er et sjarmerende hotell som ligger i byen Berane, Montenegro. Det er kjent for sine komfortable rom og deilige måltider, og er derfor et populært valg både for forretningsreisende og fritidsreisende. Hotellet tilbyr ulike typer rom som passer til ulike preferanser og budsjetter. Dette inkluderer standardrom, deluxe-rom og suiter. Alle rommene er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også balkong med fantastisk utsikt over byen eller de omkringliggende fjellene. Gjestene kan nyte et utvalg av fasiliteter og tjenester under oppholdet på Hotel Berane. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, bagasjeoppbevaring, vaskerifasiliteter og gratis parkering. Hotellet har også et konferanserom og et business-senter, noe som gjør det til et praktisk valg for arrangementer og møter. En av høydepunktene på Hotel Berane er restauranten, som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter. Gjestene kan nyte tradisjonelle montenegrinske retter, samt et utvalg av internasjonale favoritter. Restauranten tilbyr både à la carte og buffetalternativer, slik at det er noe som passer enhver smak. I tillegg kan gjestene nyte et bredt utvalg av drikkevarer i hotellets bar. Alt i alt gir Hotel Berane et behagelig og hyggelig opphold i Berane, Montenegro. Med sine velutstyrte rom og deilige måltider, er det et populært valg for reisende som leter etter en hyggelig og praktisk hotellopplevelse.

Underholdning

1. Berane byteater - Beliggende innen gangavstand fra Hotel Berane, tilbyr dette teateret forskjellige forestillinger, inkludert skuespill, musikaler og konserter.

2. Drina-elven - Ta en rolig spasertur langs Drina-elven som renner gjennom Berane. Nyt den rolige atmosfæren og de vakre utsiktene.

3. Berane sentrum - Utforsk sentrum av Berane, som er fylt med butikker, kafeer og restauranter. Gå rundt og nyt den lokale atmosfæren.

4. Kovacevic vingård - Beliggende rett utenfor Berane, tilbyr Kovacevic vingård vinsmaking og turer. Smak på utvalget av lokalt produserte viner og lær om vinproduksjonsprosessen.

5. Berane bymuseum og galleri - Besøk dette museet og galleriet for å lære om historien og kulturen til Berane. Det inneholder forskjellige artefakter og utstillinger som viser regionens arv.

6. Bjelasica-fjellet - Hvis du er i humør for utendørsaktiviteter, ta turen til Bjelasica-fjellet. Gå fotturer eller stå på ski, avhengig av sesongen, og nyt den vakre fjellandskapet.

7. Kultur- og idrettssenter "Vukmanovic Karadzic" - Dette kultursenteret arrangerer forskjellige arrangementer, inkludert konserter, teaterforestillinger og kunstutstillinger. Sjekk programmet for å se om det er noen arrangementer som skjer under oppholdet ditt.

8. Josanicka Spa - Lokalisert i nærheten, tilbyr Josanicka Spa avslapning og velværetjenester inkludert termiske bad, massasjer og badstuer. Unn deg litt velvære og foryngelse.

9. Djurdjevi Stupovi kloster - Besøk dette historiske serbisk-ortodokse klosteret, som ligger i nærheten av Berane. Utforsk den vakre arkitekturen og lær om dens kulturelle og religiøse betydning.

10. Lokale restauranter og barer - Utforsk den lokale kulinariske scenen ved å prøve tradisjonelle montenegrinske retter og drikkevarer på nærliggende restauranter og barer. Nyt den lokale maten og fordyp deg i den kulturelle opplevelsen.

Topp spørsmål

1. Er Hotel Berane sentralt plassert i Berane, Montenegro?
1. Er Hotel Berane sentralt plassert i Berane, Montenegro?1

Ja, Hotel Berane ligger i sentrum av Berane, Montenegro.

2. Har Hotel Berane gratis Wi-Fi for gjester?
2. Har Hotel Berane gratis Wi-Fi for gjester?1

Ja, Hotel Berane tilbyr gratis Wi-Fi til alle gjester.

3. Hva er innsjekking- og utsjekkingstidene på Hotel Berane?
3. Hva er innsjekking- og utsjekkingstidene på Hotel Berane?1

Innsjekkingstiden på Hotel Berane er kl. 14:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:00.

4. Har Hotel Berane parkeringsmuligheter?
4. Har Hotel Berane parkeringsmuligheter?1

Ja, Hotel Berane har et privat parkeringsområde tilgjengelig for gjester.

5. Har Hotel Berane en restaurant på stedet?
5. Har Hotel Berane en restaurant på stedet?1

Ja, Hotel Berane har en restaurant hvor gjester kan nyte måltider.

6. Er kjæledyr tillatt på Hotel Berane?
6. Er kjæledyr tillatt på Hotel Berane?1

Ja, Hotel Berane tillater kjæledyr. Det anbefales imidlertid å sjekke med hotellet angående deres spesifikke kjæledyrspolicy.

7. Har Hotel Berane et treningsstudio eller treningssenter?
7. Har Hotel Berane et treningsstudio eller treningssenter?1

Ja, Hotel Berane har et treningsstudio som gjester kan bruke under oppholdet.

8. Finnes det noen turistattraksjoner i nærheten av Hotel Berane?
8. Finnes det noen turistattraksjoner i nærheten av Hotel Berane?1

Hotel Berane ligger sentralt, så det er flere turistattraksjoner i nærheten, inkludert Church of the Holy Trinity og Berane Fortress.

9. Tilbyr Hotel Berane romservice?
9. Tilbyr Hotel Berane romservice?1

Ja, Hotel Berane tilbyr romservice for gjester som ønsker å spise i komforten av rommene sine.

10. Har Hotel Berane et svømmebasseng?
10. Har Hotel Berane et svømmebasseng?1

Nei, Hotel Berane har ikke et svømmebasseng på sine lokaler.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Biljard
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Hårføner
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Hotel Berane
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.