Mexico, Zitacuaro

Hotel El Arco

Hidalgo ote. #69 esq. Mora del canonazo Zitacuaro, Mexico Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Hotel El Arco
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Hidalgo ote. #69 esq. Mora del canonazo Zitacuaro, Mexico

Noen nærliggende attraksjoner og landemerker rundt Hotel El Arco i Zitacuaro, Mexico inkluderer:

1. Katedralen til St. Johannes Døperen: En vakker kirke som ligger i sentrum av byen, kjent for sin imponerende arkitektur og utsmykkede interiør.

2. Hovedplassen (Plaza de Armas): Dette er hjertet av Zitacuaro, hvor du finner butikker, restauranter og en livlig atmosfære. Det er et godt sted å oppleve den lokale kulturen og nyte utendørsarrangementer.

3. Nasjonalparken for Monarkfjärilbiosfærereservatet: En av hovedattraksjonene i regionen, hvor millioner av monarkfjärilene migrerer i løpet av vintermånedene. Det tilbyr guidede turer og turstier for å observere disse storslåtte skapningene.

4. Zitacuaro-markedet: Et travelt lokalt marked hvor du kan kjøpe ferske produkter, tradisjonelle meksikanske håndverk og nyte gatemat. Det er et flott sted å fordype seg i den lokale kulturen.

5. Ex-Hacienda San Nicolás Tolentino: Et historisk område som ligger nær Zitacuaro, hvor du kan lære om kolonitidens arkitektur og regionens rike historie.

6. La Toma de Malacatepec: En naturlig park med et pittoresk fossefall, turstier og campingområder. Det er et populært sted for utendørsaktiviteter og å nyte naturen. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og landemerker rundt Hotel El Arco. Zitacuaro er også kjent for sin koloniale arkitektur, tradisjonelle mat og naturlige skjønnhet, så det er mye mer å utforske i nærheten.

map
Hotel El Arco
Hotell

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Hotel El Arco ligger i Zitacuaro, Mexico. Det er et komfortabelt og rimelig hotell som tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester til sine gjester. Overnatting: Hotellet har ulike typer rom tilgjengelig for å imøtekomme ulike behov og budsjetter. Disse inkluderer enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Alle rommene er godt utstyrt og har fasiliteter som komfortable senger, air condition, TV, eget bad og gratis Wi-Fi. Måltider: Hotel El Arco tilbyr en gratis kontinental frokost til sine gjester. Dette inkluderer et utvalg av frokostblandinger, bakverk, frukt og varme drikker. Hotellet har også en restaurant som serverer et utvalg av meksikanske og internasjonale retter til lunsj og middag. Restauranten tilbyr en koselig og avslappet atmosfære der gjestene kan nyte måltidene sine. Fasiliteter og tjenester: I tillegg til komfortabel overnatting og deilige måltider, tilbyr Hotel El Arco en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer:

1. Døgnåpen resepsjon: Hotellet har et dedikert personale tilgjengelig hele døgnet for å hjelpe med forespørsler og spørsmål.

2. Gratis parkering: Gjestene kan benytte seg av hotellets gratis parkeringsfasiliteter.

3. Romservice: Hotellet tilbyr romservice for gjester som ønsker å spise på rommet sitt.

4. Møte- og arrangementlokaler: Hotel El Arco har romslige steder tilgjengelig for å arrangere møter, konferanser eller spesielle arrangementer.

5. Vaskeriservice: Gjestene kan benytte seg av hotellets vaskeri for å få rengjort og strøket klærne sine under oppholdet. Beliggenhet: Hotel El Arco ligger praktisk til i Zitacuaro, Mexico. Det ligger i nærheten av ulike attraksjoner og fasiliteter som butikker, restauranter og turiststeder. Hotellets sentrale beliggenhet gjør det til et ideelt utgangspunkt for å utforske området rundt. Alt i alt tilbyr Hotel El Arco komfortabel overnatting, deilige måltider og utmerket service til en rimelig pris. Det er et flott valg for reisende som besøker Zitacuaro, Mexico.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel El Arco i Zitacuaro, Mexico. Her er noen forslag:

1. Monarch Butterfly Biosphere Reserve: Zitacuaro ligger nær Monarch Butterfly Biosphere Reserve, som er oppført som et UNESCOs verdensarvsted. Besøkende kan delta på guidede turer for å oppleve den utrolige migrasjonen av millioner av Monarch sommerfugler i vintermånedene.

2. Parque Nacional Zoologico Benito Juarez: Denne zoologiske hagen er en populær attraksjon i Zitacuaro, og har ulike dyr som løver, aper, fugler og reptiler. Den tilbyr også pedagogiske programmer og aktiviteter for barn og familier.

3. Museo de la Estampa: Dette museet, som ligger sentralt i Zitacuaro, viser en samling av meksikansk trykkkunst, graveringer og litografier. Det er et flott sted å utforske meksikansk kunsterisk arv.

4. Jardin Hidalgo: Denne sentrale plassen er et livlig samlingssted i Zitacuaro. Den har en vakker hage med et musikkpaviljong, benker og en fontene. Her kan du nyte en avslappende spasertur eller sitte og se på folk mens du nyter den lokale atmosfæren.

5. Mercado Municipal: Besøk det lokale markedet og opplev de levende fargene, smakene og aromaene av ferske produkter, krydder, håndverk og tradisjonelle meksikanske retter. Markedet er et flott sted å utforske og få en smak av den lokale kulturen.

6. Hacienda San Jose La Huerta: Denne nærliggende haciendaen gir et innblikk i områdets historie og arkitektur. Du kan utforske eiendommen, besøke kapellet og lære om de jordbrukspraksis som tidligere ble utført på eiendommen.

7. Cerro de San Felipe: For friluftsinteresserte er Cerro de San Felipe et nærliggende fjell hvor du kan gå turer og nyte panoramautsikt over Zitacuaro og omegn. Det er et flott sted for naturinteresserte og fotografer. Husk å sjekke åpningstidene og tilgjengeligheten til disse attraksjonene før du besøker dem, da noen kan ha spesifikke åpningstider eller sesongstengninger.

Topp spørsmål

1. Hvor mange rom har Hotel El Arco?
1. Hvor mange rom har Hotel El Arco?1

Hotel El Arco har totalt 30 rom

2. Aksepterer Hotel El Arco kjæledyr?
2. Aksepterer Hotel El Arco kjæledyr?1

Nei, Hotel El Arco tillater ikke kjæledyr

3. Har Hotel El Arco gratis Wi-Fi?
3. Har Hotel El Arco gratis Wi-Fi?1

Ja, Hotel El Arco tilbyr gratis Wi-Fi til alle gjester

4. Hvilke fasiliteter tilbys på Hotel El Arco?
4. Hvilke fasiliteter tilbys på Hotel El Arco?1

Hotel El Arco tilbyr fasiliteter som restaurant, bar, gratis parkering, døgnåpen resepsjon, romservice og et forretningssenter

5. Er frokost inkludert i romprisen på Hotel El Arco?
5. Er frokost inkludert i romprisen på Hotel El Arco?1

Ja, frokost er inkludert i romprisen på Hotel El Arco

6. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Hotel El Arco?
6. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Hotel El Arco?1

Gjester kan sjekke inn på Hotel El Arco fra klokken 15:00 og utsjekkingen foregår til klokken 12:00

7. Har Hotel El Arco svømmebasseng?
7. Har Hotel El Arco svømmebasseng?1

Ja, Hotel El Arco har et svømmebasseng som gjestene kan benytte seg av

8. Tilbyr Hotel El Arco transport til flyplassen?
8. Tilbyr Hotel El Arco transport til flyplassen?1

Ja, Hotel El Arco tilbyr transport til flyplassen mot et ekstra gebyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Hotel El Arco
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.