Mexico, Valladolid

Verde Morada

Calzada de los Frailes (Calle 41 A) Por 48 Y 50 Nº 209 Colonia Sisal Valladolid, Mexico Hotell
1 tilbud fra 1979 NOK Se tilbud
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Verde Morada
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
2.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calzada de los Frailes (Calle 41 A) Por 48 Y 50 Nº 209 Colonia Sisal Valladolid, Mexico

Rundt hotellet 'Verde Morada' i Valladolid, Mexico, vil du finne ulike attraksjoner, spisesteder og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Cenote Zaci: En imponerende naturlig fordypning som ligger bare noen minutters gange fra hotellet. Besøkende kan svømme eller dykke i det krystallklare vannet.

2. Casa de los Venados: En privat bolig som nå er et offentlig museum som viser en stor samling meksikansk folkekunst. Det er en kort avstand fra hotellet.

3. Klosteret San Bernardino de Siena: Dette vakre franciskanske klosteret er en populær turistattraksjon, som ligger innen gangavstand fra hotellet. Det har vakker kolonial arkitektur og en pittoresk gårdsplass.

4. San Gervasio-katedralen: Hovedkatedralen i Valladolid, som ligger på byens hovedtorg. Besøkende kan utforske de store interiørene og klatre opp i klokketårnet for en panoramautsikt over byen.

5. Calzada de los Frailes: Denne gågaten er omgitt av fargerike kolonihus, butikker, restauranter og kafeer. Den tilbyr en hyggelig atmosfære for en avslappende spasertur.

6. Mercado Municipal: Byens hovedmarked der du kan oppleve den lokale kulturen, smake på tradisjonelt kjøkken og handle etter suvenirer, ferske matvarer og håndverk.

7. Centenario Park: En park som ligger i sentrum av Valladolid, der du kan slappe av, nyte skyggen og observere lokalbefolkningen i deres daglige liv. Alt i alt er hotellet 'Verde Morada' et ideelt utgangspunkt for å utforske de kulturelle og naturlige attraksjonene i Valladolid, Mexico.

map
Verde Morada
Hotell

Til sentrum2.1

Om hotellet

Om

Verde Morada er et hotell som ligger i Valladolid, Mexico. Overnatting: - Hotellet tilbyr ulike typer rom for å tilfredsstille ulike preferanser og budsjetter. - De har standardrom, som er komfortable og velutstyrte med fasiliteter som aircondition, TV og Wi-Fi. - De har også større rom, som er romsligere og kan tilby ekstra fasiliteter som minibar og safe. - Alle rommene er utstyrt med private bad og varmtvannsdusjer. - Hotellet tilbyr daglig rengjøring for å sikre et rent og behagelig opphold for gjestene. Måltider: - Verde Morada har en restaurant på stedet som serverer en rekke deilige måltider gjennom dagen. - Gjestene kan nyte en gratis frokost om morgenen, som vanligvis inkluderer alternativer som egg, toast, frukt og kaffe. - Restauranten tilbyr også lunsj- og middagsalternativer, med både lokale meksikanske retter og internasjonale retter. - Gjestene kan velge fra en meny som tilbyr et utvalg av forretter, hovedretter og desserter. - Restauranten har som mål å tilby høykvalitets måltider ved hjelp av ferske, lokalt-sourced ingredienser. Totalt sett tilbyr Verde Morada komfortable overnattingsmuligheter og en praktisk restaurant på stedet som serverer deilige måltider for å imøtekomme behovene til gjestene i Valladolid, Mexico.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet "Verde Morada" i Valladolid, Mexico. Noen populære attraksjoner og aktiviteter i området inkluderer:

1. Ek Balam arkeologiske sted: Denne gamle mayabyen ligger bare en kort kjøretur fra Valladolid og har godt bevarte strukturer å utforske, inkludert den imponerende Akropolis-pyramiden.

2. Cenote Zaci: Denne cenoten ligger i hjertet av Valladolid og er et populært sted for svømming og dykking. Den tilbyr krystallklart vann og vakre fjellformasjoner.

3. Valladolids historiske sentrum: Hotellet ligger i byens historiske sentrum, som er fullt av sjarmerende koloniale bygninger, fargerike gater og viktige landemerker som San Servacio-katedralen.

4. Chichén Itzá: Dette UNESCOs verdensarvstedet er en av de mest berømte arkeologiske stedene i Mexico. Det huser den ikoniske El Castillo-pyramiden og tilbyr guidede turer og kulturelle forestillinger.

5. Casa de los Venados: Denne private residensen viser en omfattende samling av meksikansk folkekunst. Besøkende kan ta guidede turer i herskapshuset og beundre den imponerende kunsten som er utstilt.

6. Cenote Samula og Cenote X'keken: Ligger rett utenfor Valladolid, er disse to cenotene lokalisert inne i et hulesystem. De gir en unik svømmingopplevelse omgitt av stalaktitter og stalagmitter.

7. Valladolids cenote-rute: Utforsk ulike cenoter (naturlige sinkhull) rundt Valladolid, inkludert Cenote Suytun og Cenote Oxman. Disse tilbyr muligheter for svømming, snorkling og å nyte den naturlige skjønnheten i regionen.

8. Ex-Convento de San Bernardino de Siena: Dette tidligere franciskanske klosteret fungerer nå som et museum som viser historien og kulturen i Valladolid og Yucatán-halvøya. Dette er bare noen få av de mange underholdningstilbudene som er tilgjengelige i nærheten av hotellet "Verde Morada" i Valladolid, Mexico.

Topp spørsmål

1. Hva er Verde Morada?
1. Hva er Verde Morada?1

Verde Morada er en populær turistattraksjon som ligger i Valladolid i Mexico. Det er en cenote, som er et naturlig hull fylt med krystallklart ferskvann, omgitt av frodig vegetasjon og unike steinformasjoner

2. Hvordan kommer jeg til Verde Morada?
2. Hvordan kommer jeg til Verde Morada?1

Verde Morada ligger omtrent 20 minutter fra sentrum av Valladolid. Du kan leie en drosje eller leiebil for å komme dit. Det er også organiserte turer tilgjengelig som inkluderer transport

3. Kan jeg bade i Verde Morada?
3. Kan jeg bade i Verde Morada?1

Ja, det er tillatt å bade i cenoten. Vannet er rent og forfriskende, og det er et perfekt sted å kjøle seg ned og nyte en svømmetur. Følg alltid retningslinjene og sikkerhetstiltakene som personalet gir

4. Er det inngangspenger for Verde Morada?
4. Er det inngangspenger for Verde Morada?1

Ja, det er en inngangsbillett for å komme inn i Verde Morada. Prisen varierer avhengig av sesongen og om du er lokal eller utenlandsk. Det er best å sjekke gjeldende priser før du besøker

5. Er det fasiliteter på Verde Morada?
5. Er det fasiliteter på Verde Morada?1

Ja, Verde Morada har grunnleggende fasiliteter som toaletter, dusjer og garderober. Det er også skyggefulle områder og sitteplasser tilgjengelig, slik at besøkende kan slappe av og nyte den vakre omgivelsen

6. Kan jeg ta med mat og drikke til Verde Morada?
6. Kan jeg ta med mat og drikke til Verde Morada?1

Ja, du kan ta med mat og alkoholfrie drikker til Verde Morada. Glassbeholdere er imidlertid ikke tillatt av sikkerhetsmessige årsaker. Det er også matboder nær cenoten hvis du foretrekker å kjøpe snacks eller drikke der

7. Er Verde Morada egnet for barn?
7. Er Verde Morada egnet for barn?1

Ja, Verde Morada er egnet for barn. Cenoten har et grunnt område der barn trygt kan bade og leke. Det er imidlertid alltid viktig å ha tilsyn med barna og følge eventuelle spesifikke sikkerhetsretningslinjer som personalet gir

8. Kan jeg dykke i Verde Morada?
8. Kan jeg dykke i Verde Morada?1

Det er ikke tillatt å dykke i Verde Morada. Det er hovedsakelig en cenote for svømming, avslapping og å nyte den naturlige skjønnheten. Hvis du er interessert i å dykke, finnes det andre cenoter i området som tilbyr muligheter for dykking

9. Finnes det guidede turer på Verde Morada?
9. Finnes det guidede turer på Verde Morada?1

Ja, det er guidede turer tilgjengelig på Verde Morada. Guidene gir informasjon om cenotens historie, geologi og lokale flora og fauna. Disse turene kan berike opplevelsen din og gi verdifulle innsikter

10. Hva annet kan jeg gjøre i nærheten av Verde Morada?
10. Hva annet kan jeg gjøre i nærheten av Verde Morada?1

Valladolid tilbyr flere attraksjoner i nærheten av Verde Morada. Du kan utforske de fargerike gatene i sentrum av Valladolid, besøke nærliggende cenoter som Cenote Xkeken og Cenote Samula, eller utforske historiske steder som San Servacio-kirken og cenote Zaci.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • 24-timers resepsjon
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Ekstra tjenester
 • Selvbetjent vaskeritjeneste
Anmeldelse av Verde Morada
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.