Mexico, Tulum

Casa Macarena

Calle 1 Pte, Veleta, 77760 Tulum, Mexico Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Casa Macarena
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle 1 Pte, Veleta, 77760 Tulum, Mexico

I nærheten av hotellet Casa Macarena i Tulum, Mexico, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Hotellet ligger i nabolaget Aldea Zama, som er et boligområde med en blanding av lokale boliger og ferieutleie. Noen bemerkelsesverdige attraksjoner i nærheten inkluderer:

1. Tulum arkeologiske område: Ligger rundt 4,5 kilometer øst for Casa Macarena, er Tulum arkeologiske område en populær turistdestinasjon kjent for sine vel bevarte Maya-ruiner og fantastisk kystutsikt.

2. Tulum strand: Bare en kort kjøretur eller sykkeltur fra hotellet, er Tulum-stranden kjent for sin hvite sand, turkise vann og bohemske strandklubber.

3. Tulum hotellsone: Ligger langs stranden, er Tulum hotellsone fylt med boutiquehoteller, restauranter, barer og butikker. Det er et trendy område med en levende atmosfære.

4. Tulum Pueblo: Sentrum av Tulum, kjent som Tulum Pueblo, ligger noen kilometer vest for Casa Macarena. Her finner du forskjellige lokale butikker, restauranter og gateboder som tilbyr et utvalg varer og retter.

5. Cenotes: Tulum har flere cenotes, naturlige forkastninger fylt med krystallklart ferskvann. Noen populære cenotes i nærheten av Casa Macarena inkluderer Gran Cenote, Dos Ojos og Cenote Calavera.

6. Sian Ka'an biosfærereservat: Dette økologiske reservatet ligger sør for Tulum og tilbyr muligheter for økoturer, fuglekikking, fiske og utforsking av den varierte floraen og faunaen.

7. Lokale restauranter og barer: Det er mange spise- og drikkealternativer i og rundt Tulum, inkludert både lokal og internasjonal mat. Noen populære valg inkluderer Hartwood, Arca, Mateo's Mexican Grill og Mezzanine. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og tilgjengeligheten til disse attraksjonene kan variere, så det er lurt å sjekke nåværende forhold og åpningstider før du besøker.

map
Casa Macarena
Hotell

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Casa Macarena er et hotell som ligger i Tulum, Mexico. Dette koselige boutiquehotellet tilbyr et utvalg komfortable og stilfulle rom for gjestene å velge mellom. Hotellet har forskjellige romalternativer for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. Disse alternativene kan inkludere standardrom, suiter og til og med private villaer. Hvert rom er nøye designet med moderne dekor og fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. Gjestene kan forvente fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, komfortable senger og private bad på rommene. Noen rom kan også ha ekstra funksjoner som jacuzzier, balkonger eller private terrasser. Når det gjelder måltider, tilbyr Casa Macarena en egen restaurant der gjestene kan nyte deilige måltider. Restauranten serverer en rekke meksikanske og internasjonale retter, laget med ferske og lokale ingredienser. Enten det er frokost, lunsj eller middag, kan gjestene nyte smakfulle måltider i en avslappet og koselig atmosfære. Restauranten kan også tilby alternativer for diettrestriksjoner eller preferanser. Alt i alt gir Casa Macarena i Tulum et komfortabelt opphold og en deilig matopplevelse for gjester som ønsker å utforske den vakre kystbyen Tulum, Mexico.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Casa Macarena" i Tulum, Mexico. Her er noen anbefalinger:

1. Strandklubber: Tulum er kjent for sine vakre hvite sandstrender. Du kan besøke strandklubber som Papaya Playa Project, Coco Tulum eller Zamas, som tilbyr tilgang til stranden, cocktailer, og noen ganger til og med live musikk eller DJ-opptredener.

2. Mayaruinene: Tulum er hjemmet til gamle mayaruiner, inkludert Tulum-ruinene og de nærliggende Coba-ruinene. Å utforske disse arkeologiske stedene tilbyr en flott blanding av historie og underholdning.

3. Cenotes: Yucatan-halvøya er kjent for sine cenotes, naturlige sinkhull fylt med krystallklart ferskvann. Nærliggende cenotes som Gran Cenote eller Dos Ojos er populære steder for svømming, snorkling og dykking.

4. Tulum Art Walk: Hvis du er interessert i å utforske Tulum's livlige kunstscene, ta en tur langs gatene i sentrum og besøk kunstgallerier som viser lokale kunstverk.

5. Natteliv: Tulum har en livlig nattelivsscene med forskjellige barer og klubber. Steder som Gitano, Casa Jaguar og Batey Mojito Bar tilbyr live musikk, DJ-sett og en livlig atmosfære.

6. Cine Tulum: Hvis du har lyst på en filmkveld, er Cine Tulum et lite utendørs kino som viser både meksikanske og internasjonale filmer.

7. Yoga og velvære: Tulum er kjent for sin velværefokuserte atmosfære. Du kan delta på yogatimer ved forskjellige studioer som Yoga Shala eller Ahau Tulum, eller pleie deg selv med spa-behandlinger og avslapningsaktiviteter på de mange luksuriøse feriestedene i området.

8. Live musikk: Hold utkikk etter live musikkarrangementer som skjer i Tulum. Noen barer og spillesteder holder konserter med live band eller musikere, og gir en hyggelig kveld med musikk og underholdning. Husk å sjekke tidsskjemaene og tilgjengeligheten til hvert underholdningsalternativ, da de kan variere gjennom året.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Casa Macarena i Tulum, Mexico?
1. Hvor ligger Casa Macarena i Tulum, Mexico?1

Casa Macarena ligger i Tulum, Mexico.

2. Hva slags overnatting tilbyr Casa Macarena?
2. Hva slags overnatting tilbyr Casa Macarena?1

Casa Macarena tilbyr luksusferieutleie i Tulum.

3. Hvor mange soverom er det på Casa Macarena?
3. Hvor mange soverom er det på Casa Macarena?1

Casa Macarena har varierende antall soverom avhengig av den spesifikke utleieenheten. Noen enheter har flere soverom, mens andre har en enkelt-soveroms layout.

4. Hvilke fasiliteter tilbys på Casa Macarena?
4. Hvilke fasiliteter tilbys på Casa Macarena?1

Casa Macarena tilbyr et utvalg fasiliteter avhengig av den spesifikke utleieenheten. Vanlige fasiliteter inkluderer privat svømmebasseng, fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, air condition og gratis toalettartikler.

5. Er Casa Macarena dyrevennlig?
5. Er Casa Macarena dyrevennlig?1

Hver utleieenhet på Casa Macarena kan ha sin egen dyrepolitikk. Det er best å kontakte eiendommen direkte for å spørre om deres dyrepolitikk.

6. Hvor langt er det mellom Casa Macarena og stranden?
6. Hvor langt er det mellom Casa Macarena og stranden?1

Avstanden mellom Casa Macarena og nærmeste strand kan variere avhengig av den spesifikke utleieenheten. Noen enheter kan ha direkte tilgang til stranden, mens andre kan kreve en kort gåtur eller kjøretur.

7. Er Casa Macarena egnet for familier med barn?
7. Er Casa Macarena egnet for familier med barn?1

Ja, Casa Macarena kan imøtekomme familier med barn. Det anbefales imidlertid å sjekke med eiendommen angående barnevennlige fasiliteter og sikkerhetstiltak.

8. Hva er prisnivået for utleie på Casa Macarena?
8. Hva er prisnivået for utleie på Casa Macarena?1

Prisnivået for utleie på Casa Macarena kan variere avhengig av faktorer som størrelsen på enheten, antall soverom og sesongen. Det er best å sjekke med eiendommen eller besøke deres nettside for gjeldende prisinformasjon.

9. Ligger Casa Macarena i nærheten av turistattraksjoner i Tulum?
9. Ligger Casa Macarena i nærheten av turistattraksjoner i Tulum?1

Noen utleieenheter på Casa Macarena kan være i nærheten av populære turistattraksjoner i Tulum, som for eksempel Tulum-ruinene, cenotes eller Tulum nasjonalpark. Det er lurt å spørre om den spesifikke beliggenheten til utleieenheten når du bestiller.

10. Er Casa Macarena tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne?
10. Er Casa Macarena tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne?1

Tilgjengeligheten for mennesker med nedsatt funksjonsevne kan variere avhengig av den spesifikke utleieenheten på Casa Macarena. Det er best å kontakte eiendommen direkte for å spørre om deres tilgjengelighetsfunksjoner og tilpasninger.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Casa Macarena
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.