Mexico, Tulum

Tulsayab luxury development

Carretera Cancun - Tulum 246.00 km Tulum, Mexico Leilighet
1 tilbud fra 4186 NOK Se tilbud
Tulsayab luxury development
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 19
Beliggenhet
Til sentrum
10.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Carretera Cancun - Tulum 246.00 km Tulum, Mexico

Noen bemerkelsesverdige attraksjoner i nærheten av Tulsayab luksusutviklingen i Tulum, Mexico, inkluderer:

1. Tulum arkeologiske område: Omtrent 10 minutter unna hotellet ligger denne gamle maya-byen, med godt bevarte ruiner med utsikt over Det karibiske hav.

2. Tulum-stranden: Bare en kort kjøretur fra hotellet, er Tulum-stranden kjent for sin hvite sand og turkise vann, og tilbyr en pittoresk setting for svømming, soling og snorkling.

3. Gran Cenote: Ligger cirka 15 minutters kjøretur fra hotellet, er denne fantastiske cenoten (naturlig forsenkning) et populært sted for svømming og snorkling, med krystallklart vann og huleformasjoner.

4. Tulum nasjonalpark: Ligger i nærheten av Tulum-stranden, er dette beskyttede området kjent for sin vakre kystlinje, mangrover og mangfoldig dyreliv. Besøkende kan nyte fotturer og beundre parkens naturlige skjønnhet.

5. Sian Ka'an biosfærereservat: En kort avstand fra hotellet er dette UNESCOs verdensarvsted en stor reservat kjent for sine unike økosystemer, inkludert våtmarker, korallrev og tropisk skog. Båtturer og dyrelivsspotting er populære aktiviteter her.

6. Tulum by: Bare noen få minutter unna, tilbyr Tulum by en livlig atmosfære med mange restauranter, kafeer og boutique-butikker. Besøkende kan utforske den lokale kulturen, smake ekte meksikansk mat og handle etter suvenirer.

7. Coba arkeologiske område: Ligger omtrent 45 minutters kjøretur fra hotellet, er Coba en annen gammel maya-by som en gang var et større politisk og kulturelt senter. Området har en stor pyramide som besøkende kan klatre på for panoramautsikt over den omkringliggende jungelen. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og aktiviteter i nærheten av Tulsayab luksusutviklingen i Tulum, Mexico. Området er kjent for sine vakre strender, rike historie og naturlige underverk, og gir et mangfoldig spekter av opplevelser for besøkende.

map
Tulsayab luxury development
Leilighet

Til sentrum10.6

Om hotellet

Om

Tulsayab luxury development er et hotell som ligger i Tulum, Mexico. Det tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å sikre et luksuriøst og komfortabelt opphold for gjestene sine. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: Tulsayab luxury development tilbyr overnatting i boutique-stil med moderne design og en rolig atmosfære. Hotellet fokuserer på å skape en unik og personlig opplevelse for gjestene sine, og tilbyr førsteklasses gjestfrihet og service. Rommene: Tulsayab luxury development tilbyr et utvalg av rom, hver designet med eleganse og oppmerksomhet på detaljer. Rommene er romslige og vakkert møblerte, og tilbyr en komfortabel og avslappende atmosfære. Noen rom kan også tilby fantastisk utsikt over den omkringliggende naturlige skjønnheten i Tulum. Måltider: Hotellet har en restaurant på stedet der gjestene kan nyte et utvalg deilige måltider. Restauranten er kjent for sine ekspertkokker som lager både lokale og internasjonale retter med ferske ingredienser. Gjestene kan nyte smaksrike retter og oppleve den pulserende matkulturen i Tulum rett ved hotellets dørstokk. I tillegg til den lokale restauranten kan Tulsayab luxury development også tilby alternativer for room service eller in-room dining, slik at gjestene kan nyte måltidene sine i komforten av sine egne rom. Alt i alt har Tulsayab luxury development som mål å gi gjestene en luksuriøs og uforglemmelig opplevelse ved å tilby vakkert designede rom, deilige måltider og enestående gjestfrihet.

Strand

Stranden i Tulsayab luksusutvikling, som ligger i Tulum, Mexico, er virkelig et paradis for strandelskere. Med sine krystallklare turkise farvann, pudderaktig hvit sand og frodige grønne omgivelser, tilbyr den en ufattelig vakker og fredelig atmosfære. Stranden i Tulsayab er kjent for sin naturlige skjønnhet og uberørte landskap. Utviklingen har tatt stor hensyn til å bevare økosystemet og opprettholde strandens urørte tilstand. Området er omkranset av majestetiske palmetrær, som gir skygge og bidrar til den generelle tropiske viben på stedet. En av de mest spesielle egenskapene ved Tulsayab-stranden er dens avsidesliggende beliggenhet. I motsetning til de mer folksomme strendene i Tulum, tilbyr denne utviklingen en følelse av ro og eksklusivitet. Den gir et privat og fredelig sted for beboere og gjester å slappe av og lade batteriene. Stranden på Tulsayab er også egnet for ulike vannaktiviteter. De rolige og grunne vannene gjør den perfekt for svømming og snorkling, slik at besøkende kan utforske det fargerike marine livet. I tillegg gjør den konstante kystbrisen det til et ideelt sted også for aktiviteter som windsurfing og kiteboarding. Solnedgangene på Tulsayab-stranden er virkelig en spektakulær syn. Når solen forsvinner under horisonten, maler den himmelen i levende farger av oransje, rosa og lilla, og skaper en magisk stemning. Beboere og gjester kan nyte denne fortryllende opplevelsen mens de slapper av på stranden eller nyter en romantisk middag ved vannkanten. Alt i alt er stranden i Tulsayab luksusutvikling en skjult perle i Tulum, som tilbyr en perfekt kombinasjon av naturlig skjønnhet, privatliv og ro. Enten du ønsker å slappe av, utforske det marine livet eller rett og slett nyte de fantastiske solnedgangene, gir denne stranden den perfekte rammen for en uforglemmelig strandopplevelse i Mexico.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Tulsayab Luxury Development' i Tulum, Mexico. Her er noen få forslag:

1. Strandklubber: Nyt en dag på en av de mange strandklubbene langs Tulum-kysten. De tilbyr en livlig atmosfære, deilig mat og drikke, samt ulike vannaktiviteter som snorkling, paddleboarding og jetski.

2. Mayaruinene: Utforsk de nærliggende mayaruinene i Tulum, som ligger på en klippe med utsikt over Det karibiske hav. Dette historiske området byr på en unik blanding av kultur, historie og fantastisk utsikt.

3. Cenotes: Besøk de mange cenotes (naturlige sinkhullene) i området for å ta en forfriskende svømmetur i krystallklart ferskvann. Noen populære cenotes i nærheten av Tulum inkluderer Gran Cenote, Dos Ojos og Cenote Calavera.

4. Tulum-byen: Oppdag den levende energien i Tulum-byen, som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Her finner du et bredt utvalg av butikker, restauranter og barer, perfekt for en kveld på byen.

5. Yoga- og velværeretretter: Tulum er kjent for sin velvære- og yogakultur. Vurder å delta på en yogaklasse eller bestille en spabehandling på en av de mange velværeretrettene i området.

6. Sian Ka'an Biosphere Reserve: Dra på båttur gjennom Sian Ka'an Biosphere Reserve, et UNESCOs verdensarvsted. Dette økologiske paradiset er hjem til mangfoldig dyreliv, mangrover og fantastiske landskap.

7. Økoparker og eventyrsaktiviteter: Utforsk nærliggende økoparker, som Xel-Ha og Xcaret, som tilbyr et utvalg av aktiviteter som svømming med delfiner, ziplining, snorkling og mer. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmuligheter i nærheten av 'Tulsayab Luxury Development' i Tulum, Mexico. Området tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som passer ulike interesser og preferanser.

Vannaktiviteter

Luksusutviklingen Tulsayab i Tulum, Mexico tilbyr en rekke vannaktiviteter for beboere og gjester å nyte. Her er noen av de vannbaserte fasilitetene du kan oppleve i dette utviklingsområdet:

1. Svømmebassenger: Tulsayab har vakkert designede svømmebassenger der du kan slappe av og kjøle deg ned. Disse bassengene gir en luksuriøs atmosfære for soling og nytelse av en forfriskende svømmetur.

2. Strandtilgang: Tulsayab luksusutvikling ligger beleilig nær de fantastiske strendene i Tulum. Du kan enkelt komme til stranden fra eiendommen og tilbringe dagen med soling, bading eller vannaktiviteter som paddleboarding eller kajakkpadling.

3. Vannsport: Tulum er kjent for sitt krystallklare vann og frodige marineliv, noe som gjør det til en utmerket destinasjon for vannsportsentusiaster. På Tulsayab kan du delta i aktiviteter som snorkling, dykking og fiske, som lar deg utforske undervannsverdenen og nyte regionens rike biodiversitet.

4. Yoga ved vannet: Mange luksusutviklinger i Tulum tilbyr yogatimer, og Tulsayab er intet unntak. Den fredelige atmosfæren ved vannet gjør det til et perfekt sted for å praktisere yoga, slik at beboere og gjester kan finne balanse og avslapning.

5. Spa-fasiliteter: Selv om ikke utelukkende vannbasert, har spa-fasilitetene på Tulsayab ofte elementer som hydroterapi-bassenger, boblebad eller vannbaserte behandlinger, og tilbyr en luksuriøs og foryngende opplevelse. Husk å sjekke med Tulsayab luksusutvikling spesifikt for eventuelle oppdateringer eller endringer i tilbudet deres, da fasilitetene kan variere over tid.

Topp spørsmål

1. Hva er Tulsayab luksusutvikling i Tulum, Mexico?
1. Hva er Tulsayab luksusutvikling i Tulum, Mexico?1

Tulsayab luksusutvikling er et eksklusivt bolig- og feriekompleks som ligger i Tulum, Mexico. Det tilbyr førsteklasses fasiliteter, luksuriøs innkvartering og utmerket service til beboere og gjester

2. Hvor ligger Tulsayab luksusutvikling?
2. Hvor ligger Tulsayab luksusutvikling?1

Tulsayab luksusutvikling ligger i Tulum, en kystby på Yucatan-halvøya i Mexico. Den ligger i nærheten av de uberørte strendene ved Det karibiske hav og i nærheten av andre populære turistattraksjoner i området

3. Hvilke typer eiendommer er tilgjengelige i Tulsayab luksusutvikling?
3. Hvilke typer eiendommer er tilgjengelige i Tulsayab luksusutvikling?1

Tulsayab luksusutvikling tilbyr forskjellige typer eiendommer, inkludert stilfulle villaer, elegante leiligheter og romslige rekkehus. Disse eiendommene er designet med moderne estetikk, materialer av høy kvalitet og topp moderne funksjoner for en luksuriøs opplevelse

4. Hvilke fasiliteter og tilbud har Tulsayab luksusutvikling?
4. Hvilke fasiliteter og tilbud har Tulsayab luksusutvikling?1

Tulsayab luksusutvikling tilbyr en rekke fasiliteter og tilbud for å forbedre beboernes livsstil. Dette kan inkludere svømmebasseng, treningssenter, spa, anlagte hager, fellesområder, concierge-tjenester, 24/7 sikkerhet og privat parkering. Noen eiendommer kan også ha direkte tilgang til stranden

5. Hva er fordelene med å investere i Tulsayab luksusutvikling?
5. Hva er fordelene med å investere i Tulsayab luksusutvikling?1

Å investere i Tulsayab luksusutvikling gir flere fordeler. Eiendommene ligger i et svært ettertraktet turistmål, noe som sikrer høy etterspørsel etter utleie og potensiell avkastning på investeringen. I tillegg gir Tulsayab luksusutvikling et sikkert og luksuriøst bomiljø med tilgang til førsteklasses fasiliteter og tjenester

6. Finnes det finansieringsmuligheter for å kjøpe eiendommer i Tulsayab luksusutvikling?
6. Finnes det finansieringsmuligheter for å kjøpe eiendommer i Tulsayab luksusutvikling?1

Det kan være finansieringsmuligheter for å kjøpe eiendommer i Tulsayab luksusutvikling. Det anbefales å kontakte utviklingens salgsteam eller en eiendomsmegler for å undersøke spesifikke finansieringsmuligheter og krav

7. Hvordan er utleie markedet i Tulum, Mexico?
7. Hvordan er utleie markedet i Tulum, Mexico?1

Utleiemarkedet i Tulum, Mexico, er kjent for å være ganske sterkt. Tulum har blitt et populært turistmål de siste årene og tiltrekker besøkende fra hele verden. Denne høye etterspørselen etter ferieutleie fører ofte til en jevn strøm av leieinntekter for eiendomseiere i området

8. Kan ikke-bosatte kjøpe eiendommer i Tulsayab luksusutvikling?
8. Kan ikke-bosatte kjøpe eiendommer i Tulsayab luksusutvikling?1

Ja, ikke-bosatte kan kjøpe eiendommer i Tulsayab luksusutvikling. Mexico har lover og regler som tillater utenlandske investorer å investere i eiendom i landet, inkludert i Tulum. Det er tilrådelig å konsultere en eiendomsmegler eller advokat med kjennskap til Mexicos regler for eiendomsbesittelse for utlendinger

9. Hva er forventet ferdigstillelsesdato for Tulsayab luksusutvikling?
9. Hva er forventet ferdigstillelsesdato for Tulsayab luksusutvikling?1

Forventet ferdigstillelsesdato for Tulsayab luksusutvikling kan variere avhengig av den spesifikke fasen eller eiendommen som blir utviklet. Det anbefales å kontakte utviklingens salgsteam eller besøke deres offisielle nettside for den mest oppdaterte informasjonen om ferdigstillelsesdatoer

10. Finnes det lokale attraksjoner i nærheten av Tulsayab luksusutvikling?
10. Finnes det lokale attraksjoner i nærheten av Tulsayab luksusutvikling?1

Ja, Tulsayab luksusutvikling ligger beleilig til i nærheten av mange lokale attraksjoner i Tulum. Disse attraksjonene kan inkludere de gamle mayaruinene i Tulum, Tulum nasjonalpark, cenotes (naturlige bassenger), vakre strender og Sian Ka'an biosfærereservat.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Hotellfasiliteter
 • Særskilt røykeområde
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Tulsayab luxury development
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.