Mexico, Tulum

Aluna by Ahau Collection

Aldea Zama, Quintana Roo Tulum, Mexico Hotell
1 tilbud fra 2618 NOK Se tilbud
Aluna by Ahau Collection
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Restaurant
 • Hårføner
 • Heis
 • Kontakt
Vis alle fasiliteter 15
Beliggenhet
Til sentrum
1.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Aldea Zama, Quintana Roo Tulum, Mexico

Hotellet "Aluna by Ahau Collection" i Tulum, Mexico ligger i et livlig område med ulike attraksjoner og fasiliteter i nærheten. Noen av de bemerkelsesverdige stedene rundt hotellet er:

1. Tulum arkeologiske område: Ligger omtrent 7 kilometer (4,3 miles) unna, denne gamle maya-ruinen ligger på en klippe med utsikt over det turkise vannet i det karibiske hav. Det er en populær turistdestinasjon og tilbyr besøkende sjansen til å utforske den godt bevarte arkitekturen og lære om mayahistorien.

2. Tulum strand: Hotellet ligger på Tulum-stranden, som er kjent for sin hvite sand og krystallklart vann. Gjestene kan nyte bading, soling og ulike vannaktiviteter som snorkling og dykking i nærheten av cenoter (naturlige synkehull).

3. Tulum Pueblo: Tulum-byen ligger i nærheten og gir tilgang til lokale markeder, butikker og restauranter. Besøkende kan utforske de livlige gatene, prøve autentisk meksikansk mat og handle suvenirer.

4. Cenoter: Tulum er omgitt av mange cenoter, naturlige synkehull fylt med ferskvann. Populære cenoter i nærheten av hotellet inkluderer Gran Cenote, Dos Ojos og Cenote Calavera. Disse stedene tilbyr unike svømme- og dykkeopplevelser i huler eller åpne cenoter.

5. Sian Ka'an biosfærereservat: Ligger sør for Tulum, er dette store verneområdet en UNESCOs verdensarvliste. Gjestene kan delta i økoturer, padling, fuglekikking og utforske det varierte plante- og dyrelivet i reservatet.

6. Tulum nasjonalpark: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, har nasjonalparken fantastiske strender, mangrover og cenoter. Besøkende kan nyte å gå eller sykle i parken eller snorkle i det nærliggende revet. I tillegg tilbyr Tulum yogaretreats, miljøvennlige resorts, boutiquehoteller og holistiske velværesentre, ettersom det er kjent for sin bohemske og miljøbevisste atmosfære.

map
Aluna by Ahau Collection
Hotell

Til sentrum1.8

Om hotellet

Om

Beliggende i Tulum, Mexico, er Aluna by Ahau Collection et boutiquehotell kjent for sin naturlige skjønnhet og fredelige atmosfære. Hotellet tilbyr en unik opplevelse som kombinerer luksus med økobevissthet. Rommene på Aluna er vakkert designet med fokus på bærekraftighet og komfort. Hvert rom har naturlige materialer som lokal hardwood, og jordfarger som harmonisk blander seg med den omkringliggende naturen. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert suiter med jungelutsikt, strandvillaer og bungalower i tretoppene. Alle rom har moderne fasiliteter, inkludert aircondition, eget bad og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr også ulike tjenester og fasiliteter for å forbedre gjesteopplevelsen. Dette inkluderer et spa som tilbyr avslappende behandlinger og massasjer, yogaklasser for de som søker indre fred og fysisk velvære, og et basseng ved stranden der gjestene kan kjøle seg ned og nyte den fantastiske utsikten over Det karibiske hav. Når det gjelder mat, tilbyr Aluna et utvalg av kulinariske alternativer. Den lokale restauranten fokuserer på servering av ferske, lokalt produserte ingredienser for å skape deilige retter inspirert av meksikansk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte måltidene sine på restaurantens åpne terrasse, omgitt av frodig vegetasjon og lyder fra naturen. For de som foretrekker en mer intim spiseopplevelse, tilbyr Aluna også romservice og private spisemuligheter, slik at gjestene kan nyte måltidene sine i privatlivet til sin egen losji eller på en bortgjemt plass på stranden. Gjestene kan velge mellom ulike måltidsplaner, inkludert frokost, halvpensjon eller all-inclusive-pakker, avhengig av preferanser og behov. Alt i alt tilbyr Aluna by Ahau Collection en rolig og luksuriøs tilflukt i Tulum, Mexico, der gjestene kan fordype seg i naturen, nyte komfortable og bærekraftige overnattingsmuligheter og unne seg deilig mat.

Barn

'Aluna by Ahau Collection' i Tulum, Mexico tilbyr et utvalg av aktiviteter og fasiliteter egnet for barn. Noen av alternativene tilgjengelig for barn er:

1. Strandaktiviteter: Barn kan nyte å bygge sandslott, spille strandvolleyball, eller rett og slett plaske i det krystallklare vannet i Det karibiske hav.

2. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng der barn kan nyte en forfriskende svømmetur under oppsyn av foreldrene sine.

3. Barneklubb: Det er en dedikert barneklubb på hotellet, der barn kan delta i organiserte leker, kunst- og håndverksaktiviteter, og nyte overvåket leketid.

4. Familievennlige overnattingsmuligheter: Hotellet tilbyr familieleiligheter eller rom med forbindelsesdører, som gir komfortable og praktiske overnattingsalternativer for familier med barn.

5. Sykkelutleie: Hotellet tilbyr sykkelutleie, inkludert barnesykler, som lar familier utforske området og nyte naturskjønne sykkelturer sammen.

6. Nærliggende attraksjoner: Tulum tilbyr mange barnevennlige attraksjoner som Tulum-maya-ruinene, Tulum Monkey Sanctuary og Xel-Há Park, der barn kan lære om historie, samhandle med lokal dyreliv og nyte vannaktiviteter. Alt i alt tilbyr 'Aluna by Ahau Collection' et utvalg av morsomme aktiviteter og fasiliteter for barn, og sikrer et hyggelig og minnerikt opphold for familier som besøker Tulum, Mexico.

Underholdning

Tulum er kjent for sitt pulserende underholdningsmiljø. Her er noen alternativer i nærheten av hotellet "Aluna by Ahau Collection" i Tulum, Mexico:

1. Strandklubber: Tulum er kjent for sine strandklubber som tilbyr god musikk, mat og drikke. Noen populære alternativer i nærheten av hotellet inkluderer Papaya Playa Project, Ahau Tulum og ZIGGY's Beach Club.

2. Nattklubber: Hvis du har lyst til å danse og feste sent på kvelden, har Tulum flere nattklubber å velge mellom. Noen kjente alternativer er Gitano, Casa Jaguar og Taboo Tulum.

3. Steder med live musikk: Tulum har ulike steder der du kan nyte live musikkopptredener. Sjekk ut steder som La Zebra, Rosa Negra Tulum eller Batey Mojito & Guarapo Bar for live musikk og en livlig atmosfære.

4. Cenotes: Disse naturlige juv med krystallklart vann er ikke bare vakre, men gir også en unik underholdningsopplevelse. Du kan svømme, snorkle eller dykke i disse cenotesene. Noen populære alternativer i nærheten av Tulum inkluderer Dos Ojos, Gran Cenote og Cenote Calavera.

5. Mayaruiner: Utforsk de gamle mayaruinene nær Tulum, som Tulum-ruinene og Coba-ruinene. Disse arkeologiske stedene gir et glimt av Mexicos rike historie og gir en fascinerende opplevelse.

6. Lokale arrangementer: Hold utkikk etter lokale arrangementer som skjer under oppholdet ditt i Tulum. Det kan være kunstutstillinger, kulturfestivaler eller andre spesialarrangementer som tilbyr underholdning og en mulighet til å fordype deg i den lokale kulturen. Merk: Det er alltid lurt å sjekke den nyeste informasjonen, åpningstidene og tilgjengeligheten av disse underholdningsalternativene før du besøker dem, da de kan endres.

Topp spørsmål

1. Hva er Aluna fra Ahau Collection?
1. Hva er Aluna fra Ahau Collection?1

Aluna fra Ahau Collection er et boutiquehotell som ligger i Tulum, Mexico. Det tilbyr et utvalg luksuriøse strandvillaer og suiter, samt et utvalg fasiliteter og tjenester

2. Hva er overnattingsalternativene på Aluna fra Ahau Collection?
2. Hva er overnattingsalternativene på Aluna fra Ahau Collection?1

Aluna fra Ahau Collection tilbyr ulike overnattingsalternativer, inkludert strandvillaer, suiter og penthouse. Hvert rom er elegant designet og har sin egen private balkong eller terrasse

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Aluna fra Ahau Collection?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Aluna fra Ahau Collection?1

Hotellet tilbyr et utvalg fasiliteter, inkludert en strandfront infinity-pool, spa, restaurant, bar og treningssenter. Gjestene kan også nyte gratis Wi-Fi, daglig rengjøring og gratis parkering på stedet

4. Er Aluna fra Ahau Collection plassert nær stranden?
4. Er Aluna fra Ahau Collection plassert nær stranden?1

Ja, Aluna fra Ahau Collection ligger rett ved den vakre hvite sandstranden i Tulum. Gjestene kan nyte direkte tilgang til stranden og fantastisk utsikt over Det karibiske hav

5. Hvilke aktiviteter kan gjester nyte under oppholdet på Aluna fra Ahau Collection?
5. Hvilke aktiviteter kan gjester nyte under oppholdet på Aluna fra Ahau Collection?1

Gjestene kan delta i ulike aktiviteter, inkludert snorkling, dykking, yogaklasser og massasje ved stranden. Hotellet kan også arrangere utflukter til nærliggende attraksjoner som Tulum-ruinene og Sian Ka'an Biosphere Reserve

6. Er Aluna fra Ahau Collection familievennlig?
6. Er Aluna fra Ahau Collection familievennlig?1

Ja, Aluna fra Ahau Collection ønsker familier velkommen og tilbyr familievennlige fasiliteter som et barnebasseng og et barnepass. Barnevakt kan også ordnes ved forespørsel

7. Hvor langt er Aluna fra Ahau Collection fra Tulum sentrum?
7. Hvor langt er Aluna fra Ahau Collection fra Tulum sentrum?1

Aluna fra Ahau Collection ligger omtrent 10 minutters kjøretur fra Tulum sentrum. Hotellet tilbyr transportservice, slik at gjestene enkelt kan utforske byen og dens attraksjoner

8. Finnes det spisemuligheter på Aluna fra Ahau Collection?
8. Finnes det spisemuligheter på Aluna fra Ahau Collection?1

Ja, Aluna fra Ahau Collection har sin egen restaurant på stedet som serverer et utvalg internasjonale og meksikanske retter. Gjestene kan også nyte drikke og snacks i strandbaren eller bestille romservice

9. Tilbyr Aluna fra Ahau Collection transport til flyplassen?
9. Tilbyr Aluna fra Ahau Collection transport til flyplassen?1

Ja, hotellet tilbyr transportservice til flyplassen mot en ekstra avgift. Gjestene kan avtale henting og avlevering på Cancun International Airport

10. Er Aluna fra Ahau Collection et dyrevennlig hotell?
10. Er Aluna fra Ahau Collection et dyrevennlig hotell?1

Nei, Aluna fra Ahau Collection tillater ikke kjæledyr i sine rom.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • Kontakt
Romfasiliteter
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
For familier med barn
 • Barneklubb
Anmeldelse av Aluna by Ahau Collection
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.