Mexico, Santa Cruz Huatulco

Las Brisas Huatulco

Bahia De Tangolunda Santa Cruz Huatulco, Mexico Ferieanlegg
1 tilbud fra 2325 NOK Se tilbud
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Las Brisas Huatulco
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Volleyball
 • Beach fotball og volleyball
 • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 34
Beliggenhet
Til sentrum
4.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Bahia De Tangolunda Santa Cruz Huatulco, Mexico

Rundt hotellet "Las Brisas Huatulco" i Santa Cruz Huatulco, Mexico, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av dem inkluderer:

1. Santa Cruz Bay: Hotellet ligger nær den vakre Santa Cruz Bay, hvor gjestene kan nyte soling, bading og vannsportaktiviteter.

2. Santa Cruz Marina: Marinaen er en kort avstand fra hotellet og tilbyr båtturer, fisketurer og leie av yacht.

3. La Crucecita: Denne sjarmerende byen ligger i nærheten og er kjent for sine fargerike gater, lokale markeder, håndverk og tradisjonelle meksikanske restauranter.

4. Chahue Beach: Chahue Beach ligger innen gangavstand fra hotellet og er et flott sted å slappe av, bade eller nyte et måltid ved stranden på en av restaurantene.

5. Tangolunda Golfbane: Golfentusiaster kan besøke Tangolunda Golfbane, som ligger en kort kjøretur fra hotellet.

6. Copalita Eco-Arkeologisk Park: Denne arkeologiske lokaliteten ligger rett utenfor Santa Cruz Huatulco og tilbyr guidede turer gjennom gamle ruiner og en vakker tropisk skog.

7. Maguey Bay: Maguey Bay er enda en nærliggende strand hvor besøkende kan nyte bading, snorkling og vakre solnedganger.

8. Bahias de Huatulco nasjonalpark: Denne nasjonalparken omfatter flere fantastiske bukter og strender, perfekt for utforskning og utendørsaktiviteter som fjellturer og snorkling. I tillegg til disse attraksjonene finnes det også restauranter, butikker og andre fasiliteter i og rundt Santa Cruz Huatulco, noe som gjør det til et praktisk og hyggelig sted for turister.

map
Las Brisas Huatulco
8.7 Ferieanlegg

Til sentrum4.4

Om hotellet

Om

Las Brisas Huatulco er et luksushotell som ligger i Santa Cruz Huatulco, Mexico. Det er plassert på en skråning med utsikt over den vakre Tangolunda-bukten og tilbyr flott utsikt over havet. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Las Brisas Huatulco har totalt 484 gjesterom fordelt på 50 villaer. - Hotellet har en unik åpen design som lar gjestene nyte den naturlige skjønnheten rundt seg. - Fasilitetene på hotellet inkluderer tre svømmebassenger, fire restauranter, fire barer, et treningssenter, et spa og tennisbaner. - Hotellet tilbyr ulike aktiviteter og tjenester som vannsport, båtturer, en barneklubb og kveldsunderholdning. Rommene: - Gjesterommene på Las Brisas Huatulco er romslige og elegant innredet, og tilbyr et komfortabelt og luksuriøst opphold. - Hvert rom har en privat balkong eller terrasse med utsikt over havet eller hagen. - Romfasiliteter inkluderer aircondition, takvifte, satellitt-TV, telefon, kaffetrakter, minibar, safe og Wi-Fi-tilgang. Måltider: - Las Brisas Huatulco tilbyr flere spisemuligheter for gjestene å velge mellom. - Los Almendros er hotellets hovedrestaurant, som serverer mexicansk og internasjonal mat i buffet-stil. - Bella Vista er en à la carte-restaurant spesialisert på italiensk mat og tilbyr panoramautsikt over bukten. - El Mexicano er en restaurant ved stranden som serverer tradisjonelle meksikanske retter. - Portofino er en gourmetrestaurant som tilbyr middelhavsmat i en elegant atmosfære. - Gjestene kan også nyte drikke og snacks på de ulike barene som ligger rundt på hotellet. Alt i alt gir Las Brisas Huatulco en luksuriøs og avslappende opplevelse for gjestene med sine fantastiske utsikter, romslige rom og utmerkede spisemuligheter.

Strand

Las Brisas Huatulco er en vakker strand som ligger i Santa Cruz Huatulco, Mexico. Kjent for sitt krystallklare turkise vann og hvite sandstrender, er det et populært reisemål for turister som ønsker å slappe av og koble av. Stranden er omgitt av frodig vegetasjon og tilbyr fantastisk utsikt over Stillehavet. De rolige vannene gjør det ideelt for svømming, snorkling og andre vannaktiviteter. Besøkende kan også nyte soling på den myke sanden, bygge sandslott eller rett og slett spasere langs kystlinjen. Las Brisas Huatulco-stranden er godt vedlikeholdt og tilbyr ulike fasiliteter for sine besøkende. Det er restauranter og barer ved strandkanten der du kan nyte deilige lokale retter og forfriskende drikke mens du nyter den fantastiske utsikten. Strandselgere tilbyr strandstoler, parasoller og vannsportsutstyr til leie, og sikrer en komfortabel og hyggelig opplevelse for alle. Hvis du føler deg eventyrlysten, kan du utforske de nærliggende korallrevene og prøve snorkling eller dykking for å oppdage områdets undervannsunderverk. De klare vannene gir utmerket sikt og en sjanse til å oppleve det livlige marine livet. En annen høydepunktet ved Las Brisas Huatulco er de fantastiske solnedgangene. Å se solen synke under horisonten mens den maler himmelen med nyanser av oransje, rosa og lilla er en magisk opplevelse som ikke bør gås glipp av. Det skaper en rolig og romantisk atmosfære som bidrar til sjarmen til stranden som helhet. Generelt sett er Las Brisas Huatulco-stranden et sant paradis ved Mexicos kyst. Med sitt pittoreske landskap, rolige vann og varm gjestfrihet, tilbyr det en perfekt ramme for avslapning og fornyelse. Enten du søker en fredelig flukt eller en eventyrlig strandopplevelse, har Las Brisas Huatulco noe å tilby for alle.

Barn

Las Brisas Huatulco i Santa Cruz Huatulco, Mexico tilbyr et utvalg av aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av alternativene inkluderer:

1. Kid's Club: Feriestedet har en tilsynelatende Kid's Club der barn kan delta i leker, kunst og håndverk og andre aktiviteter.

2. Basseng og vannpark: Det er flere bassenger og en vannpark på eiendommen, perfekt for barn å plaske rundt og ha det gøy.

3. Strandaktiviteter: Feriestedet ligger på stranden, og gir muligheter for barn å bygge sandslott, svømme i havet og spille strandvolleyball.

4. Sport og rekreasjon: Las Brisas Huatulco tilbyr ulike sports- og fritidsaktiviteter for barn, som tennis, basketball, minigolf og sykkelutleie.

5. Lekeplass for barn: Det er et dedikert lekeområde der barn kan klatre, sklie og nyte utendørs leketid.

6. Tospråklige ansatte: Feriestedets personale snakker vanligvis både engelsk og spansk, noe som gjør det lettere for barn å kommunisere og delta i aktiviteter.

7. Barnevennlig underholdning: Las Brisas Huatulco arrangerer ofte barnevennlige underholdningsarrangementer som live musikk, dans og temafester. Det anbefales å sjekke med hotellet eller feriestedet for spesifikke detaljer om de tilgjengelige barnas aktiviteter under besøket, da disse kan variere.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Las Brisas Huatulco-hotellet i Santa Cruz Huatulco, Mexico. Noen av de populære underholdningsalternativene inkluderer:

1. Santa Cruz Marina: Ligger innen gangavstand fra hotellet, tilbyr Santa Cruz Marina et utvalg av vannaktiviteter som båtturer, seiling, fiskecharter og snorkling.

2. La Crucecita: Dette er hovedbyen i Huatulco, som ligger en kort avstand fra hotellet. Den tilbyr en livlig atmosfære med ulike restauranter, barer og butikker. Du kan nyte live musikk, tradisjonelle danser og lokale kulturelle arrangementer på hovedtorget, kjent som Zócalo.

3. Chahue Beach: Bare en kort kjøretur fra hotellet tilbyr Chahue Beach en vakker sandstrand og rolige farvann. Du kan slappe av, sole deg, bade eller leie en kajakk eller paddleboard for et morsomt vanneventyr.

4. Tangolunda Golf Club: Golfentusiaster kan besøke Tangolunda Golf Club, som ligger i nærheten av hotellet. Det er en vakker 18-hulls golfbane designet av Mario Schjetnan, som tilbyr fantastisk utsikt over havet og frodige grønne omgivelser.

5. Las Parotas Club de Playa: Beliggende på Conejos Beach, tilbyr Las Parotas Club de Playa en strandklubbeopplevelse med svømmebassenger, restauranter og barer. Gjestene kan utføre vannsport, høre på live musikk og delta på underholdningsarrangementer.

6. La Bocana Beach: Omtrent 30 minutter fra hotellet er La Bocana Beach kjent for sine flotte bølger, noe som gjør det til et ideelt sted for surfing. Du kan også slappe av på stranden eller ta en båttur for å utforske de nærliggende mangrovene.

7. Uteliv på Zona de Bares: Hvis du er på jakt etter natteliv og underholdning, bør du dra til Zona de Bares i Santa Cruz Huatulco. Dette området tilbyr en livlig atmosfære med barer, klubber og spillesteder for live musikk der du kan danse, nyte drinker og sosialisere. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av Las Brisas Huatulco. Hotellets concierge kan gi mer informasjon og hjelpe deg med å planlegge aktivitetene dine under oppholdet.

Vannaktiviteter

Las Brisas Huatulco, som ligger i Santa Cruz Huatulco, Mexico, er et strandferiested som tilbyr en rekke vannaktiviteter for sine gjester. Noen av vannaktivitetene du kan nyte på dette feriestedet inkluderer:

1. Svømming: Las Brisas Huatulco har flere svømmebassenger der gjestene kan ta en forfriskende dukkert mens de nyter den fantastiske havutsikten.

2. Vannsport: Feriestedet tilbyr et utvalg av vannsportsaktiviteter som kajakkpadling, jet ski og paddleboarding. Du kan leie nødvendig utstyr fra feriestedet og utforske den vakre kystlinjen.

3. Snorkling: Oppdag undervannsverdenen ved å bli med på en snorklingsekspedisjon. Feriestedet kan arrangere snorklingsturer til nærliggende korallrev der du kan utforske det varierte marine livet.

4. Dykking: Hvis du er en sertifisert dykker eller ønsker å bli sertifisert, tilbyr Las Brisas Huatulco dykkerkurs og utflukter. Utforsk havets dyp og se fargerike marine arter og levende korallformasjoner.

5. Catamaranturer: Bli med på en catamarantur organisert av feriestedet og seil langs Oaxacan-kysten. Du kan slappe av på dekk, nyte naturen og til og med spotte delfiner eller havskilpadder hvis du er heldig.

6. Solnedgangsturer: Nyt en romantisk solnedgangstur med din kjære. Seil langs kysten mens du opplever en fantastisk solnedgang og nyter deilige cocktailer og snacks.

7. Strandaktiviteter: Las Brisas Huatulco har direkte tilgang til en vakker strand der du kan slappe av, sole deg og delta i strandaktiviteter. Bygg sandslott, gå lange turer eller spill strandvolleyball med andre gjester. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten av disse vannaktivitetene kan variere avhengig av værforhold, sesongfaktorer og feriestedets regler. Det er alltid lurt å sjekke med feriestedet for spesifikke vannaktiviteter du er interessert i.

Topp spørsmål

Hva er Las Brisas Huatulco? Las Brisas Huatulco er et luksuriøst hotell ved stranden i Santa Cruz Huatulco, Mexico. Det tilbyr fantastisk utsikt over Stillehavet og er kjent for sin vakre arkitektur og frodige tropiske hager. Hvilke fasiliteter tilbyr Las Brisas Huatulco? Las Brisas Huatulco tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert flere bassenger, en privat strand, et treningssenter, spa-tjenester, tennisbaner, ulike spisesteder og en barneklubb. Resorten har også møte- og arrangementlokaler, noe som gjør den egnet for både fritids- og forretningsreisende. Hvor langt er det fra flyplassen til Las Brisas Huatulco? Las Brisas Huatulco ligger omtrent 25 minutters kjøretur fra Bahías de Huatulco internasjonale flyplass, noe som gjør den beleilig tilgjengelig for reisende. Hvilke aktiviteter er tilgjengelige på Las Brisas Huatulco? Gjestene kan nyte en rekke aktiviteter på Las Brisas Huatulco, som vannsport som snorkling og kajakkpadling, strandvolleyball, yogaklasser og organiserte utflukter til nærliggende attraksjoner. Resorten tilbyr også temakvelder med levende musikk og underholdning. Er det all-inclusive-alternativer på Las Brisas Huatulco? Ja, Las Brisas Huatulco tilbyr all-inclusive-pakker som inkluderer måltider, drikke og tilgang til resortens fasiliteter. Denne muligheten gir gjestene muligheten til å nyte oppholdet fullt ut uten å bekymre seg for ekstra utgifter. Er Las Brisas Huatulco egnet for familier? Las Brisas Huatulco er et familievennlig feriested som tilbyr en dedikert barneklubb med tilsynede aktiviteter, barnebassenger og en lekeplass. Resorten har også rom og suiter med god plass som kan romme familier. Hvilke attraksjoner ligger i nærheten av Las Brisas Huatulco? Noen av de nærliggende attraksjonene fra Las Brisas Huatulco inkluderer Santa Cruz-bukten, byen La Crucecita med sitt tradisjonelle meksikanske marked, økoparken Hagia Sofia og ulike strender og bukter for utforskning. I tillegg kan båtturer og fisketurer organiseres for å besøke de nærliggende buktene og snorklingstedene. Finnes det spisemuligheter på Las Brisas Huatulco? Las Brisas Huatulco tilbyr flere spisemuligheter, inkludert en buffetrestaurant, à la carte-restauranter som serverer meksikansk og internasjonal mat, og en snackbar ved bassenget. Gjestene kan også nyte drinker på resortens barer, inkludert en strandbar med utsikt over havet. Har Las Brisas Huatulco et spa? Ja, Las Brisas Huatulco har et spa som tilbyr ulike behandlinger og terapier som massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsskrubb. Spaet gir en rolig og avslappende atmosfære hvor gjestene kan slappe av og skjemme seg selv bort. Hvordan er kundeservicen på Las Brisas Huatulco? Las Brisas Huatulco er kjent for sin oppmerksomme og vennlige kundeservice. Personalet er godt opplært og streber etter å sikre at gjestene har en minneverdig og hyggelig opplevelse gjennom hele oppholdet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Volleyball
 • Beach fotball og volleyball
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av Las Brisas Huatulco
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.