Mexico, San Miguel de Cozumel

Casa Viento

Country Club Lote 20 San Miguel de Cozumel, Mexico Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Casa Viento
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
6.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Country Club Lote 20 San Miguel de Cozumel, Mexico

Rundt hotellet Casa Viento i San Miguel de Cozumel, Mexico, er det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder og landemerker i nærheten inkluderer:

1. Centro Cultural y Artesanal: Et kulturelt og håndverksenter som ligger bare noen få kvartaler fra hotellet, som tilbyr tradisjonelle meksikanske håndverk og kulturelle aktiviteter.

2. Malecon San Miguel: Den strandpromenaden i San Miguel, hvor du kan finne restauranter, kafeer, butikker og vakker utsikt over Karibiskehavet.

3. Cozumel Museum: Ligger innen gangavstand fra Casa Viento, dette museet viser historien, kulturen og økologien til Cozumel Island.

4. San Miguel Church: Ligger på hovedtorget i San Miguel, er dette en betydelig landemerke i byen.

5. Fabiola's Bar: En populær lokalbar i nabolaget, kjent for sin vennlige atmosfære og levende musikk.

6. Lokale restauranter og minimarkeder: Rundt Casa Viento er det et utvalg av restauranter og minimarkeder som tilbyr et utvalg av kjøkken og dagligvarer.

7. Strender: Cozumel Island er kjent for sine vakre strender, og noen av dem, som Playa Caletita og Playa San Francisco, kan bli funnet en kort kjøretur unna hotellet. Alt i alt ligger Casa Viento i en sentral beliggenhet i San Miguel de Cozumel, omgitt av ulike attraksjoner, spisesteder og steder av interesse.

map
Casa Viento
Hotell

Til sentrum6.0

Om hotellet

Om

Casa Viento er et hotell som ligger i San Miguel de Cozumel, Mexico. Det er kjent for sine komfortable rom, vennlig service og praktiske beliggenhet. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike gjestepreferanser og gruppestørrelser. Dette inkluderer standardrom, suiter og deluxerom. Hvert rom har moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, komfortable senger og eget bad. Noen rom kan også ha balkong eller terrasse med vakker utsikt over området rundt. Casa Viento er stolt av å tilby deilige måltider til gjestene sine. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer en variert meny med både lokale og internasjonale retter. Gjestene kan nyte en rekke retter laget med ferske ingredienser og smaker unike for regionen. Restauranten serverer også en gratis frokost hver morgen, slik at gjestene kan starte dagen riktig. I tillegg til de komfortable rommene og deilige måltidene, har Casa Viento andre fasiliteter som forbedrer gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, et treningsstudio, et spa og en takterrasse. Takterrassen har en fantastisk utsikt over Cozumel og Det karibiske hav, noe som gjør det til et perfekt sted å slappe av og nyte. Casa Viento har en beleilig beliggenhet i nærheten av populære attraksjoner og aktiviteter i San Miguel de Cozumel. Hotellet ligger innen gangavstand til butikker, restauranter og det livlige strandpromenaden. Hotellet tilbyr også omvisningstjenester, slik at gjestene enkelt kan utforske øyas vakre strender, korallrev og mayaruiner. Alt i alt er Casa Viento et hotell som tilbyr komfortable rom, deilige måltider og en praktisk beliggenhet for gjestene å nyte oppholdet sitt i San Miguel de Cozumel, Mexico.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Casa Viento' i San Miguel de Cozumel, Mexico. Noen av de populære valgene inkluderer:

1. Strandaktiviteter: Hotellet ligger nær stranden og tilbyr muligheter for bading, snorkling og soling. Du kan leie utstyr og utforske de vakre korallrevene i området.

2. Sentrum av San Miguel: Bare en kort avstand fra Casa Viento tilbyr sentrum ulike underholdningsalternativer. Utforsk de livlige lokale markedene, besøk Cozumel-museet eller nyt live musikk og gateforestillinger.

3. Vannsport: Cozumel er et populært reisemål for vannsportsentusiaster. Du kan drive med dykking, kiteboarding, SUP eller ta en båttur for å se det marine livet og utforske Cozumel Reefs National Marine Park.

4. Restauranter og barer: San Miguel har mange restauranter og barer som tilbyr et bredt utvalg av mat og drikke. Nyt fersk sjømat, meksikanske delikatesser og tropiske cocktailer om kvelden.

5. Cozumel Karneval: Avhengig av når du besøker, kan du ha muligheten til å oppleve Cozumel Karneval. Dette årlige arrangementet inkluderer parader, live musikk, dans og fargerike kostymer.

6. Oppdag mayaruinene: Ta en dagstur til mayaruinene i San Gervasio, en gammel seremoniell sted. Utforsk de historiske strukturene og lær om den fascinerende mayasivilisasjonen.

7. Uteliv: San Miguel tilbyr et livlig uteliv med ulike barer og klubber. Nyt live musikk, dans natten lang eller slapp av med en drink og nyt den energiske atmosfæren. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Casa Viento' i San Miguel de Cozumel. Hotellpersonalet vil også kunne gi ytterligere anbefalinger og informasjon basert på dine interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor mange rom har Casa Viento? Casa Viento har fem soverom.

2. Er det et svømmebasseng på Casa Viento? Ja, Casa Viento har et privat svømmebasseng.

3. Hvilke fasiliteter er inkludert på Casa Viento? Casa Viento tilbyr fasiliteter som aircondition, Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken, utendørs spiseplass, BBQ-grill og takterrasse.

4. Er Casa Viento dyrevennlig? Ja, Casa Viento tillater kjæledyr etter forespørsel.

5. Er det parkering tilgjengelig på Casa Viento? Ja, Casa Viento har parkering tilgjengelig.

6. Er Casa Viento nær stranden? Ja, Casa Viento ligger bare en kort spasertur fra stranden.

7. Kan gjester ordne flyplasstransport? Ja, Casa Viento kan ordne flyplasstransport mot en ekstra kostnad.

8. Er Casa Viento nær restauranter og butikker? Ja, Casa Viento ligger innen gangavstand fra ulike restauranter, butikker og attraksjoner i San Miguel de Cozumel.

9. Kan gjester bestille turer eller aktiviteter gjennom Casa Viento? Ja, Casa Viento kan hjelpe med å arrangere turer og aktiviteter for gjestene.

10. Er det et minimum oppholdskrav på Casa Viento? Ja, det er et minimum opphold på tre netter på Casa Viento.

Anmeldelse av Casa Viento
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.