Mexico, San Miguel de Cozumel

Coral Princess Golf & Dive Resort

Carretera Costera Norte Km 2.5 San Miguel de Cozumel, Mexico Ferieanlegg
1 tilbud fra 1300 NOK Se tilbud
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Sykkelutleie
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 34
Beliggenhet
Til sentrum
3.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Carretera Costera Norte Km 2.5 San Miguel de Cozumel, Mexico

Noen bemerkelsesverdige attraksjoner rundt Coral Princess Golf & Dive Resort i San Miguel de Cozumel, Mexico inkluderer:

1. Chankanaab Beach Adventure Park: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, og tilbyr en vakker strand, snorkelmuligheter, delfinmøter, ziplining og andre vannaktiviteter.

2. El Cedral: En liten og tradisjonell maya-landsby i nærheten, kjent for sin årlige Fiesta de El Cedral-festival, som viser frem tradisjonell mat, musikk og dans.

3. Punta Sur Eco Beach Park: Beliggende på sørspissen av øya, tilbyr dette beskyttede området uberørte strender, et fyrtårnsutsiktspunkt, et krokodille-sanctuary og muligheter for å oppdage ulike arter av dyreliv.

4. Cozumel Museum: Ligger i San Miguel de Cozumel, viser museet øyas historie, maya-artifakter og utstillinger om marint liv.

5. San Gervasio Mayan Ruins: Omtrent 10 miles fra hotellet er disse ruinene det største arkeologiske området på øya og gir innsikt i den gamle maya-sivilisasjonen.

6. Cozumel Downtown: San Miguel de Cozumels sentrumsområde tilbyr shoppingmuligheter, restauranter, barer og en livlig atmosfære der besøkende kan oppleve den lokale kulturen.

7. Cozumel Country Club Golfbane: Ved siden av feriestedet tilbyr denne 18-hulls golfbanen fantastisk utsikt over Det karibiske hav og er et populært sted for golfentusiaster.

8. Paradise Beach: En kort kjøretur unna er Paradise Beach et populært sted for svømming, soling, vannsport og å nyte fasiliteter ved stranden. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og aktiviteter rundt Coral Princess Golf & Dive Resort i San Miguel de Cozumel.

map
Coral Princess Golf & Dive Resort
Ferieanlegg

Til sentrum3.5

Om hotellet

Om

Coral Princess Golf & Dive Resort er et luksushotell som ligger i San Miguel de Cozumel, Mexico. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Coral Princess Golf & Dive Resort ligger på en vakker hvit sandstrand med utsikt over Det karibiske hav. - Hotellet tilbyr en rolig og avslappende atmosfære, perfekt for de som ønsker avslapning og fred. - Det er omgitt av frodige tropiske hager og har en vakker uendelig badebasseng med spektakulær havutsikt. - Gjestene kan nyte et utvalg av fasiliteter, inkludert spabehandlinger, treningsstudio, tennisbaner og en golfbane. Rommene: - Hotellet tilbyr romslige og komfortable rom med moderne fasiliteter. - Alle rommene er vakkert dekorert og har privat balkong eller terrasse med utsikt over hage eller hav. - Valgmulighetene for rom inkluderer standardrom, suiter og penthouse, som imøtekommer forskjellige preferanser og behov. - Hvert rom er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV, minibar, kaffetrakter og gratis Wi-Fi. Måltider: - Coral Princess Golf & Dive Resort tilbyr et utvalg av spisemuligheter for å tilfredsstille enhver gane. - El Cayuco er hotellets hovedrestaurant som serverer internasjonal mat med et meksikansk preg. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag i buffet-stil. - Coral Café er en avslappet kafé som tilbyr lett frokost, snacks og kaffe hele dagen. - Lobbybaren er et flott sted å slappe av og nyte cocktailer og drikkevarer med utsikt over havet. - For en mer intim spiseopplevelse kan gjestene velge romservice eller besøke en av de nærliggende lokale restaurantene. Alt i alt tilbyr Coral Princess Golf & Dive Resort i San Miguel de Cozumel, Mexico, luksuriøs innkvartering, vakre omgivelser og deilige spisemuligheter, noe som gjør det til et ideelt reisemål for en avslappende og hyggelig ferie.

Strand

Stranden på Coral Princess Golf & Dive Resort, som ligger i San Miguel de Cozumel, Mexico, gir et pittoresk og idyllisk miljø for strandelskere. Beliggende ved Karibiske kysten, skryter dette feriestedet av en fantastisk strekning med hvit sandstrand og krystallklart turkist vann. Stranden ved Coral Princess er kjent for sin rolige og fredelige atmosfære, som gjør den til et ideelt sted for avslapning og ro. Gjestene kan sole seg og slappe av mens de ligger på komfortable strandstoler eller hengekøyer som er tilgjengelig på feriestedet. Den milde havbrisen og lyden av bølgene skaper en serein stemning, perfekt for de som søker et fredelig tilfluktssted. For vannentusiaster, byr stranden på fantastiske muligheter for svømming og snorkling. De varme, innbydende vannene huser fargerike korallrev og variert marineliv, og gir en herlig snorkleopplevelse bare noen skritt unna kysten. Gjestene kan utforske det undersjøiske verden, møte på fargerike fisker og beundre skjønnheten i korallformasjonene. Strandfronten på Coral Princess tilbyr også ulike vannaktiviteter og sport. Besøkende kan delta i kajakkpadling, padlesurfing og seiling, noe som gir en eventyrlig måte å nyte de kystnære omgivelsene på. Feriestedets kunnskapsrike personale kan hjelpe med å organisere dykketurer for gjestene, slik at de kan utforske enda lenger ned i havdypet i Karibiske hav. Bortsett fra vannbaserte aktiviteter, er stranden på Coral Princess perfekt for avslappende spaserturer langs kysten. Den myke sanden og det klare vannet skaper en nydelig bakgrunn for en morgen- eller solnedgangstur. Ved lavvann kan gjestene utforske tidevannsbassengene som dannes langs stranden og avdekker skjulte skatter og fascinerende marineliv. Coral Princess Golf & Dive Resort er stolt av å tilby et rent og godt vedlikeholdt strandområde for gjestene sine. Feriestedets personale sørger for at stranden jevnlig rengjøres, og skaper en uberørt miljø for alle å nyte. Sammenfattende tilbyr stranden på Coral Princess Golf & Dive Resort i San Miguel de Cozumel, Mexico, en breathtaking, rolig og eventyrlig opplevelse. Med sin fantastiske hvite sand, turkise vann og livlige marineliv, er det det perfekte reisemålet for strandelskere og vannentusiaster som ønsker å slappe av, lade opp og utforske underverkene i det Karibiske hav.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær Coral Princess Golf & Dive Resort i San Miguel de Cozumel, Mexico. Her er noen anbefalinger:

1. Paradise Beach: Nyt en dag med avslapning, vannsport og soling på Paradise Beach, som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Stranden tilbyr aktiviteter som snorkling, paddleboarding, jetski og paragliding.

2. Punta Langosta Shopping Mall: Gå en kort tur til Punta Langosta Shopping Mall, der du kan finne et utvalg av butikker, boutiquer og suvenirbutikker. Du kan også nyte restauranter, kafeer og barer i området.

3. Chankanaab Eco Park: Utforsk Cozumels naturlige underverk i Chankanaab Eco Park. Parken tilbyr snorkling, dykking, svømming med delfiner, zipline og en botanisk hage. Du kan også slappe av på stranden eller nyte et tradisjonelt meksikansk måltid på en av parkens restauranter.

4. Cozumel Museum: Fordyp deg i Cozumels historie og kultur på Cozumel Museum. Lær om øyas maya-arv, marine liv og rolle i den spanske erobringen. Museet arrangerer også midlertidige kunstutstillinger.

5. Cozumel Bar Hop: Bli med på en runde med bar-hopping og utforsk Cozumels pulserende natteliv. Turen tar deg til noen av de beste barene og pubene på øya, der du kan nyte levende musikk, dans og deilige drinker.

6. San Gervasio Mayan Ruins: Besøk San Gervasio mayaruinene, som ligger på østsiden av øya. Utforsk den gamle mayabyen og lær om dens historie og betydning. Ruinene gir et glimt inn i øyas rike fortid. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av Coral Princess Golf & Dive Resort. Det finnes mange flere aktiviteter, attraksjoner og spisesteder å utforske under oppholdet ditt i San Miguel de Cozumel.

Vannaktiviteter

Coral Princess Golf & Dive Resort i San Miguel de Cozumel, Mexico, tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for gjestene å nyte. Bassengaktiviteter: - Feriestedet har et stort utendørsbasseng der gjestene kan svømme og slappe av. Bassenget er omgitt av komfortable solsenger og har en swim-up bar, slik at gjestene kan nyte forfriskende drinker uten å forlate bassenget. - Bassenget arrangerer spill og aktiviteter organisert av feriestedets underholdningspersonale, inkludert vanngymnastikk, volleyball og vannpolo. Strandaktiviteter: - Feriestedet ligger på en vakker strand med hvit sand. Gjestene kan sole seg, bygge sandslott eller bare nyte den fantastiske utsikten over det turkise Karibiske havet. - Forskjellige vannsportsaktiviteter er tilgjengelige på stranden, inkludert snorkling, kajakkpadling og paddleboarding. Feriestedet kan tilby utstyr eller hjelpe til med å ordne leie. - Dykkerentusiaster kan benytte seg av feriestedets dykkebutikk og utforske Cozumels fargerike undervannsverden. Dykkingsturer kan organiseres og tilpasses alle erfaringsnivåer. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten av spesifikke aktiviteter kan variere avhengig av værforhold og feriestedets regler. Det anbefales å sjekke direkte med feriestedet for den mest oppdaterte informasjonen.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter tilbyr Coral Princess Golf & Dive Resort? Coral Princess Golf & Dive Resort tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, en restaurant, en golfbane, en dykkebutikk, et spa og et treningssenter.

2. Hvor langt er det fra Coral Princess Golf & Dive Resort til San Miguel de Cozumel? Coral Princess Golf & Dive Resort ligger omtrent 10 kilometer sør for San Miguel de Cozumel, ca en 15-minutters kjøretur.

3. Er det en strand på Coral Princess Golf & Dive Resort? Ja, Coral Princess Golf & Dive Resort har en privat sandstrand der gjestene kan slappe av og nyte det vakre karibiske vannet.

4. Er snorkling og dykking tilgjengelig på Coral Princess Golf & Dive Resort? Ja, Coral Princess Golf & Dive Resort er kjent for sin førsteklasses snorkling og dykking. Det er en dykkebutikk på stedet der gjestene kan arrangere snorkling og dykkeutflukter.

5. Hvor mange restauranter er det på Coral Princess Golf & Dive Resort? Coral Princess Golf & Dive Resort har en hovedrestaurant som heter "La Veranda" som tilbyr et utvalg av internasjonale og mexicanske retter.

6. Har Coral Princess Golf & Dive Resort et spa? Ja, Coral Princess Golf & Dive Resort har et fullservice-spa der gjestene kan unne seg ulike massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger.

7. Tilbyr Coral Princess Golf & Dive Resort en transporttjeneste til San Miguel de Cozumel? Ja, Coral Princess Golf & Dive Resort tilbyr en gratis transporttjeneste for gjester til og fra San Miguel de Cozumel til fastsatte tider.

8. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Coral Princess Golf & Dive Resort? Ja, Coral Princess Golf & Dive Resort tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i fellesområdene og noen rom.

9. Er det en golfbane på Coral Princess Golf & Dive Resort? Ja, Coral Princess Golf & Dive Resort har sin egen 18-hulls golfbane som heter "Cozumel Golf and Country Club," som gjestene kan spille på.

10. Er det noen nærliggende attraksjoner i nærheten av Coral Princess Golf & Dive Resort? Ja, noen nærliggende attraksjoner inkluderer Chankanaab Beach Adventure Park, Discover Mexico Park og Cozumel Museum, som alle ligger en kort kjøretur fra feriestedet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Bar ved bassenget
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • 24-timers resepsjon
 • Tilgjengelige rom for funksjonshemmede
 • Flerspråklig personale
 • Tilrettelagt for funksjonshemmede
 • Butikker på hotellet
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Dykkesenter
 • Dykkedykking
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Coral Princess Golf & Dive Resort
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.