Mexico, Puerto Vallarta

Truly the finest rental in Puerto Vallarta Luxury Villa with incredible views

Calle de las Garzas Puerto Vallarta, Mexico Villa
1 tilbud fra 30213 NOK Se tilbud
Truly the finest rental in Puerto Vallarta Luxury Villa with incredible views
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
15.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle de las Garzas Puerto Vallarta, Mexico

Rundt hotellet "Virkelig den fineste utleien i Puerto Vallarta Luxury Villa med utrolig utsikt" i Puerto Vallarta, Mexico, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og landemerker. Her er noen av de bemerkelsesverdige stedene:

1. Strender: Villaen ligger sannsynligvis nær de vakre strendene i Puerto Vallarta, som Playa de los Muertos, Playa Las Gemelas og Conchas Chinas Beach.

2. Gamlebyen: Hotellet kan være plassert nær Puerto Vallartas sjarmerende gamleby, også kjent som Zona Romantica. Her kan du utforske kunstgallerier, butikker, restauranter og den berømte Malecon strandpromenaden.

3. Marina Vallarta: Et annet nærliggende område er Marina Vallarta, en luksuriøs marina kompleks med eksklusive hoteller, restauranter, barer og en golfbane.

4. El Malecon: Puerto Vallartas Malecon er en populær strandpromenade med skulpturer, boder, underholdning og fantastisk utsikt over havet.

5. Puerto Vallarta botaniske hager: En kort avstand fra hotellet finner du de botaniske hagene i Puerto Vallarta, som tilbyr et bredt utvalg av plantearter, turstier og vakre utsiktspunkter.

6. Los Arcos nasjonal marinepark: Ligger like utenfor kysten er Los Arcos en beskyttet marinepark med unike fjellformasjoner, utmerket snorkling og dykkemuligheter.

7. Vallarta Art Walk: Hvis du er interessert i kunst, finner den nærliggende Vallarta Art Walk sted hver onsdag kveld i høysesongen. Du kan utforske ulike gallerier og møte talentfulle lokale kunstnere.

8. Lokale restauranter og barer: I nærheten finner du et mangfold av restauranter, strandklubber og barer som tilbyr deilig meksikansk og internasjonal mat og et pulserende natteliv. Dette er bare noen få høydepunkter av attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet. Puerto Vallarta tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og steder å utforske, og sikrer en fantastisk ferieopplevelse.

map
Truly the finest rental in Puerto Vallarta Luxury Villa with incredible views
Villa

Til sentrum15.2

Om hotellet

Om

"Virkelig den fineste leieboligen i Puerto Vallarta - Luksusvilla med utrolig utsikt" er en luksusvilla som ligger i Puerto Vallarta, Mexico. Den tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Hotell: Den luksuriøse villaen tilbyr et privat og eksklusivt overnattingsalternativ for gjester som besøker Puerto Vallarta. Den har førsteklasses fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og minneverdig opphold. Rom: Villaen har flere soverom med luksuriøs innredning og dekor. Hvert rom er romslig, godt utstyrt og designet for maksimal komfort. Gjestene kan nyte fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, privat bad og fantastisk utsikt over området rundt. Måltider: Den luksuriøse villaen tilbyr ulike spisemuligheter for gjestene. Det er et fullt utstyrt kjøkken tilgjengelig for de som foretrekker å lage mat selv. Alternativt kan gjestene velge å benytte seg av privat kokkeservice for å tilberede deilige måltider med lokale ingredienser. Villaen tilbyr også spiseområder både innendørs og utendørs, slik at gjestene kan nyte måltidene sine med utrolig utsikt. Utsikt: Villaen skryter av fantastisk utsikt over området rundt, inkludert havet, fjellene eller bybildet. Gjestene kan nyte panoramautsikt fra balkonger eller terrasser og suge inn den vakre naturen i Puerto Vallarta. Alt i alt tilbyr "Virkelig den fineste leieboligen i Puerto Vallarta - Luksusvilla med utrolig utsikt" et luksuriøst og eksklusivt overnattingsalternativ i Puerto Vallarta, Mexico.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær hotellet "Truly the finest rental in Puerto Vallarta Luxury Villa with incredible views" i Puerto Vallarta, Mexico. Noen av disse alternativene inkluderer:

1. Malecon: Malecon er en berømt strandpromenade i Puerto Vallarta fylt med restauranter, barer, kunstgallerier og gateartister. Det er et flott sted å spasere, nyte havutsikten og oppleve det pulserende utelivet.

2. Zona Romantica: Denne bydelen er kjent for sin livlige atmosfære, butikker, restauranter og barer. Det er et populært sted for både lokalbefolkningen og turister, og tilbyr et utvalg underholdningsalternativer og utelivsopplevelser.

3. Marina Vallarta: Marina Vallarta, som ligger i nærheten, tilbyr en marina fylt med luksusyachter, sjøkanten restauranter, barer og butikker. Det er et flott sted å spise, slappe av med en drink eller nyte en solnedgangscruise.

4. Los Muertos Beach: Det er en av de mest populære strendene i Puerto Vallarta, som ligger i Zona Romantica. Her kan du sole deg, bade og delta i vannaktiviteter som jetski eller paragliding. Det er også strandbarer og klubber for underholdning.

5. Sayulita: Ligger ca 40 minutter fra Puerto Vallarta, er Sayulita en sjarmerende strandby kjent for sin bohemske stemning, surfesteder og shopping. Det er et flott sted å tilbringe en dag med utforskning, surfing eller bare å slappe av på stranden.

6. Vallarta botaniske hager: For naturelskere er Vallarta botaniske hager en vakker destinasjon med et bredt utvalg av meksikanske planter, orkideer, fossefall og turstier. Det tilbyr en fredelig og naturskjønn opplevelse. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene i nærheten av hotellet i Puerto Vallarta. Det er også mange restauranter, klubber og kulturelle attraksjoner i området å utforske og nyte.

Topp spørsmål

1. Kan du fortelle meg mer om denne luksusvillaen i Puerto Vallarta, Mexico?
1. Kan du fortelle meg mer om denne luksusvillaen i Puerto Vallarta, Mexico?1

Denne luksusvillaen i Puerto Vallarta tilbyr utrolig utsikt og regnes som den fineste utleien i området.

2. Hvilke nøkkelegenskaper har denne utleievillaen?
2. Hvilke nøkkelegenskaper har denne utleievillaen?1

Noen av nøkkelegenskapene til denne utleievillaen inkluderer fantastisk utsikt over Puerto Vallarta, luksuriøse fasiliteter, romslige oppholdsrom, privat basseng og vakre utendørsområder.

3. Hvor mange soverom har denne villaen?
3. Hvor mange soverom har denne villaen?1

Denne luksusvillaen i Puerto Vallarta har flere soverom, og tilbyr rikelig med plass til gjester.

4. Er villaen fullt møblert?
4. Er villaen fullt møblert?1

Ja, denne utleievillaen er fullt møblert med møbler av høy kvalitet og fasiliteter for å gi gjestene et luksuriøst og komfortabelt opphold.

5. Er det noen nærliggende attraksjoner eller fasiliteter?
5. Er det noen nærliggende attraksjoner eller fasiliteter?1

Villaen ligger ideelt plassert i nærheten av ulike attraksjoner og fasiliteter, som vakre strender, restauranter, shoppingområder og populære turistdestinasjoner i Puerto Vallarta.

6. Er det et privat basseng i denne villaen?
6. Er det et privat basseng i denne villaen?1

Ja, denne luksusvillaen har et privat basseng der gjestene kan slappe av og nyte den fantastiske utsikten over Puerto Vallarta.

7. Hvordan kan jeg bestille denne utleievillaen?
7. Hvordan kan jeg bestille denne utleievillaen?1

Du kan bestille denne luksusvillaen i Puerto Vallarta ved å kontakte utleiebyrået eller besøke deres nettside for tilgjengelighet og reservasjonsdetaljer.

8. Tilbyr villaen noen ekstra tjenester?
8. Tilbyr villaen noen ekstra tjenester?1

Avhengig av utleiebyrået eller spesifikke pakker, kan ekstra tjenester som husvask, kokketjenester, transport og concierge-tjenester være tilgjengelige for å forbedre oppholdet ditt i villaen.

9. Er villaen egnet for arrangementer eller store samlinger?
9. Er villaen egnet for arrangementer eller store samlinger?1

Noen utleievillaer kan tilby muligheten for å arrangere arrangementer eller store samlinger, selv om det kan påløpe ekstra gebyrer. Det anbefales å spørre utleiebyrået om spesifikke detaljer og begrensninger angående arrangementer i villaen.

10. Er kjæledyr tillatt i denne utleievillaen?
10. Er kjæledyr tillatt i denne utleievillaen?1

Dette avhenger av de spesifikke reglene til utleievillaen. Det er best å sjekke med utleiebyrået angående deres kjæledyrpolitikk før du gjør en reservasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Truly the finest rental in Puerto Vallarta Luxury Villa with incredible views
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.