Mexico, Puerto Morelos

Casa Paraiso NEW 4BR Vacation Home in Puerto Morelos MX

Calle Pelicano 31 Puerto Morelos, Mexico Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Casa Paraiso NEW 4BR Vacation Home in Puerto Morelos MX
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
3.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Pelicano 31 Puerto Morelos, Mexico

Det er flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet "Casa Paraiso NEW 4BR Vacation Home in Puerto Morelos MX" i Puerto Morelos, Mexico. Noen av de nærliggende stedene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av vakre strender som Playa del Secreto, Playa Maroma og Puerto Morelos Beach. Disse strendene tilbyr hvit sand, turkist vann og muligheter for bading, snorkling og soling.

2. Puerto Morelos byplass: Plassert i hjertet av Puerto Morelos, er byplassen et livlig område med restauranter, butikker og gateleverandører. Besøkende kan nyte lokal mat, kjøpe suvenirer og suge opp den livlige atmosfæren.

3. Puerto Morelos Reef: Kjent for sine imponerende korallrev, er Puerto Morelos et populært reisemål for dykking og snorkling. Revet er en del av Mesoamerican Barrier Reef System, det nest største korallrevsystemet i verden.

4. Crococun Zoo: Denne interaktive dyrehagen gir besøkende muligheten til å samhandle med og lære om ulike dyrearter, inkludert krokodiller, slanger, aper og skilpadder.

5. Mayaruiner: Puerto Morelos ligger i nærheten av gamle mayaruiner som Tulum og Coba. Disse arkeologiske stedene gir et innblikk i den rike historien og kulturen til mayasivilisasjonen.

6. Cenotes: Regionen rundt Puerto Morelos er kjent for sine cenotes, naturlige sinkhull fylt med ferskvann. Besøkende kan svømme, dykke eller snorkle i disse unike naturformasjonene, som Cenote Las Mojarras og Cenote La Noria.

7. Mangrovetur: Puerto Morelos er omgitt av mangroveskoger, og besøkende kan ta båtturer gjennom disse naturlige økosystemene. Disse turene gir muligheten til å se forskjellige dyreliv, som fugler, krokodiller og manater.

8. Restauranter og barer: Området rundt hotellet har flere restauranter og barer som tilbyr et bredt utvalg av mat, fra tradisjonelle meksikanske retter til internasjonale smaker. Dette er bare noen eksempler på attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet "Casa Paraiso NEW 4BR Vacation Home in Puerto Morelos MX" i Puerto Morelos, Mexico.

map
Casa Paraiso NEW 4BR Vacation Home in Puerto Morelos MX
Ferieutleie

Til sentrum3.2

Om hotellet

Om

Casa Paraiso er et feriehus med 4 soverom som ligger i Puerto Morelos, Mexico. Denne romslige og moderne eiendommen tilbyr komfortabel overnatting for opptil 8 personer, noe som gjør det ideelt for familier eller store grupper. Huset har fire velutstyrte soverom, hver med en komfortabel seng og god plass til oppbevaring. To av soverommene har eget bad for ekstra bekvemmelighet, mens de resterende to soverommene deler et separat bad. Alle badene er utstyrt med moderne innredning og fasiliteter. Casa Paraiso har et fullt utstyrt kjøkken, slik at gjestene kan lage sine egne måltider under oppholdet. Kjøkkenet har moderne apparater som kjøleskap, ovn, komfyr og mikrobølgeovn. Det er også et spiseområde der gjestene kan nyte måltidene sammen. Feriehuset inkluderer en romslig stue med komfortable sitteplasser, perfekt for avslapping etter en dag med utforsking. Eiendommen har også fasiliteter som aircondition, Wi-Fi og en flatskjerm-TV for underholdning. Utenfor har Casa Paraiso et privat svømmebasseng, omgitt av et soldekk med solsenger og parasoller. Det er også et overbygd terrasseområde med utendørs sitteplasser og en grill, perfekt for å nyte utendørs spising. Feriehuset ligger i nærheten av stranden, slik at gjestene enkelt kan få tilgang til Puerto Morelos' fantastiske kystlinje. Sentrum av byen, med butikker, restauranter og fasiliteter, ligger også kun en kort avstand unna. Alt i alt tilbyr Casa Paraiso et komfortabelt og praktisk opphold i Puerto Morelos, Mexico, med sine romslige rom, fullt utstyrte kjøkken og private basseng. Enten du ønsker å slappe av ved bassenget eller utforske de nærliggende attraksjonene, gir dette feriehuset den perfekte base for oppholdet ditt.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Casa Paraiso NEW 4BR Vacation Home in Puerto Morelos MX" i Puerto Morelos, Mexico. Noen av de nærliggende alternativene inkluderer:

1. Puerto Morelos Town Square: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, og torget tilbyr en levende atmosfære med lokale butikker, restauranter og barer. Nyt levende musikk, nyt deilige meksikanske retter eller utforsk lokal håndverk.

2. Puerto Morelos Beach: Hotellet ligger i nærheten av den vakre Puerto Morelos-stranden. Tilbring dagene med å slappe av på den uberørte hvite sanden, svømme i det turkise vannet eller delta i vannsportsaktiviteter som snorkling, dykking eller fiske.

3. Croco Cun Zoo: Denne familievennlige attraksjonen ligger en kort kjøretur fra hotellet. Kom tett på og personlig med forskjellige dyrearter, inkludert krokodiller, edderkoppaper, hjort og mer. Ta en guidet tur for å lære om dyrene og deres habitat.

4. Puerto Morelos Reef National Park: Utforsk undervannsverdenen i den nærliggende Puerto Morelos Reef nasjonalpark. Bli med på en snorkel- eller dykketur for å oppdage de fantastiske korallrevene, fargerike fiskene og det marine livet som lever der.

5. Cenote Route: Puerto Morelos ligger i nærheten av ulike cenoter (naturlige sinkhull). Ta en cenote-tur for å svømme eller snorkle i disse krystallklare ferskvannsbassengene omgitt av frodig vegetasjon.

6. Xoximilco Cancun: Opplev en tradisjonell meksikansk fest på Xoximilco Cancun, som ligger en kort avstand fra Puerto Morelos. Nyt en båttur på kanalene, smak på autentisk meksikansk mat og dans til levende musikk.

7. Xcaret Eco Theme Park: Ligger omtrent 30 minutter unna Puerto Morelos, tilbyr Xcaret en rekke underholdningsmuligheter. Nyt kulturshow, vannaktiviteter, snorkling og utforskning av naturunderverk som cenoter og underjordiske elver. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av hotellet "Casa Paraiso NEW 4BR Vacation Home in Puerto Morelos MX" i Puerto Morelos, Mexico. Det er mange aktiviteter og attraksjoner som vil holde deg underholdt under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor mange soverom har Casa Paraiso?
1. Hvor mange soverom har Casa Paraiso?1

Casa Paraiso har 4 soverom.

2. Er Casa Paraiso et feriehus?
2. Er Casa Paraiso et feriehus?1

Ja, Casa Paraiso er et feriehus.

3. Hvor ligger Casa Paraiso?
3. Hvor ligger Casa Paraiso?1

Casa Paraiso ligger i Puerto Morelos, Mexico.

4. Hva er kapasiteten til Casa Paraiso?
4. Hva er kapasiteten til Casa Paraiso?1

Casa Paraiso kan romme opptil 8 gjester.

5. Har Casa Paraiso en basseng?
5. Har Casa Paraiso en basseng?1

Ja, Casa Paraiso har et basseng.

6. Er Casa Paraiso nær stranden?
6. Er Casa Paraiso nær stranden?1

Ja, Casa Paraiso er nær stranden.

7. Er kjæledyr tillatt i Casa Paraiso?
7. Er kjæledyr tillatt i Casa Paraiso?1

Kjæledyr er vanligvis ikke tillatt i Casa Paraiso, men det er alltid best å bekrefte med eiendomseieren.

8. Er det parkering tilgjengelig hos Casa Paraiso?
8. Er det parkering tilgjengelig hos Casa Paraiso?1

Ja, Casa Paraiso har parkering tilgjengelig for gjestene.

9. Er det restauranter og butikker i nærheten?
9. Er det restauranter og butikker i nærheten?1

Ja, det er restauranter og butikker i nærheten av Casa Paraiso.

10. Er Casa Paraiso egnet for familier med barn?
10. Er Casa Paraiso egnet for familier med barn?1

Ja, Casa Paraiso er egnet for familier med barn.

Anmeldelse av Casa Paraiso NEW 4BR Vacation Home in Puerto Morelos MX
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.