Mexico, Puerto Morelos

El Paraiso Puerto Morelos

Pelicano 14, Palma Real Puerto Morelos, Mexico Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
El Paraiso Puerto Morelos
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • 24-timers resepsjon
  • Flerspråklig personale
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
3.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Pelicano 14, Palma Real Puerto Morelos, Mexico

Hotellet 'El Paraiso Puerto Morelos' ligger i kystbyen Puerto Morelos, Mexico. I nærheten av hotellet finnes ulike severdigheter og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet inkluderer:

1. Puerto Morelos Beach: Hotellet ligger i nærheten av den vakre Puerto Morelos-stranden. Her kan gjestene nyte soling, svømming, snorkling og andre vannaktiviteter.

2. Puerto Morelos Town Square: Byens torg ligger en kort avstand fra hotellet og tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og lokale markeder der besøkende kan utforske og oppleve lokal kultur.

3. Puerto Morelos Reef National Park: Denne marineparken er kjent for sitt fargerike korallrev og mangfoldige marine liv. Den tilbyr utmerkede muligheter for snorkling og dykking for naturinteresserte.

4. Puerto Morelos Artisan Market: Ligger i nærheten av byens torg og tilbyr et bredt utvalg av håndlagde kunstverk, suvenirer, klær og lokal kunst.

5. Botanical Garden Cenotes Siete Bocas: En kort kjøretur fra hotellet, har denne botaniske hagen vakre landskap, cenoter (naturlige sinkhull) og turstier som besøkende kan utforske og nyte naturen.

6. Croco Cun Zoo: En interaktiv dyrehage som viser ulike reptiler, fugler og pattedyr, inkludert krokodiller, slanger og aper. Den tilbyr pedagogiske turer og dyreopplevelser.

7. Puerto Morelos Lighthouse: Den ikoniske fyrtårnet i Puerto Morelos er et landemerke i nærheten og gir panoramautsikt over byen og Det karibiske hav. Dette er bare noen få eksempler på hva som finnes rundt hotellet 'El Paraiso Puerto Morelos' i Puerto Morelos, Mexico. Området tilbyr en blanding av naturlig skjønnhet, kulturelle opplevelser og attraksjoner for besøkende å nyte.

map
El Paraiso Puerto Morelos
Ferieutleie

Til sentrum3.2

Om hotellet

Om

El Paraiso Puerto Morelos er et hotell som ligger i Puerto Morelos, Mexico. Det tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Rommene: Hotellet har romslige og velutstyrte rom med moderne innredning. Rommene er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV med kabelkanaler, gratis Wi-Fi, safe, minibar og eget bad med dusj. Noen rom kan også ha balkong eller terrasse med vakker utsikt over området rundt. Måltider: El Paraiso Puerto Morelos tilbyr en restaurant på stedet som serverer et utvalg av deilige måltider. Gjestene kan nyte både lokal meksikansk mat og internasjonale retter. Restauranten tilbyr både á la carte-alternativer og buffémåltider. I tillegg kan hotellet tilby måltidspakker med overnatting, som kan inkludere frokost, lunsj og middag. Andre fasiliteter: I tillegg til komfortable rom og spisemuligheter, tilbyr El Paraiso Puerto Morelos andre fasiliteter for å forbedre gjesteopplevelsen. Dette kan inkludere svømmebasseng, treningssenter, spa, solterrasse, døgnåpen resepsjon, romservice, klesvask, concierge og gratis parkering. Noen hoteller kan også ha bar, hage eller lekeplass for barn. Beliggenhet: El Paraiso Puerto Morelos er plassert i Puerto Morelos, en sjarmerende kystby i Riviera Maya-regionen i Mexico. Hotellet ligger nær stranden, som gir gjestene enkel tilgang til de vakre sandstrendene og det krystallklare vannet i det karibiske hav. I tillegg kan hotellet tilby praktiske transporttjenester eller arrangere utflukter til populære attraksjoner og aktiviteter i nærheten, som snorkling, dykking eller utforsking av den livlige bykjernen. Alt i alt tilbyr El Paraiso Puerto Morelos komfortabel overnatting, deilige spisemuligheter og praktiske fasiliteter for at gjestene skal kunne nyte oppholdet i Puerto Morelos, Mexico.

Underholdning

1. Puerto Morelos bysentrum: Ligger bare en kort avstand fra Hotel El Paraiso Puerto Morelos, bysentrum gir en livlig atmosfære med lokale selgere, restauranter og leilighetsvis levende musikkopptredener.

2. Puerto Morelos Reef Nasjonalpark: Begi deg ut på en snorkling- eller dykkeeventyr for å utforske de levende korallrevene og havlivet i nasjonalparken. Forskjellige turarrangører i området kan ordne guidede turer som passer for alle erfaringsnivåer.

3. Croco Cun Zoo: Denne interaktive dyrehagen lar besøkende få nært møte med en rekke lokale dyrearter, inkludert krokodiller, aper, hjort og jaguarer. Pedagogiske turer er tilgjengelige og gir informasjon om dyrens naturlige habitat.

4. Botanisk hage Jardin Botanico Dr. Alfredo Barrera Marin: Opplev skjønnheten i regionens flora med et besøk til denne botaniske hagen, som har en mangfoldig samling av planter og blomster, naturstier og muligheter for fugletitting. Guidede turer er tilgjengelige for å lære mer om hagens plantearter.

5. Cenote Route: Utforsk de underjordiske underverkene på Yucatan-halvøya ved å besøke de mange cenoteene (naturlige sjakter) i området. Disse ferskvannsfylte grotter er perfekte for bading, dykking eller bare beundring av de unike geologiske formasjonene.

6. Kunsthandlere på markedet i Puerto Morelos: En kort spasertur fra hotellet, tilbyr dette markedet et utvalg av lokalt produserte kunsthåndverk, smykker, klær og suvenirer. Bla gjennom bodene og støtt lokale kunstnere samtidig som du tar med deg et unikt minne fra turen din.

7. ATV-tur på Ruta de los Cenotes: Bli med på en ATV-tur der du kan kjøre gjennom jungelen, hoppe ned i cenotene og oppleve skjønnheten i den omkringliggende naturen. Dette spennende eventyret passer for de som søker en adrenalinrush.

8. Kunstvandring i Puerto Morelos: Hver onsdag kveld kommer bysenteret til live med kunst og kulturelle opptredener. Lokale artister viser frem verkene sine, og levende musikk fyller gatene, noe som skaper en livlig og festlig atmosfære.

9. Fyrlykten i Puerto Morelos: Klatre opp trappene på det ikoniske fyrtårnet for panoramautsikt over byen, kysten og havet. Dette er et flott sted for fotooppslag og for å nyte den kystnære atmosfæren.

10. Fiskeværet Puerto Morelos: Opplev sjarmen til dette tradisjonelle fiskeværet ved å spasere langs strandlinjen, observere lokale fiskere i aksjon og smake på fersk sjømat på en av de mange sjømatrestaurantene.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger El Paraiso Puerto Morelos?
1. Hvor ligger El Paraiso Puerto Morelos?1

El Paraiso Puerto Morelos ligger i Puerto Morelos, Mexico.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr El Paraiso Puerto Morelos?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr El Paraiso Puerto Morelos?1

El Paraiso Puerto Morelos tilbyr et utvalg av fasiliteter inkludert et svømmebasseng, solsenger, beliggenhet ved stranden, en restaurant og bar, gratis Wi-Fi og en concierge-tjeneste.

3. Hvor langt er det fra El Paraiso Puerto Morelos til nærmeste flyplass?
3. Hvor langt er det fra El Paraiso Puerto Morelos til nærmeste flyplass?1

El Paraiso Puerto Morelos er omtrent 20 minutter unna Cancun International Airport med bil.

4. Er det noen nærliggende attraksjoner å utforske?
4. Er det noen nærliggende attraksjoner å utforske?1

Ja, det er flere attraksjoner nær El Paraiso Puerto Morelos, inkludert Puerto Morelos Reef National Park, Croco Cun Zoo, Tres Rios Ecopark og Cancun Underwater Museum.

5. Er kjæledyr tillatt på El Paraiso Puerto Morelos?
5. Er kjæledyr tillatt på El Paraiso Puerto Morelos?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på El Paraiso Puerto Morelos.

6. Kan jeg bestille utflukter eller turer gjennom hotellet?
6. Kan jeg bestille utflukter eller turer gjennom hotellet?1

Ja, hotellet tilbyr en concierge-tjeneste som kan hjelpe med å bestille utflukter og turer i området.

7. Er parkering tilgjengelig på El Paraiso Puerto Morelos?
7. Er parkering tilgjengelig på El Paraiso Puerto Morelos?1

Ja, gratis parkering er tilgjengelig for gjester på hotellet.

8. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktet på El Paraiso Puerto Morelos?
8. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktet på El Paraiso Puerto Morelos?1

Innsjekkingstidspunktet på El Paraiso Puerto Morelos er fra kl. 15.00 og utsjekkingstidspunktet er frem til kl. 12

9. Er det en restaurant på El Paraiso Puerto Morelos?
9. Er det en restaurant på El Paraiso Puerto Morelos?1

Ja, El Paraiso Puerto Morelos har en restaurant og bar hvor gjester kan nyte måltider og drikkevarer.

10. Hvordan kan jeg foreta en reservasjon på El Paraiso Puerto Morelos?
10. Hvordan kan jeg foreta en reservasjon på El Paraiso Puerto Morelos?1

Du kan foreta en reservasjon på El Paraiso Puerto Morelos ved å kontakte hotellet direkte, eller gjennom deres nettside eller online reisebyråer.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • 24-timers resepsjon
  • Flerspråklig personale
Anmeldelse av El Paraiso Puerto Morelos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.