Mexico, Puebla

Sonata Hotel Puebla

Blvd. Europa 15, Lomas de Angelopolis, Puebla Puebla, Mexico Hotell
1 tilbud fra 596 NOK Se tilbud
Sonata Hotel Puebla
Sonata Hotel Puebla
Sonata Hotel Puebla
Sonata Hotel Puebla
Sonata Hotel Puebla
Sonata Hotel Puebla
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Minibar
 • Hårføner
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
Vis alle fasiliteter 12
Beliggenhet
Til sentrum
9.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Blvd. Europa 15, Lomas de Angelopolis, Puebla Puebla, Mexico

Rundt Sonata Hotel Puebla i Puebla, Mexico, finnes det flere attraksjoner, bedrifter og fasiliteter. Noen av de nærliggende stedene inkluderer:

1. Sonata Town Center - Hotellet ligger innenfor Sonata Town Center-komplekset, som tilbyr en rekke butikker, boutiquer, restauranter og underholdningsmuligheter.

2. Angelopolis - En av de største kjøpesentrene i Puebla, Angelopolis, ligger i nærheten. Det har mange butikker, inkludert internasjonale merker, kinoer og matretter.

3. Estadio Cuauhtémoc - Hjemmebanen til Puebla F.C. fotballag, Estadio Cuauhtémoc, ligger nær hotellet. Idrettsfans kan glede seg over å se en kamp her.

4. Metropolitan Auditorium - Denne arenaen arrangerer forskjellige konserter, show og kulturelle arrangementer. Gjester kan finne underholdningsalternativer her.

5. Golf- og landklubber - Det finnes flere golf- og landklubber i nærheten, som Las Fuentes Golf Club og Club de Golf La Vista. Golfentusiaster kan nyte en runde golf på disse stedene.

6. Museo Internacional del Barroco - En kort avstand fra hotellet viser dette museet barokkunst og tilbyr utstillinger, verksteder og kulturelle arrangementer.

7. Universidad Iberoamericana Puebla - En prestisjetung universitetscampus ligger i nærheten. Studenter, ansatte og besøkende til campus kan velge å bo på Sonata Hotel Puebla.

8. Diverse restauranter og kafeer - I og rundt Sonata Town Center er det mange spisesteder tilgjengelig, inkludert meksikanske, internasjonale og fast food-restauranter, samt kafeer. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og driftsstatusen til disse stedene kan variere. Det anbefales alltid å sjekke oppdateringer og bekrefte spesifikke detaljer før du besøker.

map
Sonata Hotel Puebla
8.5 Hotell

Til sentrum9.1

Om hotellet

Om

Sonata Hotel Puebla er et luksushotell som ligger i Puebla, Mexico. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotellet: Sonata Hotel Puebla tilbyr et sofistikert og komfortabelt opphold for både forretningsreisende og fritidsreisende. Hotellet har moderne arkitektur og fasiliteter for å gi en hyggelig opplevelse for gjestene. Det ligger beleilig til i nærheten av større attraksjoner, kjøpesentre og forretningsområder i Puebla. Rommene: Hotellet tilbyr en rekke velutstyrte og romslige rom, inkludert standardrom, executive-rom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet, utstyrt med moderne fasiliteter og designet for å gi maksimal komfort. Fasiliteter inkluderer aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, minibar, safe på rommet og eksklusive baderom. Måltider: Sonata Hotel Puebla tilbyr et utvalg av spisemuligheter for å imøtekomme gjestenes kulinariske preferanser. Hotellet har en restaurant som serverer et deilig utvalg av regional og internasjonal mat i en stilig setting. I tillegg er det en bar der gjestene kan slappe av og nyte et utvalg forfriskende drikkevarer og cocktails. Gjestene på hotellet kan nyte en daglig frokostbuffé som tilbyr et utvalg av varme og kalde retter, inkludert fersk frukt, bakverk, frokostblandinger, egg og lokale spesialiteter. Til lunsj og middag kan gjestene velge fra en variert meny med en blanding av tradisjonelle meksikanske smaker og internasjonale favoritter. Alt i alt er Sonata Hotel Puebla et flott alternativ for reisende som søker et komfortabelt og praktisk opphold i Puebla, Mexico.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Sonata Hotel Puebla i Puebla, Mexico. Her er noen forslag:

1. Angelopolis kjøpesenter: Ligger kun en kort avstand fra hotellet, Angelopolis er et stort kjøpesenter med mange butikker, restauranter og underholdningsmuligheter, inkludert kino, innendørs fornøyelsespark og en skøytebane.

2. Estadio Cuauhtemoc: Hvis du er en sportsfan, kan du se en fotballkamp på Estadio Cuauhtemoc. Stadionet er hjemmebanen til Puebla FC og er ofte vert for kamper i den meksikanske Primera Division.

3. Parque Lineal: Ta en avslappende spasertur eller leie en sykkel på Parque Lineal, en lineær park som ligger i nærheten. Parken har vakre stier, hager, treningsstasjoner, lekeplasser og ulike fritidsaktiviteter.

4. Museo Internacional del Barroco: Utforsk den fascinerende verdenen av barokkkunst og kultur på Museo Internacional del Barroco. Dette moderne museet ligger i nærheten av hotellet og viser et bredt utvalg kunstutstillinger og interaktive utstillinger.

5. Templo de San Francisco og Parian Crafts Market: Besøk den pittoreske Templo de San Francisco og utforske den nærliggende Parian Crafts Market, der du kan kjøpe tradisjonelle meksikanske håndverk, smykker og klær.

6. Centro Historico de Puebla: Fordyp deg i Pueblas rike historie ved å besøke Centro Historico. Dette UNESCO-verdensarvstedet har vakker kolonial arkitektur, museer, kunstgallerier og deilig lokal mat.

7. Zocalo de Puebla: Zocalo er Pueblas sentrale torg og er alltid livlig. Nyt levende musikk, gateforestillinger og prøv den lokale gatematen mens du nyter den pulserende atmosfæren. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av Sonata Hotel Puebla. Byen tilbyr et bredt spekter av kulturelle, historiske og rekreasjonsaktiviteter for besøkende å nyte.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvor ligger Sonata Hotel Puebla?
1. Spørsmål: Hvor ligger Sonata Hotel Puebla?1

Svar: Sonata Hotel Puebla ligger i Puebla, Mexico

2. Spørsmål: Hva er de nærliggende attraksjonene til Sonata Hotel Puebla?
2. Spørsmål: Hva er de nærliggende attraksjonene til Sonata Hotel Puebla?1

Svar: Noen nærliggende attraksjoner til Sonata Hotel Puebla inkluderer Den store pyramiden i Cholula, Centro Expositor Puebla, Angelópolis Shopping Mall, og Amparo Museum

3. Spørsmål: Tilbyr Sonata Hotel Puebla gratis Wi-Fi?
3. Spørsmål: Tilbyr Sonata Hotel Puebla gratis Wi-Fi?1

Svar: Ja, Sonata Hotel Puebla tilbyr gratis Wi-Fi til alle gjester

4. Spørsmål: Kan jeg parkere bilen min på Sonata Hotel Puebla?
4. Spørsmål: Kan jeg parkere bilen min på Sonata Hotel Puebla?1

Svar: Ja, Sonata Hotel Puebla tilbyr parkeringsfasiliteter på stedet for gjester

5. Spørsmål: Har hotellet et svømmebasseng?
5. Spørsmål: Har hotellet et svømmebasseng?1

Svar: Ja, Sonata Hotel Puebla har et svømmebasseng tilgjengelig for gjestene å bruke

6. Spørsmål: Tilbyr hotellet transport til flyplassen?
6. Spørsmål: Tilbyr hotellet transport til flyplassen?1

Svar: Sonata Hotel Puebla tilbyr ikke transport til flyplassen, men gjester kan ordne med en taxi eller transportservice til flyplassen

7. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbyr Sonata Hotel Puebla?
7. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbyr Sonata Hotel Puebla?1

Svar: Sonata Hotel Puebla tilbyr fasiliteter som restaurant, bar/lounge, treningsstudio, concierge-tjenester, vaskeritjenester og et forretningssenter

8. Spørsmål: Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Sonata Hotel Puebla?
8. Spørsmål: Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Sonata Hotel Puebla?1

Svar: Dessverre tillater ikke Sonata Hotel Puebla kjæledyr

9. Spørsmål: Er frokost inkludert i romprisen på Sonata Hotel Puebla?
9. Spørsmål: Er frokost inkludert i romprisen på Sonata Hotel Puebla?1

Svar: Dette kan variere avhengig av rompakken valgt

10. Det er best å sjekke direkte med hotellet for spesifikk informasjon om frokost?
10. Det er best å sjekke direkte med hotellet for spesifikk informasjon om frokost?1

11. Spørsmål: Er det noen restauranter i nærheten av Sonata Hotel Puebla?
11. Spørsmål: Er det noen restauranter i nærheten av Sonata Hotel Puebla?1

Svar: Ja, det er flere restauranter innen gangavstand eller en kort kjøretur fra Sonata Hotel Puebla

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Hårføner
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Klesvask
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Sonata Hotel Puebla
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.