Mexico, Puebla

Estancia Boutique O

813 Privada San Ignacio Col. Linda Vista Puebla, Mexico Gjestehus
1 tilbud — Se tilbud
Estancia Boutique O
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
3.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

813 Privada San Ignacio Col. Linda Vista Puebla, Mexico

Hotel Estancia Boutique O ligger i byen Puebla, Mexico. Her er noen ting rundt hotellet:

1. Plaza de las Americas: Dette kjøpesenteret ligger bare noen få skritt unna hotellet. Det tilbyr et utvalg av butikker, boutiquer, restauranter og underholdningsmuligheter.

2. Parque del Arte: Ligger ca 1,5 kilometer unna, denne offentlige parken er et hyggelig sted å slappe av og nyte naturen. Den har grønne områder, gangstier, en dam og skulpturer.

3. Angelopolis: Dette kommersielle og boligområdet ligger omtrent 3 kilometer fra hotellet. Det inkluderer eksklusive kjøpesentre, restauranter, kinoer og et pulserende natteliv.

4. Puebla Cathedral: Beliggende i den historiske sentrum av Puebla, er katedralen ca 2,5 kilometer unna. Den er en av hovedattraksjonene i byen og er kjent for sin fantastiske arkitektur.

5. Zona Histórica: Den historiske sentrum av Puebla er omtrent 3 kilometer fra hotellet. Det er et UNESCOs verdensarvsted og tilbyr vakker kolonialarkitektur, museer, kirker og livlige gater fylt med butikker og restauranter.

6. Museo Amparo: Ligger i den historiske sentrum av Puebla, ca 3,5 kilometer unna, viser dette museet meksikansk kunst og historiske gjenstander.

7. Estadio Cuauhtémoc: Ligger omtrent 4 kilometer fra hotellet, er denne stadion hjemmet til Puebla FC fotballag. Den arrangerer ulike sportsarrangementer og konserter.

8. Africam Safari: Omtrent 20 kilometer fra hotellet er Africam Safari en dyrepark der besøkende kan observere dyr i deres naturlige habitat. Dette er bare noen få eksempler på hva som er i nærheten av Hotel Estancia Boutique O i Puebla, Mexico.

map
Estancia Boutique O
Gjestehus

Til sentrum3.5

Om hotellet

Om

Estancia Boutique O er et sjarmerende hotell som ligger i Puebla, Mexico. Her er noe detaljert informasjon om hotellet, rommene og måltidene som tilbys: Hotell: - Estancia Boutique O er et historisk hotell som ligger i en vakkert restaurert bygning fra

18. århundre og tilbyr gjestene en unik og autentisk opplevelse. - Hotellet er kjent for sitt fokus på detaljer, personlig service og avslappende atmosfære. - Det er beleilig plassert i nærheten av Pueblas hovedattraksjoner, inkludert Zocalo, katedralen og ulike museer og kultursteder. - Hotellet har en vakker gårdsplass med hager og en terrasse, som tilbyr en fredelig oase for gjestene å slappe av og hvile. Rommene: - Estancia Boutique O tilbyr komfortable og elegant innredede rom, hver med sin egen unike stil og karakter. - Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi-tilgang. - Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, suiter og deluxe-rom med ekstra plass og luksuriøse detaljer. - Hvert rom er designet for å sikre et avslappende opphold, med komfortable senger, kvalitets sengetøy og eget bad med dusj eller badekar. Måltider: - Estancia Boutique O har en restaurant på stedet som tilbyr et utvalg deilige måltider. - Restauranten serverer et bredt spekter av meksikanske og internasjonale retter, tilberedt med ferske og lokalt-sourced ingredienser. - Gjestene kan nyte en gratis frokost hver morgen, med alternativer som fersk frukt, bakverk, egg og tradisjonelle meksikanske spesialiteter. - Til lunsj og middag, tilbyr restauranten en meny med både tradisjonell og moderne mat, akkompagnert av et utvalg av viner og cocktails. - Hotellet tilbyr også romservice for de som foretrekker å spise i komforten av sitt eget rom. Alt i alt, Estancia Boutique O er et sjarmerende hotell i Puebla, Mexico, som tilbyr komfortable rom, personlig service og deilige måltider, noe som gjør det til et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Estancia Boutique O' i Puebla, Mexico. Her er noen forslag:

1. Museo Amparo: Et anerkjent kunstmuseum som ligger bare noen få minutter fra hotellet. Det har en samling av meksikansk og latinamerikansk kunst.

2. Zocalo de Puebla: Hovedtorget i Puebla, kjent for sin vakre arkitektur, livlige atmosfære og lokale gatemat. Du kan utforske de historiske bygningene, handle håndverk og nyte live musikkopptredener.

3. Paseo de San Francisco: En travel gate full av butikker, kafeer og restauranter. Det er et flott sted å gå rundt, titte i vinduene og nyte lokal mat.

4. Estrella de Puebla: Et stort pariserhjul som tilbyr panoramautsikt over byen. Det ligger i Parque Lineal i nærheten.

5. Africam Safari: En eventyrpark og dyrehage der du kan ta en safaritur og se ulike ville dyr som giraffer, elefanter, løver og sebraer.

6. Barrio del Artista: Et nabolag kjent for sin levende gatekunst, gallerier og kunststudioer. Du kan utforske de fargerike veggmaleriene og besøke de lokale kunstområdene.

7. Cuexcomate: Regnet som verdens minste vulkan, tilbyr Cuexcomate en unik opplevelse. Du kan gå ned i vulkanens krater og lære om dens geologiske historie.

8. Cholula: En by like utenfor Puebla, kjent for sin store pyramide (Pirámide Tepanapa). Du kan klatre til toppen og nyte en fantastisk utsikt over området rundt. Dette er bare noen av de mange underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Estancia Boutique O' i Puebla, Mexico. Du kan utforske det lokale området og oppdage enda flere attraksjoner basert på dine interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor mange rom har Estancia Boutique O?
1. Hvor mange rom har Estancia Boutique O?1

Estancia Boutique O har totalt 8 rom

2. Er det en restaurant på stedet hos Estancia Boutique O?
2. Er det en restaurant på stedet hos Estancia Boutique O?1

Nei, Estancia Boutique O har ikke en restaurant på stedet. Det er imidlertid mange spisemuligheter i nærheten

3. Tilbyr Estancia Boutique O gratis Wi-Fi?
3. Tilbyr Estancia Boutique O gratis Wi-Fi?1

Ja, Estancia Boutique O tilbyr gratis Wi-Fi til alle gjester

4. Er det parkering tilgjengelig hos Estancia Boutique O?
4. Er det parkering tilgjengelig hos Estancia Boutique O?1

Ja, Estancia Boutique O tilbyr gratis parkering for gjester

5. Har Estancia Boutique O en svømmebasseng?
5. Har Estancia Boutique O en svømmebasseng?1

Nei, Estancia Boutique O har ikke en svømmebasseng

6. Tillater Estancia Boutique O kjæledyr?
6. Tillater Estancia Boutique O kjæledyr?1

Nei, Estancia Boutique O tillater ikke kjæledyr

7. Tilbyr Estancia Boutique O flyplasstransport?
7. Tilbyr Estancia Boutique O flyplasstransport?1

Ja, Estancia Boutique O tilbyr flyplasstransport mot en ekstra avgift. Du kan kontakte hotellet direkte for mer informasjon

8. Ligger Estancia Boutique O i sentrum av byen?
8. Ligger Estancia Boutique O i sentrum av byen?1

Ja, Estancia Boutique O ligger sentralt til i Puebla, Mexico, noe som gjør det praktisk å utforske byens attraksjoner.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Estancia Boutique O
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.