Mexico, Playa del Carmen

Kuxtal 5th Avenue by Bric

Calle 40 Con 5th Avenue Playa del Carmen, Mexico Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle 40 Con 5th Avenue Playa del Carmen, Mexico

Hotellet 'Kuxtal 5th Avenue by Bric' ligger i hjertet av Playa del Carmen, Mexico. Det er plassert på den populære 5th Avenue, som er kjent for sitt pulserende miljø, shoppingbutikker, restauranter og barer. Hotellet er omgitt av mange turistattraksjoner og fasiliteter som:

1. Strender: Playa del Carmen er kjent for sine vakre strender, og noen av dem ligger innen gangavstand fra hotellet. Besøkende kan nyte soling, bading og vannsportsaktiviteter.

2. Quinta Avenida (5th Avenue): Hotellet selv ligger på 5th Avenue, en gågate med butikker, boutiquer, restauranter, kafeer og barer. Det er et travelt område og hovedturistsenteret i Playa del Carmen.

3. Playa del Carmen Pier: Bare en kort spasertur fra hotellet kan besøkende finne den viktigste kaia hvor ferger går til øya Cozumel. Det er et malerisk sted med utsikt over Det karibiske havet.

4. Cozumel Island: Playa del Carmen er et ideelt utgangspunkt for å besøke Cozumel Island. Besøkende kan enkelt ta en ferge fra den nærliggende kaia og utforske øyas vakre strender, korallrev og marineliv.

5. Mayanskruinene: Hotellet ligger i nærheten av flere mayanskruiner, som Tulum og Coba. Disse arkeologiske områdene gir et innblikk i den gamle maya-sivilisasjonen og er populære turistattraksjoner.

6. Økoparker: Det er flere øko-eventyrparker i nærheten av Playa del Carmen, inkludert Xcaret, Xplor og Xel-Ha. Disse parkene tilbyr et utvalg av aktiviteter som snorkling, svømming i cenoter (naturlige kløfter), zip-lining og utforsking av naturlige underverker.

7. Natteliv: Playa del Carmen har en livlig nattelivsscene, spesielt langs 5th Avenue. Besøkende kan finne et utvalg av barer, nattklubber og live musikksteder for underholdning og dansing. Generelt sett ligger hotellet 'Kuxtal 5th Avenue by Bric' i et førsteklasses område med enkel tilgang til strender, shopping, spisesteder, underholdning og kulturelle attraksjoner i Playa del Carmen, Mexico.

map
Kuxtal 5th Avenue by Bric
Leilighet

Til sentrum1.7

Om hotellet

Om

Kuxtal 5th Avenue by Bric er et hotell som ligger i Playa del Carmen, Mexico. Det ligger ved den livlige 5th Avenue og tilbyr enkel tilgang til butikker, restauranter og underholdningsmuligheter. Hotellet har komfortable og romslige rom designet for å gi gjestene et avslappende opphold. Hvert rom er smakfullt innredet med moderne møbler og utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også en balkong eller terrasse, som gir en herlig utsikt over området rundt. Gjestene på Kuxtal 5th Avenue by Bric kan nyte en rekke måltidsalternativer under oppholdet. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et deilig utvalg av lokale og internasjonale retter. Gjestene kan nyte ferskt tilberedte måltider i en koselig og innbydende atmosfære. I tillegg til restauranten tilbyr hotellet også romservice, slik at gjestene kan nyte et måltid i komforten av sitt eget rom. Alternativt kan gjestene utforske det nærliggende området og oppdage et bredt utvalg av spisesteder, inkludert tradisjonell meksikansk mat, sjømatrestauranter og internasjonale spisesteder. Alt i alt er Kuxtal 5th Avenue by Bric et velutstyrt hotell som ligger i hjertet av Playa del Carmen. Med komfortable rom og deilige spisemuligheter gir det et hyggelig og praktisk opphold for gjester som besøker denne pulserende meksikanske destinasjonen.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Kuxtal 5th Avenue by Bric' i Playa del Carmen, Mexico. Noen av de populære inkluderer:

1. Fifth Avenue: Hotellet ligger på den berømte Fifth Avenue, en gågate med butikker, restauranter, barer og nattklubber. Du kan utforske denne livlige gaten for shopping, spising og natteliv.

2. Strandklubber: Playa del Carmen er kjent for sine vakre strender, og det finnes flere strandklubber i nærheten der du kan slappe av, sole deg og nyte vannaktiviteter. Noen populære inkluderer Mamitas Beach Club, Kool Beach Club og Canibal Royal.

3. Xcaret: En kort kjøretur fra Playa del Carmen ligger Xcaret, en naturpark som tilbyr ulike underholdningsmuligheter. Du kan se kulturelle show, snorkle i underjordiske elver, svømme med delfiner og utforske arkeologiske ruiner.

4. Cozumel Island: Playa del Carmen er et populært utgangspunkt for turer til Cozumel Island. Du kan ta ferge fra Playa del Carmen og delta i aktiviteter som dykking, snorkling og utforske øyas strender og mayaruiner.

5. Natteliv: Playa del Carmen har et livlig natteliv. Det er flere barer og nattklubber langs Fifth Avenue og i nærheten hvor du kan nyte drinker, live musikk og dans. Noen populære inkluderer Coco Bongo, Mandala Beach Club og La Vaquita.

6. Cirque du Soleil JOYÀ: Ligger i nærheten av Riviera Maya, er Cirque du Soleil JOYÀ et must for underholdningselskere. Det er en unik teater- og kulinarisk opplevelse som kombinerer akrobatikk, musikk og historiefortelling. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'Kuxtal 5th Avenue by Bric' i Playa del Carmen, Mexico. Det finnes mange andre attraksjoner, inkludert cenotes, arkeologiske steder og kjøpesentre, som du kan utforske under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Kuxtal 5th Avenue by Bric?
1. Hvor ligger Kuxtal 5th Avenue by Bric?1

Kuxtal 5th Avenue by Bric ligger i Playa del Carmen, Mexico

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Kuxtal 5th Avenue by Bric?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Kuxtal 5th Avenue by Bric?1

Noen av fasilitetene som tilbys på Kuxtal 5th Avenue by Bric inkluderer et takbasseng, treningsstudio, døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester og gratis Wi-Fi

3. Er det parkeringsfasiliteter tilgjengelig på Kuxtal 5th Avenue by Bric?
3. Er det parkeringsfasiliteter tilgjengelig på Kuxtal 5th Avenue by Bric?1

Ja, Kuxtal 5th Avenue by Bric tilbyr parkeringsfasiliteter på stedet

4. Kan gjestene ta med seg kjæledyr til Kuxtal 5th Avenue by Bric?
4. Kan gjestene ta med seg kjæledyr til Kuxtal 5th Avenue by Bric?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Kuxtal 5th Avenue by Bric

5. Er frokost inkludert i romprisen på Kuxtal 5th Avenue by Bric?
5. Er frokost inkludert i romprisen på Kuxtal 5th Avenue by Bric?1

Nei, frokost er ikke inkludert i romprisen.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Kuxtal 5th Avenue by Bric
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.