Mexico, Playa del Carmen

Antera Hotel & Residences

calle 10 y 6 Playa del Carmen, Mexico Hotell
1 tilbud fra 468 NOK Se tilbud
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Antera Hotel & Residences
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • 24-timers resepsjon
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

calle 10 y 6 Playa del Carmen, Mexico

Noen populære attraksjoner i nærheten av Antera Hotel & Residences i Playa del Carmen, Mexico inkluderer:

1. Quinta Avenida (Fifth Avenue): En livlig gågate med butikker, restauranter, barer og nattklubber som tilbyr et pulserende natteliv og shoppingopplevelse.

2. Mamita's Beach Club: En trendy strandklubb med solsenger, musikk og en livlig atmosfære med en vakker strand.

3. Playa del Carmen Main Beach: En nydelig strekning med hvit sandstrand med krystallklart turkis vann, perfekt for bading, soling og vannsport.

4. Playa del Carmen Maritime Terminal: Hovedfergeterminalen som tilbyr transport til Cozumel og andre nærliggende øyer.

5. Xcaret: En øko-arkeologisk park der du kan oppleve kulturshow, svømme i underjordiske elver, observere dyreliv og utforske gamle mayaruiner.

6. Xplor Park: En spennende park med zipliner, terrengkjøretøyer, underjordiske elver og cenote-svømming.

7. Tulum: En historisk kystby kjent for sine godt bevarte mayaruiner med utsikt over det turkise karibiske havet. Den ligger omtrent en times kjøretur sør for Playa del Carmen.

8. Cenotes: Det er forskjellige cenotes (naturlige sinkhull) i nærheten, som Dos Ojos, Gran Cenote og Cenote Azul, der du kan svømme, snorkle eller dykke i forfriskende ferskvannsbassenger.

9. Cozumel: En vakker øy utenfor kysten av Playa del Carmen, kjent for sine fantastiske korallrev og undervannsliv, noe som gjør det til et populært reisemål for dykking og snorkling.

10. Xel-Há: En naturlig vannpark der du kan svømme, snorkle og slappe av i vakre cenotes, laguner og grotter. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og tilgangen til disse attraksjonene kan variere avhengig av årstiden og lokale begrensninger eller forskrifter. Det anbefales å sjekke med hotellet eller lokale myndigheter for oppdatert informasjon.

map
Antera Hotel & Residences
8.7 Hotell

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

Antera Hotel & Residences er et luksushotell som ligger i Playa del Carmen i Mexico. Hotellet tilbyr et utvalg rom og suiter som er romslige og komfortable, perfekt for både korte og lange opphold. Rommene på Antera Hotel & Residences er elegant designet med moderne fasiliteter. Hvert rom har aircondition, flatskjerm-TV, kjøleskap, safe og eget bad. Noen av rommene har også separat stue, kjøkkenkrok og balkong med vakker utsikt over omgivelsene. Hotellet har flere spisesteder som passer forskjellige smaker og preferanser. Den lokale restauranten serverer en blanding av internasjonale og lokale retter, tilberedt med ferske og lokale ingredienser. Gjestene kan velge mellom et utvalg av retter til frokost, lunsj og middag, eller velge romservice for en mer privat spiseopplevelse. I tillegg til overnatting og måltider tilbyr Antera Hotel & Residences en rekke fasiliteter for å forbedre gjesteopplevelsen. Dette inkluderer en takterrasse med panoramautsikt, et treningssenter, en spa, concierge-tjenester og gratis Wi-Fi over hele eiendommen. Hotellet har en beleilig beliggenhet nær Playa del Carmen's populære attraksjoner, inkludert den livlige Fifth Avenue, kjent for sine butikker, restauranter og natteliv. Gjestene kan også enkelt nå de hvite sandstrendene og nyte aktiviteter som snorkling, dykking og svømming i det krystallklare vannet. Antera Hotel & Residences tilbyr en luksuriøs og komfortabel opplevelse med gode spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter som passer til gjestenes behov.

Underholdning

1. Mamita's Beach Club: Denne livlige strandklubben ligger innen gangavstand fra hotellet og tilbyr en livlig atmosfære med musikk, DJ-er og et utvalg av drikkevarer og matalternativer.

2. 5th Avenue: Bare en kort spasertur fra hotellet er 5th Avenue Playa del Carmens hovedgate for shopping, dining og underholdning. Her finner du utallige restauranter, barer, gateartister og butikker som selger lokale håndverk og suvenirer.

3. Coco Bongo: En populær nattklubb kjent for sine energiske show og livlige atmosfære, Coco Bongo ligger i 10th Avenue, også kjent som Playa del Carmens nattelivssentrum.

4. Xcaret Park: Denne øko-arkeologiske parken tilbyr en blanding av natur, kultur og underholdning. Besøkende kan nyte snorkling, svømming i underjordiske elver, utforske gamle mayaruiner og oppleve spektakulære show.

5. Xplor Park: For eventyrlystne tilbyr Xplor Park en spennende opplevelse med zipliner, ATV-turer, underjordiske elver og en adrenalinfylt tur med amfibiekjøretøy gjennom jungelen.

6. Playa del Carmens barer og klubber: Det nærliggende området har et utvalg av barer og klubber som tilbyr levende musikk, dans og en livlig atmosfære. Noen populære alternativer inkluderer La Vaquita, El Squid Roe og Mandala.

7. Cirque du Soleil JOYÀ: Ligger i Riviera Maya, bare en kort avstand fra Playa del Carmen, gir denne immersive spise- og underholdningsopplevelsen kombinasjonen av akrobatikk, musikk og historiefortelling i en unik teaterinnstilling.

8. Cozumel Island: En kort fergetur fra Playa del Carmen tilbyr Cozumel Island vakre strender, klart vann for snorkling og dykking, samt muligheter for shopping og utforsking av lokal kultur.

9. Playacar Golf Club: Golfentusiaster kan nyte en runde med golf på denne prestisjefylte 18-hulls golfbanen, som ligger innenfor Playacar-samfunnet.

10. Resorter og strandklubber: Playa del Carmen huser mange all-inclusive feriesteder og strandklubber som tilbyr underholdningsalternativer som levende musikk, show og tema-netter. Noen populære inkluderer Paradisus Playa del Carmen, Sandos Playacar og Beach Club Canibal Royal.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Antera Hotel & Residences?
1. Hvor ligger Antera Hotel & Residences?1

Antera Hotel & Residences ligger i Playa del Carmen, Mexico.

2. Hvor langt er det fra Antera Hotel & Residences til nærmeste strand?
2. Hvor langt er det fra Antera Hotel & Residences til nærmeste strand?1

Antera Hotel & Residences ligger bare en kort spasertur fra nærmeste strand i Playa del Carmen.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Antera Hotel & Residences?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Antera Hotel & Residences?1

Antera Hotel & Residences tilbyr fasiliteter som takbasseng med uendelig utsikt, spa-tjenester, treningssenter, restaurant, bar, gratis Wi-Fi, concierge-tjenester og døgnåpen resepsjonshjelp.

4. Er det noen nærliggende attraksjoner til Antera Hotel & Residences?
4. Er det noen nærliggende attraksjoner til Antera Hotel & Residences?1

Ja, Antera Hotel & Residences ligger nær populære attraksjoner som Quinta Avenida (Femte Aveny), som er kjent for sine butikker, restauranter og natteliv. Hotellet ligger også en kort avstand fra de vakre strendene i Riviera Maya og det berømte arkeologiske området Tulum.

5. Hvilke typer overnatting er tilgjengelig på Antera Hotel & Residences?
5. Hvilke typer overnatting er tilgjengelig på Antera Hotel & Residences?1

Antera Hotel & Residences tilbyr ulike typer overnatting, inkludert hotellrom, suiter og leiligheter. Hvert rom er godt utstyrt med moderne fasiliteter og stilfulle møbler.

6. Er frokost inkludert på Antera Hotel & Residences?
6. Er frokost inkludert på Antera Hotel & Residences?1

Ja, frokost er inkludert for gjester som bor på Antera Hotel & Residences. Den serveres daglig på hotellets restaurant.

7. Er det parkeringsmuligheter på Antera Hotel & Residences?
7. Er det parkeringsmuligheter på Antera Hotel & Residences?1

Ja, Antera Hotel & Residences tilbyr parkeringsfasiliteter for sine gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Antera Hotel & Residences
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.