Mexico, Mazatlan

Sandcastle Oceanfront Villa by Mazatlan4rent

Ernesto Coppel Campagna 520A Mazatlan, Mexico Villa
1 tilbud fra 17995 NOK Se tilbud
Sandcastle Oceanfront Villa by Mazatlan4rent
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Heis
  • Trimrom
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
13.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Ernesto Coppel Campagna 520A Mazatlan, Mexico

Noen populære attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet 'Sandcastle Oceanfront Villa by Mazatlan4rent' i Mazatlan, Mexico inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger ved sjøen og gir direkte tilgang til de sandstrendene i Mazatlan. Gjestene kan nyte bading, soling og strandaktiviteter.

2. El Malecon: Denne berømte strandpromenaden ligger i nærheten av hotellet og tilbyr fantastisk havutsikt, lokale selgere som selger håndverk og suvenirer, restauranter, barer og live underholdning.

3. Gamlebyen Mazatlan: Det historiske sentrum av Mazatlan, kjent som Gamlebyen eller Centro Historico, ligger i nærheten. Her kan besøkende utforske kolonial arkitektur, besøke den ikoniske Mazatlan-katedralen og nyte tradisjonell meksikansk mat på lokale restauranter.

4. Mazatlan akvarium: En kort avstand fra hotellet ligger Mazatlan akvarium, en populær attraksjon for familier. Det huser en rekke utstillinger med marint liv og tilbyr interaktive opplevelser som svømming med delfiner.

5. Golfbaner: Mazatlan har flere fantastiske golfbaner, inkludert Estrella del Mar Golf Club, som ligger i nærheten av hotellet. Golfentusiaster kan nyte en runde golf samtidig som de nyter vakker havutsikt.

6. Shopping og spisesteder: Hotellet er omgitt av forskjellige butikker, boutiquer og kjøpesentre der besøkende kan finne suvenirer, klær og lokale håndverk. I tillegg er det mange spisesteder i nærheten som tilbyr et utvalg av kjøkkener, inkludert fersk sjømat.

7. Vannsport: Mazatlankysten er kjent for vannsportaktiviteter som surfing, seiling, fiske og jet ski. Hotellets beliggenhet gir enkel tilgang til disse aktivitetene for gjester som er interessert i utendørs- og vannbaserte eventyr.

8. Mazatlan fyr: Det kjente El Faro Mazatlan-lyset er et populært landemerke i området. Beliggende på det høyeste naturlige punktet i Mazatlan, tilbyr det panoramautsikt over byen og Stillehavet. Dette er bare noen av attraksjonene og aktivitetene som er tilgjengelige i nærheten av 'Sandcastle Oceanfront Villa by Mazatlan4rent'-hotellet i Mazatlan, Mexico.

map
Sandcastle Oceanfront Villa by Mazatlan4rent
Villa

Til sentrum13.0

Om hotellet

Om

Sandcastle Oceanfront Villa by Mazatlan4rent er et luksuriøst strandhotell som ligger i Mazatlan, Mexico. Det lover en minneverdig ferieopplevelse med sin fantastiske havutsikt, feilfri service og komfortable bofasiliteter. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å passe ulike preferanser og gruppestørrelser. Dette inkluderer romslige og vakkert dekorerte suiter, samt private villaer. Hvert rom er designet med moderne fasiliteter og funksjoner som aircondition, flatskjerm-TV, Wi-Fi-tilgang, komfortable senger og private bad. Gjestene kan nyte en fantastisk havutsikt fra rommene sine og har enkel tilgang til stranden. Hotellet tilbyr også en rekke fasiliteter der gjestene kan slappe av og kose seg. Dette inkluderer et svømmebasseng, soldekk, boblebad og et treningssenter. Andre fasiliteter som klesvask, parkering og en døgnåpen resepsjon er også tilgjengelige for bekvemmelighet. Når det gjelder mat, tilbyr Sandcastle Oceanfront Villa on-site spisealternativer. Gjestene kan nyte deilige meksikanske og internasjonale retter på hotellets restaurant, som serverer frokost, lunsj og middag. Menyen inkluderer et utvalg av retter laget med ferske og lokalt produserte ingredienser. I tillegg til spisemulighetene på hotellet, kan gjestene også utforske det omkringliggende området for et bredt spekter av kulinariske opplevelser. Det finnes flere restauranter og barer i Mazatlan som tilbyr ulike kjøkken, inkludert sjømat spesialiteter og tradisjonelle meksikanske retter. Alt i alt er Sandcastle Oceanfront Villa by Mazatlan4rent et utmerket valg for de som ønsker en luksuriøs ferie ved stranden i Mazatlan. Med sine komfortable bofasiliteter, fantastisk utsikt og deilige spisemuligheter, vil gjestene uten tvil ha et minneverdig opphold.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Sandcastle Oceanfront Villa by Mazatlan4rent' i Mazatlan i Mexico. Noen av disse inkluderer:

1. Strandsaktiviteter: Hotellet ligger rett på stranden, så gjestene kan delta i ulike strandaktiviteter som svømming, soling, strandvolleyball eller gå en tur langs strandkanten.

2. Vannsport: Mazatlan er kjent for sine vannsportaktiviteter, så gjestene kan nyte aktiviteter som snorkling, jetski, parasailing, paddleboarding eller kajakkpadling. Det er flere utleiesjapper langs stranden som tilbyr utstyr og guidede turer.

3. Mazatlan Malecon: Den berømte Mazatlan Malecon er en strandpromenade som strekker seg i flere mil. Den tilbyr en rekke underholdningsmuligheter, inkludert live musikk, gateartister, matboder og kunstutstillinger.

4. Restauranter og barer: Det er mange restauranter og barer i og rundt Mazatlan hvor gjestene kan nyte lokal mat, sjømatdelikatesser eller internasjonale retter. Disse stedene har ofte live musikk, underholdning og et pulserende natteliv.

5. Mazatlan Aquarium: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Mazatlan Aquarium en populær turistattraksjon. Den har ulike marine arter, sjøløve- og delfinshow, og interaktive utstillinger. Det er et flott sted å besøke, spesielt for familier med barn.

6. Gamlebyen i Mazatlan: Mazatlans gamleby, også kjent som Centro Historico, er en sjarmerende og livlig nabolag med brosteinsbelagte gater, historiske bygninger og livlige torg. Besøkende kan utforske den ikoniske katedralen, besøke kunstgallerier, handle for lokale håndverk eller nyte live musikk på Plaza Machado.

7. Golfbaner: Mazatlan har flere mesterskapsgolfbaner. Golfentusiaster kan spille på El Cid Golf & Country Club eller Estrella Del Mar Golf & Beach Resort, begge med fantastisk havutsikt og førsteklasses fasiliteter. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Sandcastle Oceanfront Villa by Mazatlan4rent'. Mazatlan har mye å tilby når det gjelder attraksjoner, aktiviteter og kulturelle opplevelser.

Topp spørsmål

1. Hvor mange soverom har Sandcastle Oceanfront Villa?
1. Hvor mange soverom har Sandcastle Oceanfront Villa?1

Sandcastle Oceanfront Villa har 5 soverom

2. Hva er beliggenheten til Sandcastle Oceanfront Villa?
2. Hva er beliggenheten til Sandcastle Oceanfront Villa?1

Sandcastle Oceanfront Villa ligger i Mazatlan, Mexico

3. Er Sandcastle Oceanfront Villa en strandeiendom?
3. Er Sandcastle Oceanfront Villa en strandeiendom?1

Ja, Sandcastle Oceanfront Villa er en strandeiendom

4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Sandcastle Oceanfront Villa?
4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Sandcastle Oceanfront Villa?1

Sandcastle Oceanfront Villa tilbyr fasiliteter som privat basseng, utegrill, fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi og aircondition

5. Er det parkering tilgjengelig på Sandcastle Oceanfront Villa?
5. Er det parkering tilgjengelig på Sandcastle Oceanfront Villa?1

Ja, Sandcastle Oceanfront Villa har parkeringsplasser for gjestene

6. Kan jeg ta med kjæledyr til Sandcastle Oceanfront Villa?
6. Kan jeg ta med kjæledyr til Sandcastle Oceanfront Villa?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Sandcastle Oceanfront Villa

7. Hva er maksimalt antall gjester som kan bo på Sandcastle Oceanfront Villa?
7. Hva er maksimalt antall gjester som kan bo på Sandcastle Oceanfront Villa?1

Maksimalt antall gjester som kan bo på Sandcastle Oceanfront Villa er 10

8. Er det inkludert renholdstjenester i leien av Sandcastle Oceanfront Villa?
8. Er det inkludert renholdstjenester i leien av Sandcastle Oceanfront Villa?1

Ja, renholdstjenester er inkludert i leien av Sandcastle Oceanfront Villa

9. Er det noen nærliggende attraksjoner eller aktiviteter i nærheten av Sandcastle Oceanfront Villa?
9. Er det noen nærliggende attraksjoner eller aktiviteter i nærheten av Sandcastle Oceanfront Villa?1

Ja, Sandcastle Oceanfront Villa ligger i nærheten av ulike attraksjoner og aktiviteter som golfbaner, restauranter, kjøpesentre og vannsportsaktiviteter

10. Er det et minimumsoppholdskrav på Sandcastle Oceanfront Villa?
10. Er det et minimumsoppholdskrav på Sandcastle Oceanfront Villa?1

Ja, det er et minimumsoppholdskrav på 3 netter på Sandcastle Oceanfront Villa.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
  • Trimrom
Anmeldelse av Sandcastle Oceanfront Villa by Mazatlan4rent
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.