Mexico, Cabos

Villa Buena Vida Los Cabos

Cal de los Gatos 40 Cabos, Mexico Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Buena Vida Los Cabos
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kontakt
 • Vindsurfing
 • Basseng
 • Jacuzzi
 • Fiske
 • Dykkedykking
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
3.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Cal de los Gatos 40 Cabos, Mexico

Noen populære attraksjoner og steder rundt Villa Buena Vida Los Cabos i Los Cabos, Mexico inkluderer:

1. Medano Beach: En fantastisk strand kjent for sitt klare blå vann, vannsport og restauranter og barer ved strandkanten.

2. Marina Cabo San Lucas: Et pulserende marinaområde med luksusyachter, butikker, restauranter og utelivsmuligheter.

3. El Arco de Cabo San Lucas: En naturlig steinformasjon og landemerke kjent som "The Arch", som ligger ved Land's End der Stillehavet møter Cortezhavet.

4. Lover's Beach (Playa del Amor): En avsidesliggende strand som er tilgjengelig med båt, og tilbyr vakker natur og snorklingmuligheter.

5. Puerto Paraíso Plaza: Et kjøpesenter nær marinaen som tilbyr butikker, restauranter, kino og casino.

6. Cabo Dolphins: En populær attraksjon der besøkende kan svømme, samhandle og lære om delfiner.

7. Cabo San Lucas Country Club: En golfbane med fantastisk utsikt over ørkenen og havet rundt.

8. Cabo San Lucas Glass Factory: Et kunstgalleri og glassblåserstudio der besøkende kan se håndverkere lage vakre glasskunstverk. Dette er bare noen få eksempler, da Los Cabos tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, attraksjoner og vakre naturlandskap å utforske.

map
Villa Buena Vida Los Cabos
Villa

Til sentrum3.5

Om hotellet

Om

Villa Buena Vida Los Cabos er et luksushotell som ligger i Los Cabos i Mexico. Det tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Overnatting: Hotellet har vakkert dekorerte og romslige rom, hver designet med komfort og stil i tankene. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen rom tilbyr også utsikt over de fantastiske omgivelsene, inkludert havet eller hotellets tropiske hager. Fasiliteter: Villa Buena Vida Los Cabos tilbyr et utvalg av fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Disse inkluderer et svømmebasseng, et treningsstudio, et spa og en badstue. Gjestene kan slappe av ved bassenget, nyte en treningsøkt eller skjemme seg bort med en oppfriskende spabehandling under oppholdet. Bespisning: Hotellet tilbyr enestående spisemuligheter for gjestene sine. Det er en restaurant på stedet som tilbyr et bredt utvalg av gourmetretter laget av talentfulle kokker. Restauranten bruker ferske, lokale ingredienser for å lage en meny som er både deilig og tilfredsstillende. Gjestene kan også nyte et utvalg av drinker og cocktails i hotellets bar. Nærliggende attraksjoner: Villa Buena Vida Los Cabos er omgitt av ulike attraksjoner og aktiviteter. Hotellet ligger i nærheten av stranden, slik at gjestene enkelt kan tilgang til det krystallklare vannet og drive med vannsport eller bare slappe av på de sandstrendene. I tillegg finnes det flere golfbaner, kjøpesentre og kulturelle steder i nærheten, som gir gjestene mange muligheter til å utforske og nyte området. Alt i alt tilbyr Villa Buena Vida Los Cabos luksuriøse overnattingsmuligheter, utmerkede spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter for å sikre et minneverdig opphold for gjestene i det vakre reisemålet Los Cabos, Mexico.

Barn

Villa Buena Vida Los Cabos i Los Cabos, Mexico tilbyr flere aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen potensielle alternativer inkluderer:

1. Barnevennlig svømmebasseng: Villaen har sannsynligvis et svømmebasseng som er egnet for barn å leke og plaske rundt i.

2. Uteområde for lek: Det kan være dedikert utendørs lekeområde med husker, sklier og annet lekeutstyr for barn.

3. Tilgang til stranden: Hvis villaen er plassert ved strandkanten, kan barna glede seg over å bygge sandslott, leke i bølgene og samle skjell.

4. Vannsport: Los Cabos er kjent for sine vannsportsaktiviteter, som snorkling, padleboarding og kajakkpadling. Barn kan delta i alderssammensatte vannaktiviteter.

5. Kinokvelder: Villaen kan ha et hjemmekino eller et dedikert område der barna kan nyte kinokvelder med familie og venner.

6. Brettspill og innendørsaktiviteter: Villaen kan tilby brettspill, puslespill og andre innendørsaktiviteter for å underholde barna i nedetiden.

7. Nærliggende attraksjoner: Los Cabos har flere familievennlige attraksjoner, som dyreparker, akvarier og eventyrparker. Villaen kan hjelpe med å organisere besøk til disse stedene. Det anbefales å sjekke med villaens ledelse eller eiendomsoppføringen for å få nøyaktig informasjon om spesifikke fasiliteter og aktiviteter som er tilgjengelige for barn på Villa Buena Vida Los Cabos.

Underholdning

1. Cabo San Lucas Marina - Beliggende 2,5 kilometer fra Villa Buena Vida er Cabo San Lucas Marina et travlt knutepunkt for aktivitet. Nyt en avslappende spasertur, spis på en av de mange restaurantene ved vannkanten, eller bestill en fiske- eller båttur.

2. El Arco de Cabo San Lucas - Bare en kort avstand fra marinaen vil du finne det ikoniske El Arco, en naturlig buedannelse som er et symbol på Los Cabos. Ta en båttur for å komme tett på dette vakre landemerket.

3. Medano Beach - Denne populære stranden er kjent for sin myke sand og krystallklart vann. Det er et flott sted å slappe av, svømme eller nyte vannsport som kajakkpadling, paddleboarding eller jetskiing. Medano Beach er bare 2 kilometer unna Villa Buena Vida.

4. Cabo Wabo Cantina - Et berømt nattelivssted i Cabo San Lucas, Cabo Wabo Cantina tilbyr levende musikk, deilig mat og en livlig atmosfære. Beliggende i sentrum er det et flott sted å nyte en morsom kveld.

5. Puerto Paraiso Shopping Mall - Denne eksklusive kjøpesenteret har et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter. Fra high-end boutiques til suvenirbutikker er det noe for alle på Puerto Paraiso, som ligger rundt 2,5 kilometer fra Villa Buena Vida.

6. Cabo Dolphins - Hvis du er interessert i dyreopplevelser, kan du dra til Cabo Dolphins. Her kan du svømme, samhandle og til og med ha en delfinopplevelse. Det er en flott aktivitet for både barn og voksne.

7. Wild Canyon Adventure Park - For eventyrlystne, tilbyr Wild Canyon en rekke spennende aktiviteter som zipline, bungee jumping og off-roadeventyr. Beliggende rundt 10 kilometer fra hotellet, er det et flott sted å få adrenalinet til å pumpe.

8. Land's End Golf Course - Golfentusiaster vil sette pris på den vakre Land's End Golf Course. Med panoramautsikt over havet og utfordrende hull, er denne golfbanen et must å besøke for de som ønsker å spille golf under oppholdet. Dette er bare noen få av de mange underholdningsmulighetene i nærheten av Villa Buena Vida Los Cabos. Enten du søker avslapning, eventyr eller et livlig natteliv, har Los Cabos noe for alle.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Buena Vida Los Cabos?
1. Hvor ligger Villa Buena Vida Los Cabos?1

Villa Buena Vida Los Cabos ligger i Los Cabos, Mexico

2. Hvor mange soverom har Villa Buena Vida Los Cabos?
2. Hvor mange soverom har Villa Buena Vida Los Cabos?1

Villa Buena Vida Los Cabos har 5 soverom

3. Er Villa Buena Vida Los Cabos en strandeiendom?
3. Er Villa Buena Vida Los Cabos en strandeiendom?1

Ja, Villa Buena Vida Los Cabos er en strandeiendom

4. Har Villa Buena Vida Los Cabos et privat basseng?
4. Har Villa Buena Vida Los Cabos et privat basseng?1

Ja, Villa Buena Vida Los Cabos har et privat basseng

5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Villa Buena Vida Los Cabos?
5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Villa Buena Vida Los Cabos?1

Villa Buena Vida Los Cabos tilbyr fasiliteter som et fullt utstyrt kjøkken, utendørs spiseplass, BBQ grill, Wi-Fi, satellitt-TV og aircondition

6. Hva er gjennomsnittlig kostnad per natt for å bo på Villa Buena Vida Los Cabos?
6. Hva er gjennomsnittlig kostnad per natt for å bo på Villa Buena Vida Los Cabos?1

Den gjennomsnittlige kostnaden per natt for å bo på Villa Buena Vida Los Cabos varierer avhengig av sesong og tilgjengelighet. Det anbefales å sjekke med eiendommen for de mest oppdaterte prisene

7. Er Villa Buena Vida Los Cabos egnet for store grupper eller familier?
7. Er Villa Buena Vida Los Cabos egnet for store grupper eller familier?1

Ja, Villa Buena Vida Los Cabos er egnet for store grupper eller familier, da den har flere soverom og romslige fellesområder

8. Er det et minimum oppholdskrav på Villa Buena Vida Los Cabos?
8. Er det et minimum oppholdskrav på Villa Buena Vida Los Cabos?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på Villa Buena Vida Los Cabos. Den spesifikke varigheten kan variere avhengig av sesong og tilgjengelighet.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Kontakt
 • Trimrom
Underholdning og avslapning
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Romfasiliteter
 • Jacuzzi
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Villa Buena Vida Los Cabos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.