Mexico, Cabos

Casa Opah

14 Calle Grande Cabos, Mexico Villa
1 tilbud — Se tilbud
Casa Opah
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Heis
  • Basseng
  • Selvbetjent vaskeritjeneste
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
3.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

14 Calle Grande Cabos, Mexico

Det er flere attraksjoner og landemerker rundt hotellet Casa Opah i Los Cabos, Mexico. Her er noen av de bemerkelsesverdige stedene i nærheten:

1. Medano Beach: En populær strand kjent for sin myke sand, klart vann og ulike vannaktiviteter som svømming, snorkling og jetski. Den ligger innen gangavstand fra hotellet.

2. Marina Cabo San Lucas: Et livlig marinaområde som tilbyr et utvalg butikker, restauranter og barer. Besøkende kan også finne båtturer og fisketurer her.

3. Cabo San Lucas Country Club: En naturskjønn golfbane som tilbyr fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet og havet. Det er et flott reisemål for golfentusiaster.

4. El Arco de Cabo San Lucas: Et kjent landemerke og naturlig fjellformasjon ved det sørligste punktet på Baja California-halvøya. Det er et ikonisk sted som kan nås med båt eller gjennom en guidet tur.

5. Puerto Paraiso Mall: Et kjøpesenter som ligger nær marinaen som har ulike internasjonale og lokale merkevarer, samt restauranter og kino.

6. Lovers Beach: En avsidesliggende strand i nærheten av El Arco, som er tilgjengelig med båt. Den er kjent for sin uberørte skjønnhet og rolige atmosfære.

7. Land's End: Det sørligste punktet på Baja California-halvøya, der El Arco og Lovers Beach befinner seg. Det tilbyr fantastisk utsikt over havet og fjellformasjoner.

8. Cabo Wabo Cantina: En livlig bar og restaurant eid av musikeren Sammy Hagar. Den er kjent for sin livemusikk, dansing og livlige atmosfære. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene i nærheten av Casa Opah i Los Cabos. Området er også kjent for sin lokale mat, natteliv og utendørsaktiviteter som dykking, snorkling og hvalsafari.

map
Casa Opah
Villa

Til sentrum3.1

Om hotellet

Om

Casa Opah er et luksushotell som ligger i Los Cabos, Mexico. Det tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene. Overnatting: - Casa Opah tilbyr romslige og vakkert dekorerte rom, designet for å skape en luksuriøs og avslappende atmosfære. - Hotellet tilbyr forskjellige typer rom, inkludert deluxe-rom, suiter og villaer. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. - Rommene er smakfullt innredet med komfortable senger, stilige møbler og elegant dekor. Fasiliteter og tjenester: - Casa Opah tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å imøtekomme gjestenes behov. Dette inkluderer et svømmebasseng, spa- og velværesenter, treningsstudio og en restaurant. - Hotellet tilbyr også concierge-tjenester, assistanse i resepsjonen 24 timer i døgnet og gratis WiFi over hele eiendommen. - Gjestene kan unne seg foryngende spa-behandlinger og massasje på spaet på stedet, eller trene på det fullt utstyrte treningssenteret. Mat og drikke: - Hotellets restaurant tilbyr et utvalg av deilige retter, fra lokale meksikanske retter til internasjonale spesialiteter. - Gjestene kan nyte måltidene sine i en vakker og avslappet atmosfære, enten innendørs eller ved bassenget. - Restauranten serverer frokost, lunsj og middag, og tilbyr også romservice for gjester som foretrekker å spise på rommet sitt. Lokale attraksjoner: - Casa Opah ligger i Los Cabos, som tilbyr en rekke attraksjoner og aktiviteter for turister. Dette inkluderer vakre strender, golfbaner, vannsport og et pulserende natteliv. - Hotellet kan arrangere ulike utflukter og aktiviteter som fisketurer, hvalsafariturer og besøk til lokale landemerker og attraksjoner. Alt i alt tilbyr Casa Opah et luksuriøst og komfortabelt opphold i Los Cabos, med velutstyrte rom, et utvalg av fasiliteter og deilige spisemuligheter. Det er et ideelt valg for reisende som er på jakt etter en minneverdig og avslappende ferie i Mexico.

Underholdning

1. Cabo San Lucas Marina: Ligger bare en kort avstand fra Casa Opah, tilbyr Cabo San Lucas Marina et utvalg underholdningsalternativer. Ta en spasertur rundt marinaen, utforsk butikkene eller nyt oksene ved en av de mange restaurantene og barene ved vannkanten.

2. El Squid Roe: Denne populære nattklubben i sentrum av Cabo San Lucas er kjent for sin livlige stemning og livlige natteliv. Nyt levende musikk, DJ-er og en morsom festopplevelse på El Squid Roe.

3. Medano-stranden: Hvis du er ute etter sol, sand og en livlig strandscene, er Medano-stranden et flott alternativ. Du kan slappe av på stranden, drive med vannsportsaktiviteter eller besøke en av strandklubbene, som Mango Deck eller The Office, som tilbyr musikk, mat og drikke.

4. Puerto Paraiso Mall: Ligger ved siden av marinaen, er Puerto Paraiso Mall en førsteklasses shoppingdestinasjon i Los Cabos. Enten du vil handle for designerklær, tilbehør eller suvenirer, tilbyr dette kjøpesenteret forskjellige butikker, samt en kino og restauranter.

5. Cabo Wabo Cantina: Grunnlagt av rockemusiker Sammy Hagar, er Cabo Wabo Cantina et kjent nattelivssted i Cabo San Lucas. Nyt levende musikk, deilig mat og signaturdrinker i en livlig atmosfære.

6. Artesanos Mercado: Ligger i San José del Cabo, tilbyr dette håndverksmarkedet et bredt utvalg av meksikanske håndverk, smykker, klær og suvenirer. Utforsk markedets boder og støtt lokale håndverkere samtidig som du finner unike gaver å ta med hjem.

7. High Tide Sea Expeditions: For eventyrere tilbyr High Tide Sea Expeditions snorkling, padling og kajakkpadlingsturer rundt det ikoniske Arch of Cabo San Lucas. Denne spennende turen lar deg utforske det fantastiske marine livet og fjellformasjonene i området.

8. Los Cabos-markedet i friluft: Ligger i San José del Cabo, er dette markedet i friluft et flott sted å oppleve meksikansk kultur. Du kan bla gjennom boder som selger lokal kunst, meksikansk mat og tradisjonelt håndverk samtidig som du nyter levende musikkopptredener. Vennligst merk at på grunn av den dynamiske naturen til underholdningssteder, anbefales det alltid å sjekke tilgjengeligheten og tidsskjemaene til de nevnte stedene før besøket.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Casa Opah?
1. Hvor ligger Casa Opah?1

Casa Opah ligger i Los Cabos, Mexico.

2. Hvilken type overnatting tilbyr Casa Opah?
2. Hvilken type overnatting tilbyr Casa Opah?1

Casa Opah tilbyr luksuriøse ferieutleie med flere soverom, private bassenger og fantastisk havutsikt.

3. Hvor mange gjester kan Casa Opah imøtekomme?
3. Hvor mange gjester kan Casa Opah imøtekomme?1

Casa Opah kan imøtekomme opptil 12 gjester komfortabelt.

4. Hvilke fasiliteter er inkludert på Casa Opah?
4. Hvilke fasiliteter er inkludert på Casa Opah?1

Fasilitetene på Casa Opah inkluderer et fullt utstyrt kjøkken, utendørs spiseplass, grill, Wi-Fi, aircondition og daglig rengjøring.

5. Ligger Casa Opah i nærheten av stranden?
5. Ligger Casa Opah i nærheten av stranden?1

Ja, Casa Opah ligger i nærheten av stranden og tilbyr enkel tilgang til kysten og vannaktiviteter.

6. Finnes det restauranter eller butikker i nærheten av Casa Opah?
6. Finnes det restauranter eller butikker i nærheten av Casa Opah?1

Ja, Casa Opah ligger beleilig til i nærheten av ulike restauranter, butikker og underholdningsmuligheter.

7. Kan Casa Opah ordne transport fra flyplassen?
7. Kan Casa Opah ordne transport fra flyplassen?1

Ja, Casa Opah kan hjelpe med å ordne transport fra flyplassen til villaen mot et ekstra gebyr.

8. Er Casa Opah egnet for bryllup eller arrangementer?
8. Er Casa Opah egnet for bryllup eller arrangementer?1

Ja, Casa Opah er et populært sted for bryllup og arrangementer. Villaen kan imøtekomme et stort antall gjester, og de romslige utendørsområdene gir en vakker ramme for spesielle anledninger.

9. Er Casa Opah egnet for familier?
9. Er Casa Opah egnet for familier?1

Ja, Casa Opah er familievennlig og tilbyr fasiliteter som privat basseng og romslige oppholdsrom som er egnet for familier med barn.

10. Har Casa Opah en avbestillingspolitikk?
10. Har Casa Opah en avbestillingspolitikk?1

Casa Opah's avbestillingspolitikk kan variere, men den krever typisk en viss prosentandel av leieprisen som et ikke-refunderbart depositum, med resterende saldo som skal betales et visst antall dager før ankomst. Det anbefales å kontakte Casa Opah direkte for nøyaktige detaljer om avbestillingspolitikken.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Heis
Vannaktiviteter
  • Basseng
Ekstra tjenester
  • Selvbetjent vaskeritjeneste
Anmeldelse av Casa Opah
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.