Mexico, Cabos

The Paraiso Residences

Blvd lazaro Cardenas 1501, Colonia El Medano Cabos, Mexico Leilighetshotell
1 tilbud fra 2288 NOK Se tilbud
The Paraiso Residences
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
 • Kontakt
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
2.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Blvd lazaro Cardenas 1501, Colonia El Medano Cabos, Mexico

Paraiso Residences i Los Cabos, Mexico ligger i byen Cabo San Lucas. Det ligger i nærheten av en rekke attraksjoner og fasiliteter, inkludert:

1. Strender: Cabo San Lucas er kjent for sine vakre strender. Noen populære nærliggende alternativer inkluderer Medano Beach, Lover's Beach og Playa El Chileno.

2. Land's End: En berømt landemerke, Land's End er en steinformasjon på den sørligste spissen av Baja California-halvøya, der Cortezhavet møter Stillehavet. Det er også hjemmet til den ikoniske Cabo San Lucas Arch.

3. Marina Cabo San Lucas: Marinaen er et knutepunkt for ulike aktiviteter, inkludert båtturer, vannsport og fisketurer. Den tilbyr restauranter, butikker og en livlig atmosfære.

4. Downtown Cabo San Lucas: En kort avstand fra hotellet tilbyr sentrum av Cabo San Lucas mangfoldige spisesteder, barer, klubber og butikker. Det er et pulserende område kjent for sitt natteliv.

5. Golfbaner: Los Cabos er kjent for sine golfbaner, og flere av dem er lett tilgjengelige fra Paraiso Residences. Noen bemerkelsesverdige alternativer inkluderer Cabo del Sol, Quivira Golf Club og Diamante Cabo San Lucas.

6. El Arco de Cabo San Lucas: Også kjent som The Arch of Cabo San Lucas, er dette en karakteristisk steinformasjon som ligger nær Land's End. Mange båtturer tar besøkende med for å se denne ikoniske synet på nært hold.

7. Luksusresorter og spa: Paraiso Residences i seg selv er et luksusresort og spa, men det er flere andre kjente feriesteder i nærheten, som The Resort at Pedregal, Esperanza og The Cape, A Thompson Hotel.

8. Utendørsaktiviteter: Los Cabos tilbyr ulike utendørsaktiviteter, som snorkling, dykking, hvalkikking (i løpet av migrasjonssesongen), ATV-turer og zip-line. Generelt sett ligger hotellet praktisk til i nærheten av strender, landemerker, underholdning og fritidsaktiviteter som passer for ulike interesser.

map
The Paraiso Residences
Leilighetshotell

Til sentrum2.7

Om hotellet

Om

The Paraiso Residences er et luksuriøst hotell som ligger i Los Cabos, Mexico. Det tilbyr gjestene en vakker og rolig setting med en fantastisk utsikt over det imponerende Cortezhavet. Hotellet er kjent for sin utmerkede service, imponerende innkvartering og deilige spisemuligheter. Innkvartering: Hotellet tilbyr en rekke romslige og vakkert innredede rom og suiter, som alle er designet for å gi gjestene størst mulig komfort og avslapning. Hvert rom er elegant møblert og har moderne fasiliteter som en privat balkong eller terrasse med fantastisk utsikt, aircondition, flatskjerm-TV med internasjonale kanaler, minibar, kaffetrakter og et luksuriøst eget bad med gratis toalettartikler. Måltider: The Paraiso Residences skryter av et mangfold av spisemuligheter som passer enhver gane. Gjestene kan nyte et utvalg av kjøkkener, inkludert meksikansk, internasjonal og sjømat, som er laget av talentfulle kokker som bruker ferske, lokalt produserte ingredienser. Hotellet tilbyr flere restauranter og barer, som gir gjestene et bredt utvalg av spiseopplevelser, fra uformell til fin spising. I tillegg er romservice tilgjengelig for de som foretrekker å spise i komforten av sitt eget rom. Fasiliteter: Hotellets fasiliteter er designet for å gi gjestene alt de trenger for å gjøre oppholdet deres hyggelig og minneverdig. Gjestene kan unne seg ultimat avslapning ved å besøke den luksuriøse spaen, der de kan nyte et bredt utvalg av behandlinger og terapier. Hotellet har også et treningsstudio, svømmebassenger og ulike utendørsaktiviteter, slik at det er noe for enhver smak. Aktiviteter: The Paraiso Residences tilbyr forskjellige aktiviteter for å underholde gjestene gjennom hele oppholdet. Gjestene kan utforske de vakre strendene i Los Cabos, gå snorkling og dykking, eller delta i vannsport som padling og kajakkpadling. Golfentusiaster vil være glade for å vite at det er flere verdensklasse golfbaner i umiddelbar nærhet til hotellet. Hotellet organiserer også utflukter og turer til nærliggende attraksjoner og landemerker. Enten det er en romantisk getaway, en familieferie eller en forretningsreise, lover The Paraiso Residences i Los Cabos en minneverdig og eksklusiv opplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av The Paraiso Residences i Los Cabos, Mexico. Noen av disse alternativene inkluderer:

1. Marina Cabo San Lucas - Ligger bare en kort avstand fra hotellet, tilbyr Marina Cabo San Lucas en livlig atmosfære med et variert utvalg av restauranter, barer og butikker. Besøkende kan også bestille båtturer, fisketurer og andre vannaktiviteter her.

2. Cabo San Lucas Country Club - Golfentusiaster kan nyte en runde golf på den nærliggende Cabo San Lucas Country Club, som tilbyr fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet.

3. El Squid Roe - En populær nattklubb som ligger i sentrum av Cabo San Lucas, tilbyr El Squid Roe en livlig nattelivsopplevelse med levende musikk, DJ-opptredener og en livlig atmosfære. Den er kjent for sin energiske festscene.

4. Cabo Wabo Cantina - Grunnlagt av rockemusiker Sammy Hagar, er Cabo Wabo Cantina en populær musikkscene og restaurant som ligger i Cabo San Lucas. Den tilbyr live musikkopptredener og en livlig atmosfære.

5. Medano Beach - Ligger i nærheten av hotellet, er Medano Beach et populært sted for strandaktiviteter som bading, soling og vannsport. Flere strandklubber og restauranter ligger langs stranden og tilbyr underholdning og spisemuligheter.

6. The Arch of Cabo San Lucas - Et kjent landemerke i Los Cabos, er The Arch en naturlig fjellformasjon som ligger på den sørlige spissen av Baja-halvøya. Besøkende kan ta båtturer for å få en nærmere titt og utforske den nærliggende Lover's Beach. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativer i nærheten av The Paraiso Residences i Los Cabos, Mexico. Det er mange flere aktiviteter, attraksjoner og arrangementer tilgjengelig i området, som passer til ulike interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'The Paraiso Residences' i Los Cabos, Mexico?
1. Hvor ligger 'The Paraiso Residences' i Los Cabos, Mexico?1

'The Paraiso Residences' ligger i Los Cabos, Mexico.

2. Hvilke typer overnatting er tilgjengelig på 'The Paraiso Residences'?
2. Hvilke typer overnatting er tilgjengelig på 'The Paraiso Residences'?1

'The Paraiso Residences' tilbyr luksuriøse boliglignende overnattingsmuligheter, inkludert villaer og penthouser med flere soverom og private bassenger.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på 'The Paraiso Residences'?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på 'The Paraiso Residences'?1

'The Paraiso Residences' tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert en privat strandklubb, uendelighetsbassenger, treningsstudio, spa, gourmetrestauranter, concierge-tjenester og 24-timers sikkerhet.

4. Kan jeg bestille en villa eller penthouse på 'The Paraiso Residences' for et bryllup eller spesiell hendelse?
4. Kan jeg bestille en villa eller penthouse på 'The Paraiso Residences' for et bryllup eller spesiell hendelse?1

Ja, 'The Paraiso Residences' tilbyr arrangementstjenester og kan imøtekomme bryllup og spesielle hendelser i deres fantastiske strandsetting.

5. Er kjæledyr tillatt på 'The Paraiso Residences'?
5. Er kjæledyr tillatt på 'The Paraiso Residences'?1

Ja, 'The Paraiso Residences' er dyrevennlig og tillater gjester å ta med seg sine pelskledde følgesvenner.

6. Er det parkering tilgjengelig på 'The Paraiso Residences'?
6. Er det parkering tilgjengelig på 'The Paraiso Residences'?1

Ja, 'The Paraiso Residences' tilbyr parkering på stedet for gjester.

7. Hvilke aktiviteter og attraksjoner er i nærheten av 'The Paraiso Residences' i Los Cabos?
7. Hvilke aktiviteter og attraksjoner er i nærheten av 'The Paraiso Residences' i Los Cabos?1

I nærheten finner du golfbaner, marinaer, vakre strender, vannsport, økoturismeaktiviteter, gourmetrestauranter, kjøpesentre og livlige utesteder.

8. Er det et minimumsoppholdskrav på 'The Paraiso Residences'?
8. Er det et minimumsoppholdskrav på 'The Paraiso Residences'?1

Ja, 'The Paraiso Residences' har et minimumsoppholdskrav, som kan variere avhengig av sesongen og tilgjengeligheten. Det er best å kontakte eiendommen direkte for spesifikke detaljer.

9. Kan jeg kjøpe en villa eller penthouse på 'The Paraiso Residences'?
9. Kan jeg kjøpe en villa eller penthouse på 'The Paraiso Residences'?1

Ja, 'The Paraiso Residences' tilbyr muligheter for eierskap for de som er interessert i å kjøpe en villa eller penthouse i Los Cabos. De har et utvalg luksus eiendommer tilgjengelig.

10. Hvor langt er det fra Los Cabos internasjonale flyplass til 'The Paraiso Residences'?
10. Hvor langt er det fra Los Cabos internasjonale flyplass til 'The Paraiso Residences'?1

'The Paraiso Residences' er omtrent en 30-minutters kjøretur fra Los Cabos internasjonale flyplass.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Heis
 • Kontakt
 • Trimrom
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av The Paraiso Residences
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.