Mexico, Cabos

La Estancia Penthouse 3502

Camino Viejo a San Jose Km 0 5 Cabos, Mexico Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
La Estancia Penthouse 3502
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Heis
  • Basseng
  • Selvbetjent vaskeritjeneste
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
3.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Camino Viejo a San Jose Km 0 5 Cabos, Mexico

Hotellet 'La Estancia Penthouse 3502' ligger i Los Cabos, Mexico. Siden det er en penthouse, er det sannsynlig at det tilbyr luksuriøse fasiliteter og fantastisk utsikt. I det omkringliggende området kan du forvente å finne fantastiske strender, klart vann og et utvalg av utendørsaktiviteter som snorkling, fiske og jetski. Los Cabos er kjent for sitt livlige natteliv, med et mangfold av barer, restauranter og nattklubber å utforske. I tillegg er det ulike turistattraksjoner i nærheten, inkludert El Arco de Cabo San Lucas, Lover's Beach og Land's End.

map
La Estancia Penthouse 3502
Leilighet

Til sentrum3.4

Om hotellet

Om

La Estancia Penthouse 3502 er et luksuriøst hotell som ligger i Los Cabos, Mexico. Dette penthouse hotellet tilbyr fantastisk utsikt over havet og er kjent for sine eksklusive fasiliteter og førsteklasses service. Rommene på La Estancia Penthouse 3502 er romslige og elegant designet, med moderne fasiliteter for å sikre et behagelig opphold. Hvert rom har en privat balkong eller terrasse, der gjestene kan slappe av og nyte de fantastiske omgivelsene. Penthouse inkluderer også et fullt utstyrt kjøkkenkrok, perfekt for de som ønsker å tilberede sine måltider i privatlivet til rommet sitt. Hotellet tilbyr et utvalg spisemuligheter for å imøtekomme enhver smak. Det er en restaurant på stedet som serverer et utvalg internasjonal mat, samt lokale spesialiteter. Gjestene kan nyte et deilig måltid samtidig som de beundrer den vakre havutsikten. I tillegg er det også flere restauranter og barer i nærheten, slik at gjestene har plenty av alternativer for mat og drikke. I tillegg til førsteklasses fasiliteter og spisemuligheter, tilbyr La Estancia Penthouse 3502 også en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre gjesteopplevelsen. Dette inkluderer en stor utendørs svømmebasseng, et treningssenter, et spa og en concierge-tjeneste. Hotellets ansatte er høyt trente og dedikerte til å sikre at gjestene har et minneverdig og hyggelig opphold. Enten du er ute etter en romantisk ferie, en familieferie eller et avslappende avbrekk, er La Estancia Penthouse 3502 det perfekte valget. Med sin fantastiske beliggenhet, luksuriøse fasiliteter og utmerket service, gir dette hotellet en virkelig uforglemmelig opplevelse i Los Cabos, Mexico.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'La Estancia Penthouse 3502' i Los Cabos, Mexico. Her er noen forslag:

1. Golf: Los Cabos er kjent for sine fantastiske golfbaner. Noen populære alternativer inkluderer Cabo del Sol, Palmilla Golf Club og Cabo Real Golf Club.

2. Vannsport: De vakre strendene i Los Cabos tilbyr mange vannbaserte aktiviteter som snorkling, dykking, paraseiling, jetski og fisketurer.

3. Hvalsafari: Los Cabos er et flott sted for hvalsafari, spesielt i vintermånedene når hvalene migrerer til Stillehavet. Flere turoperatører tilbyr guidede turer for å observere disse majestetiske skapningene.

4. Shopping: Det er ulike shoppingmuligheter i Los Cabos, fra luksusbutikker til lokale håndverksmarkeder. Puerto Paraiso Mall og Luxury Avenue er populære destinasjoner for eksklusiv shopping, mens Art Walk i San Jose del Cabo tilbyr unike, håndlagde produkter.

5. Natteliv: Los Cabos har et pulserende natteliv med mange barer, klubber og live musikksteder. Cabo San Lucas er spesielt kjent for sin livlige festatmosfære med populære steder som El Squid Roe, Cabo Wabo Cantina og Mandala Nightclub.

6. Marinaaktiviteter: Marinaen i Cabo San Lucas tilbyr ulike aktiviteter som solnedgangs-cruise, båtturer og yachtutleie. Du kan utforske den berømte El Arco-steinformasjonen, besøke Lover's Beach eller nyte en solnedgangsmiddagscruise.

7. Dagsutflukter: Los Cabos er omgitt av naturskjønnhet og tilbyr muligheter for dagsutflukter. Du kan besøke den kjente Cabo Pulmo nasjonalpark for snorkling og dykking, dra på båttur til Espiritu Santo-øya eller bli med på en ATV-tur gjennom ørkenen og fjellene. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av 'La Estancia Penthouse 3502' i Los Cabos. Hotellpersonalet kan også gi anbefalinger og hjelp til å planlegge dine aktiviteter.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Heis
Vannaktiviteter
  • Basseng
Ekstratjenester
  • Selvbetjent vaskeritjeneste
Anmeldelse av La Estancia Penthouse 3502
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.