Mexico, Cabos

Casa Esperanza Los Cabos

29 Callejon Calafia Cabos, Mexico Villa
1 tilbud — Se tilbud
Casa Esperanza Los Cabos
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
2.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

29 Callejon Calafia Cabos, Mexico

Rundt hotellet "Casa Esperanza Los Cabos" i Los Cabos, Mexico, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige landemerkene og stedene inkluderer:

1. Medano Beach: En populær strand i Cabo San Lucas, kjent for sin gyldne sand, krystallklart vann og ulike vannaktiviteter som bading, soling, jet ski og paragliding.

2. Marina Cabo San Lucas: Marinaområdet er et knutepunkt for båt- og yachtaktiviteter. Det tilbyr et utvalg restauranter, butikker og nattelivsmuligheter.

3. El Arco de Cabo San Lucas: Denne berømte fjellformasjonen, også kjent som Buehulen, er et naturlig landemerke på den sørlige spissen av Baja California-halvøya. Båtturer tilbys for å utforske El Arco og den nærliggende Lover's Beach.

4. Cabo San Lucas Country Club: En mesterskaps-18-hulls golfbane designet av Dye Corporation, som tilbyr vakker utsikt og utfordrende spill.

5. Luksusresorter og hoteller: Los Cabos er kjent for sine luksuriøse resorter og hoteller, mange av dem ligger i nærheten. Disse etablissementene tilbyr ulike fasiliteter som restauranter, spa, bassenger og tilgang til stranden.

6. Downtown Cabo San Lucas: Sentrum er travelt med butikker, barer, restauranter og kunstgallerier. Besøkende kan utforske den lokale kulturen, nyte shopping og spise på forskjellige matvalg.

7. Hvalskikturer: I løpet av vintermånedene er Los Cabos et populært reisemål for hvalskikting. Flere turoperatører organiserer utflukter for å observere hvaler i deres naturlige habitat. I tillegg kan Casa Esperanza Los Cabos selv tilby fasiliteter og tjenester som tilgang til stranden, svømmebassenger, restauranter på stedet og nærhet til kjøpesentre eller andre underholdningssteder.

map
Casa Esperanza Los Cabos
Villa

Til sentrum2.9

Om hotellet

Om

'Casa Esperanza Los Cabos' er et hotell som ligger i Los Cabos i Mexico. Hotellet tilbyr et utvalg rom tilpasset ulike behov og preferanser. Rommene på Casa Esperanza Los Cabos er designet for å gi gjestene et komfortabelt og avslappende opphold. De er velutstyrte med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, Wi-Fi og eget bad. Rommene er romslige og smakfullt dekorerte, og skaper en varm og innbydende atmosfære. Hotellet tilbyr også et utvalg spisemuligheter for gjestene å nyte. Denne restauranten serverer deilig meksikansk og internasjonal mat, tilberedt med ferske og lokalt hentede ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene sine mens de nyter panoramautsikt over det omkringliggende landskapet. I tillegg til restauranten har Casa Esperanza Los Cabos også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg drikkevarer, inkludert cocktails, vin og brennevin. Baren tilbyr en avslappet atmosfære og er et ideelt sted å sosialisere med andre gjester eller rett og slett slappe av med en drink. Alt i alt gir Casa Esperanza Los Cabos et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene, med sine velutstyrte rom og deilige spisemuligheter.

Underholdning

1. El Squid Roe - En livlig bar og nattklubb kjent for sin morsomme atmosfære og live musikk.

2. Cabo Wabo Cantina - En berømt nattklubb eid av rockemusiker Sammy Hagar, som tilbyr live musikk, DJ-sett og et variert drinkmeny.

3. Puerto Paraiso Entertainment Plaza - Et kjøpesenter med ulike underholdningsmuligheter, inkludert kinoer, arkadespill og restauranter.

4. Medano Beach - Et populært strandområde med en rekke strandklubber, vannsportsaktiviteter og live musikkarrangementer.

5. Marina Cabo San Lucas - Et livlig marinaområde med et utvalg av restauranter, butikker og barer. Det er et flott sted for en spasertur, nyte utsikten og se på mennesker.

6. The Office on the Beach - En strandrestaurant og bar kjent for sin livlige atmosfære, live musikk og deilig sjømat.

7. Los Cabos International Film Festival - Hvis du besøker i løpet av november, kan du være heldig å få med deg denne filmfestivalen som viser et bredt utvalg internasjonale filmer.

8. Cabo San Lucas Country Club - En nærliggende golfbane hvor du kan nyte en runde og ta inn den vakre naturen rundt.

9. Chileno Beach - Et naturskjønt sted for bading, snorkling og soling, med rolig vann og fantastisk utsikt.

10. San Jose del Cabo Art Walk - Arrangeres hver torsdag kveld fra november til juni, gir dette arrangementet besøkende muligheten til å utforske lokale kunstgallerier, butikker og nyte live musikk og tradisjonell meksikansk mat.

Topp spørsmål

1. Hva er Casa Esperanza Los Cabos?
1. Hva er Casa Esperanza Los Cabos?1

Casa Esperanza Los Cabos er en luksuriøs ferieutleiebolig som ligger i Los Cabos, Mexico. Det tilbyr en privat og eksklusiv tilflukt for besøkende som ønsker å slappe av og nyte skjønnheten i det omkringliggende området

2. Hvor mange soverom har Casa Esperanza Los Cabos?
2. Hvor mange soverom har Casa Esperanza Los Cabos?1

Casa Esperanza Los Cabos har fem soverom, noe som gjør det til et ideelt valg for større grupper eller familier. Hvert soverom er vakkert dekorert og tilbyr komfortabel overnatting

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Casa Esperanza Los Cabos?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Casa Esperanza Los Cabos?1

Casa Esperanza Los Cabos tilbyr et utvalg av fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et privat svømmebasseng, boblebad, fullt utstyrt kjøkken, utendørs spiseplass, grill, Wi-Fi og kabel-TV. I tillegg har gjestene tilgang til concierge-tjenester, som sikrer en sømløs og hyggelig opplevelse

4. Er Casa Esperanza Los Cabos nær stranden?
4. Er Casa Esperanza Los Cabos nær stranden?1

Ja, Casa Esperanza Los Cabos ligger bare en kort avstand fra stranden. Gjestene kan enkelt få tilgang til den fantastiske kystlinjen og nyte aktiviteter som bading, snorkling eller bare slappe av på de sandete strendene

5. Kan gjester bestille transporttjenester til og fra Casa Esperanza Los Cabos?
5. Kan gjester bestille transporttjenester til og fra Casa Esperanza Los Cabos?1

Ja, Casa Esperanza Los Cabos tilbyr transporttjenester mot en ekstra kostnad. Gjestene kan ordne med flyplasstransport eller transport for å utforske de nærliggende attraksjonene og destinasjonene

6. Er det noen nærliggende attraksjoner eller aktiviteter?
6. Er det noen nærliggende attraksjoner eller aktiviteter?1

Casa Esperanza Los Cabos ligger beleilig nær en rekke attraksjoner og aktiviteter. Gjestene kan utforske den livlige Cabo San Lucas Marina, besøke den berømte buen i Cabo San Lucas, dra på hvalsafari, spille golf eller nyte vannsport som padleboarding og kajakkpadling

7. Er Casa Esperanza Los Cabos egnet for arrangementer eller bryllup?
7. Er Casa Esperanza Los Cabos egnet for arrangementer eller bryllup?1

Ja, Casa Esperanza Los Cabos er en populær arena for bryllup og spesielle arrangementer. Med sine romslige områder, vakre utendørsområder og fantastisk utsikt, tilbyr det en ideell setting for en minneverdig feiring

8. Hvordan kan jeg gjøre en reservasjon på Casa Esperanza Los Cabos?
8. Hvordan kan jeg gjøre en reservasjon på Casa Esperanza Los Cabos?1

Reservasjoner på Casa Esperanza Los Cabos kan gjøres ved å kontakte eiendommen direkte gjennom deres nettside eller ved å kontakte deres bookingagenter. De vil gi deg informasjon om tilgjengelighet, priser og annen informasjon du måtte trenge.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Casa Esperanza Los Cabos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.