Mexico, Cabos

Villa de Los Suenos Cabo San Lucas Los Cabos

442 Camino del Mar Cabos, Mexico Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa de Los Suenos Cabo San Lucas Los Cabos
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
3.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

442 Camino del Mar Cabos, Mexico

Hotellet "Villa de Los Sueños Cabo San Lucas Los Cabos" ligger i Los Cabos, Mexico. Det er i nærheten av flere attraksjoner og fasiliteter, inkludert:

1. Playa El Médano: Denne populære stranden ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr vakre sandstrender, vannaktiviteter, strandbarer og restauranter.

2. Downtown Cabo San Lucas: Hotellet er også i nærheten av det livlige sentrum av Cabo San Lucas. Her kan du utforske shoppingbutikker, restauranter, barer og natteliv.

3. Marina Cabo San Lucas: Marinaen er et knutepunkt for båt- og fiskeriaktiviteter. Besøkende kan bestille båtturer, yacht eller nyte spisesteder ved vannkanten.

4. Land's End Arch: Denne ikoniske naturlige klippeformasjonen er et must-visit sted mens du er i Cabo San Lucas. Den kan nås med båt eller kajakk og tilbyr vakker utsikt over Stillehavet.

5. Lover's Beach (Playa del Amor): Denne avsidesliggende stranden ligger ved siden av Land's End Arch og er kjent for sitt krystallklare vann og pittoreske omgivelser. Den er tilgjengelig med vanntaxi fra marinaen.

6. Golfbaner: Los Cabos er kjent for sine verdensklasse golfbaner. Noen bemerkelsesverdige i nærheten inkluderer Cabo San Lucas Country Club, Diamante Dunes Golf Course og Quivira Golf Club.

7. Luksusresorter og spa: Det finnes mange luksusresorter og spa i området der besøkende kan unne seg avslapning og velværebehandlinger.

8. Eventyraktiviteter: Los Cabos tilbyr forskjellige eventyraktiviteter som snorkling, dykking, surfing, hvalsafari, ziplining, ATV-turer og mer. Alt i alt er det mange attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet "Villa de Los Sueños Cabo San Lucas Los Cabos", noe som gjør det til en praktisk base for å utforske skjønnheten og spenningen i Los Cabos, Mexico.

map
Villa de Los Suenos Cabo San Lucas Los Cabos
Villa

Til sentrum3.6

Om hotellet

Om

Villa de Los Sueños Cabo San Lucas er et luksuriøst femstjerners hotell som ligger i Los Cabos, Mexico. Det tilbyr fantastisk utsikt over Cortezhavet og er kjent for sin upåklagelige service og rolige atmosfære. Hotellet tilbyr ulike typer rom og suiter for å imøtekomme ulike preferanser og budsjetter. Hvert rom er elegant innredet med moderne fasiliteter og stilfulle dekorasjoner. Gjestene kan velge mellom rom med havutsikt, terrassesuiter og romslige penthouse-leiligheter, alle designet for å gi maksimal komfort og avslapning. Villa de Los Sueños Cabo San Lucas har et utvalg av spisesteder som fremhever de livlige smakene i det meksikanske kjøkkenet. Hotellets hovedrestaurant tilbyr en variert meny med fersk sjømat, tradisjonelle retter og internasjonale spesialiteter. Gjestene kan også nyte måltider ved bassenget i friluft, og nyte deilige måltider samtidig som de nyter den fantastiske utsikten over havet. For de som ønsker en mer privat spiseopplevelse, tilbyr hotellet romservice. Gjestene kan nyte et måltid i komforten av sitt eget rom, og nyte den personlige servicen fra hotellets profesjonelle personale. I tillegg har hotellet en rekke fasiliteter som forbedrer gjestenes opphold. Det er et treningssenter utstyrt med toppmoderne utstyr for de som ønsker å være aktive i løpet av ferien. Hotellet tilbyr også et spa hvor gjestene kan unne seg en rekke foryngende behandlinger og massasjer. Alt i alt er Villa de Los Sueños Cabo San Lucas et eksepsjonelt hotell som tilbyr en luksuriøs og uforglemmelig opplevelse i Los Cabos, Mexico.

Underholdning

Det finnes mange underholdningsmuligheter i nærheten av Villa de Los Sueños Cabo San Lucas Los Cabos, Mexico. Her er noen populære alternativer:

1. Cabo Wabo Cantina - Ligger i sentrum av Cabo San Lucas, er denne berømte nattklubben og restauranten kjent for sin livemusikk, energiske atmosfære og deilige mat og drikke.

2. El Squid Roe - En annen populær nattklubb i sentrum av Cabo San Lucas, tilbyr El Squid Roe en livlig opplevelse med flere etasjer, DJ-er og en morsom festatmosfære.

3. Marina Cabo San Lucas - Bare en kort spasertur fra hotellet er marinaen et pulserende knutepunkt for aktivitet med butikker, restauranter og ulike underholdningsmuligheter. Du kan ta en solnedgangstur, dra på fiske eller rett og slett nyte den livlige atmosfæren.

4. The Arch (El Arco) - Ta en båttur fra marinaen eller Medano Beach og besøk den ikoniske buen, en naturlig steinformasjon ved Land's End. Du kan også snorkle og nyte de vakre havutsiktene.

5. Medano Beach - Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Medano Beach et populært sted for bading, soling og mennesker som ser på. Stranden er omgitt av restauranter, barer og strandklubber der du kan nyte mat, drikke og livemusikk.

6. Plaza Bonita - Dette shoppingområdet i sentrum av Cabo San Lucas tilbyr et utvalg av butikker, boutiquer, restauranter og underholdningsmuligheter. Det er et flott sted å utforske og finne unike suvenirer.

7. Cabo Dolphins - Hvis du er ute etter en familievennlig aktivitet, kan du vurdere å svømme, samhandle eller til og med svømme med delfiner hos Cabo Dolphins, som ligger nær Medano Beach. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og drift av disse underholdningsmulighetene kan variere på grunn av COVID-19-restriksjoner eller andre faktorer. Det anbefales å sjekke med de spesifikke stedene eller lokale myndigheter for den mest oppdaterte informasjonen.

Topp spørsmål

1. Hva er Villa de Los Suenos Cabo San Lucas?
1. Hva er Villa de Los Suenos Cabo San Lucas?1

Villa de Los Suenos Cabo San Lucas er en luksuriøs feriebolig som ligger i Los Cabos, Mexico. Den er kjent for sin fantastiske utsikt, romslige innkvartering og førsteklasses fasiliteter

2. Hvor mange soverom har Villa de Los Suenos Cabo San Lucas?
2. Hvor mange soverom har Villa de Los Suenos Cabo San Lucas?1

Villa de Los Suenos Cabo San Lucas har totalt seks soverom, noe som gjør den ideell for store grupper eller familier

3. Hvor mange personer kan Villa de Los Suenos Cabo San Lucas romme?
3. Hvor mange personer kan Villa de Los Suenos Cabo San Lucas romme?1

Villa de Los Suenos Cabo San Lucas kan komfortabelt romme opptil 12 personer

4. Hvilke fasiliteter tilbyr Villa de Los Suenos Cabo San Lucas?
4. Hvilke fasiliteter tilbyr Villa de Los Suenos Cabo San Lucas?1

Villaen tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et privat basseng, utendørs jacuzzi, gourmetkjøkken, grill, treningsstudio, kino og utendørs spiseplass. I tillegg har gjestene tilgang til concierge-tjenester og daglig renhold

5. Hva er kostnaden for å leie Villa de Los Suenos Cabo San Lucas?
5. Hva er kostnaden for å leie Villa de Los Suenos Cabo San Lucas?1

Kostnaden for å leie Villa de Los Suenos Cabo San Lucas varierer avhengig av sesongen og lengden på oppholdet. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte for gjeldende priser og tilgjengelighet

6. Kan du ordne transport til og fra Villa de Los Suenos Cabo San Lucas?
6. Kan du ordne transport til og fra Villa de Los Suenos Cabo San Lucas?1

Ja, villaens concierge-tjenester kan hjelpe til med å arrangere transport til og fra eiendommen, enten det er flyplasstransport eller lokal transport under oppholdet

7. Hvor langt er Villa de Los Suenos Cabo San Lucas fra stranden?
7. Hvor langt er Villa de Los Suenos Cabo San Lucas fra stranden?1

Villa de Los Suenos Cabo San Lucas ligger i det prestisjefylte Pedregal-nabolaget og tilbyr direkte tilgang til en privat strand. Den er også innen kort avstand fra andre populære strender i området

8. Er kjæledyr tillatt på Villa de Los Suenos Cabo San Lucas?
8. Er kjæledyr tillatt på Villa de Los Suenos Cabo San Lucas?1

Kjæledyr er ikke tillatt på Villa de Los Suenos Cabo San Lucas, da den ønsker å opprettholde et rent og allergifritt miljø for alle gjester

9. Er Villa de Los Suenos Cabo San Lucas tilgjengelig for rullestolbrukere?
9. Er Villa de Los Suenos Cabo San Lucas tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Villa de Los Suenos Cabo San Lucas er ikke spesielt designet som en tilgjengelig eiendom for rullestolbrukere. Imidlertid er villaens hovedområder på bakkeplan, noe som gjør den tilgjengelig for personer med begrensede bevegeligheter

10. Kan jeg arrangere arrangementer eller bryllup på Villa de Los Suenos Cabo San Lucas?
10. Kan jeg arrangere arrangementer eller bryllup på Villa de Los Suenos Cabo San Lucas?1

Ja, Villa de Los Suenos Cabo San Lucas er tilgjengelig for arrangementer og bryllup. Imidlertid kan det påløpe ekstra kostnader og restriksjoner. Det anbefales å diskutere dine spesifikke arrangementkrav med eiendommens ledelse.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Villa de Los Suenos Cabo San Lucas Los Cabos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.