Mexico, Cabos

Villa Pacifica West

20 Camino del Mar Cabos, Mexico Villa
1 tilbud fra 28745 NOK Se tilbud
Villa Pacifica West
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

20 Camino del Mar Cabos, Mexico

Noen attraksjoner og landemerker i nærheten av Villa Pacifica West i Los Cabos, Mexico er:

1. Medano-stranden: En populær strand som ligger bare en kort avstand fra hotellet, kjent for sin vakre sandstrand og ulike vannaktiviteter.

2. El Arco de Cabo San Lucas: Denne berømte naturlige fjellformasjonen ligger på Land's End, der Cortezhavet og Stillehavet møtes. Det er et must-see landemerke og kan nås med båt eller vanntaxi.

3. Marina Cabo San Lucas: Marinaen er det perfekte stedet å dra hvis du er interessert i båtliv, fiske eller å nyte mat ved vannkanten. Det er et livlig område med butikker, restauranter og barer.

4. Puerto Paraiso kjøpesenter: Ligger i nærheten av marinaen, tilbyr dette eksklusive kjøpesenteret et bredt utvalg av butikker, fra designermerker til lokale boutiquer. Det er et flott sted for shopping og bespisning.

5. Cabo San Lucas Country Club: Hvis du liker golf, ligger denne golfbanen en kort avstand fra Villa Pacifica West. Den tilbyr fantastisk utsikt og en utfordrende bane for golfentusiaster.

6. Cabo Dolphins: Ligger i nærheten av marinaen, gir Cabo Dolphins muligheten til å svømme med delfiner i en kontrollert og regulert miljø. Det er en uforglemmelig opplevelse for dyreelskere.

7. Lover's Beach (Playa del Amor): Denne avsidesliggende stranden kan bare nås med båt, men de fantastiske fjellformasjonene, det klare turkise vannet og den avslappende atmosfæren gjør det verdt turen.

8. Desert Park Natural Reserve: Et beskyttet område som ligger i nærheten av Villa Pacifica West, der besøkende kan nyte ridning, fotturer og utforsking av den unike ørkenlandskapet på Baja California-halvøya.

9. San Jose del Cabo: En sjarmerende by som ligger en kort avstand fra Cabo San Lucas, tilbyr San Jose del Cabo en mer avslappet og tradisjonell meksikansk atmosfære. Besøkende kan utforske den historiske sentrum, kunstgallerier og nyte deilige lokale retter.

10. Cabo Wabo Cantina: Grunnlagt av musikeren Sammy Hagar, tilbyr denne ikoniske baren og restauranten live musikk, god mat og en livlig atmosfære. Det er et populært sted for natteliv og underholdning i Cabo San Lucas.

map
Villa Pacifica West
Villa

Til sentrum2.4

Om hotellet

Om

Villa Pacifica West er et luksuriøst hotell ved stranden i Los Cabos, Mexico. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotellfasiliteter: - Villa Pacifica West tilbyr deluxe fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, spa, treningssenter og direkte tilgang til stranden. - Hotellet tilbyr også 24-timers concierge-service, romservice og en resepsjon som er klar til å ta imot gjestenes behov.

2. Rom: - Hotellet har romslige og elegant designede rom med fantastisk utsikt over havet. - Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. - Gjestene kan velge mellom ulike romkategorier, som standardrom, suiter og villaer, som hver tilbyr en unik opplevelse.

3. Måltider: - Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et bredt utvalg av retter, inkludert meksikanske og internasjonale delikatesser. - Gjestene kan nyte ferskt tilberedt frokost, lunsj og middag på restauranten, med muligheter for innendørs eller utendørs servering. - Hotellet tilbyr også en bar og lounge hvor gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av drikkevarer og cocktailer.

4. Spesielle spisemuligheter: - Villa Pacifica West tilbyr også spesielle spiseopplevelser, som private middager ved stranden og romantiske middager for to ved stearinlys på forespørsel. - Gjestene kan unne seg en personlig spiseopplevelse med en dedikert kokk som vil lage en skreddersydd meny for anledningen.

5. Nærliggende spisemuligheter: - I tillegg til hotellets restaurant finnes det flere spisemuligheter i nærheten, inkludert lokale sjømatrestauranter, internasjonal mat og livlige barer. Alt i alt tilbyr Villa Pacifica West et luksuriøst og komfortabelt opphold med vakker havutsikt, moderne fasiliteter og deilige spisemuligheter for gjester som besøker Los Cabos, Mexico.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Villa Pacifica West" i Los Cabos, Mexico. Noen av de populære alternativene inkluderer:

1. Strender: Los Cabos er kjent for sine vakre strender, hvor du kan nyte bading, soling og ulike vannsportsaktiviteter.

2. Golfbaner: Los Cabos har mange verdensklasse golfbaner, som Palmilla Golf Club, Cabo Real Golf Club og Puerto Los Cabos Golf Club, hvor golfentusiaster kan nyte en runde golf med fantastisk utsikt.

3. Marina Cabo San Lucas: Ligger i Cabo San Lucas, tilbyr marinaen muligheter for fisketurer, båtutleie og solnedgangsturer. Du kan også finne ulike butikker, restauranter og barer i området.

4. Natteliv: Los Cabos har en livlig nattklubbscene, spesielt i Cabo San Lucas. Du kan utforske nattklubber, barer og steder med live musikk for en morsom kveld ute.

5. Kunstgallerier: San Jose del Cabo, nabobyen til Villa Pacifica West, har flere kunstgallerier som viser lokale og internasjonale kunstnere. Du kan besøke disse galleriene for å sette pris på kunst og finne unike kunstverk å ta med hjem.

6. Shopping: Det nærliggende Puerto Paraiso Mall og Luxury Avenue har et utvalg av butikker hvor du kan finne klær, smykker, tilbehør og suvenirer.

7. Hvalsafari: Hvis du besøker Los Cabos mellom desember og april, kan du bli med på en hvalsafari for å oppleve den utrolige hvalmigrasjonen i regionen.

8. Spa- og velværesenter: Det finnes flere spa- og velværesentre i Los Cabos hvor du kan unne deg avslapning og foryngelse. Vennligst merk at tilgjengelighet og spesifikke detaljer kan variere, så det er anbefalt å sjekke med hotellets concierge eller lokal turistinformasjon for siste informasjon og anbefalinger.

Topp spørsmål

1. Hva er Villa Pacifica West i Los Cabos, Mexico?
1. Hva er Villa Pacifica West i Los Cabos, Mexico?1

Villa Pacifica West er en luksuriøs strandvilla som ligger i Los Cabos, Mexico. Den tilbyr fantastisk utsikt over Stillehavet og er kjent for sine førsteklasses fasiliteter og tjenester

2. Hvor mange soverom har Villa Pacifica West?
2. Hvor mange soverom har Villa Pacifica West?1

Villa Pacifica West har hele syv romslige soverom, hver med eget bad. Den kan romme store grupper eller flere familier komfortabelt

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Pacifica West?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Pacifica West?1

Villaen tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert et privat evighetsbasseng, boblebad, utendørs spiseområde, fullt utstyrt kjøkken, treningssenter, hjemmekino og Wi-Fi. I tillegg kan gjestene nyte direkte tilgang til en avsidesliggende strand

4. Er Villa Pacifica West egnet for arrangementer eller bryllup?
4. Er Villa Pacifica West egnet for arrangementer eller bryllup?1

Ja, Villa Pacifica West er et utmerket valg for å arrangere arrangementer eller bryllup. Villaens romslige layout, vakre omgivelser og profesjonelle personale kan gjøre enhver spesiell anledning minneverdig

5. Er beliggenheten til Villa Pacifica West beleilig?
5. Er beliggenheten til Villa Pacifica West beleilig?1

Villa Pacifica West er plassert i en førsteklasses beliggenhet i Los Cabos. Den er i nærheten av populære attraksjoner, restauranter og golfbaner. Cabo San Lucas Marina er også bare en kort kjøretur unna

6. Tilbys concierge-tjenester på Villa Pacifica West?
6. Tilbys concierge-tjenester på Villa Pacifica West?1

Ja, Villa Pacifica West tilbyr personlige concierge-tjenester for å sikre at gjestene har et problemfritt og hyggelig opphold. Det dedikerte personalet kan hjelpe med å ordne transport, bestille aktiviteter eller utflukter, og imøtekomme spesifikke forespørsler

7. Hvordan kan jeg bestille Villa Pacifica West?
7. Hvordan kan jeg bestille Villa Pacifica West?1

Villa Pacifica West kan bestilles gjennom ulike ferieutleienettsider eller direkte gjennom villaens offisielle nettside. Det anbefales å gjøre reservasjoner i god tid, spesielt i løpet av høysesongen for reiser.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Villa Pacifica West
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.