Mexico, Cabos

Hacienda Beach Club - Villa 7

Calle Gomez Farias Cabos, Mexico Villa
1 tilbud — Se tilbud
Hacienda Beach Club - Villa 7
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
3.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Gomez Farias Cabos, Mexico

Hotellet 'Hacienda Beach Club - Villa 7' ligger i Los Cabos, Mexico. Noen av attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet inkluderer:

1. Medano Beach: Denne vakre stranden ligger bare en kort spasertur unna hotellet. Den tilbyr gyllent sand, klar turkisvann og ulike vannsportsaktiviteter som snorkling, jetski og kajakkpadling.

2. Marina Cabo San Lucas: Ligger i nærheten, er det et populært knutepunkt for båtturer, fisketeria og ulike vannaktiviteter. Det er også flere restauranter, butikker og utelivsalternativer i marinaområdet.

3. El Arco de Cabo San Lucas: Også kjent som buen i Cabo San Lucas, er det en berømt naturlig steinformasjon på sørsiden av Baja-halvøya. Besøkende kan ta båtturer for å komme nær buen og utforske nærliggende attraksjoner som Lover's Beach og Divorce Beach.

4. Downtown Cabo San Lucas: Hotellet ligger i nærheten av det pulserende sentrum, som tilbyr et bredt utvalg spisesteder, butikker, kunstgallerier og underholdningssteder. Besøkende kan også utforske Marina Golden Zone, kjent for sine eksklusive butikker og restauranter.

5. Cabo San Lucas Country Club: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på denne nærliggende banen. Den tilbyr fantastisk utsikt over ørkenlandskapet og utfordringer for både nybegynnere og erfarne spillere.

6. Luksuriøse spa: Det er flere luksuriøse spa i nærheten der gjestene kan forkjæle seg med avslapning og foryngende behandlinger, som massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger.

7. Utendørsopplevelser: Los Cabos er kjent for sine utendørsaktiviteter. Gjestene kan dra på snorkling, dykking, fisking, kajakkpadling, paddleboarding eller til og med ta ATV-turer i området rundt. Samlet sett har gjestene på 'Hacienda Beach Club - Villa 7' praktisk tilgang til stranden, marinaen, sentrum, naturlige landemerker, golfbaner og et bredt spekter av utendørsaktiviteter.

map
Hacienda Beach Club - Villa 7
Villa

Til sentrum3.0

Om hotellet

Om

Hacienda Beach Club - Villa 7 er et luksuriøst strandhotell som ligger i Los Cabos, Mexico. Hotellet har romslige og luksuriøse rom med moderne fasiliteter og fantastisk utsikt over Cortezhavet. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med en komfortabel seng, flatskjerm-TV, aircondition, minibar og eget bad med gratis toalettartikler. Noen rom har også privat balkong eller terrasse. Gjestene på Hacienda Beach Club - Villa 7 kan nyte et utvalg av spisesteder. Hotellet har en restaurant der gjestene kan nyte deilige meksikanske retter, samt internasjonale retter. Det er også en bassengbar der gjestene kan slappe av og nyte forfriskende cocktails. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold. Det er en stor utendørs svømmebasseng der gjestene kan ta en dukkert og sole seg. Hotellet har også et treningssenter, et spa og et velværesenter der gjestene kan slappe av og bli fornyet. Videre ligger Hacienda Beach Club - Villa 7 i en førsteklasses beliggenhet, med direkte tilgang til en uberørt hvit sandstrand. Gjestene kan nyte ulike vannsportsaktiviteter som snorkling, dykking og fiske. Hotellet tilbyr også solsenger og parasoller til gjestene for å slappe av og nyte den vakre omgivelsen. Alt i alt er Hacienda Beach Club - Villa 7 et luksuriøst hotell i Los Cabos, Mexico, som tilbyr komfortabel overnatting, deilige spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter for en minneverdig ferieopplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Hacienda Beach Club - Villa 7 i Los Cabos, Mexico. Noen av disse inkluderer:

1. El Arco de Cabo San Lucas: Dette berømte klippeformasjonen ligger bare en kort avstand fra hotellet og er en av de mest populære turistattraksjonene i området. Besøkende kan ta en båttur for å komme tett på buen og det omkringliggende marine livet.

2. Medano Beach: Dette er hovedstranden i Cabo San Lucas og er kjent for sin livlige atmosfære. Besøkende kan slappe av på stranden, svømme i det klare blå vannet eller delta i ulike vannsportaktiviteter som kajakkpadling og jetski. Det finnes også flere strandrestauranter og barer hvor du kan få deg en matbit eller nyte en forfriskende drink.

3. Marina Cabo San Lucas: Ligger i nærheten, er marinaen et pulserende område med et bredt utvalg av butikker, restauranter og barer. Besøkende kan rusle langs vannkanten, spise på en av de mange sjømatrestaurantene eller til og med bestille en fisketur for å prøve lykken med å fange noen lokale fisker.

4. Natteliv: Los Cabos er kjent for sitt livlige natteliv, og det er mange alternativer for underholdning etter mørkets frembrudd. Sentrum av Cabo San Lucas, kjent som "the strip", huser mange barer, klubber og steder med levende musikk. Uansett om du leter etter en livlig fest eller en mer avslappet atmosfære, er det noe for enhver smak.

5. Golf: Los Cabos er en populær destinasjon for golffanatikere, med flere verdensklasse golfbaner i området. Noen av de merkbare banene inkluderer Cabo del Sol Golf Club, Diamante Dunes Course og Quivira Golf Club. Nyt en runde golf mens du tar inn den vakre havutsikten. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmuligheter i nærheten av Hacienda Beach Club - Villa 7 i Los Cabos, Mexico. Området tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter og attraksjoner som passer alle smaker og interesser.

Topp spørsmål

1. ?
1. ?1

2. Can I book Hacienda Beach Club - Villa 7 online?
2. Can I book Hacienda Beach Club - Villa 7 online?1

Yes, Hacienda Beach Club - Villa 7 can be booked online through various vacation rental websites.

3. What is the cancellation policy for Hacienda Beach Club - Villa 7?
3. What is the cancellation policy for Hacienda Beach Club - Villa 7?1

The cancellation policy for Hacienda Beach Club - Villa 7 may vary depending on the specific rental agreement or website. It is recommended to check the cancellation policy at the time of booking.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Hacienda Beach Club - Villa 7
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.