Mexico, Barra de Navidad

Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad

Calle Jalisco 68 Barra de Navidad, Mexico Hotell
7 Tilbud fra 267 NOK Se tilbud
Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Jalisco 68 Barra de Navidad, Mexico

Hotellet 'Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad' ligger i Barra de Navidad, en kystlandsby i delstaten Jalisco, Mexico. Hotellet ligger nær stranden og tilbyr gjestene enkel tilgang til havet og dets fasiliteter. I nærheten finner man attraksjoner og interessante steder som:

1. Barra de Navidad-stranden: Ligger bare noen få skritt fra hotellet, denne sandstranden er perfekt for bading, soling og vannaktiviteter.

2. Laguna de Navidad: En saltvannslagune som ligger i nærheten av Barra de Navidad, tilbyr muligheter for fiske og båtturer.

3. Barra de Navidad Malecon: Malecon er en strandpromenade med butikker, restauranter og kafeer. Det er et flott sted å ta en rolig spasertur og nyte havutsikt.

4. Isla Navidad golfbane: Denne 27-hulls mesterskaps golfbanen ligger på en nærliggende øy og har fantastisk utsikt over kysten.

5. Grand Bay Hotel Isla Navidad Resort: Et luksuriøst feriested som ligger på Isla Navidad, med marina, restauranter, spa-anlegg og en privat strand.

6. Colima vulkan: Denne aktive vulkanen ligger en kort avstand fra Barra de Navidad og kan besøkes for fotturer og naturutflukter.

7. Melaque: En nærliggende kystby kjent for sine vakre strender, livlige lokale kultur og fersk sjømat.

8. Zihuatanejo: Omtrent 3 timer sør med bil, dette populære strandstedet tilbyr vakre strender, vannsport og en sjarmerende bykjerne.

9. Manzanillo: Omtrent 40 minutters kjøretur nord, denne større byen er kjent for sitt havfiske, feriesteder og livlige natteliv.

10. Pueblo Magico of Comala: En pittoresk by som ligger i Colima-fjellene, kjent for sine hvitkalkede bygninger, brosteinsgater og tradisjonelle meksikanske sjarm. Dette er bare noen av de mange attraksjonene og stedene som kan utforskes i nærheten av 'Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad.' Regionen tilbyr en kombinasjon av naturlig skjønnhet, kulturarv og rekreasjonsaktiviteter for besøkende å nyte.

map
Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad
Hotell

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

Hotel Puerto Del Sol Barra de Navidad er et hotell ved stranden som ligger i den sjarmerende byen Barra de Navidad, Mexico. Hotellet tilbyr komfortable og romslige rom designet med moderne fasiliteter og tradisjonell meksikansk dekor. Hvert rom er luftkondisjonert og utstyrt med TV, minibar, sikkerhetsboks og eget bad. Noen rom har også en balkong eller terrasse med utsikt over havet eller hagen. Det er ulike romtyper for å imøtekomme behovene til ulike reisende, inkludert standardrom, suiter og familierom. Suitene tilbyr ekstra plass og et separat oppholdsområde for økt komfort. Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre gjesteopplevelsen. Det har et svømmebasseng omgitt av solsenger og frodige hager, noe som gir et perfekt sted å slappe av og nyte den tropiske omgivelsen. Gjestene kan også dra nytte av hotellets restaurant, som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser med vakker utsikt over havet. I tillegg er det en bar der gjestene kan nyte forfriskende drikke og cocktailer. Hotellet ligger beleilig til innen gangavstand til de viktigste attraksjonene i Barra de Navidad, inkludert stranden, butikker, restauranter og natteliv. Byen er kjent for sin avslappende atmosfære, tradisjonell arkitektur og fantastiske solnedganger. Det er et ideelt reisemål for de som ønsker å slappe av og nyte den naturlige skjønnheten til Mexicos stillehavskyst. Alt i alt tilbyr Hotel Puerto Del Sol Barra de Navidad et komfortabelt opphold, vennlig service og et utvalg av fasiliteter for å sikre en minneverdig ferieopplevelse.

Underholdning

Noen underholdningsalternativer i nærheten av Hotel Puerto del Sol i Barra de Navidad, Mexico inkluderer:

1. Barra de Navidad-stranden: Hotellet ligger i nærheten av den vakre Barra de Navidad-stranden, hvor gjestene kan slappe av, svømme eller delta i vannaktiviteter som snorkling, brettseiling og kajakkpadling.

2. Plaza de Armas: Bare en kort avstand fra hotellet ligger Plaza de Armas, en sjarmerende plass omgitt av restauranter, butikker og en kirke. Besøkende kan gå rundt, nyte levende musikk eller prøve lokal mat.

3. Isla Navidad golfbane: På en nærliggende øy tilbyr Isla Navidad golfbane fantastisk havutsikt og utfordrende fairways. Golfentusiaster kan spille en runde golf eller ta leksjoner på banen.

4. El Campamento Eco Adventure Park: Eventyrlystne kan besøke El Campamento Eco Adventure Park, som ligger en kort kjøretur fra hotellet. Parken tilbyr en rekke utendørsaktiviteter som ziplining, ATV-turer, ridning og mer.

5. La Perla Sportfishing: Fiskeentusiaster kan leie en båt med La Perla Sportfishing og nyte en dag med dypvannsfiske i Stillehavet. Selskapet tilbyr ulike fiskepakker tilpasset ulike ferdighetsnivåer.

6. El Brujo-fossefall: Naturinteresserte kan dra på en dagstur til El Brujo-fossefallet, som ligger omtrent en times kjøretur fra Barra de Navidad. Fossefallet er omgitt av frodig vegetasjon og har et forfriskende badehull.

7. La Culebra-bølgebasseng: For familier eller de som søker vannpark-moro, er La Culebra-bølgebassenget et flott alternativ. Det har et stort bølgebasseng, sklier og andre vannattraksjoner for alle aldre. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av Hotel Puerto del Sol i Barra de Navidad. Området tilbyr en blanding av naturskjønnhet, utendørs aktiviteter og kulturelle opplevelser for å imøtekomme ulike interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad?
1. Hvor ligger Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad?1

Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad ligger i Barra de Navidad, Mexico.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad?1

Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, restaurant, bar, gratis Wi-Fi, aircondition og 24-timers resepsjonsservice.

3. Hvor langt er det fra Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad til nærmeste flyplass?
3. Hvor langt er det fra Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad til nærmeste flyplass?1

Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad ligger omtrent 15 kilometer fra Playa de Oro internasjonale flyplass.

4. Er det parkering tilgjengelig på Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad?
4. Er det parkering tilgjengelig på Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad?1

Ja, Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad tilbyr gratis parkering til gjestene sine.

5. Er kjæledyr tillatt på Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad?
5. Er kjæledyr tillatt på Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad?1

Ja, Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad tillater kjæledyr. Det er imidlertid best å kontakte hotellet direkte for spesifikke retningslinjer og begrensninger for kjæledyr.

6. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad?
6. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad?1

Noen nærliggende attraksjoner til Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad inkluderer Isla Navidad Golf Course, Barra de Navidad-stranden og Grand Bay Isla Navidad Resort.

7. Har Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad beliggenhet ved stranden?
7. Har Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad beliggenhet ved stranden?1

Ja, Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad ligger rett ved stranden, og gir gjestene enkel tilgang til den vakre kystlinjen.

8. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad?
8. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad?1

Innsjekkingstiden på Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad er vanligvis etter kl. 15:00, og utsjekkingstiden er før kl. 12:00.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Anmeldelse av Hotel Puerto del Sol Barra de Navidad
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.