Mexico, Guadalajara

Hotel de Mendoza

Venustiano Carranza 16 Guadalajara, Mexico Hotell
1 tilbud fra 671 NOK Se tilbud
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Hotel de Mendoza
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Safe-depositumboks
 • Parkering
 • Valutaveksling
Vis alle fasiliteter 24
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Venustiano Carranza 16 Guadalajara, Mexico

Rundt Hotel de Mendoza i Guadalajara, Mexico, er det flere bemerkelsesverdige attraksjoner og landemerker. Noen av de nærliggende interessante stedene inkluderer:

1. Guadalajara-katedralen: Ligger bare noen få skritt unna hotellet er den imponerende Guadalajara-katedralen en av byens mest ikoniske landemerker.

2. Plaza de Armas: Denne pittoreske plassen ligger rett foran katedralen og er et populært samlingssted for både lokalbefolkningen og turister.

3. Teatro Degollado: Ligger en kort spasertur fra hotellet, er Teatro Degollado et historisk teater kjent for sin vakre arkitektur og ulike kulturelle forestillinger.

4. Plaza Tapatia: En livlig torg i sentrum av Guadalajara med fontener, hager, og mange butikker og restauranter.

5. Rotonda de los Jaliscienses Ilustres: Et monument til ære for kjente personer fra delstaten Jalisco, som ligger innen gangavstand fra hotellet.

6. Mercado San Juan de Dios: En av de største markedene i Latin-Amerika som tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert regionale matvarer, håndverk, klær og mer.

7. Plaza de la Liberación: Et annet livfullt torg med en statue av Miguel Hidalgo, kjent som "Mexico's uavhengighets far."

8. Hospicio Cabañas: Et UNESCOs verdensarvsted, tidligere et sykehus som nå er et kunstmuseum med verk av den anerkjente meksikanske muralisten José Clemente Orozco. Dette er bare noen eksempler på attraksjonene du kan finne rundt Hotel de Mendoza i Guadalajara, Mexico.

map
Hotel de Mendoza
Hotell

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

Hotel de Mendoza er et luksushotell som ligger midt i Guadalajara, Mexico. Hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester for både fritids- og forretningsreisende. Overnatting: Hotellet har totalt 103 komfortable og velutstyrte gjesterom. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, executive-rom, junior suiter og master suiter. Hvert rom er elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, aircondition, minibar og gratis Wi-Fi. Fasiliteter: Hotel de Mendoza har en rekke fasiliteter som forbedrer gjestenes opphold. Disse inkluderer en takterrasse med panoramautsikt over byen, et treningsstudio for de som foretrekker å være aktive, og et forretningssenter utstyrt med møterom og audiovisuelt utstyr. Hotellet tilbyr også døgnåpen resepsjon, concierge-assistanse og parkering med betjent. Spisesteder: Hotellet kan skryte av to spisesteder på stedet. "El Patio de la Orquidea" er en sjarmerende restaurant som serverer deilig meksikansk og internasjonal mat i en avslappet atmosfære. Gjestene kan nyte en rikholdig frokostbuffé, à la carte lunsj og middagsalternativer. "La Estacion de Chocolate" er en sjarmerende kafé som spesialiserer seg på sjokoladebaserte drikker og desserter, perfekt for en rask snack eller en ekstra godbit. Beliggenhet: Hotel de Mendozas fremragende beliggenhet betyr at gjestene har enkel tilgang til mange av Guadalajaras attraksjoner. Hotellet ligger innen gangavstand fra den historiske bykjernen, der besøkende kan utforske vakker arkitektur, museer og kulturelle severdigheter. I tillegg gir nærliggende kjøpesentre, restauranter og natteliv rikelig med underholdning. Alt i alt tilbyr Hotel de Mendoza en utmerket kombinasjon av komfortabel overnatting, førsteklasses fasiliteter og praktisk beliggenhet, noe som gjør det til et ideelt valg for besøkende i Guadalajara, Mexico.

Barn

Hotel de Mendoza i Guadalajara, Mexico, tilbyr ikke spesielle fasiliteter eller aktiviteter for barn. Men Guadalajara i seg selv er en livlig by med mange attraksjoner som barn kan nyte. Her er noen barnevennlige aktiviteter og steder å besøke i Guadalajara:

1. Guadalajara dyrehage: Byens dyrehage er hjem til ulike dyrearter og gir barn muligheten til å observere dyreliv på nært hold.

2. Trompo Magico barne-museum: Dette interaktive museet er designet for å imøtekomme barns nysgjerrighet og kreativitet, med utstillinger innen vitenskap, teknologi og kunst.

3. Selva Magica fornøyelsespark: Ligger i Guadalajara og har ulike karuseller, berg-og-dal-baner og underholdningsshow for barn i alle aldre.

4. Instituto Cultural Cabañas: Dette historiske bygningskomplekset huser kunstutstillinger og verksteder som kan engasjere barn i kreative aktiviteter.

5. Parque Agua Azul: En park med vakre hager, lekeplasser, piknikområder, utleie av pedalbåter og en liten togreise som barn kan nyte.

6. Airborne Trampoline Park: Denne innendørs trampolineparken er et morsomt sted for barn å hoppe, sprette og leke.

7. Museo de Cera de Guadalajara: Et voks museum med realistiske figurer av kjente personligheter, der barn kan utforske og ta bilder med favorittkjendisene sine. Dette er bare noen få alternativer for barn i Guadalajara, Mexico, mens de er på Hotel de Mendoza.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel de Mendoza i Guadalajara, Mexico. Her er noen forslag:

1. Teatro Degollado: Dette historiske teateret ligger bare noen kvartaler unna hotellet og tilbyr et bredt utvalg av scenekunst, inkludert ballett, opera, teater og konserter.

2. Plaza de Armas: Dette sentrale torget er et flott sted å slappe av, se på folk og nyte levende musikk. Gatemusikanter og musikere underholder ofte besøkende i området rundt.

3. Instituto Cultural Cabañas: Dette UNESCOs verdensarvsted er en attraksjon som du må besøke, og det ligger nær hotellet. Det huser flere kunstgallerier og arrangerer skiftende utstillinger som viser moderne og tradisjonell meksikansk kunst.

4. Mercado Libertad: Også kjent som San Juan de Dios Market, er dette livlige markedet en paradis for shopping og matelskere. Utforsk de fargerike bodene, prøv deilige lokale gatemat og bla gjennom tradisjonelle meksikanske håndverk.

5. Tlaquepaque og Tonala: Disse nærliggende nabolagene er kjent for sine håndverksprodukter og tradisjonelle meksikanske kultur. Besøk kunstgallerier, handle for håndverk og nyt levende mariachimusikk på en av de mange sjarmerende plassene.

6. Guadalajara Zoo: Litt lenger unna hotellet ligger Guadalajara Zoo, et flott sted for familier og naturinteresserte. Det huser over 400 dyrearter og tilbyr pedagogiske utstillinger og interaktive opplevelser.

7. Museo Regional de Guadalajara: Beliggende i en vakker nyklassisk bygning, viser dette museet kunst og kultur fra Jalisco, delstaten hvor Guadalajara ligger. Utforsk utstillingene om før-hispanisk historie, kolonial kunst og moderne meksikansk kunst.

8. Guadalajara-katedralen: Dette ikoniske landemerket er bare en kort spasertur fra hotellet. Beundre den imponerende arkitekturen, delta i en messe og suge inn den religiøse historien og tradisjonene til byen. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel de Mendoza i Guadalajara. Byen tilbyr en levende kulturscene, så det er mange flere attraksjoner, restauranter, barer og teatre å oppdage under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Hotel de Mendoza i Guadalajara, Mexico? Hotel de Mendoza ligger praktisk til i det historiske sentrum av Guadalajara, Mexico. Det ligger på Calle Venustiano Carranza, bare en kort spasertur unna populære attraksjoner som Guadalajaras katedral og Plaza de Armas.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Hotel de Mendoza? Hotel de Mendoza tilbyr et utvalg av fasiliteter som gjør gjestenes opphold komfortabelt og hyggelig. Noen av fasilitetene inkluderer gratis Wi-Fi, frokost inkludert, en takterrasse med panoramautsikt, en restaurant, en bar, et forretningssenter, concierge-tjenester og døgnåpen resepsjon.

3. Hvor mange rom har Hotel de Mendoza? Hotel de Mendoza har totalt 104 gjesterom, inkludert standardrom og suiter. Hvert rom er godt utstyrt med moderne fasiliteter og tilbyr et komfortabelt og avslappende opphold.

4. Er det parkering tilgjengelig på Hotel de Mendoza? Ja, Hotel de Mendoza tilbyr betjent parkering for gjester mot en ekstra kostnad. Det er praktisk for de som reiser med bil, da de kan la kjøretøyet sikkert parkert mens de utforsker byen.

5. Hvilke populære attraksjoner er i nærheten av Hotel de Mendoza? Hotel de Mendoza ligger beleilig til i nærheten av flere populære attraksjoner i Guadalajara. Noen av disse inkluderer Guadalajaras katedral, Plaza de Armas, Rotonda de los Jaliscienses Ilustres og Teatro Degollado. Hotellets sentrale beliggenhet gjør det enkelt for gjestene å utforske disse attraksjonene til fots.

6. Har Hotel de Mendoza en restaurant? Ja, Hotel de Mendoza har en egen restaurant kalt La Forja, som serverer et utvalg deilige meksikanske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte et måltid på restauranten eller velge romservice hvis de foretrekker å spise på rommet.

7. Har Hotel de Mendoza et treningssenter? Nei, Hotel de Mendoza har ikke et treningssenter. Imidlertid kan gjestene utforske de omkringliggende områdene til fots eller dra nytte av hotellets sentrale beliggenhet for å besøke nærliggende parker eller treningssentre.

8. Er Hotel de Mendoza egnet for forretningsreisende? Ja, Hotel de Mendoza er egnet for forretningsreisende. Hotellet tilbyr et forretningssenter med utskrifts- og fakstjenester, samt konferanserom og møtefasiliteter. I tillegg gir hotellets sentrale beliggenhet enkel tilgang til lokale bedrifter og konferansesentre.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Hotel de Mendoza
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.