Mexico, Guadalajara

Real Inn Guadalajara Expo

Avenida Mariano Otero 1326 Guadalajara, Mexico Hotell
1 tilbud fra 1004 NOK Se tilbud
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Real Inn Guadalajara Expo
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kafé
 • Safe-depositumboks
 • Parkering
Vis alle fasiliteter 32
Beliggenhet
Til sentrum
5.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenida Mariano Otero 1326 Guadalajara, Mexico

Hotellet "Real Inn Guadalajara Expo" ligger i Expo Guadalajara-området i Guadalajara, Mexico. Det er beleilig plassert i nærheten av ulike landemerker og attraksjoner, inkludert:

1. Expo Guadalajara: Hotellet ligger ved siden av Expo Guadalajara Convention Center, som arrangerer mange messer, utstillinger og arrangementer i løpet av året.

2. Plaza del Sol: Denne kjøpesenteret ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

3. Andares Shopping Center: Dette eksklusive kjøpesenteret ligger noen få kilometer unna og har luksuriøse butikker, internasjonale merkevarebutikker, trendy restauranter og en kino.

4. La Estancia Golf Club: Golfentusiaster kan nyte å spille på en 18-hulls golfbane som ligger i nærheten.

5. World Trade Center Guadalajara: Dette forretningskomplekset er innen rekkevidde og arrangerer konferanser, forretningsmøter og utstillinger.

6. Universidad Autónoma de Guadalajara: Et anerkjent universitet som ligger noen få kilometer fra hotellet.

7. Forskjellige restauranter, kafeer og barer: Det er mange spisesteder og underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet, som tilbyr et bredt utvalg av matretter og atmosfærer. Dette er bare noen få eksempler på hva som er i nærheten av hotellet "Real Inn Guadalajara Expo."

map
Real Inn Guadalajara Expo
Hotell

Til sentrum5.4

Om hotellet

Om

Real Inn Guadalajara Expo er et 4-stjerners hotell som ligger i Guadalajara, Mexico. Det er praktisk plassert nær Expo Guadalajara Convention Center, noe som gjør det til et ideelt valg for både forretnings- og fritidsreisende. Hotellet tilbyr en rekke komfortable og velutstyrte rom. Gjestene kan velge mellom standardrom, executive-rom, junior suiter eller master suiter. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, arbeidsbord, minibar og eget bad med dusj og gratis toalettsaker. Real Inn Guadalajara Expo tilbyr utmerkede spisemuligheter for gjestene sine. Hotellet har en restaurant på stedet kalt "The Cafe", som tilbyr et omfattende utvalg av lokale og internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. Gjestene kan nyte en buffet eller bestille fra à la carte-menyen. I tillegg har hotellet en salongbar kalt "The Bar", hvor gjestene kan slappe av med et bredt utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikker, samt snacks og lette måltider. Hotellet tilbyr også ulike fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et treningssenter, utendørsbasseng, døgnåpen resepsjon, businessenter, møterom, vaskeritjeneste og gratis parkering på stedet. Alt i alt gir Real Inn Guadalajara Expo komfortabel overnatting, deilige spisemuligheter og praktiske fasiliteter, noe som gjør det til et flott valg for reisende som besøker Guadalajara, Mexico.

Barn

Real Inn Guadalajara Expo, som ligger i Guadalajara, Mexico, tilbyr ulike fasiliteter og tilbud til barn. Noen av aktivitetene og funksjonene som barna kan nyte på hotellet inkluderer:

1. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng der barna kan ha det gøy og svømme under voksenoppsyn.

2. Utendørs lekeplass: Real Inn Guadalajara Expo har en utendørs lekeplass utstyrt med sklier, husker og andre lekestrukturer for barna.

3. Barneklubb: Hotellet tilbyr en barneklubb der barn kan delta i overvåkede aktiviteter som kunst og håndverk, leker og filmer.

4. Barnemeny: Hotellets restauranter tilbyr en barnemeny med spesialdesignede måltider og snacks for barn.

5. Barnevaktjenester: Real Inn Guadalajara Expo tilbyr barnevaktjenester for foreldre som kanskje trenger litt tid alene eller ønsker noen som kan passe på barna.

6. Nærliggende attraksjoner: Hotellet ligger i nærheten av ulike attraksjoner i Guadalajara, som museer, parker og underholdningssentre, som gir ekstra muligheter for barna til å ha det gøy og utforske. Det anbefales alltid å sjekke direkte med hotellet for den mest oppdaterte informasjonen angående spesifikke fasiliteter og tjenester for barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Real Inn Guadalajara Expo i Guadalajara, Mexico. Her er noen få forslag:

1. Expo Guadalajara: Ligger rett ved siden av hotellet, Expo Guadalajara er en av Mexicos største arrangementssteder. Sjekk timeplanen deres for messer, utstillinger, konferanser, konserter og andre underholdningsarrangementer.

2. Plaza del Sol: Dette nærliggende kjøpesenteret tilbyr ulike underholdningsalternativer, inkludert et kino-kompleks, restauranter, kafeer og butikker. Det er bare en kort avstand fra hotellet.

3. Andares Shopping Center: Ligger omtrent 10 minutter unna hotellet, Andares er et luksuriøst kjøpesenter med eksklusive butikker, en kino, ulike spisesteder og et utendørsområde for live-opptredener og arrangementer.

4. Teatro Galerías: Dette teateret, som ligger i Galerías-kjøpesenteret, arrangerer en rekke konserter, skuespill og live-opptredener. Det er omtrent 10 minutters kjøretur fra hotellet.

5. Plaza de Armas: En historisk plass i hjertet av Guadalajaras sentrum, Plaza de Armas tilbyr ofte live musikk, kulturelle arrangementer og gateopptredener. Det er omtrent 15 minutters kjøretur fra hotellet.

6. Tlaquepaque: Denne sjarmerende bydelen er kjent for sin tradisjonelle meksikanske arkitektur, håndverk og kunstgallerier. Utforsk gatene med butikker, kafeer og restauranter, og nyt liveopptredener av Mariachi-band i området. Tlaquepaque ligger omtrent 20 minutters kjøretur fra hotellet.

7. Guadalajara Zoo: For en familievennlig utflukt, besøk Guadalajara Zoo, som huser et bredt utvalg dyr og tilbyr interaktive opplevelser. Det er omtrent 15 minutters kjøretur fra hotellet. Husk å sjekke lokale tidsplaner og tilgjengelighet for disse underholdningsalternativene under ditt besøk.

Topp spørsmål

Hvor ligger Real Inn Guadalajara Expo i Guadalajara, Mexico? Real Inn Guadalajara Expo ligger på Av. Mariano Otero 1326, Rinconada del Sol, 45055 Zapopan, Jal., Mexico.

2. Hvilke romfasiliteter har Real Inn Guadalajara Expo? Romfasilitetene på Real Inn Guadalajara Expo inkluderer aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, arbeidsbord, minibar og eget bad med toalettartikler.

3. Har Real Inn Guadalajara Expo gratis parkering for gjester? Ja, Real Inn Guadalajara Expo tilbyr gratis parkering for gjester.

4. Hvilke spisemuligheter er tilgjengelige på Real Inn Guadalajara Expo? Real Inn Guadalajara Expo har en restaurant på stedet der gjestene kan nyte et utvalg av måltider. I tillegg er det en bar/lounge der gjestene kan slappe av og ta seg noe å drikke.

5. Har Real Inn Guadalajara Expo et svømmebasseng? Nei, Real Inn Guadalajara Expo har ikke et svømmebasseng.

6. Tilbyr Real Inn Guadalajara Expo flyplasstransport? Nei, Real Inn Guadalajara Expo tilbyr ikke flyplasstransport. Imidlertid kan gjestene ordne transport gjennom resepsjonen.

7. Hvilke attraksjoner ligger i nærheten av Real Inn Guadalajara Expo? Real Inn Guadalajara Expo ligger i nærheten av ulike attraksjoner, inkludert Expo Guadalajara (6 miles), Plaza del Sol (2 miles) og Minerva-fontenen (7 miles).

8. Har Real Inn Guadalajara Expo et treningssenter? Ja, Real Inn Guadalajara Expo har et treningssenter som gjestene kan bruke under oppholdet.

9. Er Real Inn Guadalajara Expo et dyrevennlig hotell? Nei, Real Inn Guadalajara Expo tillater ikke kjæledyr.

10. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Real Inn Guadalajara Expo? Gjester kan sjekke inn på Real Inn Guadalajara Expo fra kl. 15:00 og utsjekking er frem til kl. 13:

00.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Flerspråklig personale
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Real Inn Guadalajara Expo
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.