Mexico, Guadalajara

Aurea Hotel and Suites

Avenida Lopez Mateos 3848 Guadalajara, Mexico Hotell
1 tilbud fra 584 NOK Se tilbud
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Aurea Hotel and Suites
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Gratis parkering
Vis alle fasiliteter 29
Beliggenhet
Til sentrum
7.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenida Lopez Mateos 3848 Guadalajara, Mexico

Rundt Aurea Hotel and Suites i Guadalajara, Mexico, finnes det ulike attraksjoner, fasiliteter og interessante steder. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten:

1. Plaza del Sol: Dette store kjøpesenteret ligger bare 1,5 kilometer unna hotellet. Det tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og underholdningsmuligheter.

2. Expo Guadalajara: Ligger omtrent 2,5 kilometer fra hotellet, er Expo Guadalajara en av de største konferansesentrene i Mexico. Det arrangeres mange utstillinger, messer og arrangementer gjennom året.

3. La Minerva: Dette ikoniske landemerket i Guadalajara, en statue av den romerske gudinnen Minerva, ligger rundt 3 kilometer fra hotellet. Det er et populært møtested og et symbol på byen.

4. Glorieta Chapalita: Dette rundkjøringskrysset, rundt 1,5 kilometer unna, er kjent for sitt pulserende natteliv, restauranter, barer og underholdningssteder. Det er et populært samlingspunkt både for lokalbefolkningen og turister.

5. Chapalita-nabolaget: Aurea Hotel and Suites ligger i Chapalita-nabolaget, som har vakre gatelangs gater, koselige kafeer, restauranter og boutique-butikker. Det er et sjarmerende og fredelig område å utforske.

6. Guadalajara Country Club: Ligger omtrent 3 kilometer unna, er Guadalajara Country Club en eksklusiv golfbane og fritidsklubb kjent for sine velpleide greener og førsteklasses fasiliteter.

7. Universidad Autónoma de Guadalajara: Den anerkjente universitetet ligger rundt 2,5 kilometer fra hotellet. Det er en prestisjetunge utdanningsinstitusjon og en pulserende del av byen. Alt i alt er det mange muligheter for shopping, spising, underholdning og kulturelle opplevelser i nærheten av Aurea Hotel and Suites i Guadalajara, Mexico.

map
Aurea Hotel and Suites
Hotell

Til sentrum7.9

Om hotellet

Om

Aurea Hotel and Suites er et luksushotell som ligger i Guadalajara, Mexico. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Aurea Hotel and Suites tilbyr et komfortabelt og stilig overnattingsalternativ i Guadalajara. - Det tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. - Hotellet har moderne og elegant innredning, som skaper en sofistikert atmosfære for besøkende. - Det tilbyr praktiske fasiliteter som en døgnåpen resepsjon, concierge-tjeneste og gratis Wi-Fi over hele eiendommen. - Gjestene kan nyte en avslappende opplevelse på det egen spa- og velværesenteret. Rommene: - Hotellet tilbyr et utvalg av velutstyrte rom og suiter for å imøtekomme ulike gjestepreferanser. - Rommene er romslige, vakkert designet og utstyrt med moderne fasiliteter. - Fasiliteter på rommene kan inkludere komfortable senger, flatskjerm-TV, minibar, arbeidsbord og eget bad med gratis toalettartikler. - Noen av rommene kan også ha ekstra funksjoner som et sitteområde, tekjøkken eller balkong. Måltider: - Aurea Hotel and Suites har en restaurant på stedet som tilbyr en variert meny med deilig meksikansk og internasjonal mat. - Gjestene kan nyte en hjertelig frokost, lunsj eller middag på restauranten. - Hotellet har også en bar eller salong der gjestene kan slappe av og nyte et stort utvalg av drikkevarer og cocktails. - Romservice er tilgjengelig for de som foretrekker å spise i komforten av sine egne rom. Alt i alt tilbyr Aurea Hotel and Suites i Guadalajara, Mexico, komfortabelt og stilig overnatting, velutstyrte rom og en rekke deilige spisemuligheter. Uansett om du er på besøk for forretninger eller fritid, har hotellet som mål å gi en minneverdig opplevelse for gjestene sine.

Underholdning

Noen underholdningsalternativer i nærheten av Aurea Hotel and Suites i Guadalajara, Mexico inkluderer:

1. Chapultepec Avenue: Ligger en kort spasertur fra hotellet og er kjent for sitt livlige natteliv. Her finner du et bredt utvalg av restauranter, barer og nattklubber hvor du kan nyte lokal mat, drikke og live musikk.

2. Guadalajara historiske sentrum: Det historiske sentrum av Guadalajara er et flott sted å utforske på dagtid. Her finner du historiske landemerker som Guadalajara-katedralen, regjeringspalasset og Rotonda de los Jaliscienses Ilustres. Området har også flere kunstgallerier, museer og tradisjonelle meksikanske markeder.

3. Teatro Degollado: Dette vakre nyklassiske teateret ligger i hjertet av Guadalajara og tilbyr en rekke kulturforestillinger, inkludert ballett, opera, symfonikonserter og teaterforestillinger.

4. Tlaquepaque og Tonala: Både Tlaquepaque og Tonala er nabobyer kjent for sine tradisjonelle håndverk og kunst. Du kan utforske brosteinsgatene, besøke lokale verksteder og bla gjennom utallige gallerier og butikker hvor du kan finne keramikk, glassvarer og mer.

5. Plaza del Sol: Dette kjøpesenteret er en av de største i Guadalajara og ligger i Zapopan-området. Det tilbyr et bredt utvalg av designerbutikker, boutiquer, restauranter og et kinokompleks, noe som gjør det til et populært sted for shopping og underholdning.

6. Bosque Colomos: Hvis du leter etter grøntområder for å slappe av og nyte naturen, er Bosque Los Colomos en vakker park i byen. Den har turstier, hager, dammer og en japansk-inspirert paviljong. Du kan også leie sykler eller nyte en piknik i parken. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av Aurea Hotel and Suites. Guadalajara er en kulturelt rik by med et livlig kunstmiljø, så det er mange muligheter for å utforske og nyte forskjellige former for underholdning.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Aurea Hotel and Suites? Aurea Hotel and Suites ligger i Guadalajara, Mexico.

2. Hva er prisene på rommene på Aurea Hotel and Suites? Prisene på rommene på Aurea Hotel and Suites kan variere avhengig av sesong og tilgjengelighet. Det er best å sjekke deres offisielle nettside eller kontakte hotellet direkte for den mest nøyaktige og oppdaterte prisen.

3. Tilbyr Aurea Hotel and Suites transport til flyplassen? Ja, Aurea Hotel and Suites tilbyr transport til flyplassen mot en ekstra avgift. Det anbefales å kontakte hotellet på forhånd for å avtale transporten.

4. Hvilke fasiliteter tilbys på Aurea Hotel and Suites? Aurea Hotel and Suites tilbyr ulike fasiliteter som gratis Wi-Fi, et treningssenter, et svømmebasseng, et forretningssenter, en restaurant og en døgnåpen resepsjon.

5. Er det parkering tilgjengelig på Aurea Hotel and Suites? Ja, Aurea Hotel and Suites tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene. Det er lurt å sjekke med hotellet angående eventuelle parkeringsavgifter eller begrensninger.

6. Har Aurea Hotel and Suites en restaurant? Ja, Aurea Hotel and Suites har en restaurant på stedet der gjestene kan nyte ulike retter.

7. Tillater Aurea Hotel and Suites kjæledyr? Aurea Hotel and Suites tillater ikke kjæledyr. Det anbefales å kontakte hotellet direkte for deres kjæledyrpolitikk eller for å få informasjon om nærbeliggende kjæledyrvennlige overnattingsmuligheter.

8. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Aurea Hotel and Suites? Noen nærliggende attraksjoner til Aurea Hotel and Suites i Guadalajara, Mexico inkluderer Guadalajara-katedralen, Plaza de Armas, Mercado Libertad, Hospicio Cabañas og Tlaquepaque Arts and Crafts Village.

9. Har Aurea Hotel and Suites et treningssenter? Ja, Aurea Hotel and Suites har et treningssenter som gjestene kan benytte seg av under oppholdet.

10. Kan jeg bestille et møte- eller arrangementlokale på Aurea Hotel and Suites? Ja, Aurea Hotel and Suites tilbyr møte- og arrangementlokaler for ulike anledninger. Det anbefales å kontakte hotellet direkte for tilgjengelighet og pris på disse lokalene.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Flerspråklig personale
 • Konferanserom
 • Møterom
Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Dusj
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Aurea Hotel and Suites
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.