Mexico, Guadalajara

Camino Real Guadalajara

Avenida Vallarta 5005 Guadalajara, Mexico Hotell
1 tilbud fra 988 NOK Se tilbud
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Camino Real Guadalajara
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 30
Beliggenhet
Til sentrum
6.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenida Vallarta 5005 Guadalajara, Mexico

Det er flere attraksjoner og interessante steder i nærheten av Hotel Camino Real Guadalajara i Guadalajara, Mexico. Noen av disse inkluderer:

1. Expo Guadalajara: Et av de største konferansesentrene i Latin-Amerika, som ligger bare noen minutter unna hotellet. Det arrangeres ulike arrangementer, messer og konferanser gjennom hele året.

2. Plaza del Sol: Et nærliggende kjøpesenter med et bredt utvalg av butikker, boutiquer, restauranter, kinoer og underholdningsmuligheter.

3. Minerva Circle: Et kjent landemerke i Guadalajara som har en statue av den romerske gudinnen Minerva. Det er omgitt av restauranter, kafeer og hoteller.

4. Chapultepec Avenue: Et livlig område kjent for sine restauranter, barer, nattklubber og live musikksteder. Det er et populært sted for natteliv og underholdning.

5. La Gran Plaza Fashion Mall: Et kjøpesenter med mange butikker, inkludert internasjonale merker, samt en matrett og underholdningsmuligheter.

6. Guadalajara-katedralen: En praktfull katedral som ligger i den historiske bykjernen, omtrent 6 kilometer unna hotellet. Det er et landemerke for Guadalajaras rike arkitektoniske arv.

7. Tlaquepaque: En sjarmerende koloniby kjent for sin tradisjonelle meksikanske kunst og håndverk. Det er kjent for sin keramikk, glassblåsing og håndlagde varer. Tlaquepaque ligger en kort avstand fra hotellet og er verdt et besøk på grunn av sine pittoreske gater og butikker. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter i nærheten av Hotel Camino Real Guadalajara.

map
Camino Real Guadalajara
7.3 Hotell

Til sentrum6.9

Om hotellet

Om

Camino Real Guadalajara er et luksushotell som ligger i byen Guadalajara, Mexico. Her er noe informasjon om hotellet, rommene og måltidene som tilbys: Hotell: - Camino Real Guadalajara har en unik arkitektonisk design inspirert av mayakulturen. - Hotellet har en beleilig beliggenhet i finansdistriktet i Guadalajara, og tilbyr enkel tilgang til kontorer, kjøpesentre og turistattraksjoner. - Hotellet kombinerer moderne fasiliteter og tradisjonelle meksikanske elementer, og gir gjestene et komfortabelt og stilig opphold. - Tjenestene som tilbys på hotellet inkluderer døgnåpen resepsjon, concierge, valutaveksling, gratis Wi-Fi, vaskeritjeneste og parkering med valet service. - Hotellet har også møte- og arrangementslokaler, treningsfasiliteter, utendørs svømmebassenger og spa, som gir et utvalg av muligheter for fritids- og forretningsreisende. Rommene: - Hotellet tilbyr flere typer rom og suiter, hver med en dekor inspirert av mayakulturen og utstyrt med moderne fasiliteter. - Alternativene for rom inkluderer standardrom, superiorrom, juniorsuiter, mestersuiter og president suiter. - Rommene kan ha fasiliteter som komfortable senger, aircondition, flatskjerm-TV, minibar, arbeidsbord, safe og eget bad med toalettsaker. - Noen rom har også panoramautsikt over byens horisont. Måltider: - Hotellet har flere spisesteder som imøtekommer ulike kulinariske preferanser: - Restauranten Los Azulejos: tilbyr en meny med tradisjonell meksikansk mat med en moderne vri. - El Cardenal: en anerkjent restaurant kjent for sin regionale meksikanske mat og hjemmelaget brød. - Lobbybaren: et avslappende sted å nyte en drink eller et lett måltid. - Bassengbaren: serverer drikkevarer og snacks nær svømmebassengene. Alt i alt tilbyr Camino Real Guadalajara en luksuriøs og komfortabel opplevelse for gjestene med sin unike arkitektur, velutstyrte rom og mangfoldige spisemuligheter.

Barn

Det er flere attraksjoner for barn på Camino Real Guadalajara, Guadalajara, Mexico. Her er noen alternativer:

1. Utendørs basseng: Hotellet tilbyr et stort utendørs basseng, som er perfekt for barn å plaske rundt og ha det gøy.

2. Kids Club: Camino Real Guadalajara har en kids club der barn kan delta i ulike aktiviteter, inkludert leker, håndverk og andre underholdningsprogrammer.

3. Rekreasjonsområder: Hotellet har egne rekreasjonsområder der barn kan leke på sklier, husker og annet lekeutstyr.

4. Nærliggende parker: Det finnes flere parker i nærheten av hotellet, som Parque Metropolitano og Parque Mirador Independencia, som tilbyr grøntområder, turstier og rekreasjonsfasiliteter for barn.

5. Museo de las Artes de la Universidad de Guadalajara (Kunstmuseum): Dette museet arrangerer ofte utstillinger og arrangementer spesielt rettet mot barn, som interaktive utstillinger, verksteder og kunstaktiviteter.

6. Barnemeny: Hotellets restauranter har vanligvis en barnemeny med alternativer som er egnet for barn, slik at de kan nyte et utvalg av måltider som passer deres smak.

7. Nærliggende attraksjoner: Guadalajara tilbyr ulike attraksjoner for barn, inkludert Guadalajara dyrehage, Selva Mágica fornøyelsespark og Trompo Mágico barnemuseum, som alle er innen rimelig avstand fra Camino Real Guadalajara. Dette er bare noen få eksempler på hva som er tilgjengelig for barn i og rundt Camino Real Guadalajara. Det er alltid en god idé å sjekke med hotellet for spesifikke aktiviteter og anbefalinger basert på ditt barns alder og interesser.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Camino Real Guadalajara-hotellet i Guadalajara, Mexico. Noen populære underholdningssteder og attraksjoner i nærheten inkluderer:

1. Plaza del Sol: Dette shoppingsenteret ligger i gangavstand fra hotellet og tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og kinoer.

2. Expo Guadalajara: Ligger en kort kjøretur fra hotellet, er Expo Guadalajara et stort konferanse- og utstillingssenter som ofte arrangerer messer, konserter og andre arrangementer.

3. Plaza Galerias Guadalajara: Et annet nærliggende shoppingsenter, Plaza Galerias, tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

4. Auditorio Telmex: Dette populære konsertstedet huser både nasjonale og internasjonale artister og er kjent for sin utmerkede akustikk. Det ligger omtrent 5 kilometer fra hotellet.

5. Teatro Diana: Plassert i sentrum, er Teatro Diana et historisk teater som viser en rekke forestillinger, inkludert teater, dans, musikkonserter og mer.

6. Chapultepec Avenue: Denne livlige gaten er kjent for sine trendy barer, restauranter og nattklubber. Det tilbyr et pulserende natteliv og ligger bare en kort avstand fra hotellet.

7. Guadalajara Historic Center: Hotellet ligger i nærheten av det historiske sentrum av Guadalajara, som huser ulike attraksjoner som Guadalajara-katedralen, Instituto Cultural Cabañas og Plaza de Armas. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene som er tilgjengelige i nærheten av Camino Real Guadalajara-hotellet. Besøkende kan også utforske lokale parker, museer og andre kulturelle attraksjoner i området rundt.

Topp spørsmål

1. Hva er Camino Real Guadalajara? Camino Real Guadalajara er et luksushotell som ligger i hjertet av Guadalajara, Mexico. Det tilbyr komfortable overnattingsmuligheter, moderne fasiliteter og et utvalg av bekvemmeligheter for både forretningsreisende og fritidsreisende.

2. Hvor ligger Camino Real Guadalajara? Camino Real Guadalajara ligger på Avenida Vallarta 5005, Ciudad del Sol, 45050 Zapopan, Guadalajara, Mexico. Det ligger beleilig til i byens forretnings- og finansdistrikt.

3. Hvilke romalternativer er tilgjengelige på Camino Real Guadalajara? Hotellet tilbyr en rekke romalternativer, inkludert standardrom, executive-rom og suiter. Hvert rom er elegant innredet og utstyrt med moderne bekvemmeligheter for å sikre et komfortabelt opphold.

4. Hvilke bekvemmeligheter tilbys på Camino Real Guadalajara? Hotellet tilbyr en rekke bekvemmeligheter, inkludert gratis Wi-Fi, et treningssenter, et utendørs svømmebasseng, et spa, et forretningssenter og ulike spisesteder. Det er også en concierge-service tilgjengelig for å hjelpe gjester med eventuelle behov eller ønsker.

5. Er det parkering tilgjengelig på Camino Real Guadalajara? Ja, hotellet tilbyr gratis parkering for gjester som bor på eiendommen.

6. Hvilke turistattraksjoner er i nærheten av Camino Real Guadalajara? Camino Real Guadalajara ligger i nærheten av flere populære turistattraksjoner, inkludert Guadalajara-katedralen, Plaza de Armas, Teatro Degollado og Guadalajara Zoo. Det er også kjøpesentre, restauranter og underholdningssteder i umiddelbar nærhet til hotellet.

7. Kan jeg arrangere arrangementer eller møter på Camino Real Guadalajara? Ja, hotellet har ulike arrangement- og møtelokaler, inkludert ballrom og konferanserom, som kan tilpasses forskjellige behov. Hotellets erfarne personale kan hjelpe med planlegging og gjennomføring av arrangementer av alle størrelser.

8. Er det tilgjengelig busstransport fra flyplassen? Ja, Camino Real Guadalajara tilbyr en busstransport fra flyplassen for gjester. Det anbefales å kontakte hotellet direkte for mer informasjon og for å avtale henting og levering.

9. Er det spisemuligheter på Camino Real Guadalajara? Ja, hotellet har flere spisemuligheter, inkludert en restaurant som serverer internasjonale retter, en bar med et utvalg av drikkevarer og en kafé der gjester kan nyte lette snacks og drikkevarer.

10. Er Camino Real Guadalajara dyrevennlig? Ja, Camino Real Guadalajara er et dyrevennlig hotell. Det anbefales imidlertid å kontakte hotellet på forhånd for å få informasjon om spesifikke retningslinjer for kjæledyr og eventuelle ekstra gebyrer som kan gjelde.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Golf (minigolf)
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Camino Real Guadalajara
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.