Mexico, Cozumel

Iberostar Cozumel

Costera Sur Km 17782 Cozumel, Mexico Hotell
1 tilbud fra 3556 NOK Se tilbud
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Iberostar Cozumel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 22
Beliggenhet
Til sentrum
17.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Anmeldelser

Hva er i nærheten

Costera Sur Km 17782 Cozumel, Mexico

Iberostar Cozumel ligger på øya Cozumel i Mexico. Hotellet er plassert i et avsidesliggende område, omgitt av frodig vegetasjon og uberørte hvite sandstrender. I nærheten finner du attraksjoner og severdigheter som:

1. Chankanaab nasjonalpark: Denne vakre parken ligger rett sør for hotellet og tilbyr ulike aktiviteter som snorkling, dykking, svømming med delfiner og utforsking av undervannsgrotter.

2. San Gervasio-ruinene: Disse gamle mayaruinene ligger en kort kjøretur fra hotellet og gir besøkende muligheten til å lære om øyas rike historie og kultur.

3. Playa Mia Grand Beach Park: Omtrent 10 km fra hotellet ligger Playa Mia, en populær strandpark som tilbyr ulike vannaktiviteter, vannsklier, oppblåsbare flytende parker og spisemuligheter.

4. Sentrum av Cozumel: Bare en kort kjøretur unna tilbyr sentrum av Cozumel en pulserende atmosfære med butikker, restauranter, barer og lokale markeder som selger suvenirer og håndverksprodukter.

5. Cozumel Country Club: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på denne vakre 18-hulls mesterskapsbanen som ligger omtrent 9 km fra hotellet.

6. Punta Sur Eco Beach Park: Beliggende på den sørlige spissen av øya, har denne økologiske reserven et fyrtårn, et krokodillesanctuary, vakre strender og tilbyr panoramautsikt over øya. Totalt sett er Iberostar Cozumel omgitt av fantastisk naturlig skjønnhet, og tilbyr gjestene et mangfold av valgmuligheter for avslapning, eventyr og kulturell utforskning.

map
Iberostar Cozumel
8.5 Hotell

Til sentrum17.3

Om hotellet

Om

Iberostar Cozumel er et feriested ved stranden som ligger i Cozumel, Mexico. Det tilbyr all-inclusive overnatting og er omgitt av vakre naturlandskap, inkludert et beskyttet korallrev. Hotellet har et mangfold av rom og suiter som passer for ulike typer reisende. Rommene er elegant designet med dekor inspirert av Karibia, og hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, satellitt-TV, minibar, kaffetrakter og eget bad. Hotellet tilbyr flere spisemuligheter for å tilfredsstille ulike smaker. Det er fem restauranter på stedet, inkludert en bufférestaurant som serverer internasjonal mat, en meksikansk restaurant som tilbyr autentiske meksikanske retter, en steakhouse, en gourmetrestaurant og en strandgrill som spesialiserer seg på fersk sjømat. I tillegg er det seks barer rundt om på hotellet der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer. Gjester på Iberostar Cozumel kan dra nytte av de mange aktivitetene og fasilitetene som er tilgjengelige. Hotellet har et stort utendørsbasseng, et treningsstudio, et spa som tilbyr ulike behandlinger og massasjer, et dykkesenter og en barneklubb. Det er også daglige underholdningsprogrammer og kveldsshow for gjestenes glede. For de som ønsker å utforske området rundt, kan hotellet hjelpe med å organisere utflukter og aktiviteter som snorkling, dykking, fisketurer og besøk til nærliggende attraksjoner. Alt i alt tilbyr Iberostar Cozumel et luksuriøst og komfortabelt opphold med utmerkede spisemuligheter og et utvalg av aktiviteter som gjestene kan nyte under sitt besøk i Cozumel, Mexico.

Underholdning

Det finnes flere underholdningstilbud i nærheten av Iberostar Cozumel Hotel på Cozumel, Mexico. Her er noen forslag:

1. Oppdag Mexico Park: Ligger ca. 5 kilometer fra hotellet, dette parken tilbyr en unik kulturell opplevelse der du kan lære om meksikansk historie, kunst og tradisjoner.

2. Chankanaab Beach Adventure Park: Ligger omtrent 7 kilometer unna, denne parken har en vakker strand, snorkling, svømming og muligheter for å svømme med delfiner.

3. Paradise Beach Cozumel: Denne populære strandklubben ligger omtrent 11 kilometer fra hotellet og tilbyr ulike vannaktiviteter, inkludert snorkling, kajakkpadling og jetskiing.

4. Downtown Cozumel: Sentrum ligger omtrent 14 kilometer unna og tilbyr en livlig atmosfære med butikker, restauranter, barer og levende musikk.

5. Cozumel Pearl Farm: Ligger omtrent 8 kilometer fra hotellet, gir denne unike opplevelsen deg muligheten til å utforske en perlefarm og lære om perleavl-prosessen.

6. Dolphin Discovery Cozumel: Omtrent 14 kilometer unna tilbyr denne attraksjonen besøkende sjansen til å svømme og samhandle med delfiner i et trygt og pedagogisk miljø. Vær oppmerksom på at avstandene er omtrentlige og kan variere avhengig av transportmetoden din. Det anbefales alltid å sjekke de spesifikke åpningstidene og tilgjengeligheten til disse attraksjonene før du planlegger besøket.

Topp spørsmål

Populære spørsmål om Iberostar Cozumel på Cozumel, Mexico:

1. Hvor mange restauranter er det på Iberostar Cozumel? Iberostar Cozumel har fire restauranter: El Cedral Buffet, El Faro Steak House, La Pagoda Oriental og Maria Bonita Mexican Specialty.

2. Finnes det områder eller aktiviteter kun for voksne på feriestedet? Ja, feriestedet tilbyr et bassengområde kun for voksne og har også et spa med behandlinger kun for voksne. Det er også aktiviteter kun for voksne, som salsa-danseklasser og vinsmaking.

3. Er stranden på Iberostar Cozumel egnet for bading? Ja, feriestedet har en vakker sandstrand med klart vann, som gjør den egnet for bading.

4. Er det inkludert vannsport eller aktiviteter under oppholdet? Ja, feriestedet tilbyr et utvalg av vannsport og aktiviteter som er inkludert i oppholdet, som kajakkpadling, snorkling og windsurfing. Det er også et dykkesenter på stedet for dykkeentusiaster.

5. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Iberostar Cozumel? Ja, gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele feriestedet, inkludert gjesterom og fellesområder.

6. Finnes det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter? Cozumel er kjent for sine førsteklasses snorkling- og dykkesteder, som Palancar Reef og Chankanaab Park, som begge ligger kort avstand fra Iberostar Cozumel. Byen San Miguel, med sine butikker, restauranter og barer, er også verdt å utforske.

7. Finnes det en barneklubb eller aktiviteter for barn på feriestedet? Ja, Iberostar Cozumel har en barneklubb for barn i alderen 4 til 12 år. Den tilbyr overvåkede aktiviteter, leker og underholdning spesielt utviklet for yngre gjester.

8. Hva er kleskoden for feriestedets restauranter? Kleskoden for feriestedets restauranter er formell uformell. Menn blir bedt om å ha på seg lange bukser, lukkede sko og en skjorte med ermer. Kvinner forventes også å kle seg passende.

9. Er Iberostar Cozumel et alt-inkludert feriested? Ja, Iberostar Cozumel er et alt-inkludert feriested, noe som betyr at måltider, drikke (inkludert alkohol) og de fleste aktiviteter er inkludert i prisen for oppholdet.

10. Finnes det et treningssenter på Iberostar Cozumel? Ja, feriestedet har et treningssenter utstyrt med kardio- og styrketreningsutstyr som gjestene kan bruke under oppholdet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Hage
 • Bar ved bassenget
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • 24-timers resepsjon
 • Røykfrie rom
 • Butikker på hotellet
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Hårføner
 • En suite
 • Privat bad
 • Eget toalett
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Iberostar Cozumel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.