Mexico, Cozumel

Occidental Cozumel All Inclusive

Kilometro 17.5, Carretera Sur Cozumel, El Cedral, San Francisco Palancar Cozumel, Mexico Ferieanlegg
1 tilbud fra 1423 NOK Se tilbud
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Occidental Cozumel All Inclusive
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Biljard
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 42
Beliggenhet
Til sentrum
16.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Kilometro 17.5, Carretera Sur Cozumel, El Cedral, San Francisco Palancar Cozumel, Mexico

Det Occidental Cozumel All Inclusive-hotellet ligger på vestkysten av øya Cozumel, Mexico. Her er noen nærliggende attraksjoner og interessepunkter:

1. Cozumel Marine Park: Dette beskyttede marine området er populært for snorkling og dykking. Det tilbyr urørt korallrev, fargerikt marinliv og undervannsgrotter.

2. Paradise Beach: Denne stranden er kjent for sitt klare vann, hvite sand og ulike vannaktiviteter. Du kan slappe av på stranden eller nyte vannsport som snorkling, kajakkpadling og parasailing.

3. Palancar Beach: En annen vakker strand i Cozumel, Palancar Beach er et ideelt sted for bading, soling og snorkling. Her finner du også strandrestauranter og barer.

4. Punta Sur økologisk park: Ligger på sørenden av Cozumel, tilbyr denne parken varierte økosystemer, et fyrtårn, mayaruiner og et krokodillehabitat. Den er flott for naturelskere og turgåere.

5. Chankanaab Beach Adventure Park: Dette parken tilbyr ulike aktiviteter som svømming med delfiner, snorkling i en undervannsskulpturhage, utforske botaniske hager og mer.

6. San Gervasio mayaruiner: Hvis du er interessert i historie og arkeologi, kan du besøke San Gervasio ruinene, som en gang var et hellig sted dedikert til den mayiske gudinnen Ixchel.

7. Cozumel sentrum: Hotellet ligger omtrent 20 minutters kjøretur fra sentrum av Cozumel, som tilbyr shoppingområder, lokale restauranter, barer og en livlig atmosfære. Merk: Det er alltid lurt å sjekke lokale reiserestriksjoner, tilgjengelighet og åpningstider for attraksjoner før du besøker dem, da de kan variere.

map
Occidental Cozumel All Inclusive
Ferieanlegg

Til sentrum16.6

Om hotellet

Om

Occidental Cozumel All Inclusive er et hotell som ligger i Cozumel, Mexico. Det er et altomfattende feriested, noe som betyr at måltider, drikke og utvalgte aktiviteter er inkludert i prisen for oppholdet ditt. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å tilfredsstille ulike behov og preferanser. De har standardrom, juniorsuiter og suiter. Rommene er smakfullt innredet og har fasiliteter som air condition, satellitt-TV, minibar, safe og eget bad. Noen rom har også en balkong eller terrasse med utsikt over havet eller hotellets hager. Når det gjelder mat, har hotellet flere restauranter og barer å velge mellom. De tilbyr buffémåltider så vel som à la carte-alternativer. Restaurantene serverer forskjellige typer mat, inkludert meksikansk, italiensk og internasjonale retter. Det finnes også snackbarer og en bar ved bassenget hvor du kan få en rask matbit eller nyte en forfriskende drink. I tillegg til spisemulighetene har hotellet også en rekke fasiliteter og aktiviteter som gjestene kan nyte under oppholdet. Dette inkluderer flere svømmebassenger, et treningssenter, et spa, tennisbaner og et dykkesenter. Hotellet ligger i nærheten av et fantastisk korallrev, noe som gjør det til et ideelt sted for snorkling og dykking. Alt i alt tilbyr Occidental Cozumel All Inclusive komfortabel overnatting, et utvalg spisemuligheter og mange aktiviteter for gjestene å nyte under oppholdet i Cozumel, Mexico.

Strand

Stranden på Occidental Cozumel All Inclusive, som ligger i Cozumel, Mexico, er et forbløffende og pittoresk paradis. Med sitt krystallklare turkise vann, pudderhvite sand og frodige tropiske omgivelser, tilbyr det en drømmeaktig ramme for strandelskere. En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene ved denne stranden er det utrolige korallrevsystemet. Cozumel er kjent for sine førsteklasses dykke- og snorklemuligheter, og gjestene på Occidental Cozumel kan enkelt få tilgang til dette undervannsunderlandet rett fra stranden. Korallformasjonene myldrer av livlige sjødyr og skaper en uforglemmelig opplevelse både for erfarne dykkere og nybegynnere. Selve stranden er godt vedlikeholdt, med komfortable solsenger og palapas tilgjengelig for gjestene å slappe av og nyte solen. Det rolige og varme karibiske havet gir perfekte forhold for bading og vannsport. Enten gjestene ønsker å ta en rolig svømmetur, prøve paddleboarding eller prøve seg på vindseiling eller kajakkpadling, er det mange muligheter til å holde seg aktive og nyte vannet. Som et all-inclusive-resort gir Occidental Cozumel gjestene alt de trenger for en bekymringsløs strandopplevelse. Håndklær til stranden er tilgjengelig, slik at gjestene alltid har et ferskt håndkle å bruke. Det er også beach volleyball-baner for de som liker en vennskapelig kamp eller foretrekker å holde seg aktiv på sanden. For de som søker ro og privatliv, tilbyr stranden på Occidental Cozumel avsidesliggende områder der gjestene kan slappe av og oppleve en følelse av stillhet. Å se de uforglemmelige solnedgangene eller se på stjernene på stranden om natten er noen av grunnene til at denne resortens strand skiller seg ut. Occidental Cozumel All Inclusive ligger også beleilig i nærheten av andre attraksjoner på øya. Gjestene kan enkelt utforske nærliggende mayaruiner, besøke naturparker eller delta på spennende utflukter som å svømme med delfiner eller utforske cenotes. Oppsummert er stranden på Occidental Cozumel All Inclusive i Cozumel, Mexico, et ekte stykke paradis. Med sin fantastiske naturlige skjønnhet, rikelig med vannaktiviteter og fredelige atmosfære tilbyr den gjestene en idyllisk strandopplevelse som vil skape livslange minner.

Barn

Occidental Cozumel All Inclusive på Cozumel i Mexico tilbyr ulike aktiviteter for barn. Noen av tingene å gjøre for barn på dette feriestedet inkluderer:

1. Kids Club: Feriestedet har en veiledet Kids Club hvor barn mellom 4-12 år kan delta i organiserte aktiviteter, leker og håndverk.

2. Vannsport: Feriestedet har et stort bassengområde hvor barn kan svømme og leke, samt et barnebasseng for yngre barn. Det er også tilgjengelige vannsportsaktiviteter som kajakkpadling og snorkling.

3. Sportaktiviteter: Feriestedet tilbyr ulike sportaktiviteter for barn, inkludert strandvolleyball, fotball, tennis og basketball.

4. Minigolf: Barn kan glede seg over å spille minigolf på feriestedets område.

5. Underholdning: Feriestedet organiserer kveldsunderholdningsshower som passer for hele familien, inkludert barn. Dette kan inkludere levende musikk, danseforestillinger og temakvelder.

6. Strandaktiviteter: Feriestedet ligger på en strand hvor barn kan bygge sandslott, leke strandspill og bade i det klare vannet i Det karibiske hav. Det er viktig å merke seg at tilgjengeligheten av aktiviteter kan variere, og det anbefales å sjekke med feriestedet for spesifikke tilbud under besøket ditt.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Occidental Cozumel All Inclusive-hotellet på Cozumel, Mexico.

1. Chankanaab Beach Adventure Park: Denne populære attraksjonen tilbyr aktiviteter som snorkling, zip-lining, tequila-smaking og muligheten til å svømme med delfiner. Den ligger bare en kort avstand fra hotellet.

2. Mr. Sancho's Beach Club: Kjent for sin fantastiske strand, tilbyr Mr. Sancho's en rekke aktiviteter som svømming, beachvolleyball og vannsport. Den har også flere barer og restauranter på stedet.

3. Downtown San Miguel: Cozumels hovedby, San Miguel, har en levende atmosfære med butikker, kafeer og restauranter. Besøkende kan spasere langs strandpromenaden, utforske lokale markeder og nyte gateforestillinger.

4. Paradise Beach: En populær strandklubb med vakker hvit sand, Paradise Beach tilbyr aktiviteter som snorkling, vannsport og oppblåsbare vannparker for barn.

5. Cozumel Bar Hop: For de som ønsker å oppleve nattelivet på øya, er Cozumel Bar Hop en guidet tur som tar deltakerne med til noen av øyas mest kjente og livlige barer.

6. Discover Mexico Park Cozumel: Denne unike parken viser frem kultur og historie i Mexico gjennom utstillinger, tradisjonelle danser og kunstutstillinger. Besøkende kan også nyte tequila-smaking og utforske botaniske hager.

7. Cozumel Pearl Farm: En fascinerende tur som tar besøkende med til en perlefarm for å lære om dyrkingsprosessen av perler. Den inkluderer båttur, pedagogisk presentasjon og muligheten til å kjøpe vakre perlesmykker. Dette er bare noen få eksempler på de mange underholdningsmulighetene som finnes i nærheten av Occidental Cozumel All Inclusive-hotellet.

Vannaktiviteter

Den all-inclusive Occidental Cozumel på Cozumel, Mexico, tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for gjestene. Her er noen av alternativene som er tilgjengelige:

1. Strand: Resorten har sin egen private strand der gjestene kan slappe av, sole seg og nyte det vakre karibiske havet. Du kan ta en dukkert i det krystallklare vannet eller bare slappe av på den sandete stranden.

2. Bassenger: Resorten har tre store svømmebassenger, inkludert et eget barnebasseng. Du kan svømme, kjøle deg ned eller bare slappe av ved bassengkanten. Bassengene er omgitt av solsenger og parasoller for din komfort.

3. Vannsport: Resorten tilbyr ulike vannsportaktiviteter for gjestene å nyte. Du kan padle kajakk, ståpadle, snorkle eller prøve deg på vindsurfing. Utstyret som trengs for disse aktivitetene er vanligvis tilgjengelig for utleie på resorten.

4. Dykking: Cozumel er kjent for sine utrolige dykkemuligheter, og Occidental Cozumel All Inclusive kan arrangere dykketurer for gjestene. Enten du er nybegynner eller erfaren dykker, kan du utforske de fargerike korallrevene og marinelivet som Cozumel er kjent for.

5. Utflukter: Resorten kan også arrangere utflukter til populære vannattraksjoner i området. Du kan få sjansen til å dra på båttur for å se fantastiske undersjøiske landskaper, besøke nærliggende avsidesliggende strender eller til og med svømme med delfiner. Det anbefales alltid å sjekke direkte med resorten eller konsultere deres nettsted for den nyeste informasjonen om vannaktiviteter som er tilgjengelige under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Ligger Occidental Cozumel All Inclusive hotell i Cozumel, Mexico? Ja, Occidental Cozumel All Inclusive hotell ligger i Cozumel, Mexico.

2. Hva er stjernerangeringen til Occidental Cozumel All Inclusive hotell? Occidental Cozumel All Inclusive hotell er et 4-stjerners hotell.

3. Tilbyr Occidental Cozumel All Inclusive hotell all-inclusive pakker? Ja, Occidental Cozumel All Inclusive hotell tilbyr all-inclusive pakker hvor alle måltider, drikkevarer og utvalgte aktiviteter er inkludert.

4. Hvor langt er det fra Occidental Cozumel All Inclusive hotell til Cozumel flyplass? Occidental Cozumel All Inclusive hotell er omtrent 15 km (9 miles) unna Cozumel flyplass.

5. Har Occidental Cozumel All Inclusive hotell en beliggenhet ved stranden? Ja, Occidental Cozumel All Inclusive hotell ligger ved en vakker strand.

6. Kan jeg reservere Occidental Cozumel All Inclusive hotell online? Ja, reservasjoner for Occidental Cozumel All Inclusive hotell kan gjøres online via deres offisielle nettside eller andre bookingplattformer.

7. Er det noen restauranter og barer tilgjengelig på Occidental Cozumel All Inclusive hotell? Ja, Occidental Cozumel All Inclusive hotell har flere restauranter og barer som tilbyr ulike typer mat og drikke.

8. Har Occidental Cozumel All Inclusive hotell et svømmebasseng? Ja, Occidental Cozumel All Inclusive hotell har flere svømmebassenger, inkludert et eget basseng for barn.

9. Tilbyr Occidental Cozumel All Inclusive hotell aktiviteter og underholdning for gjestene? Ja, Occidental Cozumel All Inclusive hotell tilbyr ulike aktiviteter og underholdningsmuligheter som vannsport, kveldsshow og en barneklubb.

10. Tilbyr Occidental Cozumel All Inclusive hotell transport til og fra flyplassen? Ja, Occidental Cozumel All Inclusive hotell tilbyr transporttjenester til og fra flyplassen mot en ekstra kostnad.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Biljard
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Hestesport
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Dusj
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Occidental Cozumel All Inclusive
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.