Mexico, Cozumel

Fiesta Americana Cozumel All Inclusive

Carretera a Chankanaab Km. 7.5 Cozumel, Mexico Ferieanlegg
1 tilbud fra 3817 NOK Se tilbud
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Volleyball
 • Biljard
 • Beach fotball og volleyball
 • Hage
Vis alle fasiliteter 40
Beliggenhet
Til sentrum
7.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Carretera a Chankanaab Km. 7.5 Cozumel, Mexico

Fiesta Americana Cozumel All Inclusive-hotellet ligger på øya Cozumel, Mexico. Det ligger på den vestlige kysten av øya, med utsikt over Karibiske hav. Her er noen bemerkelsesverdige attraksjoner og landemerker rundt hotellet:

1. Chankanaab Beach Adventure Park: Denne parken ligger ved siden av hotellet og tilbyr en vakker strand, snorklemuligheter, undervannsstatuer og ulike aktiviteter som ziplining og sjøløve-show.

2. Cozumel Country Club: En golfbane som ligger bare en kort avstand fra hotellet, perfekt for golfentusiaster.

3. Paradise Beach: Det er en populær strandklubb i nærheten, kjent for sin hvite sandstrand og ulike vannaktiviteter som jetski, kajakkpadling og paragliding.

4. Downtown San Miguel: Hovedbyen Cozumel ligger bare noen få kilometer unna hotellet. Her finner du et bredt utvalg av restauranter, butikker, butikker og lokale markeder.

5. Punta Sur Eco Beach Park: Ligger på det sørligste punktet på øya, tilbyr denne økoparken fantastiske strender, laguner og et fyrtårn. Den er også hjemsted for forskjellige dyrearter og viser øyas rike naturlige skjønnhet.

6. Cozumel Museum: Ligger i sentrum av San Miguel, gir museet et innblikk i øyas historie, kultur og mayanske artefakter.

7. Palancar Beach: Denne vakre sandstranden er kjent for sine krystallklare farvann og er et populært sted for snorkling og dykking.

8. Cozumel Reef National Marine Park: Cozumel er kjent for sine fargerike korallrev. Marinaparken tilbyr utmerkede dykke- og snorklemuligheter for å observere det varierte marine livet.

9. Stingray Beach: Ligger i nærheten av hotellet, tillater denne attraksjonen besøkende å samhandle med og svømme side om side med vennlige stingrays.

10. Cozumel internasjonale flyplass: Hotellet ligger beleilig til bare en kort kjøretur fra flyplassen, noe som gjør det enkelt tilgjengelig for reisende.

map
Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Ferieanlegg

Til sentrum7.5

Om hotellet

Om

Fiesta Americana Cozumel All Inclusive er et hotell ved stranden som ligger i Cozumel, Mexico. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: - Hotell: Fiesta Americana Cozumel All Inclusive er et luksusferiested som tilbyr en alt inkludert opplevelse for gjestene. Hotellet har en vakker beliggenhet ved stranden, omgitt av frodige tropiske hager. Det gir enkel tilgang til stranden og tilbyr fantastisk utsikt over Det karibiske hav. - Rom: Hotellet tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Rommene er romslige og smakfullt innredet, og gir en komfortabel og avslappende atmosfære for gjestene. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og private balkonger eller terrasser. - Måltider: Alt inkludert-pakken på Fiesta Americana Cozumel inkluderer ubegrensede måltider og drikke på hotellets restauranter og barer. Gjestene kan nyte et bredt utvalg av spisesteder, inkludert buffé-restauranter, spesialrestauranter à la carte og uformelle strandbarer. Restaurantene tilbyr et mangfoldig utvalg av internasjonale og regionale retter, og sørger for at det er noe for enhver smak. - Alt inkludert fasiliteter: I tillegg til måltider og drikke inkluderer hotellets alt inkludert-pakke også ulike fasiliteter og tjenester. Gjestene kan nyte tilgang til hotellets svømmebassenger, treningssenter og fritidsaktiviteter som vannsport, snorkling og tennis. I tillegg kan alt inkludert-pakken inkludere underholdning, levende musikk og tema-kvelder. - Ytterligere tjenester: Fiesta Americana Cozumel All Inclusive tilbyr også ekstra tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et spa- og velværesenter, der gjestene kan unne seg avslappende behandlinger og terapier. Hotellet tilbyr også bryllups- og arrangementplanleggingstjenester, noe som gjør det til et ideelt reisemål for spesielle anledninger. Samlet sett tilbyr Fiesta Americana Cozumel All Inclusive en luksuriøs og omfattende alt inkludert-opplevelse for gjestene, med komfortable rom, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter og tjenester å nyte under oppholdet.

Strand

Stranden på Fiesta Americana Cozumel All Inclusive, som ligger på Cozumel i Mexico, er en vakker og uberørt strekning av hvit sand og krystallklart turkis vann. Dette all-inclusive feriestedet ligger rett ved stranden, slik at gjestene enkelt kan komme seg dit og nyte den naturlige skjønnheten. Besøkende på stranden på Fiesta Americana Cozumel All Inclusive kan forvente å finne myk sand som er perfekt for å slappe av og sole seg. Stranden blir godt vedlikeholdt, og gir en ren og innbydende atmosfære for gjestene å slappe av og nyte. De rolig og rolige bølgene i Det karibiske hav gjør stranden på Fiesta Americana Cozumel All Inclusive ideell for bading og snorkling. De klare og varme vannene gir gjestene muligheten til å utforske det livlige marine livet og de fargerike korallrevene som Cozumel er kjent for. Uansett om du er en erfaren dykker eller en nybegynner snorkler, er det mange muligheter for å oppdage den undersjøiske verden rett utenfor stranden. I tillegg til vannaktiviteter tilbyr strandområdet en rekke fasiliteter og tjenester. Det er solsenger og parasoller tilgjengelig for gjestenes komfort, slik at de kan nyte solen og den fantastiske utsikten. Strandbarer og restauranter tilbyr forfriskende drinker og deilige snacks, noe som sikrer at gjestene har alt de trenger for en dag med avslapning og glede. Stranden på Fiesta Americana Cozumel All Inclusive er også kjent for sine fantastiske solnedganger. Når dagen går mot slutten, kan gjestene oppleve hvordan himmelen forvandler seg til et palett av levende farger, og skaper en romantisk og pittoresk atmosfære. Alt i alt gir stranden på Fiesta Americana Cozumel All Inclusive en imponerende ramme for en minneverdig ferie. Med sin uberørte sand, klare vann og fantastisk utsikt er det det perfekte stedet å slappe av, nyte solen og oppleve den naturlige skjønnheten til Cozumel i Mexico.

Barn

Fiesta Americana Cozumel All Inclusive i Cozumel, Mexico tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av høydepunktene for barn på dette feriestedet inkluderer:

1. Barnas Klubb: Feriestedet har en tilsynsbetjent barnas klubb der barn kan delta i organiserte leker, håndverk og aktiviteter spesielt designet for deres aldersgruppe.

2. Basseng- og vannaktiviteter: Det er et dedikert bassengområde for barn med vannsklier og grunne områder. Feriestedet tilbyr også aktiviteter som vannaerobic, padling, kajakkpadling og snorkling for eldre barn.

3. Strandaktiviteter: Den sandete stranden foran feriestedet gir muligheter for å bygge sandslott, spille strandvolleyball og andre strandspill egnet for barn.

4. Sport og spill: Fiesta Americana Cozumel All Inclusive tilbyr forskjellige idretter og spill for barn, inkludert tennis, basketball, fotball og bordtennis.

5. Skattejakt og filmkvelder: Feriestedet arrangerer skattejakter og filmkvelder for barn, noe som gir underholdning og muligheter for å bli kjent med nye venner.

6. Matalternativer: Feriestedet har flere restauranter som tilbyr barnevennlige menyer og bufféalternativer, slik at barna kan finne måltider de liker.

7. Underholdningsshow: Feriestedet arrangerer kveldsunderholdningsshow som både voksne og barn kan glede seg over. Det er verdt å merke seg at spesifikke aktiviteter og fasiliteter for barn kan variere avhengig av sesongen og feriestedets timeplan. Det anbefales å sjekke direkte med feriestedet eller deres nettside for oppdatert informasjon om tilbudene for barn.

Underholdning

1. Chankanaab Beach Adventure Park - Ligger cirka 8 kilometer fra hotellet, denne populære attraksjonen tilbyr en rekke aktiviteter inkludert snorkling, dykking, svømming med delfiner og en botanisk hage.

2. Playa Mia Grand Beach Park - Ligger cirka 13 kilometer fra hotellet, denne strandparken tilbyr et utvalg av vannsport, oppblåsbart vannpark, kajakkpadling, ståpadling og ulike strandaktiviteter.

3. San Gervasio-ruinene - Ligger cirka 17 kilometer fra hotellet, disse gamle mayaruinene gir et glimt av Cozumels rike historie og kultur.

4. Cozumel Museum - Ligger cirka 4 kilometer fra hotellet, dette museet viser utstillinger om øyas historie, flora og fauna, samt gamle mayansk artefakter.

5. Punta Sur Eco Beach Park - Ligger cirka 22 kilometer fra hotellet, denne økologiske parken tilbyr fantastiske strender, et fyrtårn, et krokodille-sanctuary og en vakker lagune med et mangfold av dyreliv.

6. Cozumel barhopping - Denne guidede turen tar besøkende med til noen av øyas beste strandbarer og lokale tilholdssteder, og lar gjestene oppleve Cozumels livlige natteliv.

7. Discover Mexico Park - Ligger cirka 4 kilometer fra hotellet, denne interaktive parken gir en mulighet til å utforske meksikansk kultur, historie og tradisjoner gjennom utstillinger, kunst og tradisjonelle forestillinger.

8. Cozumel Country Club - Golfentusiaster kan nyte en runde golf på denne 18-hulls mesterskapsbanen som ligger cirka 7 kilometer fra hotellet.

9. Paradise Beach - Denne populære stranddestinasjonen ligger cirka 14 kilometer fra hotellet og tilbyr et utvalg av vannaktiviteter, strandvolleyball, vanntrampoliner og avslapning.

10. Cozumel Palace Casino - Ligger cirka 3 kilometer fra hotellet, dette kasinoet tilbyr en rekke bordspill, spilleautomater og live underholdning for gjester som ønsker litt kveldsunderholdning.

Vannaktiviteter

Fiesta Americana Cozumel All Inclusive, som ligger i Cozumel, Mexico, tilbyr en rekke vannaktiviteter for sine gjester. På stranden kan gjestene nyte å bade i det krystallklare vannet i Det karibiske hav, eller bare slappe av på den hvite sandstranden. Resorten tilbyr gratis solsenger og parasoller til gjestenes bruk. For de som foretrekker bassengaktiviteter, har resorten et stort utendørs svømmebasseng med en swim-up bar. Gjestene kan kjøle seg ned i bassenget mens de nyter favorittdrikken sin. I tillegg til bading tilbyr resorten også snorkling. Cozumel er kjent for sine fargerike korallrev, og gjestene kan utforske undervannsverdenen ved å ta en snorkletur eller leie snorkleutstyr direkte fra resorten. Videre tilbyr resorten også andre vannaktiviteter som kajakkpadling og paddleboarding. Gjestene kan padle langs Cozumels vakre kystlinje og nyte de fantastiske utsiktene. Alt i alt tilbyr Fiesta Americana Cozumel All Inclusive et utvalg av vannaktiviteter, både på stranden og ved bassenget, for å sikre at gjestene har mange muligheter til å nyte tiden sin i vannet.

Topp spørsmål

1. Ligger Fiesta Americana Cozumel All Inclusive ved stranden? Ja, Fiesta Americana Cozumel All Inclusive ligger på en vakker strand i Cozumel, Mexico.

2. Hvilke spisemuligheter finnes på Fiesta Americana Cozumel All Inclusive? Feriestedet tilbyr flere spisemuligheter, inkludert bufférestauranter, à la carte-restauranter og barer som serverer forskjellige typer mat og drikke.

3. Er vannsport inkludert i all-inclusive-pakken på Fiesta Americana Cozumel? Ja, vannsport som snorkling, kajakkpadling og paddleboarding er inkludert i all-inclusive-pakken på Fiesta Americana Cozumel.

4. Bor barn gratis på Fiesta Americana Cozumel All Inclusive? Barn under en bestemt alder (vanligvis 12 år eller yngre) bor ofte gratis på Fiesta Americana Cozumel All Inclusive når de deler rom med betalende voksne.

5. Finnes det et spa på Fiesta Americana Cozumel All Inclusive? Ja, feriestedet har et full-service spa som tilbyr ulike behandlinger og avslapningstjenester.

6. Finnes det Wi-Fi tilgjengelig på Fiesta Americana Cozumel All Inclusive? Ja, Wi-Fi er tilgjengelig over hele feriestedet for gjestene å bruke.

7. Hvilke aktiviteter kan man gjøre i og rundt Fiesta Americana Cozumel All Inclusive? Feriestedet tilbyr et utvalg av aktiviteter, inkludert snorkling, dykking, strandvolleyball, vannaerobics og kveldsunderholdning. Gjestene kan også utforske nærliggende attraksjoner som mayaruiner og korallrev.

8. Finnes det en barneklubb på Fiesta Americana Cozumel All Inclusive? Ja, feriestedet har en barneklubb som tilbyr tilsynede aktiviteter og underholdning for barn.

9. Finnes det et treningssenter på Fiesta Americana Cozumel All Inclusive? Ja, Fiesta Americana Cozumel All Inclusive har et treningssenter med treningsfasiliteter og treningsklasser.

10. Tilbyr Fiesta Americana Cozumel All Inclusive transport til flyplassen? Ja, feriestedet tilbyr transport til flyplassen mot en ekstra avgift. Det anbefales å kontakte feriestedet direkte for mer informasjon og for å gjøre avtaler.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Volleyball
 • Biljard
 • Beach fotball og volleyball
 • Hage
 • Butikker
 • Golf (minigolf)
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Kafé
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
 • Padling
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.