Mexico, Celaya

Fiesta Inn Celaya

Carretera Panamericana Km 5 Celaya, Mexico Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kafé
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 21
Beliggenhet
Til sentrum
3.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Carretera Panamericana Km 5 Celaya, Mexico

Fiesta Inn Celaya hotel er lokalisert i Celaya, Mexico. Noen av de nærliggende landemerkene og attraksjonene rundt hotellet inkluderer:

1. Plaza Galerias Celaya: Dette kjøpesenteret ligger omtrent 4 kilometer nordvest for hotellet. Det tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

2. Alameda Central: En offentlig park som ligger omtrent 5 kilometer nordøst for hotellet, kjent for sine vakre grønne områder og gangstier.

3. Celaya Main Square: Det historiske bysentrumet ligger omtrent 3 kilometer nordøst for hotellet. Det har kolonial arkitektur, en katedral og ulike spise- og shoppingmuligheter.

4. Parque Celaya: Ligger omtrent 7 kilometer sørøst for hotellet, denne parken tilbyr fritidsfasiliteter, idrettsbaner og piknikområder.

5. Celaya Cultural Forum: Beliggende cirka 5 kilometer nordøst for hotellet, er dette kultursenteret vertskap for arrangementer, utstillinger og konserter som viser lokale og internasjonale artister.

6. Temple of San Francisco: Denne historiske kirken ligger omtrent 3 kilometer nordøst for hotellet. Den er kjent for sin imponerende arkitektur og religiøse betydning.

7. Celaya Regional Museum: Omtrent

2.5 kilometer nordøst for hotellet, dette museet viser gjenstander og utstillinger relatert til historien og kulturen i Celaya-regionen. Dette er bare noen få eksempler på hva som finnes rundt Fiesta Inn Celaya hotel. Det er sannsynligvis mange flere attraksjoner, restauranter og butikker å utforske i nærområdet.

map
Fiesta Inn Celaya
8.2 Hotell

Til sentrum3.5

Om hotellet

Om

Fiesta Inn Celaya er et moderne hotell som ligger i byen Celaya, Mexico. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: - Fiesta Inn Celaya tilbyr en komfortabel og moderne omgivelse for forretnings- og fritidsreisende. - Hotellet har moderne fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. - Det tilbyr en 24-timers resepsjon, concierge-services, bagasjeoppbevaring og gratis parkering. - Andre fasiliteter inkluderer utendørsbasseng, treningsstudio, business center og møterom. - Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi tilgang over hele området.

2. Rom: - Fiesta Inn Celaya tilbyr ulike typer rom som er velutstyrte og designet for komfort. - Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som air condition, flatskjerm-TV, arbeidsbord, telefon og safe. - Rommene har også eget bad med dusj, hårføner og gratis toalettartikler. - Noen rom kan også tilby ekstra fasiliteter som minibar eller kaffetrakter. - Romservice er tilgjengelig for gjester som foretrekker å spise i komforten av sine rom.

3. Måltider: - Hotellet har en restaurant på stedet, kalt "La Isla", som serverer et utvalg av regionale og internasjonale retter. - Restauranten tilbyr bufféfrokost og à la carte-meny for lunsj og middag. - Gjestene kan nyte et utvalg av meksikanske spesialiteter og internasjonal mat. - I tillegg er det en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer. - Hotellet tilbyr også cateringtjenester for møter, konferanser og arrangementer som holdes på stedet. Vennligst merk at informasjonen som er gitt kan være gjenstand for endringer, og det anbefales å kontakte Fiesta Inn Celaya direkte for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen om deres hotell, rom og måltider.

Barn

Fiesta Inn Celaya i Celaya, Mexico tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av de barnevennlige funksjonene inkluderer:

1. Utendørs svømmebasseng: Barn kan nyte å bade og leke i hotellets utendørsbasseng.

2. Barneklubb: Hotellet har en dedikert barneklubb som tilbyr tilsynede aktiviteter og leker for barn.

3. Lekområde: Det er et spesifikt lekeområde med leker og spill der barn kan ha det gøy og samhandle med andre barn.

4. Barnemeny: Hotellets restaurant tilbyr en spesialmeny for barn, med retter som er tilpasset deres smak.

5. Barnevaktjenester: Fiesta Inn Celaya tilbyr barnevaktjenester etter forespørsel, slik at foreldre kan få litt tid for seg selv.

6. Nærliggende attraksjoner: Hotellet ligger i nærheten av forskjellige attraksjoner egnet for barn, som parker, lekeplasser og familievennlige restauranter. Alt i alt har Fiesta Inn Celaya som mål å tilby et komfortabelt og hyggelig opphold for familier med barn ved å tilby barnevennlige fasiliteter og tjenester.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Fiesta Inn Celaya Hotel i Celaya, Mexico.

1. Parque Alameda: Denne parken ligger bare noen få minutter unna hotellet og tilbyr grønne områder for spaserturer, jogging eller piknik. Den har også en utendørs scene hvor det blir holdt konserter og arrangementer.

2. Plaza Galerias Celaya: Dette kjøpesenteret ligger mindre enn en mil unna hotellet og har et utvalg av butikker, restauranter og en kino. Her kan man handle, spise eller se på film.

3. Teatro de la Ciudad: Ligger omtrent 3 miles fra hotellet, dette teatret huser ulike kulturarrangementer og forestillinger, inkludert teaterstykker, konserter og danseforestillinger.

4. Antea Lifestyle Center: Ligger rundt 5 miles unna hotellet, Antea Lifestyle Center er et av de største kjøpesentrene i regionen. Det tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter, inkludert skøytebane, bowlinghall og kino.

5. Plaza Parque Celaya: Omtrent 10 minutters kjøretur fra hotellet, Plaza Parque Celaya er et annet kjøpesenter med et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter, som for eksempel et lekeområde for barn.

6. Celaya Cultural Forum: Ligger omtrent 4 miles unna, dette kultursenteret er kjent for sine kunstutstillinger, teaterforestillinger, verksteder og spesielle arrangementer. Det er et flott sted å oppleve lokal kultur og kunst. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av Fiesta Inn Celaya Hotel i Celaya, Mexico. Det er mange andre attraksjoner, historiske områder og kulturelle aktiviteter å utforske i byen også.

Topp spørsmål

1. Hvor mange rom har Fiesta Inn Celaya? Fiesta Inn Celaya har totalt 138 rom.

2. Har Fiesta Inn Celaya en restaurant? Ja, Fiesta Inn Celaya har en restaurant på stedet som heter "La Isla Restaurant & Bar."

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Fiesta Inn Celaya? Fiesta Inn Celaya tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, et treningsstudio, et svømmebasseng, møterom, romservice og et forretningssenter.

4. Er det parkering tilgjengelig på Fiesta Inn Celaya? Ja, Fiesta Inn Celaya har gratis parkering for gjestene.

5. Tillater Fiesta Inn Celaya kjæledyr? Ja, Fiesta Inn Celaya tillater kjæledyr mot en ekstra avgift.

6. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Fiesta Inn Celaya? Noen nærliggende attraksjoner til Fiesta Inn Celaya inkluderer Alameda Park, Celaya Historic Centre og Parque Xochipilli.

7. Tilbyr Fiesta Inn Celaya transport til flyplassen? Nei, Fiesta Inn Celaya tilbyr ikke transport til flyplassen. De kan imidlertid hjelpe med å arrangere transport etter ønske.

8. Er frokost inkludert på rommet på Fiesta Inn Celaya? Frokostalternativet avhenger av rompakken som er valgt. Noen rompakker inkluderer frokost, mens andre ikke gjør det. Det er best å sjekke direkte med hotellet eller se gjennom bestillingsdetaljene.

9. Har Fiesta Inn Celaya en døgnåpen resepsjon? Ja, Fiesta Inn Celaya har en døgnåpen resepsjon for gjestehjelp.

10. Hva er innsjekking/utsjekkingstidspunktet på Fiesta Inn Celaya? Innsjekkingstiden på Fiesta Inn Celaya er kl. 15:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:00 (middag).

11. Er det et treningsstudio på Fiesta Inn Celaya? Ja, Fiesta Inn Celaya har et treningsstudio utstyrt med treningsapparater og frie vekter som gjestene kan bruke.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barneklubb
Anmeldelse av Fiesta Inn Celaya
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.