Mexico, Cancun

HomeUniko

Avenida Kinic M 1 L 1-01 SM 040 Cancun, Mexico Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
HomeUniko
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • 24-timers resepsjon
  • Basseng
  • Bagasjeoppbevaring
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenida Kinic M 1 L 1-01 SM 040 Cancun, Mexico

Hotellet 'HomeUniko' i Cancun, Mexico, ligger i Hotelsonen, som er et populært turistområde med mange hoteller, restauranter og underholdningsmuligheter. Det er omgitt av vakre hvite sandstrender og turkise farvann i Det karibiske hav. Noen nærliggende landemerker og attraksjoner inkluderer:

1. Playa Tortugas: En populær offentlig strand som ligger bare en kort spasertur fra hotellet.

2. Coco Bongo: En berømt nattklubb og underholdningssted kjent for sine spektakulære show og livlige atmosfære.

3. La Isla Shopping Village: Et stort kjøpesenter med et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter, inkludert et akvarium.

4. Cancun Interactive Aquarium: Et interaktivt akvarium hvor besøkende kan svømme med delfiner, snorkle med tropiske fisk og oppleve andre marine attraksjoner.

5. Plaza Forum: Et underholdningskompleks med barer, restauranter og nattklubber. Det er et populært sted for natteliv i Cancun.

6. Plaza Caracol: Et annet kjøpesenter med forskjellige butikker, boutiquer og spisesteder.

7. Kukulcan Plaza: En kjøpesenter som tilbyr eksklusiv shopping, restauranter og en kino.

8. Nichupte-lagunen: En stor lagune som ligger på vestsiden av Cancuns Hotel Zone, som tilbyr ulike vannaktiviteter som båtturer, fiske og jetskiing.

9. Museo Maya de Cancun: Et museum dedikert til den gamle mayasivilisasjonen, med gjenstander og utstillinger relatert til mayakultur og historie.

10. Golfbaner: Det er flere golfbaner i nærområdet for golfentusiaster. Dette er bare noen eksempler på de mange attraksjonene og fasilitetene som ligger i nærheten av HomeUniko-hotellet i Cancun.

map
HomeUniko
Leilighet

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

HomeUniko er et elegant boutiquehotell som ligger i hjertet av Cancun, Mexico. Hotellet tilbyr et luksuriøst og komfortabelt opphold med moderne fasiliteter og utmerket service. Rommene på HomeUniko er designet med stilig innredning og moderne møbler. Hvert rom har aircondition, en komfortabel seng, eget bad, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Rommene er romslige og godt vedlikeholdt, og tilbyr en avslappende oase for gjestene. Hotellet tilbyr flere måltidalternativer for å imøtekomme ulike smaker og preferanser. Gjestene kan nyte en gratis frokost hver morgen, som inkluderer et utvalg av alternativer som fersk frukt, bakverk, frokostblandinger og varme retter. Den på stedet restauranten serverer deilige meksikanske og internasjonale retter til lunsj og middag, tilberedt av dyktige kokker med lokale råvarer. I tillegg til de komfortable rommene og deilige måltidene, tilbyr HomeUniko en rekke fasiliteter og tjenester for gjestenes bekvemmelighet. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, et treningssenter, et takbasseng med panoramautsikt over byen, et spa- og velværesenter og et forretningssenter. Hotellet tilbyr også bilutleie, transport til og fra flyplassen og gratis parkering for gjestene. HomeUniko ligger i den livlige byen Cancun, og ligger i nærheten av populære attraksjoner, kjøpesentre, spisesteder og underholdningssteder. Hotellets sentrale beliggenhet gjør det enkelt for gjestene å utforske byen og nyte den livlige atmosfæren. Totalt sett tilbyr HomeUniko et komfortabelt og avslappende opphold med moderne rom, deilige måltider og utmerkede fasiliteter. Enten man reiser i forretningsøyemed eller fritid, kan gjestene forvente en minneverdig opplevelse på dette boutiquehotellet i Cancun.

Underholdning

Selv om jeg ikke kan gi deg sanntidsinformasjon, er her noen populære underholdningstilbud i nærheten av hotellet "HomeUniko" i Cancun, Mexico:

1. Strender: Cancun er kjent for sine vakre strender. Tilbring en dag med avslapping, soling og bading på Playa Delfines eller Playa Tortugas.

2. Nattklubber: Cancun har et livlig natteliv med mange nattklubber. Noen populære alternativer inkluderer Coco Bongo, Mandala Beach Club og The City Nightclub.

3. La Isla Shopping Village: Dette utendørs handlesenteret ligger i nærheten og tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og underholdningstilbud, inkludert en 3D-kino og et akvarium.

4. Xoximilco: Opplev en tradisjonell meksikansk fiesta på en båt på Xoximilco Cancun. Nyt livemusikk, lokal mat og mariachioptredener mens du flyter gjennom kanalene.

5. Cancun Underwater Museum (MUSA): Hvis du liker snorkling eller dykking, bør du besøke MUSA, som har en samling av over 500 undersjøiske kunstskulpturer. Det er en unik og imponerende opplevelse å utforske.

6. Jungle-turer: Ta en spennende utflukt gjennom jungelen rundt Cancun. Alternativer inkluderer turer med ATV, ziplining og svømming i cenoter.

7. Coco Beach: Bare en kort avstand unna tilbyr Coco Beach vannsportaktiviteter som jetski, stand up paddleboarding og paraseiling.

8. Mayaruiner: Utforsk historien og kulturen i området ved å besøke gamle mayaruiner som Tulum eller Chichen Itza, begge lett tilgjengelige fra Cancun.

9. Cancun Interactive Aquarium: Dette interaktive akvariet ligger i hotellsone og lar besøkende svømme med delfiner, mate haier og beundre et bredt utvalg av marint liv.

10. Plaza Las Americas: Dette kjøpesenteret tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og en kino. Det er et flott alternativ for avslappet shopping eller å se en film. Husk å sjekke den nyeste informasjonen, åpningstider og tilgjengelighet for disse attraksjonene før du besøker dem.

Topp spørsmål

1. Hva er HomeUniko?
1. Hva er HomeUniko?1

HomeUniko er navnet på et populært ferieboligfirma i Cancun, Mexico

2. Hvilken type eiendommer tilbyr HomeUniko?
2. Hvilken type eiendommer tilbyr HomeUniko?1

HomeUniko tilbyr et bredt utvalg av ferieboliger, inkludert luksusvillaer, strandnære leiligheter og private hjem

3. Hvordan kan jeg bestille en eiendom med HomeUniko?
3. Hvordan kan jeg bestille en eiendom med HomeUniko?1

Du kan bestille en eiendom med HomeUniko gjennom deres nettside ved å velge dine foretrukne datoer, eiendomstype og beliggenhet. Etter å ha valgt en eiendom, vil du bli veiledet gjennom bestillingsprosessen

4. Kan jeg få refusjon hvis jeg trenger å avbestille reservasjonen min?
4. Kan jeg få refusjon hvis jeg trenger å avbestille reservasjonen min?1

HomeUnikos avbestillingspolitikk varierer avhengig av den spesifikke eiendommen og avbestillingstidspunktet. Det anbefales å gjennomgå avbestillingspolitikken for den valgte eiendommen før du bestiller

5. Er eiendommene som er oppført på HomeUniko verifisert og trygge?
5. Er eiendommene som er oppført på HomeUniko verifisert og trygge?1

Ja, HomeUniko verifiserer alle eiendommene som er oppført på plattformen deres for å sikre sikkerheten og påliteligheten til hver eiendom

6. Er frokost inkludert i leieprisen?
6. Er frokost inkludert i leieprisen?1

Inkluderingen av frokost varierer etter eiendom. Noen eiendommer kan tilby frokost som en ekstra tjeneste eller ha det inkludert i leieprisen. Det anbefales å sjekke eiendomsoppføringen eller kontakte HomeUniko for nøyaktig informasjon

7. Tilbyr HomeUniko transport til flyplassen?
7. Tilbyr HomeUniko transport til flyplassen?1

HomeUniko kan ordne transport til flyplassen mot et ekstra gebyr etter forespørsel. Dette kan ordnes før eller etter at du har gjort en reservasjon

8. Hvilke fasiliteter er typisk inkludert i eiendommene?
8. Hvilke fasiliteter er typisk inkludert i eiendommene?1

Fasilitetene som tilbys kan variere etter den spesifikke eiendommen. Men de fleste eiendommer oppført av HomeUniko tilbyr essensielle fasiliteter som Wi-Fi, aircondition, fullt utstyrte kjøkken, svømmebassenger og tilgang til stranden eller nærliggende attraksjoner. Detaljert informasjon om fasilitetene til hver eiendom finner du på oppføringssiden deres

9. Hvor langt er eiendommene fra populære attraksjoner i Cancun?
9. Hvor langt er eiendommene fra populære attraksjoner i Cancun?1

Avstanden mellom eiendommene og populære attraksjoner kan variere. HomeUniko tilbyr eiendommer på ulike steder i Cancun, så nærheten til attraksjoner avhenger av den spesifikke eiendommen du velger. Oppføringsbeskrivelsen gir vanligvis informasjon om nærliggende attraksjoner og avstander

10. Er det en kundestøttetjeneste tilgjengelig for gjester?
10. Er det en kundestøttetjeneste tilgjengelig for gjester?1

Ja, HomeUniko gir kundestøtte for gjester. De har et dedikert team som kan hjelpe med eventuelle spørsmål eller problemer under oppholdet ditt. Kontaktinformasjon for kundestøtte er vanligvis oppgitt i bestillingsbekreftelsen eller på nettsiden deres.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • 24-timers resepsjon
Vannaktiviteter
  • Basseng
Ekstratjenester
  • Bagasjeoppbevaring
Anmeldelse av HomeUniko
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.