Mexico, Cancun

Luxury Villa Alamos

Flamboyanes mz 243 lt 2 Cancun, Mexico Villa
1 tilbud — Se tilbud
Luxury Villa Alamos
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
4.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Flamboyanes mz 243 lt 2 Cancun, Mexico

Det eksklusive hotell Luxury Villa Alamos i Cancun, Mexico, ligger i sentrum. Det er omgitt av ulike fasiliteter og attraksjoner, som for eksempel:

1. Restauranter: Det finnes flere restauranter innen gangavstand, som tilbyr ulike matretter som mexicansk, sjømat, internasjonal mat og hurtigmat.

2. Shopping: Hotellet ligger nær ulike kjøpesentre og butikker, der gjestene kan finne lokale håndverk, klær, tilbehør og suvenirer.

3. Uteliv: Cancuns pulserende uteliv er lett tilgjengelig fra Luxury Villa Alamos. Det finnes barer, klubber og steder med livemusikk i nærheten, som gir underholdningsmuligheter for gjestene.

4. Attraksjoner: Hotellet ligger nær mange populære attraksjoner, som for eksempel Parque de las Palapas, en livlig park med lokale matboder og underholdning, samt Cancun kunstmuseum.

5. Strender: Selv om hotellet ikke ligger direkte ved stranden, er Cancuns fantastiske kystlinje lett tilgjengelig med kort kjøretur eller offentlig transport.

6. Kulturelle steder: Cancun har ulike kulturelle steder og historiske landemerker, som for eksempel El Meco, en arkeologisk utgravning med gamle mayaruiner.

7. Dagligvarebutikker og supermarkeder: Det finnes flere dagligvarebutikker og supermarkeder i området, slik at gjestene enkelt kan kjøpe dagligvarer, snacks og andre nødvendigheter. Alt i alt er Luxury Villa Alamos hotellet omgitt av en blanding av kulturelle, underholdnings- og bekvemmelighetsmuligheter som imøtekommer behovene og preferansene til gjestene.

map
Luxury Villa Alamos
Villa

Til sentrum4.3

Om hotellet

Om

Den "luksusvillaen Alamos" er et luksuriøst hotell som ligger i Cancun, Mexico. Det tilbyr et utvalg komfortable og romslige rom for gjestene å nyte under oppholdet. Hotellet er kjent for sin vakre arkitektur og fantastisk utsikt over området rundt. Rommene på "Luxury Villa Alamos" er godt utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Hvert rom er designet i en moderne stil og har eget bad, flatskjerm-TV, air condition, Wi-Fi og en minibar. Noen rom kan også ha en balkong eller terrasse med utsikt over hagen eller bassenget. Gjestene på hotellet kan nyte et utvalg av spisemuligheter. Den på stedet restaurant tilbyr et utvalg deilige meksikanske og internasjonale retter, tilberedt av dyktige kokker. Restauranten gir en førsteklasses matopplevelse med vennlig og oppmerksomt personale. Gjestene kan også velge å spise i komforten av sitt eget rom med hotellets romservice. I tillegg til spisemulighetene, tilbyr "Luksusvilla Alamos" en rekke fasiliteter for gjestene å nyte. Disse inkluderer et svømmebasseng, treningssenter, spa og en døgnåpen resepsjon. Hotellet tilbyr også concierge-tjenester for å hjelpe gjestene med eventuelle spørsmål eller forespørsler de måtte ha under oppholdet. Alt i alt er "Luxury Villa Alamos" et toppvalg for de som ønsker et luksuriøst og komfortabelt opphold i Cancun, Mexico. Med sine velutstyrte rom, deilige spisemuligheter og utvalg av fasiliteter, er gjestene sikret en minneverdig opplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Luxury Villa Alamos-hotell i Cancun, Mexico. Noen av de populære alternativene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i Cancun, kjent for sine fantastiske strender. Tilbring en dag ved stranden, svøm i det klare vannet eller delta i vannsportaktiviteter som snorkling, dykking eller jetski.

2. Natteliv: Cancun er kjent for sitt pulserende natteliv. Nyt en kveld ute ved å besøke populære nattklubber som Coco Bongo, The City eller Mandala. Disse klubbene tilbyr live musikk, DJ-er, danseopptredener og en livlig atmosfære.

3. Shopping: Besøk La Isla Shopping Village, et kjøpesenter med over 150 butikker, restauranter og underholdningsalternativer som et akvarium og en kino. Her finner du både lokale og internasjonale merker.

4. Museer: Utforsk Cancuns kulturelle side ved å besøke Maya Museum (Museo Maya de Cancun) som ligger i nærheten av hotellet. Dette museet viser en imponerende samling av maya-utstillinger og gir innsikt i den gamle maya-sivilisasjonen.

5. Xcaret Park: Kun en kort avstand fra Cancun ligger Xcaret Park som tilbyr en rekke underholdningsalternativer. Du kan nyte vannaktiviteter, kulturelle forestillinger, besøke en maya-landsby, utforske underjordiske elver og til og med svømme med delfiner.

6. Golf: Golfentusiaster kan finne flere verdensklasse golfbaner i nærheten av Luxury Villa Alamos. Noen populære alternativer inkluderer Moon Palace Golf & Spa Resort, Iberostar Cancun Golf Club og Riviera Cancun Golf & Resorts.

7. Dagsturer: Dra nytte av hotellets beliggenhet og utforsk nærliggende attraksjoner. Du kan besøke de berømte mayaruinene Tulum eller Chichen Itza, svømme i cenotes (naturlige sinkhull) eller utforske den naturlige skjønnheten på Isla Mujeres. Merk: Det anbefales alltid å sjekke tilgjengelighet og åpningstider for spesifikke attraksjoner eller steder før besøket, da de kan variere.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Luxury Villa Alamos i Cancun, Mexico?
1. Hva er adressen til Luxury Villa Alamos i Cancun, Mexico?1

Adressen til Luxury Villa Alamos i Cancun, Mexico er [Sett inn adresse]

2. Hvor mange soverom har Luxury Villa Alamos?
2. Hvor mange soverom har Luxury Villa Alamos?1

Luxury Villa Alamos har [Sett inn antall] soverom

3. Har Luxury Villa Alamos en privat basseng?
3. Har Luxury Villa Alamos en privat basseng?1

Ja, Luxury Villa Alamos har en privat basseng som gjestene kan nyte

4. Er frokost inkludert i oppholdet på Luxury Villa Alamos?
4. Er frokost inkludert i oppholdet på Luxury Villa Alamos?1

Nei, frokost er ikke inkludert i oppholdet på Luxury Villa Alamos

5. Hvilke fasiliteter tilbys på Luxury Villa Alamos?
5. Hvilke fasiliteter tilbys på Luxury Villa Alamos?1

Luxury Villa Alamos tilbyr fasiliteter som et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi, parkering, grillområde og en terrasse med havutsikt

6. Er Luxury Villa Alamos dyrevennlig?
6. Er Luxury Villa Alamos dyrevennlig?1

Nei, Luxury Villa Alamos tillater ikke kjæledyr

7. Hvor langt er det fra Luxury Villa Alamos til nærmeste strand?
7. Hvor langt er det fra Luxury Villa Alamos til nærmeste strand?1

Luxury Villa Alamos er omtrent [Sett inn avstand] fra nærmeste strand

8. Er det restauranter og butikker i nærheten av Luxury Villa Alamos?
8. Er det restauranter og butikker i nærheten av Luxury Villa Alamos?1

Ja, det er restauranter og butikker i nærheten av Luxury Villa Alamos

9. Kan Luxury Villa Alamos romme store grupper eller familier?
9. Kan Luxury Villa Alamos romme store grupper eller familier?1

Ja, Luxury Villa Alamos kan romme store grupper eller familier da det har flere soverom og romslige oppholdsområder

10. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Luxury Villa Alamos?
10. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Luxury Villa Alamos?1

Innsjekkingstiden på Luxury Villa Alamos er [Sett inn tid], og utsjekkingstiden er [Sett inn tid].

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Luxury Villa Alamos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.