Mexico, Cancun

Kempinski Hotel Cancun

Retorno del Rey 36 Cancun, Mexico Ferieanlegg
1 tilbud fra 3371 NOK Se tilbud
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Kempinski Hotel Cancun
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Sykkelutleie
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 40
Beliggenhet
Til sentrum
10.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Retorno del Rey 36 Cancun, Mexico

Kempinski Hotel Cancun ligger på østkysten av Cancun, Mexico, i Hotel Zone. Hotellet har en fantastisk beliggenhet ved stranden og tilbyr flott utsikt over det karibiske hav. Noen av de nærliggende attraksjonene og landemerkene rundt hotellet inkluderer:

1. Playa Delfines: En av de vakreste strendene i Cancun, som ligger bare en kort avstand fra hotellet.

2. El Rey Ruins: Gamle mayaruiner med godt bevarte strukturer, templer og et lite museum. Det er bare en kort kjøretur unna.

3. La Isla Shopping Village: Et kjøpesenter med et bredt utvalg av butikker, boutiques, restauranter og underholdningsmuligheter. Det ligger i gangavstand fra hotellet.

4. Cancun Interactive Aquarium: En populær turistattraksjon der besøkende kan svømme med delfiner, samhandle med marineliv og nyte pedagogiske utstillinger. Det ligger i nærheten.

5. Luxury Avenue Cancun: Et luksuriøst kjøpesenter som tilbyr luksusmerker, mote, smykker og tilbehør. Det ligger nær hotellet.

6. Cancun Golf Club at Pok Ta Pok: En 18-hulls golfbane som tilbyr vakker utsikt over det karibiske havet. Den ligger en kort kjøretur fra hotellet.

7. Natteliv og underholdning: Hotellet ligger i Hotel Zone, som er kjent for sitt pulserende natteliv, inkludert barer, nattklubber og underholdningssteder.

8. Vannsportaktiviteter: Hotellet har enkel tilgang til ulike vannsportaktiviteter som snorkling, dykking, jetski og paraseiling. Alt i alt er Kempinski Hotel Cancun omgitt av vakre strender, turistattraksjoner, kjøpesentre og tilbyr mange muligheter for underholdning og avslapning.

map
Kempinski Hotel Cancun
8.8 Ferieanlegg

Til sentrum10.9

Om hotellet

Om

Kempinski Hotel Cancun er et luksuriøst strandhotell som ligger i Cancun, Mexico. Det tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for gjestene å nyte et komfortabelt og minneverdig opphold. Rommene på hotellet er romslige og elegant innredet, og gir en rolig atmosfære for avslapning. Gjestene kan velge blant ulike romtyper, inkludert standardrom, suiter og villaer. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter, som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og komfortable senger. Noen rom har fantastisk utsikt over det karibiske havet. Hotellet har flere spisemuligheter der gjestene kan nyte utsøkt mat. Restaurantene presenterer et utvalg av kulinariske stiler, inkludert internasjonale, meksikanske og sjømatspesialiteter. Hotellets barer og lounger tilbyr et bredt utvalg av cocktailer, viner og brennevin for gjestene å nyte. For fritid og rekreasjon tilbyr Kempinski Hotel Cancun et utvalg av aktiviteter og fasiliteter. Gjestene kan slappe av ved utendørs svømmebassenger, trene på treningssenteret eller nyte en fornyende spabehandling på hotellets spa. Hotellet har også en privat strekning med hvit sandstrand, der gjestene kan sole seg, bade eller delta i vannsport. I tillegg til hotellets fasiliteter, gir Kempinski Hotel Cancun en utmerket service og gjestfrihet. Personalet er vennlig og oppmerksomt, og sørger for at gjestene har en hyggelig og minneverdig opplevelse under oppholdet. Hotellet tilbyr også concierge-tjenester, transportassistanse og 24-timers roomservice. Alt i alt er Kempinski Hotel Cancun et luksuriøst strandhotell som tilbyr en perfekt blanding av komfort, eleganse og enestående service for gjester som besøker Cancun, Mexico.

Strand

Kempinski Hotel Cancun, som ligger i den vakre byen Cancun, Mexico, tilbyr en virkelig luksuriøs strandopplevelse. Beliggende rett på de fantastiske hvite strendene ved Det karibiske hav, gir det gjestene en storslått utsikt og en avslappende atmosfære. Stranden ved Kempinski Hotel Cancun er kjent for sitt krystallklare turkise vann og uberørte sand. Med sine rolige bølger og milde bris er det det perfekte stedet for avslapning og å slappe av under den varme meksikanske solen. Enten du ønsker å sole deg, ta en forfriskende dukkert i havet, eller rett og slett nyte en rolig spasertur langs stranden, har denne stranden alt. Hotellet tilbyr et utvalg fasiliteter og tjenester for å sikre din komfort og nytelse under oppholdet ved stranden. Parasoller, solsenger og håndklær er lett tilgjengelig for gjestene, og gir et komfortabelt sted å slappe av og nyte solen. Det oppmerksomme strandpersonalet er alltid tilgjengelig for å imøtekomme dine behov, enten det er å bringe deg en forfriskende drink eller hjelpe med vannsport eller aktiviteter du ønsker å delta i. For de som søker en mer aktiv strandopplevelse, tilbyr Kempinski Hotel Cancun ulike vannsportaktiviteter som snorkling, kajakkpadling og padleboarding. Utforsking av fargerike korallrev eller gli gjennom de rolige vannene kan skape uforglemmelige opplevelser. I tillegg ligger stranden beleilig nær hotellets strandbar og restaurant, slik at gjestene kan nyte deilige retter og forfriskende drikke uten å måtte gå for langt fra sanden. Hotellets talentfulle kokker serverer et variert utvalg av meksikanske og internasjonale retter, slik at det er noe som vil tilfredsstille enhver gane. Alt i alt tilbyr stranden ved Kempinski Hotel Cancun en idyllisk ramme for en minneverdig strandferie. Med sin fantastiske naturlige skjønnhet, oppmerksomme service og et bredt utvalg av fasiliteter, er det det perfekte stedet å unnslippe hverdagens kjas og mas og omfavne roen og avslapningen som en strandferie bør tilby.

Barn

Kempinski Hotel Cancun tilbyr flere aktiviteter og fasiliteter for barn, inkludert:

1. Kids Club: Hotellet tilbyr en dedikert Kids Club der barn kan delta i ulike overvåkede aktiviteter og leker.

2. Barnebasseng: Det er en grunn, separat basseng spesielt designet for barn å nyte tiden sin i svømming trygt.

3. Strandaktiviteter: Hotellet ligger ved den vakre stranden, og gir muligheter for barn å bygge sandslott, spille strandvolleyball eller rett og slett nyte sand og sjø.

4. Vannsport: Eldre barn kan delta i vannsport som padleboarding, kajakkpadling og snorkling.

5. Utendørs lekeplass: Hotellet har en utendørs lekeplass med husker, sklier og annet utstyr for at barna skal ha det gøy.

6. Barnevakt: Hotellet tilbyr profesjonelle barnevakter etter forespørsel, slik at foreldre kan slappe av og nyte tiden sin mens barna blir tatt vare på.

7. Barnevennlige restauranter: Hotellet har flere restauranter med barnemenyer og barnevennlige alternativer, slik at måltidet blir en hyggelig opplevelse for hele familien.

8. Utflukter og dagsturer: Concierge kan hjelpe med å arrangere familievennlige utflukter og dagsturer for å utforske attraksjoner og naturundere i Cancun. Totalt sett sikter Kempinski Hotel Cancun på å tilby et barnevennlig miljø med mange aktiviteter og fasiliteter for å sikre at barna har et minneverdig og hyggelig opphold.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Kempinski Hotel Cancun i Cancun, Mexico. Her er noen forslag:

1. Coco Bongo Cancun: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Coco Bongo en berømt nattklubb og underholdningsarena kjent for sine livlige show, inkludert akrobatikk, live musikk og DJ-opptredener.

2. La Isla Shopping Village: Dette utendørs kjøpesenteret ligger i nærheten og tilbyr et bredt utvalg av butikker, boutiquer, restauranter og en kino.

3. Cancun Underwater Museum (MUSA): MUSA er et utrolig undervannsmuseum som kombinerer kunst med marin bevaring. Besøkende kan utforske de mange skulpturene som er senket i havet, enten ved snorkling eller dykking.

4. Xoximilco Cancun: Denne unike opplevelsen lar deg ta en tur på kanalene i Xoximilco på en trajinera (en tradisjonell meksikansk båt) mens du nyter levende musikk, tradisjonell mat og drikke. Det tilbyr en morsom og festlig atmosfære.

5. Plaza Forum by the Sea: Ligger i sentrum av hotelldistriktet, har dette kjøpesenteret et bredt utvalg av butikker, restauranter og barer. Det er også vert for levende musikk og forestillinger, noe som gjør det til et flott sted for underholdning.

6. Cancun Interactive Aquarium: For en familievennlig aktivitet tilbyr Cancun Interactive Aquarium en sjanse til å komme tett på og personlig med marint liv, inkludert svømming med delfiner, mate haier og se delfinshow. Dette er bare noen få alternativer som er tilgjengelige nær Kempinski Hotel Cancun. Det er mange andre underholdningsmuligheter i Cancun, alt fra vannsport og strandaktiviteter til kulturelle opplevelser og natteliv.

Vannaktiviteter

Kempinski Hotel Cancun i Cancun, Mexico tilbyr et utvalg vannaktiviteter for gjester å nyte. Hotellet ligger på stranden, med enkel tilgang til det vakre turkise vannet i Det karibiske hav. Her er noen av vannaktivitetene tilgjengelig på hotellet:

1. Strand: Gjestene kan slappe av på hotellets private strand, nyte solen og den myke hvite sanden. Strandstoler og parasoller blir levert for gjestenes komfort.

2. Svømmebasseng: Hotellet har et stort utendørs svømmebasseng med flott havutsikt. Gjestene kan ta en forfriskende dukkert i bassenget eller slappe av ved bassengkanten.

3. Vannsport: Hotellet tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som kajakkpadling, stand-up paddleboarding og jetski. Gjestene kan utforske det krystallklare vannet, ri på bølgene eller delta i spennende eventyr.

4. Snorkling og dykking: Cancun er kjent for sine fargerike korallrev og varierte marine liv. Hotellet kan arrangere snorkle- og dykkeutflukter for gjestene, slik at de kan utforske undervannsverdenen og få se fargerike fisker, skilpadder og andre marine arter.

5. Katamaran- eller yacht-turer: Gjestene kan også nyte seiling på en katamaran eller yacht. Hotellet kan organisere private turer eller gruppeutflukter, slik at gjestene kan beundre kystlinjen, besøke nærliggende øyer og oppleve skjønnheten i Det karibiske hav.

6. Fiske: Fiskeentusiaster kan prøve lykken og bli med på en fisketur til havs. Hotellet kan arrangere fisketurer for gjestene, og gir mulighet til å fange spillfisk som marlin, seilfisk eller mahi-mahi. Vær oppmerksom på at spesifikke aktiviteter og tilgjengelighet kan variere, så det er lurt å kontakte Kempinski Hotel Cancun direkte for den mest oppdaterte informasjonen og for å foreta eventuelle nødvendige reservasjoner.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Kempinski Hotel Cancun? Kempinski Hotel Cancun ligger i Cancun, Mexico.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Kempinski Hotel Cancun? Kempinski Hotel Cancun tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert spa, treningssenter, bassenger, flere restauranter og barer, conciergetjenester, strandtilgang og mer.

3. Hvor langt er Kempinski Hotel Cancun fra Cancun internasjonale flyplass? Kempinski Hotel Cancun ligger omtrent 23 kilometer (14 miles) fra Cancun internasjonale flyplass, og det tar omtrent 25 minutter med bil å komme til hotellet fra flyplassen.

4. Hvilke nærliggende attraksjoner er det til Kempinski Hotel Cancun? Noen nærliggende attraksjoner til Kempinski Hotel Cancun inkluderer de mayanske ruinene i Tulum, Xcaret Park, Isla Mujeres, Cancun Underwater Museum og det pulserende nattelivet i sentrum av Cancun.

5. Tilbyr Kempinski Hotel Cancun all-inclusive-pakker? Ja, Kempinski Hotel Cancun tilbyr all-inclusive-pakker som dekker overnatting, måltider og utvalgte aktiviteter og tjenester.

6. Er Kempinski Hotel Cancun barnevennlig? Ja, Kempinski Hotel Cancun er barnevennlig med fasiliteter og aktiviteter som passer for barn, som barneklubb, svømmebassenger og strandleker.

7. Har Kempinski Hotel Cancun en privat strand? Ja, Kempinski Hotel Cancun har en privat strandområde for gjester å nyte.

8. Hva er avbestillingspolicyen til Kempinski Hotel Cancun? Avbestillingspolicyen til Kempinski Hotel Cancun kan variere avhengig av typen reservasjon. Det anbefales å sjekke den spesifikke avbestillingspolicyen ved bestilling.

9. Tilbyr Kempinski Hotel Cancun transporttjenester? Ja, Kempinski Hotel Cancun tilbyr transporttjenester, inkludert flyplasstransport og leiebil. Ekstra gebyrer kan påløpe.

10. Er kjæledyr tillatt på Kempinski Hotel Cancun? Ja, Kempinski Hotel Cancun tillater kjæledyr, med visse restriksjoner og ekstra gebyrer. Det anbefales å ta kontakt med hotellet direkte for deres kjæledyrspolicy.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Sykkelutleie
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Skrivebord
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Kempinski Hotel Cancun
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.