Mexico, Cancun

Presidente InterContinental Cancun Resort

Boulevard Kukulkan Km 7.5 Cancun, Mexico Ferieanlegg
1 tilbud fra 1675 NOK Se tilbud
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Presidente InterContinental Cancun Resort
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 38
Beliggenhet
Til sentrum
9.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Boulevard Kukulkan Km 7.5 Cancun, Mexico

Noen av attraksjonene og landemerkene i nærheten av Presidente InterContinental Cancun Resort i Cancun, Mexico inkluderer:

1. Cancun Hotel Zone: Hotellet ligger i den ikoniske Hotel Zone i Cancun, kjent for sine uberørte strender og mange feriesteder.

2. Playa Delfines: Denne offentlige stranden er kjent for sitt turkise vann og er et populært sted for soling og bading.

3. El Rey Ruins: Dette arkeologiske stedet ligger i nærheten av hotellet og gir besøkende muligheten til å utforske gamle mayaruiner.

4. La Isla Shopping Village: Ligger i nærheten, er La Isla en populær utendørs kjøpesenter som tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

5. Cancun Interactive Aquarium: En kort avstand fra hotellet gir det interaktive akvariet besøkende muligheten til å se og samhandle med ulike marine arter, inkludert delfiner.

6. Museo Maya de Cancun: Ligger i Hotel Zone, viser dette museet en samling mayaartefakter og gir innsikt i den gamle sivilisasjonen.

7. Plaza Caracol: Et annet kjøpesenter i nærheten av hotellet, Plaza Caracol tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

8. AquaWorld Marina: Ligger i nærheten, gir denne marinaen muligheter for ulike vannsportsaktiviteter, inkludert snorkling, dykking og jet ski.

9. Cancun Golf Club at Pok-Ta-Pok: For golfentusiaster gir denne 18-hullsbanen fantastisk utsikt over Det karibiske hav og ligger nær hotellet.

10. Uteliv og spisemuligheter: Hotel Zone tilbyr en livlig utelivsscene med mange barer, klubber og restauranter, slik at gjestene kan oppleve lokal mat og underholdning.

map
Presidente InterContinental Cancun Resort
Ferieanlegg

Til sentrum9.9

Om hotellet

Om

Presidente InterContinental Cancun Resort er et luksuriøst hotell ved stranden som ligger i Cancun, Mexico. Det tilbyr fantastisk utsikt over Det karibiske hav og er beleilig plassert nær byens toppattraksjoner. Hotellet har et utvalg av romalternativer for å imøtekomme ulike preferanser og behov. Rommene er elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og Wi-Fi-tilgang. Gjestene kan velge mellom ulike romkategorier, inkludert standardrom, suiter og president suiter. Hotellet tilbyr også et utvalg av spisesteder for å tilfredsstille enhver smak. El Caribeño er hotellets signaturrestaurant som serverer deilig sjømat og internasjonale retter med en karibisk vri. The Deck tilbyr en avslappet spiseopplevelse ved bassenget, med snacks og forfriskende drikke. Capriccio er en italiensk restaurant som tilbyr en eksklusiv spiseopplevelse med en meny som presenterer tradisjonell italiensk mat. For en mer avslappet atmosfære kan gjestene besøke Tequila Collection, en bar som tilbyr et bredt utvalg av tequila og cocktailer. I tillegg til overnattings- og spisefasilitetene, tilbyr Presidente InterContinental Cancun Resort et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer en stor utendørs svømmebasseng, et spa- og velværesenter, et treningssenter, tennisbaner og et forretningssenter. Hotellet har også en concierge-tjeneste på stedet som kan hjelpe gjestene med å bestille utflukter, lage restaurantreservasjoner og ordne transport. Alt i alt gir Presidente InterContinental Cancun Resort en luksuriøs og praktisk oase for reisende som besøker Cancun. Enten gjestene søker avslapning på stranden eller utforsker byens pulserende natteliv, tilbyr dette hotellet et komfortabelt og hyggelig opphold.

Strand

Stranden på Presidente InterContinental Cancun Resort er en fantastisk og idyllisk destinasjon for de som søker avslapning, naturskjønnhet og luksuriøse fasiliteter. Beliggende i hjertet av Cancun, Mexico, tilbyr dette feriestedet gjester muligheten til å oppleve de krystallklare turkise vannene og den urørt hvite sanden som området er kjent for. Strandområdet strekker seg i miles, og inviterer gjester til å ta lange turer langs stranden, bygge sandslott eller rett og slett slappe av under skyggen av en palme. Den myke sanden er perfekt for soling, og de rolige bølgene gir trygge svømme- og vannaktiviteter. Litt utenfor Cancuns travle hotellsone, tilbyr stranden på Presidente InterContinental Cancun Resort en rolig oase der gjester kan slappe av og nyte solen. Ferieanlegget tilbyr komfortable solsenger og parasoller, for å sikre at gjestene finner sitt perfekte sted på stranden. For de som søker litt mer eventyr, tilbyr feriestedet en rekke vannsportaktiviteter. Fra snorkling og dykking til jet ski og paddleboarding, er det noe for alle å glede seg over. Gjestene kan utforske de fargerike korallrevene rett utenfor kysten eller ta en båttur til nærliggende øyer og skjulte viker. I tillegg til den fantastiske naturskjønnheten, tilbyr stranden på Presidente InterContinental Cancun Resort utmerket service og fasiliteter. Vennlige strandhjelpere er alltid tilgjengelige for å gi håndklær, forfriskninger og hjelpe med eventuelle behov. Strandbarer og restauranter tilbyr deilige måltider og tropiske drikker, slik at gjestene kan nyte det lokale kjøkkenet uten å forlate kysten. Alt i alt er stranden på Presidente InterContinental Cancun Resort et paradis for strandelskere og feriegjester som ønsker å oppleve det beste Cancun har å tilby. Fra den urørte sanden og de krystallklare vannene til de luksuriøse fasilitetene og den vennlige servicen, er det den perfekte destinasjonen for en avslappende og uforglemmelig strandferie.

Barn

Det Presidente InterContinental Cancun-resortet i Cancun, Mexico tilbyr forskjellige fasiliteter og aktiviteter for barn, inkludert:

1. Kids Club: Resortet har en dedikert Kids Club hvor barn kan delta i overvåkede aktiviteter og leker, inkludert kunst og håndverk, fortellerstunder og strandleker.

2. Basseng: Resortet har et eget barnebassengområde hvor barn kan trygt nyte bading og vannaktiviteter. Det kan også være tilgjengelig vannsklier eller plaskeparker.

3. Strand: Resortet ligger ved stranden, noe som gir en flott mulighet for barn å bygge sandslott, spille strandvolleyball eller delta i vannsport som snorkling.

4. Sport og rekreasjon: Resortet tilbyr forskjellige sports- og rekreasjonsalternativer egnet for barn, som strandvolleyball, fotball, tennis og minigolf. Noen aktiviteter kan kreve foreldretilsyn.

5. Vannsport: Resortet kan tilby aktiviteter i vannet som kajakkpadling, stand up paddleboarding eller til og med bananbåtturer, som kan nytes av eldre barn under tilsyn av voksne.

6. Underholdning: Resortet kan organisere spesielle underholdningsprogrammer om kvelden for barn, inkludert show, filmer eller temafester.

7. Restauranter og mat: Resortet tilbyr sannsynligvis barnevennlige menyer og spisemuligheter med et utvalg matvalg for å imøtekomme barns preferanser.

8. Barnevakt: For foreldre som ønsker litt alenetid, kan resortet tilby barnevakttjenester etter forespørsel, slik at foreldrene kan slappe av eller nyte aktiviteter uten å bekymre seg for barnas sikkerhet. Det er viktig å kontakte Presidente InterContinental Cancun-resortet direkte for å få informasjon om spesifikke aktiviteter og tjenester tilgjengelig for barn under oppholdet ditt, da de kan variere avhengig av sesong og aldersgruppe.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av Presidente InterContinental Cancun Resort i Cancun, Mexico. Noen av de populære alternativene inkluderer:

1. Coco Bongo: En berømt nattklubb kjent for sine energiske opptredener, show og live musikk.

2. La Isla Shopping Village: Et kjøpesenter med et utvalg av butikker, boutiquer, restauranter og en kino.

3. Mandala Beach Club: En strandklubb med DJ, live underholdning og en livlig atmosfære.

4. Cancun Underwater Museum (MUSA): Et av de største undervannsskulpturmuseene i verden, som lar besøkende snorkle eller dykke blant de senkede kunstverkene.

5. Cancun Wax Museum: Et museum med voksfigurer av ulike kjendiser, historiske figurer og superhelter.

6. Xoximilco: En meksikansk temapark der besøkende kan nyte båtturer, tradisjonell musikk og lokal mat.

7. Interaktivt akvarium: Et akvarium der besøkende kan samhandle med marint liv, svømme med delfiner og delta på show.

8. Cancun Adventure Tours: Tilbyr ulike eventyrlige aktiviteter som ziplining, ATV-turer, utforskning av cenoter og jungle-turer.

9. Cancun Mayan Museum: Et museum som viser frem gjenstander og utstillinger relatert til maya-sivilisasjonen og kultur.

10. Cancun Theater: Et sted for live show, konserter og forestillinger med lokale og internasjonale artister. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og drift av disse underholdningsalternativene kan variere, så det er lurt å sjekke deres nåværende status før man besøker dem.

Vannaktiviteter

Presidente InterContinental Cancun Resort tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for gjestene å nyte. Her er noen av alternativene som er tilgjengelige:

1. Strandtilgang: Resorten ligger rett på de uberørte hvite sandstrendene i Cancun. Gjestene kan slappe av på stranden og ta en forfriskende dukkert i det turkise vannet i Det karibiske hav.

2. Basseng ved stranden: Resorten har flere svømmebasseng som ligger rett ved siden av stranden. Gjestene kan kjøle seg ned i bassenget samtidig som de nyter fantastisk havutsikt.

3. Vannsport: Resorten tilbyr et utvalg av vannaktiviteter, inkludert kajakkpadling, stand-up paddleboarding og snorkling. Gjestene kan utforske det krystallklare vannet og oppdage det fargerike marinelivet i Cancun.

4. Jetski: For adrenalinelskere er jetski tilgjengelig. Gjestene kan suse gjennom bølgene og få en spennende opplevelse på Det karibiske hav.

5. Katamaranturer: Resorten kan arrangere katamaranturer for gjester som ønsker å utforske kysten av Cancun. Nyt en avslappende seilas, gå snorkling ved nærliggende rev og til og med ha sjansen til å se delfiner.

6. Dykking: Dykkeentusiaster kan dra nytte av resortens nærhet til det verdensberømte Mesoamerikanske Barriererevet. Resorten kan arrangere dykketurer for å utforske de livfulle koralrevene og møte et mangfold av marint dyreliv.

7. Fiske: Gjester som er interessert i fiske kan bestille dyphavsfisketurer organisert av resorten. Nyt en dag til sjøs og prøv å fange marlin, seilfisk og andre ettertraktede fiskeslag. Vennligst merk at tilgjengeligheten og prisen på disse aktivitetene kan variere, så det anbefales å kontakte Presidente InterContinental Cancun Resort direkte for den mest oppdaterte informasjonen og for å foreta eventuelle nødvendige reservasjoner.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter tilbys på Presidente InterContinental Cancun Resort? Presidente InterContinental Cancun Resort tilbyr fasiliteter som en privat strand, utendørsbassenger, et treningssenter, flere restauranter og barer, et spa og gratis WiFi.

2. Har Presidente InterContinental Cancun Resort en privat strand? Ja, Presidente InterContinental Cancun Resort har en privat strand eksklusivt for sine gjester.

3. Hvilke typer rom er tilgjengelige på Presidente InterContinental Cancun Resort? Resortet tilbyr forskjellige typer rom og suiter, inkludert standardrom, havutsiktrom, familierom og luksussuiter med separate oppholdsområder og havutsikt.

4. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Presidente InterContinental Cancun Resort? Ja, Presidente InterContinental Cancun Resort tilbyr gratis Wi-Fi for alle gjester.

5. Er det spisemuligheter tilgjengelig på Presidente InterContinental Cancun Resort? Ja, resortet har flere spisemuligheter, inkludert en strandrestaurant, en sjømatrestaurant, en kafé og en bassengbar som serverer et utvalg av mat og drikke.

6. Har Presidente InterContinental Cancun Resort en spa? Ja, resortet har et luksuriøst spa som tilbyr ulike behandlinger og massasjer for gjester som ønsker å slappe av og bli revitalisert.

7. Er det parkering tilgjengelig på Presidente InterContinental Cancun Resort? Ja, resortet tilbyr både betjent parkering og selvbetjent parkering for gjestene.

8. Tilbyr Presidente InterContinental Cancun Resort noen fritidsaktiviteter? Ja, resortet tilbyr forskjellige fritidsaktiviteter, inkludert vannsport, strandvolleyball, tennis og organiserte utflukter for å utforske lokale attraksjoner.

9. Er Presidente InterContinental Cancun Resort familievennlig? Ja, resortet imøtekommer familier og tilbyr fasiliteter og tjenester spesielt for barn, inkludert en barneklubb, barnebasseng og barnevakt.

10. Ligger Presidente InterContinental Cancun Resort i nærheten av populære attraksjoner i Cancun? Ja, resortet ligger i hotellsonen i Cancun, i nærheten av populære attraksjoner som Playa Delfines, El Rey Ruins og La Isla Shopping Village.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Presidente InterContinental Cancun Resort
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.